Pariisiin Easyjetilla 30.6

Girls2Paris

Hei! Eli siskokset lähdössä Pariisiin 30.6 ja tosiaan illasta oltaisiin Pariisin Charles de Gaullen kentällä. Olisiko täällä ketään jakamaan taksikuluja keskustaan? Tosiaan ei etukäteen mitään takseja olla vielä varattu, ajateltiin kuitenkin että iltasella olisi varmasti taksi kätevin ratkaisu.

Viestitelkäähän mailiin: tweeenies89 (at) hotmail.com

7

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haiskahtaa tyttöjen

      retken budjetointi hieman ohuelta jos sikäläinen taksimatka kaipaa jo lähteissä sponsoria. Eikö sitä olisi edullisempaa hakea matkaseuraa joka maksaa sen Easyjetinkin?

    • paris, je t'aime

      Olisiko mahdollista että viestin jättäjä oikeasti haluaa jakaa taksikulut - ihan vain siksi että taksissa on 1-2 paikkaa vapaana ja on kaikkien etu jakaa kustannukset? Vai maksaisitko itse "turhaan" ylimääräistä?

      Miten täällä pitäisi toimia kun asiallisentuntuinenkin ilmoitus tyrmätään heti? Milloin täällä oikeasti ymmärretään että kyse on keskustelupalstasta, ei keskusteluntappamis- tai keskustelijanloukkaamispalstasta? Milloin ihmiset oikeasti ymmärtävät että toisia lyttäämällä ei itse suurene yhtään?

      Girls2Paris, tsemppiä teille taksiseuran löytämiseen!

    • Girls2Paris

      Kyllä, "paris, je t`aime" nimimerkki ymmärsi asian aivan oikein, olisi ihan kiva oikeasti jakaa taksi ja kustannukset, koska taksissa on tilaa. Viime vuonna tätä kautta saatiin Kaunasin matkalle oivalliset kaverukset (olivat myös kaksistaan matkalla) jakamaan taksia niin meno- kuin paluumatkallakin. Lisäksi oli mukava rupatella ja jakaa matkakokemuksia.

      Asioita kun voi katsoa niin monesta eri vinkkelistä...

    • Pariisissa asustava

      Ottakaa huomioon, että normi taksiin otetaan yleensä kyytiin vain 3 - kuskit eivät yleensä halua etupenkille matkustajaa. Toki siitäkin voidaan usein/yleensä neuvotella, niinkuin vähän kaikesta Ranskassa, varsinkin jos kyydittävät ovat nuoria tyttölapsia. :)

      Neljännestä matkustajasta otetaan lisämaksu (3 eur) ja matkatavaroista 2. laukusta eteenpäin 1 euron lisämaksu (siis euro per lisäpakaasi).

      http://www.taxi-paris.net/page36.html

    • Girls2Paris

      Pariissa asustava, kiitos vinkistä! Osaatkin varmaan neuvoa, että paljonko on ns. kohtuuhinta taksikyydistä kentältä - keskustaan ( Hotellimme sijaitsee 4 bis cite Rougemont, 75009 Paris, France - Hotel Rex Comprador) jos nyt vaikka me kahdestaanki mentäisiin? Valitettavasti itse kun en tuosta antamastasi linkistä juurikaan saanut selvää..

      Viisi päivää ollaan ja ajateltiin ihan rennosti vaan tehdä mitä mieli milloinki huvittaa:) Muutoinki jos on heittää jotain vinkkiä edullisista mestoista (ruokaa, juomaa, shoppailua mitä vaan) paikallisesta näkövinkkelistä niin kiva:)

      • voi mahoton

        Moi!! Olemme olleet Pariisissa peheenkin kanssa ja kyllä taksit ovat ottaneet etupenkillekin yhden meistä liikkuessamme Pariisin keskustassa. En tiedä ottivatko lisämaksua.
        CDG kentälle olemme varanneet jo aikaisemmin tilataksin meitä hakemaan ja maksu hotellille on ollut 60 euroa per suunta ja sen on voinut maksaa sitten hotellilla. Olemme lähdössä ensi kuussa taas koko lössi ja tilataksi on jo varattu samaisesta firmasta meitä kyyditsemään. Ja siihen mahtuvat laukkumme ja kamerat ja muu rekvisiitta tosi hyvin.


    • paris, je t'aime

      Niin, Pariisissa asustava kirjoittikin "otetaan yleensä kyytiin" ja "eivät yleensä halua", ei "aina" tai "ei koskaan". On siis ihan mahdollista että joskus otetaan etupenkkiläinen, mutta ei pidä ihmetellä jos joskus ei otetakaan.
      Olen joskus kuullut legendan (?) että taksin etupenkki olisi varattu kuskin koiralle, sen takia siihen ei aina oteta kuljetettavaa. Tiedä sitten pitääkö paikkansa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe