Miksi nykymaailma on perseestä?

Miksi?Miksi?Miksi?

Onko kellään muulla samanlaisia fiiliksiä?

Mun mielestä 2000-luku on aivan perseestä. Tietokoneet, lihavat lapset ja teinit, idiootit, rumat autot, ***** massamusiikki, paskat elokuvat jne. lista jatkuu loputtomiin.
Onko kukaan muu ikinä ajatellut halunneensa elää esim. 70-luvulla? 60-luvulla? 50-luvulla? - aikoina jolloin maailmassa vielä tapahtui jotakin.

Itse olisin aina halunnut olla teininä esim. 70-luvulla. Loistava musiikki, komeat autot, sosiaalistuminen tapahtui ulkona. Nykyään kun on 20-eri keskustelua facebookissa päällä on sosiaalisesti aktiivinen... puhumattakaan siitä kuinka ***** vaikeeta esim. töiden hakeminen on, pitää pistää kuvallinen 20-sivun CV kun hakee töihin saatana lähikauppaan!!

Niin ja teinien käytös tänään, "***** sitä ja ***** tätä, ***** ***** *****", nykyään teinit haistattaa vitut kaikelle, esim. kohteliaisuudelle ja hyvälle käytökselle, koulussa nauretaan kun on kohtelias opettajille, avaa oven tytöille jne.

Onko tietokoneet, kännykät ja kaikki muu elektroniikka-***** loppujenlopuksi tehnyt muuta kun pilannut maailman, laiskistuttanut teinit ja lapset ja turruttanut ihmisten maailmankuvan. Joo, saa tietää reaaliajassa mitä toisella puolen tapahtuu, mutta mitä hyötyä siitä loppujen lopuksi on?
Voi olla yhteydessä netin välityksellä ihmisiin toisella puolen maailmaa, samalla kun on 5-vuotta puhumatta naapurilleen sanaakaan.

Niin ja moniko syö kotonaan oikeaa kotiruokaa? Monenko viikottaiset ateriat on 90-prosenttisesti eineksiä, pakaste-aterioita ja roskaruokaa?


Lopuksi voin enää sanoa, että olen kateellinen vanhemmilleni siitä, että he näkivät maailman joka oikeasti oli mielenkiintoinen ja että nykymaailma on perseestä(mikä ei varmaan jäänyt epäselväksi otsikon ja tekstin sisällön luettuasi)!

Pistinpäs nyt tämä tännekkin kun kuitenkin poistetaan muilta palstoilta.

17

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dafrogger

      Syön kotona tehtyä ruokaa. Se on mielestäni paljon parempaa kuin valmisruoat, joita en mielelläni syö, koska eivät ole yhtä terveellisiä ja täyteläinen maku puuttuu.

      Olen kohtelias ihmisille, pidän ovea auki ihmisille, avaan oven ihmisille, anna paikkani bussissa vanhuksille yms.

      70-luvun elokuvat voi katsoa vielä nykypäivänäkin, missä ongelma? Ja mikä estää sinua kuuntelemasta 70-luvun musiikkia nykyään?

      Mielestäni autot ovat nykyään paljon hienompia kuin 70-luvulla, ja sisältävät paljon enemmän mukavuuksia kuten ohjaustehostin ja ilmastointi.

      Internet. Se ei ole välttämättömyys, vaan viihdyke. Toisekseen, miksi meidän täytyisi puhua naapureille?

      • Anonyymi

        Olisikin vielä niin että pelkkä viihdyke.. Itsepalveluväline ja orjuuttaja se on.


    • Bašar al-Assad

      Niinpä! Pakkoko on leikkiä sosiaalista jos ei halua!

    • .ö.yö.i

      No ei ole kuule poistettu muilta palstoilta eli turhaan spämmäät tuota säälittävää viestiä tännekkin.

      • Miksi?Miksi?Miksi?

        No ei ole ei...

        Jos sulla olis vähän parempi havaintokyky, olisit huomannut, että "spämmäsin" tämän säälittävän ketjun tänne JO 27.Kesäkuuta, klo.22.08, eli JUURI SAMANA iltana, kun muutkin ketjut.

        Taidat olla mielestäs tosi nokkela.



        Ja muuten, tiesitkö ettei sun ole pakko klikata ketjua, jonka jo valmiiksi tiedät ärsyttävän sua.... vitun pahvi...


      • Anonyymi

        Makunsa ja mieltymyksensä kullakin.


    • 123213123123

      En ees jaksanu lukee loppuun asti
      ei kiinnosta paskaakaan joku 50luku

      • Joo-

        Me kaikki ymmärrettiin se jo tuosta edellisestä viestistä eri nikillä.


      • 123123123131312
        Joo- kirjoitti:

        Me kaikki ymmärrettiin se jo tuosta edellisestä viestistä eri nikillä.

        En nyt tainnu ymmärtää.


      • Anonyymi

        Pidä turpas tukossa sä 9v manne nykyelämä haistattaa kaikille paskat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä turpas tukossa sä 9v manne nykyelämä haistattaa kaikille paskat

        Se on totta. Nyky"elämä" haistattaa paskat kaikille, aivan niin.


    • fgvyh

      Vai nuoret kiroilee, sun tekstissä ei ollut mitään muuta kun ***************************************** Vedä kätee 50-luvun tyylii!

      • Kuten sanoin-

        Sun viestis meni jo perille.


      • Anonyymi

        Turpakiinni nulikka


    • oodi elämälle

      Sen sijaan, että istut tietokoneella ja kirjotat pitkän valitusvirren nykyajan kauheudesta, voisit mennä ulos tekemään mitä ikinä hyvänsä, niinkuin "vanhoina hyvinä aikoina".

      Ihmiset on kiroillu varmaan aina. Kyllä tiedän, että munkin porukat kiroili kun ne oli nuoria. Ei ne kauheasti kunnioittanu opettajia, veti päät täyteen viinaa ja kapinoi koko yhteiskuntaa vastaan, niinku nykysetkin nuoret. Sillon siitä ei vaan tehty niin suurta numeroa.

      Vaikka oon nuori ja tyhmä, ni osaan ajatella, ja mua raivostuttaa se kun jauhetaan siitä kun teinit istuu päivät pitkät tietokoneella, eikä tee mitään muuta. Että tietokone korvaa lehdet ja kirjat ja kaikki oikeat sosiaaliset suhteet. Voi olla, että tää min "pikkukaupunki" on poikkeus, mutta kun menee ulos ni kyllä siellä on kaikki muutkin. Kyllä mun kaverit lukee lehtiä ja kirjoja. Eikä mitään sarjakuvia, vaan ihan kovakantisia oikeita kirjoja.

      Ehkä sillon muutama kymmenen vuotta sitte ei ollu kunnon tietokoneita ja kännyköitä ja niin monipuolista valmisruokavalikoimaa, mut nää asiat ei oo pelkästään laiskistuttanu ihmisiä. Ne on saanu monet asiat toimimaan helpommin, esimerkiksi toisella puolella Suomea asuviin ystäviin on helpompi pitää yhteyttä, jos auto hajoo tien varrelle ei tarvi lähtä ettimään lähintä huoltoasemaa tai puhelinkoppia jnejnejne..

      Voin olla poikkeus tässäkin, mutta syön joka ikinen päivä kotona valmistettua ruokaa, puhun joka ikinen päivä naapureilleni (unohtamatta nettiystäviäni), olen ulkona, luen sanomalehden, enkä kiroile hirveämmin.

      Nykyään tehdään myös hyviä elokuvia (jopa parempia kuin 70-l hitti tappajahai), et vaan ole ehkä törmännyt niihin, tai sitten kapinamielisenä et suostu antamaan niille minkäänlaista mahdollisuutta. 2000-l tehdään myös hyvää musiikkia. Ei ehkä ole olemassa toista Metallicaa tai Sex Pistolsia, mutta hyviä bändejä kuitenkin on.

      Sun kannattais miettiä, mitkä asiat on hyvin nykymaailmassa. Voi olla, että parannuskeinot monii sairauksii, vie vaan jännitystä sun elämästä, mut ne laskisin hyväks asiaks. Ihmiset ei oo nykyaikana niin umpimielisiä, vaan "erilaisillakin" ihmisillä on mahdollisuus elää omana itsenään(lisää nykymaailman mielenkiintoisuutta ja monipuolisuutta tämäkin).

      Elämästä häviää mielenkiinto, jos siitä ei tee mielenkiintoista ja vaan nostalgisoi sitä elämää sinä aikana, jona ei ole edes elänyt. En yhtään tajua, mikä tekee 1900-luvusta mielenkiintoisemman kuin 2000-luku, paitsi monet historiaa mullistavat tapahtumat ja hullut johtajat, joiden aikana en, kiitos vaan, missään nimessä olisi halunnut elää.

      tää paasaus on nyt loppu, kiitän.

    • Anonyymi

      Somettelut, lihomiset, rumat autot ja musiikkimaku ovat ihan itse kunkin omia valintoja.
      Tyly käytös ja kiroilu on sosiaalisen paineen tulosta.
      Kunhan tarpeeksi tulee ikää, sosiaalinen paine saa haistaa vitun, autoksi voi valita vaikka vanhan amerikkalaisen, oma ulkonäkökin käy toisarvoiseksi ja pukeutua voi ihan miten haluaa. Viva le keski-ikä:)

    • Anonyymi

      Ite olisin mieluummin sotinut molemmat maailmansodat läpi, kun eläisin tässä nykyajan paska maailmassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe