Voiko allergiasta parantua

Tahtoisi koiran

Eli siis voinko parantua eläinallergiasta? Olen aina halunnut koiraa tai kissaa, mutta olen allerginen lähes kaikille eläimille. Onko siis mahdollista, että allergiani voisi joskus lieventyä tai parantua kokonaan? Tai voiko allergian lievenemiseen vaikuttaa jotenkin itse? Siedätyshoitoja on kokeiltu, mutta ne eivät oikein meinaa toimia minulla.

Toivottavasti vastaatte pian :)

11

3356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En ole varma

      En tiedä mutta musta tuntuu ettei voi :(

    • Kyllä voi!Limakalvoi

      on saatava jatkuvasti ja riittävästi L-a, L-b ja Bif bakteereita!

      ""...........jatkuu.
      Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
      1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
      2.(3.) Bifidobacterium luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).

      Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
      - Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
      - Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
      "Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti".
      Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa! Jatkuu..........""

      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Elamaa_yllapitavat_probiootti_bakteerit&homeantibiootti.html

    • himpsunhompsun

      "- Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
      - Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
      "Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti".

      Nyt kyllä... Ennen vanhaan ei raakamaidon juonti ollut mitenkään yleistä, ei sitä pienestä karjasta yhtenään tullut, sehän liittyy lehmaän poikimiseen. Taidat tarkoittaa maatilalta suoraan haettavaa tavallista mainoa, maitotinkihän oli tavallista maaseudu toimintaa.

      Kysyjä muuten kysyi eläinallergiasta!

    • miukumaukuhau

      Kaikkihan on teoriassa mahdollista. Odottele rauhassa vaikka 20 vuotta niin allergia voi olla poissa. Minulla kävi 6 vuotiaana alkaneen astman niin, että sain 20 oireetonta vuotta, sitten se tuli uudelleen.

    • Ken B

      Mulla koira-allergia on sellainen, että jos on koirien kanssa tekemisissä, niihin jotenkin tottuu ja oireet katoavat. Tällä hetkellä perheessä on kaksi koiraa. Vieras koira voi vähän aikaa ärsyttää silmiä ja ihoa, mutta yleensä siihen tottuu muutamassa päivässä.

      Toisaalta hevosallergia ei minulta häviä mihinkään, vaan pahenee jos niiden kanssa on enemmän tekemisissä. Lasten hevosharrastuksissa käyminen on pitänyt jättää vaimon huoleksi. Eli varmaan jollakulla koirien kanssa voi käydä ihan samalla tavalla, että pahenee vaan mitä enemmän on niitten seurassa.

      Veljellä puolestaan on kaikki karvaeläinallergiat melkein hävinneet ihan vaan iän kuluessa.

    • siedätyshoitolainen

      Kerrot, että "siedätyshoitoja on kokeiltu". Mitä tarkoitat? Sitäkö että olet viettänyt paljon aikaa koirien kanssa, eikä allergiasi ole parantunut? Vai lääketieteellistä siedätyshoitoa?

      Lääkeiteteellinen siedätyshoito nimittäin auttaa. Sinä on vain sellainen mutta, että julkinen sektori ei anna koirasiedätystä vain siksi, että haluat koiran. Mutta yksityinen sektori antaa - ei tosin kaikki lääkäritalot, mutta esim Tohtoritalo antaa, Tohtoritalolla on maan laajin allergiaosaaminen. Kannattaa kysellä muistakin yksityisistä lääkäritaloista, jos Tohtoritaloa ei ole kaupungissa.

      Kela korvaa hoidon, Tohtoritalossa hinnaksi tulee n 1500 euroa, kolmelle vuodelle jaettuna (ei siis kertamaksu). Suosittelen, siitä on oikeasti apu,

      nimim. koiranhankintaa suunnitteleva ja rotuvalintaa tekevä entinen allergikko :)

    • dfgdfgdfgdfgdg

      Mulle tuli allergiat joskus 13-14-vuotiaana. Heinäallergia on edelleen, mutta kissoista en ole saanut aikoihin enää mitään oireita. Alkavat kuin tyhjästä, mikseivät voisi kadotakin? Se on taatusti pitkälle hormonaalinen kysymys. Eniten kuitenkin taitaa vaikuttaa se, minkälainen kunkin lajin yksilöllinen proteiini (se allergisoiva aine) on. Saman lajin toisella yksilöllä voi olla aavistuksen erilaiset proteiinimolekyylit, joihin elimistö ei reagoi yhtä rajusti puolustautuen, jolloin oireitakaan ei synny.

      • dfgdfgdfgdfgdg

        Toisin sanoen: voit saada allergiaoireita vaikkapa yhdestä maatiaiskissasta, mutta toisesta et yhtään mitään.


    • kipuileva siili

      Minulla todettiin kissa- ja koira-allergia jo pienenä. Vietin aikaani ystävälläni, jolla oli 2 kissaa ja yksi koira. Oireilu oli todella vahvaa, silmät punoittivat ja kutisivat sekä henkeä ahdisti.

      Päätin kuitenkin ottaa itselleni kissan 18-vuotiaana. Aluksi oireilin melkoisesti, mutta sen jälkeen pikkuhiljaa oireet vähenivät. Nykyään kissani on ollut minulla 5 vuotta, eikä minulla ole enää mitään allergiaoireita. Ja allergiani ei ole kuitenkaan poistunut mihinkään, sillä kävin viime kesänä testaamassa allergiasairaalassa sen. Ja vielä oli tallessa, tuskimpa koskaan katoaa.

      Nyt olen onnellinen kissanomistaja, sillä otin riskin 5 vuotta sitten. (Kaikille en kuitenkaan tätä suosittele, varsinkaan jos eläimelle ei ole "varapaikkaa" mihin sen voi antaa mikäli allergia pahenee). Mukavaa syksyä!

    • Juujuuuuu

      Minulla on kissa allergia, mutta se on todella lievä, eikä ole oireita. 6 vuotiaana minulla oli paha kissa allergia mutta sen jälkeen oireet alkoivat lieventyä, kun olin 8-vuotias oireita ei enää ollut, eikä ole tullut takaisi.

      Ps: Omistan 2 kissaa

    • kohta60

      minulla on allergia ollut lapsesta lähtien ja nykyään on keuhkoastma. Ei voi parantua. Turhaa höpistä karvattomista koirista, niissäkin on hilsettä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe