Tango-Tapsa

El Tango

Voi kun Tapani Kansa laulaisi levyllisen tangoja. Olin alkukesästä hänen keikallaan ja hänen laulamansa tangot tekivät komen vaikutuksen. Sinitaivas, Tähdet meren yllä, Valkovuokot Mustasukkaisuutta.... aaah todella upeata kuultavaa. Tänäpäivänä hänen tulkintansa ovat niin kypsiä ja komeita ! Laulaminen ei ole mitään komutusta tai kimitystä Äänessään on sellaista syvältä tulevaa voimaa, joka sulkee kaiken ympärillä olevan sisäänsä ja syleilyynsä.
Tapanin lisäksi pidän Kari Piirosen laulamista tangoista erityisen paljon ( mm. Punaiset lehdet on Piirosen bravuureita. Äänensä muistuttaa erityisesti tässä laulussa todella paljon Olavi Virtaa ).

18

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • El Tango

      Siis ei ole mitään kimotusta piti kirjoittamani.

    • Annu.

      Vai ei... :DDD taas noita kammottavia hihhulismi-ylistyssanoja :D naurettavaa
      Jättäisi tangot vaan rauhaan eikä menis pilaamaan taas lisää biisejä kimittämisellään ja kirjaimellisesti syvältä tulevalla kaakattamisellaan joka sulkee pois kaiken musiikkia muistuttavan.

      • Annulla olis taas kuulokojeen paristojen vaihto aika ihan selvästi käsillä. Tai sitten vois mennä tutkituttaan päänuppinsa jos kaakatusta ja kimitystä kuulee. Yks vaihtoehto onlis kans , että alkais kuunnella kunnon laulajia mörinä- Mikon sijasta .

        Tapani Kansalta toivoisin tangolevyä minäkin. Tangot sopii Tapsan upealle äänelle ja tulkintataidoille kuin nappi takkiin.


      • Annu.
        Justiinax kirjoitti:

        Annulla olis taas kuulokojeen paristojen vaihto aika ihan selvästi käsillä. Tai sitten vois mennä tutkituttaan päänuppinsa jos kaakatusta ja kimitystä kuulee. Yks vaihtoehto onlis kans , että alkais kuunnella kunnon laulajia mörinä- Mikon sijasta .

        Tapani Kansalta toivoisin tangolevyä minäkin. Tangot sopii Tapsan upealle äänelle ja tulkintataidoille kuin nappi takkiin.

        Annulla kun sattuu olemaan erinomainen kuulo ihan luonnon lahjana ja paljolti säilynyt siksi etten rääkkää kuuloaistiani mokomalla kiekumisella. Sinulla kuten muillakin teillä hihhulisteilla sensijaan on kuuloaisti pahasti surkastunut tuota rääkymistä kuunnellessa. Kantsisi laittaa ne tuittu-Tapsukan levyt lasinalusiksi tai vaihtoehtoisesti kaapia niillä koiranpaskat kengänpohjista lenkin jälkeen... siihen ne varmaan oikeastaan sopiskin paremmin. Tai keksiä muuta hyötykäyttöä niille.
        Aaaah, Mikon ihana pehmeä samettiääni... aivan toista kuin tuo kailottaminen.


    • Urmio

      Jorma Hynninen on laulanut levyllisen tangoja, Hurmio on cd:n nimi. Täälläkin on kyseistä levyä kehuttu, mm. Justiinax. Kannattaa ostaa.

      • On siinä Hynnisen levyllä muutama ihan ok tangokin, mutta suurempi osa niistä kuulostaa luonnottomasti Hynnisen laulutyyliin sopivilta. En mä sitä kiellä ostamasta kuitenkaan. Makuja kun on niin monenlaisia tässäkin asiassa.


      • Häpeä!!
        Justiinax kirjoitti:

        On siinä Hynnisen levyllä muutama ihan ok tangokin, mutta suurempi osa niistä kuulostaa luonnottomasti Hynnisen laulutyyliin sopivilta. En mä sitä kiellä ostamasta kuitenkaan. Makuja kun on niin monenlaisia tässäkin asiassa.

        Näin kirjoitit 2006:

        Justiinax
        16.5.2006 19:16
        0
        Avaa Sulje
        JEES!
        Ne Jorma Hynnisen tangotulkinnat ovat kyllä ihan minunkin mieleeni. Erityisesti minua ihastuttaa se herkkyys niissä.
        En tiedä onko Tapsa muka oikeasti noin sanonut, kun tuossa kerrottiin. Enpä usko. Mä luulen ,että Tapsa kyllä arvostaa Hynnistä kovasti.


    • r.moore

      Kyllä vain, Tapani Kansa laulamassa tangoja olisi upea uuden levyn aihe. Tai ehkä puolet tangoja ja puolet meneviä iskelmiä ja laulelmia. Mutta ehdottomasti aivan uutta tuotantoa. Olavi Virta on levynsä levytänyt enkä halua kuulla niistä yhtään uutta tulkintaa (sillä en ylleensäkään pidä Olavi Virran äänestä, on minun mielestäni teennäinen ja laskelmoitu, vaikkakin "komea" ). Siis uutta Tapanin levyä tässä fani odottaa :)

    • Jepjep!

      Niin kyllähän se olisi upeaa jos Tapsa laulaisi ihan uusia tangoja. Siis uudelle levylle vartavasten sanoitettuja ja sävellettyjä. Jotain kauniita (uusia) valssejakin olisi upeaa kuulla sillä levyllä ja vahvaa tulkintaa ja tunnelmaa sisältäviä iskelmäbiisejäkin muunmuassa.

      • *pajunvitsa*

        Uuuuuuh! Vaikka olisivat kuinka kauniita niin Kansan laulamana ne kyllä pilaantuvat ulostullessaan. Ukko on kyllä jo aikansa elänyt, eläkkeelle vaan.


      • comment
        *pajunvitsa* kirjoitti:

        Uuuuuuh! Vaikka olisivat kuinka kauniita niin Kansan laulamana ne kyllä pilaantuvat ulostullessaan. Ukko on kyllä jo aikansa elänyt, eläkkeelle vaan.

        Voisiko tuon paremmin sanoa! Aivan nappiin osuit.


    • Fani vuodesta 1971

      Tapsa se vaan pysyy ja paranee. Upealla laulullaan ja lavakarismallaan saa kerta toisensa jälkeen aikaan uusia ihastuksen väristyksiä. Niinköhän tuohon mieheen kyllästyy koskaan ?
      Tapsalta uutta levyä odotan myös. Olkoon vaikka iskelmiä, tangoja tai vaikka laulelmia uusi levy on yhtäkaikki tervetullut.

      • Hei!

        Totta puhut! Toivottavasti Tapsa levyttää ihan uutta musiikkia pikapuolin meidän iloksemme!


    • Ei kiitos!

      Voi kun Tapsuliini Kansa pitäisi turpansa kiinni -iankaikkisesti!

    • tangofani**

      Ilman muuta olisi mahtavaa jos Tapani laulaisi tangoja levylekkin, mutta tangolevyt eivät ole oikein kaupallisesti kannattavia. Ainakaan tangokuninkaallisetkaan eivät ole enää vuosiin tehneet pelkkiä tangoja sisältävää levyä.
      Tokihan Tapanikin voisi tehdä levyn jossa olisi muutama tango ja jonkun muun tyylisiä lauluja lisäksi. Tapani ilmaisuvoimaisen upea ääni sopisi mitä loistavimmin vahvaa tunnetta ja tunnelmaa sisältäviin dramaattisiin tangoihin.

    • bravissimo !!!

      Tapanin keikallaan laulama Mustasukkaisuutta- tango viime elokuussa Riutalla oli tajunnanräjäyttävän mahtavan kuuloinen esitys ! Siinä kyllä kalpeni kirkkaasti kaikenmaailman väkisin Seinäjoella leivotut tangotähtöset .
      Samalallailla kun hän laulaisi sen levyllekkin, niin VOLA` !

    • Safira~

      Olisipa hienoa kuulla Tapsan laulavan joskus keikallaan TAIVAS SALAMOI- tangon . Se uppoaisi varmasti luihin ja ytimiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      229
      2021
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      77
      1770
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1130
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe