Tietokoneesta kännykkään soittaminen -miten?

dfhghsdsg

Miten onnistun saamaan tietokoneeni "puhelimeksi"? Eli pystyisin tekemään puheluita suoraan tietokoneelta samanlailla kuin soittaisin vaikkapa kännykästä kännykkään. Ei siis minkään tietokoneeseen kytketyn lisälaitteen avulla vaan SUORAAN tietokoneesta? Ei luulisi olevan hankalaa?

Olen kuullut jostain voip-systeemistä, mutta sen käyttö on jäänyt minulle melko hämäräksi, voisiko joku selventää? Mikäli onnistun ja pystyn soittamaan tietokoneesta niin millainen puhelinnumero näkyy soittajalle? Saanko puhelinnumeroksi saman mikä on vaikkapa nykyinen matkapuhelinnumeroni? Kuten huomaatte olen asian kanssa aika kujalla, toivottavasti joku voi auttaa.

19

10475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuulipuku roskiin

      Ei hätää. Asenna koneellesi Skype-ohjelma. Sillä voit soittaa tosi halvalla puhelimiin ympäri maailmaa ja ilmaiseksi jos vastapuolen koneessa on myös Skype. Luottokortillasi voit ladata Skypeen puheaikaa maksullisia puheluja varten. Siis Skype.com
      Asun ulkomailla ihanassa tropiikissa eikä minulla ole tarvetta olla ahdasmielinen, kateellinen ja vittumainen suomalainen ja autan mielelläni minkä osaan. Itse olen karkeasti arvioiden säästänyt Skypellä kymmeniä tuhansia euroja kaukopuheluissa vuosien aikana.

    • yksi tarina vaan

      skype to skype on hyvä,mutta tavalliseen puh numeroon soittamista ei taida saada ilmaseks millään,halvimpia konsteja on jos oot soneran as ,,,liitä parhaat ystäväsi kamuiksi niin puhut eurolla kuukauden rajattomasti,saat 7 kamua kytkettyä liittymääsi ainoo huono puoli jos sitä voi sellaseks ylip sanoa on että ainoastaan yksi kamu voi olla toisen operaattorin as,jos se on paras ystäväsi tai perh jäsen liitä se kamuks ja loput kuusi (1-6)soneran asiakasta voit liittää myös,tälläi sain omat puh laskut pienemään 90e/kk n.20e/kk joskus jää allekin 20 jollon kk laskua ei edes tule vaan se sillon tulee lasku vasta kahden kk päästä sonera kun laskuttaa vain 20e ja yli,suurimmalla osalla ystävistäni ja lähimmäisistä ovat onneksi soneran as.

    • skypestä

      Onnistuuko Skypen avulla soittamaan erilaisiin palvelunumeroihin, kuten 0700-alkuisiin palvelunumeroihin..? Veloitetaanko tällöin lisäksi myös normaali palvelumaksu?

    • bfbdbdfbfdbfdb
    • Koklaa Skaippia

      En kyllä tiää, skype ja mese ym. ihkut pikaviestimet ainaki toemii mutta en uso että sie saat normi puhelinta millää iliveellä.

    • Matti-

      Se perus ongelma on se, ettei tietokone ole puhelin. Siinä ei ole sisällä sitä koneistoa mikä matkapuhelimessa on, eli laitteistoa joka ottaisi yhteyden GSM verkkoon, joten täysin normaalia puhelinta siitä et mitenkään saa liittämättä siihen jotain lisälaitetta.

      Voip hommelit kyllä toimii, eli Voice Over IP. Tarkoittaa sitä, että sinulla on nettiyhteys, soitat jollakin ohjelmalla, ääni menee nettiyhteyttä pitkin jollekkin palvelutarjoajalle, esim. Skype, ja sieltä sitten sinne minne haluat soittaa.

      Mutta Skypen kaltaiset palvelut usein maksavat, kuten kyllä tavalliset puhelutkin. Skype on ehkä helpoin tapa kuitenkin.

      • Anonyymi

        Ei, vaan ongelman todellinen syy ovat operaattorit, jotka haluavat rajoitaa internet-puheluita olemalla päästämättä niitä tavalliseen puhelinverkkoon. Tästä syystä kuulokkeet mikki ei toimi kunnolla - vaikka sen pitäisi. Siispä kannattaa boikotoida puhelun välittämistä oikein urakalla ja siirtyä käyttämään nettipalveluita kokonaan. Päästään suljetusta ympäristöstä avoimeen ympäristöön ja tämä on tunnetusti paras tapa saada toimivia(ja järkeviä) palveluita aikaan!


    • diipadaapa eeeeeeeee
    • kissat.parhaita

      en kyl tiiä

    • telakkatrikki

      Tee puhelimestasi tietokone. Hanki esimerkiksi Nokia Lumia 950 ja siihen telakka. Telakkaan voit kytkeä näytön, näppäimistön, hiiren yms. oheislaitteet. Voit käyttää Lumia-tietokonettasi myös puhelimena. Windows-kaupasta saa tietokoneeseen Officet ja muut tarvittavat sovellukset.

      • rtyyudrudu

        Kattokaa nyt noita viestien päivämääriä ennenkuin vastaatte!


      • yritetääs.uusiksi
        rtyyudrudu kirjoitti:

        Kattokaa nyt noita viestien päivämääriä ennenkuin vastaatte!

        No oli tuohon aikaan muistaakseni jo N8. Sen mukana tuli hdmi- ja usb-adapterit, joilla N8:n sai muutettua työpöytäkoneeksi. Sovellusvalikoima toisin on sille aika huono. Mutta hyvällä mielikuvituksella kombinaatiota voisi pitää tietokoneena, jolla voi myös soittaa.


    • uhuvomiäs

      minä muutin lankapuhelimeni lentäväksilautaseksi ja nyt voin kuupoilla ihan ufona vaikka minne. onse vaan hienoo kun osaa.

    • Anonyymi

      Miten soitan tietokoneesta kännykkään kun se on jossain hukassa, eli piikkaus ei tarvitse puheyhteyttä.

      • Anonyymi

        laitat tietokoneella sähköpostia tai facebookin kautta sanot tutulle tai äitille, että soittaa siun puhelimmeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        laitat tietokoneella sähköpostia tai facebookin kautta sanot tutulle tai äitille, että soittaa siun puhelimmeen.

        Riippuu luurista. Googlella ja Applella on omat paikannuspalvelut joilla voidaan paikantaa puhelin joko äänimerkillä tai gps avulla.


    • Anonyymi

      Mulla on sama kysymys ? Tietokoneella soitto kännykkään , Toimiiko skype ? Jos kännykässä on myös Skype ? Käsittääkseni silloin pitää olla puhelin päällä jotta voi Skypellä soittaa Skypeen tai laittaa ensin tekstiviestin , että olen Skypessä.

      Entäs sitten tuo Google Duo ? Onko se sovellus suositumpi kännykässä ja kuinka se toimii ? Senhän voi myös asentaa tietokoneeseen.

      Entä onko kännyköiden kesken jotain muuta ohjelmaa, että voi ilmaiseksi soittaa ?

      • Anonyymi

        no se suosituin , whatsapp, ääni ja kuvapuhelut netin kautta, saa myös koneelle whatsapp web


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no se suosituin , whatsapp, ääni ja kuvapuhelut netin kautta, saa myös koneelle whatsapp web

        On vaan huono äänen ja videolaatu siinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      500
      5137
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      238
      2086
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      410
      1923
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      58
      1381
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      89
      1289
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1073
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1039
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      99
      1009
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      982
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      74
      960
    Aihe