Air Finland Holidays

ei kanta-asiakkaaksi

Haluan vain varoittaa, että jos ostatte matkan kyseiseltä firmalta, varatkaa pitkää pinnaa ja ylimääräistä lomaa. Itselleni sattui mennessä 10 viivytys ja yhden aurinkopäivän menetys ja paluulento oli vuorokauden myöhässä ja kentällä istumista ja odottelua riitti. Teknisiä ongelmia pukkaa kaiken aikaa, koneet tai joku muu pettää pahasti. On aika yleistä tällä firmalla.

8

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghnfhf

      ei meillä ainakaan ollu mitään ongelmia

    • rautakarhu

      Meillä lento Rodokselle 10 tuntia ja paluu Suomeen 15 tuntia myöhässä.Kyseessä viikon matka kesäkuussa.
      Korvauksena saatiin 10% matkan hinnasta takas...
      Käytetään jatkossa muita matkanjärjestäjiä.

    • HHHHIIIIIIIIIII

      Kun valitsen lentoyhtiön, jollai ei ole varakoneita esim. Suomen päässä niin näin käy. Yhteen koneeseen tulee vika niin vaikea sitä on paikata.

      • Newer again 675

        Olemme menossa Sharm el Sheikhiin 31.10.2011. Reilu 1 kk ennen Air Finland Holidays ilmoitti ylimielisesti, että viikon lomalle lähtö siirtyy 1 vrk aiemmaksi ja paluu 1 vrk aiemmaksi. Mitään korvauksia eivät maksa. Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytän ko. puljua.


    • Joo, täysin huuhaa firma ! Ketään sieltä et saa vastuuseen, on vaan meiliosoite ei-kenenkään-nimellä. Täyttä paskaa ostin kun heidän matkalleen menin ekaa ja vikaa kertaa. Opaskin kuin seinästä revitty ja valehtelli päin naamaa.
      Kohde oli Playa del Ingles

    • Tässä vastaus valitukseeni huonosta huoneesta, joka siis OPPAAN mukaan oli vain sattumaa. Välttäkää ihmeessä tätä supersurkeaa matkanjärjestäjää, tämä oma tapaukseni menee kuluttaja-asiamiehelle. Täysin harhaanjohtavaa mainontaa !!! Tässä heidän vastauksensa valitukseeni :

      "Maksamaanne matkaan kuului tavallinen huone, joka annettiin teille kohteeseen saapuessanne. Te ette olleet ostaneet huonetta merinäköalalla. Tällaisia huoneita meillä ei ole valikoimassa lainkaan. On luonnollista, että lisämaksuja peritään, mikäli asiakas haluaa vaihtaa huoneen ."

      Näitä parempia huoneita ei missään vaiheessa edes tarjottu, vaikka varauksen tehdessäni sellaista halusin.
      Lisäksi alussa kertoivat, että hotellista voi saada minkälaisen huoneen tahansa. Täyttä valhetta !!! ÄLKÄÄ MENKÖ TÄMÄN JÄRJESTÄJÄN MATKOILLE MILLOINKAAN EIKÄ SILLOINKAAN !!!

      • menossa

        Matkanjärjestäjälle voi laittaa toiveita, joihin ei välttämättä pystytä vastaamaan. Se ei ole syy valittaa kuluttaja-asiamiehelle. Minulla on tapana lähettää s-postia suoraan hotellille huonetoiveista. On useasti tominut.


      • menossa kirjoitti:

        Matkanjärjestäjälle voi laittaa toiveita, joihin ei välttämättä pystytä vastaamaan. Se ei ole syy valittaa kuluttaja-asiamiehelle. Minulla on tapana lähettää s-postia suoraan hotellille huonetoiveista. On useasti tominut.

        Kysehän on täysin harhaanjohtavasta markkinoinnista. Myydään kuvilla tuotetta mitä ei ole tarjolla heidän toimestaan edes maksua vastaan. Kylä kuluttaja-asiamiehelle menee kuvien kera. Ja ihmetten kyllä, miksi ottavat vastaan toiveita joita eivät edes välitä eteenpän. Ja miksi opas paikalla valehteli vaikka hyvin tiesi tilanteen. TÄSSÄ TAPAUKSESSAHAN HEILLE KUULUI VAIN NÄMÄ SURKET HUONEET, EI SIINÄ SÄHKÖPOSTIT OLISI AUTTANEET. LISÄKSI OLI VIELÄ LUOTTAMUS KUN EN TIENNYT HEIDÄN TOIMINNASTAAN.
        HUONO MIKÄ HUONO !!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe