Miten muutan videoita mp4 muotoon?

Auttakaa?

Mulla on ladattuja videoita/elokuvia koneella ja ongelmana on, että millä ilmaisella ohjelmalla saan muutettua niitä mp-4 muotoon, jotta ipod touchini voisi toistaa niitä??? Laittakaa tähän rohkeasti linkkejä tai ohjelmien nimiä joilla tämä onnistuisi??????
(ohjelman pitää olla ilmainen)
Laittakaa myös kysymyksiä jos tarvitsee.

12

2882

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jue Jue

   Niin yksi monipuolisilla säädöillä on VLC-player sillä muunnos onnistuu, mutta haittapuolena on että muunnos kestää elokuvan verran, mutta senhän voi jättää taustalle muuntamaan.

   Kaksi tärkeää tietoa puuttuu, mistä muodosta haluat muuntaa, sekä mikä on käyttöjärjestelmäsi? Tosin VLC-player toimii monella käyttöjärjestelmällä.

  • ????????????????????

   Kiitos avusta! Mulla on Windows xp ja siinä on jo valmiiksi VLC-media player. Elokuvani ovat avi-muodossa. Voisitko vielä opastaa kuinka saan muutettua niitä mp-4 muotoon VLC-media playerin avulla??? Olisi myös kiva jos niihin saisi suomenkieliset tekstitykset jotenkin???

   • Jue Jue

    Niin yksinkertaisesti otat ylävalikosta Media -> Muunna / Tallenna, sitten vaan lisäät yhden tai monta videota (samassa kohtaa voi lisätä tekstitys tiedoston), Muunna / Tallenna painike aukesee valikon johon laitetaan tallennus paikka (jos tämän unohdat, niin ohjelma ei ilmoita mitään eikä tallennus onnistu). Profiiliksi Video - H.264 AAC (MP4) sitten vaan aloita painiketta.

    Profiilia muokkaamalla saat bitratea pienemmäksi ja kuvakokoa muutettua jne.... jos tarvetta on, en ole videoita Ipodille muuntanut joten en tiedä tarkalleen mikä bitrate ja kuvakoko on vaatimuksena, kokeilemalla selvinee. Videosta voi muuntaa pieniä pätkiä. VLC-playerillä pystyy tekee muunnoksessa samat temput kuin katsoessa.

    Itselläni on Vista, joten pieniä eroja voipine olla. Jos meinaat kokeilla eri muunnos ohjelmia niin kannattaa olla tarkkana, sillä monet näyttivät hyvinkin epämääräsiltä


   • niiiiiio

    hei thnx


  • Hmmm????????????????

   Ekalla kerralla muunnos toimi ja sain avi muodosssa olevan elokuvani muunnettua ja siirrettyä ipodiini, mutta jostain syystä se pätki kokoajan sekä ipodilla, että koneella. Siitä lähtien aina kun olen koittanut muuntaa
   avi-muodossa olevia elokuvia samalla tavalla, niin VLC muuntaa elokuvat jostain syystä automaattisesti joiksikin (ps-tiedostoiksi), enkä ymmärrä miksi???
   VLC pystyy kyllä pyörittämään niitä ps-tiedostoissa olevia elokuvia, mutta en tajua miksi VLC muuntaa ne siihen muotoon eikä mp4:siksi?
   Osaatko auttaa???

   • Jue Jue

    Niin jos asetukset on oikein niin se on mp4 muodossa, kun laitat tallennus paikan ja nimen niin laita nimi.mp4 niin saat halutun päätteen jos et laita niin saat nimi.ps. Tämän voit uudelleen nimetä nimi.mp4.

    Kyllä muunnetun videon pitäisi näkyä pätkimättä tietokoneella jos se ei ole kovin vanha. kai muistat valita oikean profiilin joka kerta kun muunnat?

    Palikoituminen kertoo liian pienestä bitratesta kuvakokoon nähden. Pätkiminen kertoo liian suuresta bitratesta ja/tai kuvakoosta laitteen tehoon nähden. H.264 AAC (MP4) on aika raskas purkaa, joten vanhempi kone voi näyttää vastaavan laatusen videon muussa formaatissa ongelmitta. Tällöin bitratea hieman pienemmäksi tai kuvakokoa.

    Tässä on jotain asiasta http://wiki.videolan.org/IPod_Video_Conversion_Guide toki ohje on vanhalle VLC joten joudut hieman soveltamaan, mutta Ipodille sopivat asetukset selviää.


  • Kiitos paljon.

   En ole vieläkään saanut muunnosta täysin toimimaan, mutta kiitos avustasi. Laittakaa vielä vain ohjelmia tai tapoja joilla saatte itse tuon muunnoksen toimimaan. (eli muunnettua avi-muodossa olevia elokuvia
   mp4-muotoon) ???

  • Anonyymi

   How I can change my combuter from mp3:sta mp4 jään !

  • Anonyymi

   Eikös sillä Windows VideoMakerillä onnistu tuo joutuu vähän googlettamaan sitä ei löydy enää suoraan vaan se oli osa jotain MS essentials- pakettia tjsp.

  • Anonyymi

   mansikkamaa 1

  • Anonyymi

   Kannattaa seurata Giveawayoftheday sivustoa googleen tämä sieltä joskus tulee tyrkylle jotain matskua

   • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   63
   6063
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   25
   3836
  3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   249
   2188
  4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   26
   1860
  5. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   26
   1303
  6. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   95
   1276
  7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   304
   1067
  8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   54
   1010
  9. Välillä käy mielessä

   olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
   Ikävä
   76
   949
  10. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   888
  Aihe