Miten muutan videoita mp4 muotoon?

Auttakaa?

Mulla on ladattuja videoita/elokuvia koneella ja ongelmana on, että millä ilmaisella ohjelmalla saan muutettua niitä mp-4 muotoon, jotta ipod touchini voisi toistaa niitä??? Laittakaa tähän rohkeasti linkkejä tai ohjelmien nimiä joilla tämä onnistuisi??????
(ohjelman pitää olla ilmainen)
Laittakaa myös kysymyksiä jos tarvitsee.

12

3089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jue Jue

      Niin yksi monipuolisilla säädöillä on VLC-player sillä muunnos onnistuu, mutta haittapuolena on että muunnos kestää elokuvan verran, mutta senhän voi jättää taustalle muuntamaan.

      Kaksi tärkeää tietoa puuttuu, mistä muodosta haluat muuntaa, sekä mikä on käyttöjärjestelmäsi? Tosin VLC-player toimii monella käyttöjärjestelmällä.

    • ????????????????????

      Kiitos avusta! Mulla on Windows xp ja siinä on jo valmiiksi VLC-media player. Elokuvani ovat avi-muodossa. Voisitko vielä opastaa kuinka saan muutettua niitä mp-4 muotoon VLC-media playerin avulla??? Olisi myös kiva jos niihin saisi suomenkieliset tekstitykset jotenkin???

      • Jue Jue

        Niin yksinkertaisesti otat ylävalikosta Media -> Muunna / Tallenna, sitten vaan lisäät yhden tai monta videota (samassa kohtaa voi lisätä tekstitys tiedoston), Muunna / Tallenna painike aukesee valikon johon laitetaan tallennus paikka (jos tämän unohdat, niin ohjelma ei ilmoita mitään eikä tallennus onnistu). Profiiliksi Video - H.264 AAC (MP4) sitten vaan aloita painiketta.

        Profiilia muokkaamalla saat bitratea pienemmäksi ja kuvakokoa muutettua jne.... jos tarvetta on, en ole videoita Ipodille muuntanut joten en tiedä tarkalleen mikä bitrate ja kuvakoko on vaatimuksena, kokeilemalla selvinee. Videosta voi muuntaa pieniä pätkiä. VLC-playerillä pystyy tekee muunnoksessa samat temput kuin katsoessa.

        Itselläni on Vista, joten pieniä eroja voipine olla. Jos meinaat kokeilla eri muunnos ohjelmia niin kannattaa olla tarkkana, sillä monet näyttivät hyvinkin epämääräsiltä


      • niiiiiio

        hei thnx


    • Hmmm????????????????

      Ekalla kerralla muunnos toimi ja sain avi muodosssa olevan elokuvani muunnettua ja siirrettyä ipodiini, mutta jostain syystä se pätki kokoajan sekä ipodilla, että koneella. Siitä lähtien aina kun olen koittanut muuntaa
      avi-muodossa olevia elokuvia samalla tavalla, niin VLC muuntaa elokuvat jostain syystä automaattisesti joiksikin (ps-tiedostoiksi), enkä ymmärrä miksi???
      VLC pystyy kyllä pyörittämään niitä ps-tiedostoissa olevia elokuvia, mutta en tajua miksi VLC muuntaa ne siihen muotoon eikä mp4:siksi?
      Osaatko auttaa???

      • Jue Jue

        Niin jos asetukset on oikein niin se on mp4 muodossa, kun laitat tallennus paikan ja nimen niin laita nimi.mp4 niin saat halutun päätteen jos et laita niin saat nimi.ps. Tämän voit uudelleen nimetä nimi.mp4.

        Kyllä muunnetun videon pitäisi näkyä pätkimättä tietokoneella jos se ei ole kovin vanha. kai muistat valita oikean profiilin joka kerta kun muunnat?

        Palikoituminen kertoo liian pienestä bitratesta kuvakokoon nähden. Pätkiminen kertoo liian suuresta bitratesta ja/tai kuvakoosta laitteen tehoon nähden. H.264 AAC (MP4) on aika raskas purkaa, joten vanhempi kone voi näyttää vastaavan laatusen videon muussa formaatissa ongelmitta. Tällöin bitratea hieman pienemmäksi tai kuvakokoa.

        Tässä on jotain asiasta http://wiki.videolan.org/IPod_Video_Conversion_Guide toki ohje on vanhalle VLC joten joudut hieman soveltamaan, mutta Ipodille sopivat asetukset selviää.


    • Kiitos paljon.

      En ole vieläkään saanut muunnosta täysin toimimaan, mutta kiitos avustasi. Laittakaa vielä vain ohjelmia tai tapoja joilla saatte itse tuon muunnoksen toimimaan. (eli muunnettua avi-muodossa olevia elokuvia
      mp4-muotoon) ???

    • Anonyymi

      How I can change my combuter from mp3:sta mp4 jään !

    • Anonyymi

      Eikös sillä Windows VideoMakerillä onnistu tuo joutuu vähän googlettamaan sitä ei löydy enää suoraan vaan se oli osa jotain MS essentials- pakettia tjsp.

    • Anonyymi

      mansikkamaa 1

    • Anonyymi

      Kannattaa seurata Giveawayoftheday sivustoa googleen tämä sieltä joskus tulee tyrkylle jotain matskua

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      236
      16771
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      28
      2155
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1950
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1730
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      121
      1457
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      972
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      741
    Aihe