Etsin kaveria vaellukselle

Lapin taikaa

Lappiin elokuussa 2011 5:n päivän mittaiselle vaellukselle, UKK-puistoon, tai käsivarteen, ei merkityille poluille, vaan kompassilla erämaahan. Olen 62 vuotias eläkkeellä oleva mies. Onko sinulla nainen kuntoa ja halua tällaiseen matkaan. Minusta saat turvallisen ja luotettavan kaverin vaelluksille. Minulla teltta ja keitin henk. kohtaiset varusteet, sinulla rinkka ja sinun henk.kohtaiset varusteesi.

54

1030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullukoi olet?

      Luuletko hullu että tulisin samaan telttaan kanssasi? Vaikka oletkin ikäloppu, niin pervot voivat olla vanhoinakin vaarallisia.

    • Lapin taikaa

      Minäkö hullu, ikäloppu, pervo ja vielä vaarallinenkin. Kyllä sinun itsesi on katsottava peiliin, koska näyttää etteivät asiasi nyt ole kunnossa!

      Onko täällä Sheriffiä paikalla, poistais tuollaiset hävyttömyydet!

    • vaaralliset tuntemat

      Yrität saada naisia telttaasi, joten ylläoleva epäilys on aiheellinen, täällä voi partioida ties mitä tyyppejä. Yleensä vieraiden kanssa vaellettaessa jokainen kantaa omaa teltaansa ja myös turvavarusteita, mikäli seura olisikin vääränlaista.

      • Turjlvallisesti mets

        Kondomi voi tosiaan olla jo valmiina paikoillaan patikoidessa, eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu.


      • Lapin taikaa
        Turjlvallisesti mets kirjoitti:

        Kondomi voi tosiaan olla jo valmiina paikoillaan patikoidessa, eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu.

        Niin tosiaankin, jos vaikka ovulaatioaika sattuis olemaan neidillä, niin väki lisääntyis erämaassa tiettömän taipaleen päässä!


    • Lapin taikaa

      Mitä ihmettä, en minä mitään seksiä ole etsimässä, vaan vain kaveria vaellukselle, mutta jos kukaan ei uskalla seuraani menen sitten yksin!

    • epäilyttävää on haku

      No jos vain eräkaveria, niin selitäppä miksi rajaat "kaverin" vain naiseksi?
      Jos ei taka-ajatuksia, niin miksi ei mies kelpaa kaveriksi.

    • Lapin taikaa

      Varmaankin sosiaalisten paineiden takia: kaikki vastaantulijat varmaan ajattelevat jotta noi on HOMOJA. Ei tosiaankaan ole mitään taka-ajatuksia, mutta monesti tilanne menee siihen (tässä iässä), että nainen se ensin seksiä haluaa. Sitäpaitsi nainen kaverina, niin puhutaan aivan eri asioista, siksi en lähtisi miehen kanssa, kun tiedän ne puheet.

    • hyh hyh possu

      Kyllä on läpinäkyvää, että pitäisi sinun telttaan tulla ja sinä odotat että nainen haluaa ensiksi seksiä. Ei muka miesten kanssa voi lähteä, kun on miesten puheet.
      Epäilyttävä tyyppi olet ja jotenkin taka-ajatukset paistaa läpi.

    • Lapin taikaa

      Mitä Te nyt siinä saarnaatte, niin kuin paremmatkin! Seksi on ihan ok. ja yhtä tärkeää kuin syöminen ja nukkuminenkin (ihmisen perustarpeita), sitäpaitsi monet naiset haluavatkin tehdä siinä aloitteen ja minusta se on oikein hyvä asia (tasa-arvo).

    • ei tämä tyttö ainaka

      Ohoh, sieltäpä tuo paljastui, oikea salavonkuri, miehistä alinta kastia.
      "Minusta saat turvallisen ja luotettavan kaverin vaelluksille" Ensin mukamas reipasta seuraa ilman mitään taka-ajatusta, mutta kohta käy jo epärehellisyys selvästi ilmi.
      Tuollaisen onnettoman salavonkurin kanssa jos lähtee, niin vaelluksesta ei tule mitään. Sellaista salavonkausta josta ei loppua tule, "minä voin vähän hieroa sinun hartioita" tyylistä lähentelyä ja teltassa tunkee kylkeen kiinni, muka unissaan. Illalla pitäisi aina potkaista kunnolla haarukkaan, että saisi nukkua rauhassa. "seksi on yhtä tärkeää kuin syöminen" Äijä yrittäisi kaiken aikaa tehdä vaikutusta, olla mukamas jonkinlainen erämaan tuntija ja suuri ajattelija. Tosiasiassa vain "se" mielessä kaiken aikaa ja vaelluksella vonkaisi kuin koira, jos ei heti potkisi siltä haarukkaa mustaksi.
      Lähde kuule itseksesi vain, siellä voit kuvitella ja paeta päiväuniisi, joissa nainen haluaa sinua aina heti ja ensiksi.
      Oikea peräkammarin poika olet.

    • lähe taikomaan siitä

      Ja vielä lapin taikaa höh, aikamoinen limanuljaska koko heppu.

    • Lapin taikaa

      Ompa kummaa porukkaa täälä, kun ei ymmärrä mua. Kyllähän te nyt ymmärrätte, että vain yhteisestä sopimuksesta sitä jos niin käy.
      Taitaa olla parasta, että menen yksikseni vaan, ehkä siellä trookaan jonkun hyvän naiskaverin seuraani. Sitäpaitsi minä olen turvallisesti aviossa, but she doesn't here, joten ei tarvetta ulkopuolisille sellaisille suhteille, don't worry.

    • mädätköön vehkeesi

      Vielä vinkuu, kun kukaan ei ymmärrä. Pahimman luokan sika-petturi, naimisissa ja täältä hakee seuraa että pääsisi pettämään vaimoaan.
      Säälittävää yrittää hakea muka kaveria ja sitä sitten vonkua koko matkan ajan. että tulisi mukamas "yhteinen sopimus" Seuraavassa lauseessa taas jeesustellaan mitenkä sitä aviossa ei tarvetta muille suhteille.
      Miksi sitten niitä suhteita haet, olet kyllä inhottavin sika, joka täällä seuraa hakee.
      Ajattele jos joku vilpitön naivi, uskoisi sinun sepustukset ja pilaisit hänen vaelluksen jatkuvalla vonkaamisella. Pilaisit toisen vaelluksen tekemällä itseäsi tykö, kun naimahaluinen koira. YÖK mikä sika pervo olet!

    • olet moraaliton rott

      parempi olisi puolisollesi jos pääsisi tuollaisesta rotasta eroon.
      Mene vain yksiksesi, en usko että kukaan nainen tuollaisen kanssa lähtisi.

    • Lapin taikaa

      No mie vedän sitten käteen kun ei saa asiallista retkiseuraa.

    • oikea vaeltaja-tyttö

      Siinäpä sinulle on juurikin sopivaa "lapin taikaa" kun vatkutat itseäsi.

      Itse et olisi asiallista retkiseuraa ja onkin varsin säälittävää, koska et kykene amoraalisena sitä tajuamaan.

      • Lapin taikaa

        Lähdetkö Sinä OIKEA VAELTAJA-TYTTÖ kanssani lappiin viikoksi. Voin Sinulle todistaa siellä, että ei seksin takia.
        Oletko aikaisemmin ollut vaeltamassa, tiedätkö mitä se on, entä varusteet. Onko sinulla kuntoa 20 km päivävaelluksille? Oletko yli- vai normaalipainoinen?
        Saat huomata, että olen aivan erilainen, kuin mitä näistä monista kirjoituksista voisi päätellä.


    • Lapin taikaa

      Uskokaa nyt jo, en minä etsi mitään seksiseuraa, vaan naiskaveria vaellukselle! Menikö viestini perille. Teidän omat mielikuvituksenne laukkaa pahemman kerran. Vaimo on mutta ei asu Suomessa, enkä kaikista teidän epäilyksistänne huolimatta aio pettää häntä. Ehkä teille olikin pettymys: vaimoni!
      Tuo viesti "käteen vedosta" ei ole minun lähettämäni, vaan joku varasti nimimerkkini!

    • oikea vaeltaja tyttö

      Kyllä täällä jo selvisi minkälainen olet, salavonkuri joka nyt housut kintussa yrittää pestä kasvonsa.
      Minä olen vaeltanut luultavasti enenmmän kuin sinä tulet sitä koskaan tekemään. Niin kotimaassa kuin monissa muissa paikoissa. Viimekesänä mm Grönlannin 300km vaellus.
      Tuollaset naista seuraksi hakevat vonkaajat ovat säälittäviä otuksia.

    • Lapin taikaa

      Jos olet viisas ja järkevä tyttö, huomaat että näillä sivustolla yksinomainen tarkoitus on leimata tällainen "vaellukselle seuraa etsivä". Kaikki hyökkää sutena kimppuun, Sinä erityisesti. Täällä sivustolla sinun tulee myös ensiksi epäillä ja toiseksi epäillä mentaliteettillä. Vähän kuin käyttöohje Sinulle. Jonkinasteista ehdollistumista.
      Vai että oikein Gronlannissa asti! Minun vaelluksei ovat aina suuntautuneet Suomen tunturilappiin. Eikä se vaellus saa olla itsetarkoitus ja ne kilometrit, täytyy osata pysähtyä välillä ja seurata luontoa ja katsella maisemia.
      Mutta jos Sinä nyt olet päättänyt, ettet lähde kanssani, vaan mieluimmin keskityt parjaamiseeni, niin nyt tiedän millainen ihminen olet, mene vaan valtavirran mukana, minä uskallan olla oma itseni! Eikä minun tarvi haukkua "puskasta" ketään. Good Luck!

    • että taikaa tarjolla

      Asiaa on valtajatytön epäilyksissä, jos kerran naimisissa, niin mitenkä siihen sopii tuollainen ajatus että seksi voi sitten olla yhteisellä sopimuksella, eikös se sopimus ole tehty sen aviopuolison kanssa ainoastaan? Ja lausunnot kuinka seksi on yhtä tärkeää kuin syöminen, viittaa että vaelluksella olisi sitäkin saatava. Viimeisenä niittinä tuo, kun herralle ei sovi miehet kavereiksi patikkaan, kerran niillä on miesten jutut.
      Aika läpinäkyvää, miksi et sano suoraan, hakevasi lomaseksi seuraa vaellukselle, kerran se siintelee sellainena "bonuksena" mielessäsi.
      Ei kovin korkea ole sinun moraalisi, eikä varmaan moni tuollaisen matkaan halua.

      • Lapin taikaa

        Se on kuule Sulla se seksi siellä korviesi välissä nyt niin tiukasti, ettei muut ajatukset maharu. Oikein moraalinvartijoita koko lossi täälä.
        Mä en kuule ooo vaimoani pettäny, enkä tekisi sitä nytkään, mutta jos oot tietävinäsi muuta... sen kun vaan, mutta pirä mölyt mahassas!
        Yleesä tuollaaset toisten kyttääjät onki pahimpia aviorikokseen menijöötä...sopis lause:"Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon".


    • Lapin taikaa

      Ja lisään vielä, että jääkiekkoilijan munasuojus on tästä lähin tärkein vaellusvarusteeni!

      • Lapin taikaa

        Tuo edelläoleva on SIAN kommentti ei mun, käyttää raukka mun nimmariani


    • eioo taikaa lapissa

      Luettuani tämän nyt läpi, niin naurultani totean tuon suojuksen olevan sinulle varmaan hyvä varuste.
      Tuollainen tekopyhyys ei oikein istu, koska olet ylempänä todennut naisten tekevän usein aloitteen. Taidat olla sellainen onneton turakainen joka ei osaa naista iskeä, vaan yrität tehdä vaikutusta mukamas viattomasti ja odotat että nainen tekisi aloitteen.
      Mitähän vaimosi sanoisi jos tietäisi sinun hakevan naisista seuraa vaelluksellesi?
      Jos et ole vielä pettänyt, niin se tuskin halusta johtuu, tekniikkasi vain on täysin hanurista.

      • Lapin taikaa

        Siis Sä et nyt oo tajunnu yhtikäs mitää, en minä täältä ketään ole ISKEMÄSSÄ, vaan etsin naiskaveria vaellukselle edelleenkin. Aloitteen teko yleisellä tasolla vaan, vai mitä ajattelit?. Miltä sinusta tuntuisi jos itse aina teet aloitteen, eikä kumppanisi koskaan.....voin vastata: kumppanisi ei halua seksiä kanssasi tai yleensä kenenkään kanssa.


    • nyt loppu

      "että vain yhteisestä sopimuksesta sitä jos niin käy" se oli sinun lauseesi ja se todistaa aivan mitä olet hakemassa, olet kyllä varsinainen jeesustelijoiden kuningas.
      Mitä sanoisikaan kumppanisi jos tietäisi että haet nais seuraa täältä, sumuverhona vaellusharrastus?
      Jos niin huonoa kotona, niin ota raukka ero, ennenkuin alat seuraa hakemaan. Olet heikkoluonteinen liero.

      Mene ihan itseksesi ja vedä taikaasi tumppuun siellä Lapissa

    • eioo taikaa lapissa

      Tyyppihän on jonkinlainen seksiaddikti, Lappiin pitäisi saada erämaahan vieras nainen, samaan teltaan ja sitten iltanuotiolla istuessa alkaa tuo "lapin taika" vaikuttamaan ja tyypillä heppi tököttämään, sitten "sitä jos niin käy"

      Ilkka Kanervakin tajusi lopulta mennä hoitoon. Olisi sinunkin aika tarkastella itseäsi rehellisesti, jos vertaa tuossa alempana seuraa hakevaan kaveriin (jolla puhtaat jauhot pussissa) hänelle nimittäin kelpaa niin miehet kuin naisetkin vaellus seuraksi, sellaiset ovat tervehenkisiä vaeltajia, ei mitään vonkaajia.

    • Lapin taikaa

      Teillä ei oo ku seksi mielessä kaiken aikaa, hyi menkää seksisivuillenne tyydyttämään tarpeitanne, tämä on väärä osoite, please!
      Teidän oman mielikuvituksenne tuotetta kaikki tyynni!
      Kai minä nyt saan naiskaveria vaellukselle hakea, jos niin oon päättänyt ja minähän olen kertonut teille, ettei seksin vaan vaellusseuran takia ja heti teistä jokaisen mielikuvitus tuo mitä uskomattomimpia fantasioita, menkää nyt kuulkaa nukkumaan ja nopiaa ja miettikää aamulla uudestaan mitä tuli kirjoitettua.
      En enää jaksa miesten kanssa lähteä, kun en jaksa kuunnella niitä typeriä naimajuttuja moneen kertaan.
      Aattelin, jotta kun on nainen kaverina, voin oppia paremmin ymmärtämään tätä toista sukupuolta, menikö nyt perille, vai väännänkö rautalangasta mallin, vai vieläkö Sun pitää jotain törkeyksiä kirjoittaa, niin tuloo hyvä mieli!
      Tääl kun ollaan "kasvottomia" niin eräillä hyvät tavat unohtuu, vai onko koskaa mitään tapoja ollutkaan, jää nähtäväksi!

    • sika olet

      Sinä se seksisivuille kuulut, onneton rotta joka puhui itsensä pussiin, mutta yrittää nyt kaiken kieltää. Omien sanojesi mukaan seksi on yhtä tärkeää kuin syöminen ja nukkuminen, siis sinun pitää saada seksiä vähintään päivittäin, ehkä jopa joka aterian päätteeksi. Nyt yrität omat sanasi kieltää, niinkuin Juudas aikoinaan.
      Menisit hakemaan hoitoa, tuollaisen matkaan ei onneksi kukaan lähde.
      Jos tuntisi niin kertoisi vaimollesi, sinun pimeistä puuhistasi.

    • Lapin taikaa

      Sinä se OIKEA ROTTAA oot, kyttäät täällä kaiket päivät miehiä, jotka etsivät naisseuraa vaellukselle. Mihinkää pussihin en oo ittiäni puhunu, vaan tavallisessa parisuhteessa on kiva, kun toinenkin osapuoli joskus tekee aloitteen, joko meni perille, tajuutko!
      Tutustu tarvehierarkiaan, pls!
      Jos Sinulle SEKSI ei ole tärkeää, niin silloin kyllä ymmärrän kielteisyytesi näihin asioihin. Se on kuule parisuhteessa niin, että jos vaikka miehen tarpeet ovat isot ja naisen pienet, niin silloin tulee ongelmia, taitaa olla sinulle tuttua.
      Ainahan naisena voit koittaa syödä hormoneja, että pääsisit samalle tasolle, eikä tarvisi pihdata, mutta varo rinta-ym syöpää. Voithan aina jälkeenpäin puolustella; en minä halunnut, mutta kun tuo toinen, niin sun takia vain.
      Tää on vähän kuin Kanervan tapaus: saa vapaasti hyökätä päälle ja ladella hävyttömyyksiä, hänkin on sentään ihminen!

    • tosi kipee oletkin

      Mikähän se noilla huoripukeilla on, vaikka jäävät huosut kintuissa kiinni, niin kiellettävä on loppuun asti, kai joku psykologinen juttu, luulevat kieltämällä muuttavansa asian.
      Jokainen osaa lukea, ei aihe edes sivunnut kenenkään avioseksiä, vaan huoripukki itse sanoi että jos yhteisellä päätöksellä vaelluksella, niin sitten......
      Ja jo pelkästään tuo riittää, kun aviossa oleva vanha mies vonkaa yleiseltä sivulta nais seuraa vaellukselle, samaan telttaan kanssaan. Jo siinä olisi avioero perusteita konsanaan.
      Ukko jää vielä tänne kieltämään omia sanomisiaan, siinä jo vahva sanoma äijän kipeydestä, normaali mies puhtailla jauhoilla olisi jo lopettanut, tyhjät vakuuttelut, tämä ukko on tosi kipeä ja sitä sitten kieltää, mitä eniten haluaa.

    • Lapin taikaa

      "SE KOIRA ÄLÄHTÄÄ, JOHON KALIKKA KALAHTAA" ja nyt taisi sinulla .... :D

    • säälittävä olet

      Se kalikkahan kalahti jo jonkun ensimmäisestä kommentista sinuun ja tuota turhaa kieltämistä onkin kuultu siitä pitäen.

    • Lapin taikaa

      Itse olet, kun et vaivaudu lukemaan minun viestejäni, vaan koitat kirjoittaa jotain nokkelaa. Se sinun esiintymisesi täällä on ollut kuin kusisit vastatuuleen, siinä vain housusi kastuvat ja saat pahan mielen. Tässä kiteytettynä viestiesi sisältö. Sinulle on turha mitään, kun et tajua järkipuhetta. Vähän kuin tuo OIKEA VAELTAJA TYTTÖ: "mä oon oikea vaeltaja, kun mä oon käyny Gronlannissakin" Voi hitto anna mun kaikki kestää ja takuulla siellä sopulina toisten peräs ja täälä kehuskelee : D

    • mene hoitoon

      Minä kun en ole tuolla nimimerkillä koskaan kirjoittanut, sinun kirjoitukset taas on selvää pässin lihaa, seksiä toivot vierailta, vaikka olet naimisissa, sika olet pahimmasta päästä.
      Onneksi tuollanen äijä ei saa ketään mukaansa, niin läpinäkyvää on juttusi.
      Ei kelpaa herralle mies kaveri "kun jutut on miesten juttuja" onhan säälittävää tekstiä, nimimerkki "lapin taikaa" antaa jo viitteitä, siinä yrität antaa kuvaa kuinka kanssasi päästään johonkin taianomaiseen ilmapiiriin, voi helkatti, siinä vonkumassa oleva vanha pukki, onhan taikaa ilmassa.
      Häpeäisit sika, vaan ethän sellaiseen kykene, pakonomaisesti vaan jatkat turhia vakuutteluja, siinä selvästi käy ilmi, että olet sairas yksilö.

    • Lapin taikaa

      Samaa P....a vaan yrität syöttää jokaisessa viestissäsi. Oikein kyttääjä oot täällä kun "yrität" nyt kostaa elämäsi kolhut.
      Kuule sanon että läpi paistaa ja pahoin. Sulla on väärä asenne ja jos tuo myrkkyinen asenteesi jatkuu vielä pitkään löydät itsesi hoitolasta ja joudumme vielä kustantamaan sinut, joten otahan järki nyt kiltisti käteen pahempia seuraumuksiasi välttäen. YSTÄVÄN NEUVO!

      • mene hoitoon

        homofobikko pillunvonkari vaan jaksaa täällä räkyttää, sinähän se olet pakkomielteisesti kiellät omat sairautesi, niin se Kanervakin lopulta meni hoitoon, suosittelen sitä sinullekin, ei tuossa iässä seksi enää saa olla yhtä tärkeää kuin syöminen ja nukkuminen. Kannattaisi sinun vanhan ukon myös tarkastaa se eturauhanen, jos syöpää jo löytyy, niin ottaisivat pois koko eturauhasen, loppuisi turha kalun seisominen, pääsisit siitäkin ongelmasta.


    • oikea vaeltaja tyttö

      Kuuleppa niljake minä olen pikkutyttönä isän kanssa kolunnut nuo lapin reitit ja niiden vieret, tuollanen niljake, joka yrittää löytää seuraa, mahdollisesti sellaisista jotka eivät yksin uskalla lähteä, sitten yrittäisit olla kukkoa tunkiolla. Mukamas luonnon tuntijaa ja tunkea teltassa sitten kylkeen kiinni. Itsehän alussa vielä yritit selittää kuinka yhteisellä päätöksellä "sitä sitten" kun muutaman päivän tössyttelyllä, olisi se sinun "lapin taika" alkanut tehota.
      Sehän se sinun suunnitelma oli, mukamas naiset sitten haluavat ensiksi, voi luoja.
      Minä olen vareltanut monissa paikoissa, olen käynyt Chilicoot trailin Alaskassa, olen huiputtanut yli seitsemäntonnisen Pamirissa, Grönlannissa ja monissa Euroopan maissa, niin vuorilla kuin tasamaalla. Aina on miehet ja naiset nukkuneet omissa teltoissa, mikäli ei kyse aviopareista.
      Sinä et ole mikään vaeltaja, vaan sutki paska joka yrittää tuollalailla saada naista nurin. Varmaan ei vaimosi päästä sinua mihinkään muualle, kuin Lappiin vaeltamaan ja olet mielestäsi keksinyt hyvänkin tavan päästä pettämään.

      Minä en viitsi tuollaiseen roskakasaan enempää aikaani kuluttaa.

    • Lapin taikaa

      Taidat olla oikea ISÄN-TYTTÖ sinä "oikea vaeltaja tyttö"! Seuraavaksi minua tietysti kiinnostaa, kun olet noin kovasti ahkeroinut, niin mites siellä kotona on asiat, oletko rehkinyt sielläkin: onko aviomies ja lapsiakin? Nainen kun alkaa lähennellä neljääkymppiä ja jos ei ole vielä yhtää jälkeläistä, niin kiirus tuloo ensisynnyttäjällä. Voi olla jotta ei enää tavalliset luonnonmenetelmät tepsi! Se on naisilla vaan lyhyt se aika tehdä muksuja, kun ensin opiskellaan pari ammattia ja tietysti pitää löytää sopiva mieskin ittellensä, niin sitte ikä jo näreelöö kolomiakymppiä, notta kiirusta pitää!
      Oli muuten monelle arka tuo mun aihe, kun niin moni koira on jo älähtäny : D
      PS. äläkää ny ottako niin todesta näitä juttuja, voi pian vaikuttaa yöuneenkin.

    • mene hoitoon

      Niljake yrittää kääntää jutun pois itsestään, säälittävä yritus. kannattaisi sinun keslkittyä itseesi, mene ensiksi vaimosi kanssa pariterapiaan, ei tarvii netistä hankkia vierasta seuraa, jos saa suhteensa kuntoon. Taitaa vain tuollaisilla itsekkäillä paskoilla vaikea tunnustaa sairauttaan, helppo tiehän on se pettäminen, vingutaan sitten että puolisi ei ymmärrä.
      Aivan käsittämätöntä että naimisissa oleva hakee nais seuraa vaellukselle, sikamaisuuden huippu.
      Vaeltaja tytön matkassa ei tuollainen vonkuri kestäisi päivääkään, tuntuu sellaselta tytöltä jolla kunto kestäisi kävellä tollaselta äijältä jalat tunnissa alta.
      Joten menehän hoitoo ja paras kun hakeudet sen lisäksi pariterapiaan.
      Jos vaimosi on sellainen läheisriippuvainen, niin voi vielä pitää sinua katon alla, lämpimässä.

      • Lapin taikaa

        Niin että Vaeltaja tytön matkassako en kestäisi päivääkään? Tunnetko hänet, mistä tiedät hänen kuntonsa, kun häneen vertaat vaelluskuntoani?
        Entä Sinä itse, millainen on Sinun kuntosi? Miksi et verrannut minua itseesi, etten kestä päivääkään seurassasi vaelluksella? Tell me pls.
        Sulle taisi tulla joku alemmuuskompleksi; "enhän nyt minä, mutta kyllä varmaan tuo Vaeltajatyttö alta tunnissa" jne.....! Täällä kyllä mossotetaan ja löytyy puhtia, mutta kun pitäis lähteä suunnistamaan, niin veikkaan, että siellä istut ensimmäisen kiven nokassa valitellen. Joten suutas pienemmälle!
        Säilyttäkää NAISET arvokkuutenne ja ylpeytenne ja jos on huono itsetunto älä anna sen näkyä, älkää olko epävarmoja. Kunpa voisitte tavata aasialaisia naisia....heillä on aivan eri sävel näissä asioissa.


    • Lapin taikaa

      Älähän nyt ota niin tosissas! Enhän minä mitään vaellusseuraa etsi, vaan jos olet fiksu huomaat, että halusin vaan keskustella miehen ja naisen välisestä parisuhteesta, mutta kaikki ovat niin tosikkoja ja väännetään ja väänneteen asiaa olemattomasta.
      Täytyy ikäväkseni sanoa, että jos te vastaajat todella olette naisia, teidän kielenkäyttönne on todella rumaa. En ole missään muulla palstalla tavannut tällaista, mutta ehkä ärsykkeenikin tehosi (tiedätkö:ärsyke-reaktio psykologiassa). On "niljaketta", "sutki" (tätä en ole ennen kuullutkaan), "homofobikko", "pilluvonkari", "huoripukki", "sika", "vanha pukki" jne....En kyllä tällaisia huolisi kumppanikseni, hyi. Täällä joku sinnikkäästi kerta toisensa jälkeen ehdotti hoitoon menemistä, mutta jotenkin sisältö kertoo kehottajan itsensä tarpeesta ks. hoitoa, joten katsoppas peiliin. Ehkä tämä on tulkittava jonkinlaiseksi hätähuudoksi viestin lähettäjältä, elämä kolhinut, mutta itsetuntoa ja suomalaista SISUA riittää vaikka hautaan asti. Vaikka kuinka kerroin, etten ole koskaan pettänyt, enkä aijo nytkään, meni kuuroille korville. Haluttiin vaan purkaa pahaa mieltä minuun objektiin. Tämä jos mikä kertoo kirjoittajan menneisyydestä.
      Niin, olen huomannut, että kansakuntana me suomalaiset olemme hyvin erilaisia. Johtuu ehkä perimästämme, olosuhteista ja erilaisesta kielestämme, but you don't worry: me sulaudumme muuhun maailmaan.
      Nähtävästi suurin osa vastaajista oli naisia ja teksti miehiä kohtaan yleisestikin hyvin syyttävä. Siis olemmeko me miehet jotenkin syyllisisiä kun olemme olleet sukupuolisessa kanssakäymisessä naisemme kanssa? Eikö parittelun pitäisi tuoda nautintoa molemmille, eikä vain toiselle osapuolelle, koska molemmilla on tarve saada sitä säännöllisesti? Vai haluaako nainen luonnostaan vain silloin, kun haluu lapsen (vrt. lapsikuume). Muissa tapauksissako mies on dominoinut seksin naiselta, alistanut naisensa siihen parisuhteeseen vedoten ja nyt moni nainen tuntee, että häntä on käytetty hyväksi. Mahdollisesti avo/- avioliitto päättynyt eroon ja nainen jäänyt yksin, mutta mies siirtynyt uuden ja nuoremman kanssa uuteen parisuhteeseen. Ymmärrän kyllä että tällainen katkeroittaa, mutta minkä mies mahtaa vietilleen. Moni nainen varmaan tällaisessa tilanteessa toivoisi miehelleen sitä eturauhassyöpää (jota minullekin joku toivoi), joka hillitsisi menohaluja, pistäisi ns. jarrun päälle. Ei tämä ole minulta mitään "Jeesustelua" vaan todellista totta, katselkaa ympärillenne!

    • häpeäisit edes

      Niljaske kääntää takkia kuin paraskin politikko, ettäkö et ollut ensinkään edes seuran haussa, heh heh. Taidatkin olla jonkinlainen luonnehäiriöinen, nehän on petoja vääntelemään asioita itselle sopiviksi.

      Lainaanpa tähä sinun kirjoituksia, kun vielä elättelit toivoa siitä, että joku matkaasi lähtisi.
      "Ei tosiaankaan ole taka-ajatuksia, mutta monesti tilanne menee siihen, että nainen se ensin seksiä haluaa"
      Tuossa ei ollut kyse niljakkeen avioseksistä, vaan tilanteesta mahdollisen vaelluksen aikana.
      " Ompa kummaa porukkaa täällä, kun ei ymmärrä mua. Kyllähän te nyt ymmärrätte, että vain yhteisestä sopimuksesta sitä jos niin käy"
      Siinä myös niljakkeen kuvittelema tilanne mahdolliselta vaellukselta.
      Kun kaikki tyrmäsivät niljakkeen näkemykset yksimielisesti, niin alkoi löytyä vaimoakin, jota ei tulisi mieleenkään pettää. Kirjoitukset vain antavat aivan toisen kuvan tyypin moraalista, tai moraalittomuudesta. Luonnehäiriöisillä onkin aivan oma näkemys moraalista, hehän saavat tehdä mitä vain.
      Jo tuo perustilanne on sellainen, että jeesustelulla nei siitä selviä. On vaimo ja silti äijä hakee tuntemattomista naisista seuraa vajaan viikon vaellukselle Lappiin. Eikö olisi tosiaan syytä koittaa panostaa omaan avioliittoon, kun hakea tilapäis seuraa vieraista naisista?
      Tämä asia on nyt käyty läpi ja kaikki ne niljakkeen mielestä rumat nimitykset hänestä, sopivat äijään kuin nyrkki silmään, se muuten sopisi tuollaisille miehille tosi hyvästi. Tuossa iässä luulisi että olisi miehistynyt jo aikuisesti, valitettavasti jotkut eivät koskaan kasva tai opi. Tuossa iässä vielä viitsii valittaa seksin puutteesta kotona, ainakin antaa ymmärtää että ei ole tasapainossa, ei kuule täältä löydy sinulle tasapainottajaa siinä asiasssa.

      Minäkin jätän nyt tämän aihee ja niljake saa mutustella minun puolesta sitä täällä vaikka maailman tappiin, vaikka ei se kieltämällä siitä mihinkään muutu

    • vielä aisa nousee.

      Heh,heh, äijä koitti saada matkapesää mukaansa ja ämmät anto huutia.
      Oikein keksi naisiin vetoavan nimimerkinkin, on siinä vanha jäärä päässy viagran makuun.

      • Lapin taikaa

        Hah..haa...kiinni jäi taas yksi Viagrankäyttäjä, hyi sua!


    • Lapin taikaa

      Mennään sitten vain naimaan jonnekin P-aluelle keksitään siinä väliajalla jotain Lappi juttua kyselijöille.

    • Lapin taikaa

      Tuos edellises taas joku SIKAILEE käyttämällä minun nimimerkkiäni, kun raukalla ei oo mielikuvitusta.

      • Tunturin lumo

        Huh, Lapin taikaa! Uskomattomia tyyppejä täällä! Toivon, että olet tehnyt kuitenkin, kaikesta huolimatta, hyvän velluksen. Jos olisin ollut ajoissa kuulolla, olisinpa saattanut ilmineerautua. Lapin hullu olen minäkin ja kaipuu tuntureille on suuri. Siellä ei tarvitse sikailla, riittää kun ON.


    • TheVaeltaja

      Yhdyn Tunturin lumoon. Täällä on todella törkeitä "ihmisiä" keskustelemassa. Lapin taikaa on ihminen, nuo muut ovat lellittyjä kakaroita, jotka eivät osaa käyttäytyä täällä... :( Saisi lukea keskustelun uudestaan ja miettiä mitä tuli kirjotettua. OLKAA ENNAKKOLUULLOTTOMIA! Mutta olkaa valmiina.

    • oikea paikka

      Mene sinäkin vaeltaja vaan kiltisti takasin, sinne senssipalstoille.

    • Anonyymi

      Kondomi isompaan päähän voisi auttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe