hotelli Ähtärin suunnalla?

Mesikammen vai Tuuri? Kumpi on parempi?
Kokemuksia?
Ilmoita


Varasimme huoneen Mesikämmenestä ja hinta oli 129 eur/vrk. Netissä kuvat huoneesta näyttivät tosi hienoilta, mutta totuus oli jotakin ihan muuta. Huone oli alkuperäisessä kunnossa. Vihreät kupruilevat kokolattiamatot ja karmeat kuluneet vihertävät paneelit ja haju oli kuin vanhassa kirjastossa. Mene ihmeessä Tuuriin. Siellä on hotellihuoneen taso kuin kuninkaan linnassa. 150 eurolla saat jo sviitin. Onneksi saimme peruttua huoneen. Meidän olisi pitänyt maksaa vielä 20 euroa lisää, jotta olisimme saaneet allergiahuoneen. Netissä tosin hinnatkin ovat ihan erit.
Ilmoita
Karhuperheen kesäpaketin otimme Ähtärin Mesikämmenestä. Huoneena remontoitu Mesikämmen huone, ihan perushuone, mutta laminaattilattia ja uusittu kylpyhuone. Kaikissa huoneissa parvekkeet, jotka tosin kaipaisivat pientä laittamista. Myös parvekkeella olevat kalusteet (pöytä ja kaksi tuolia) aika vanhoja, raskaita puukalusteita. Hotellihuoneesta muutenkin pientä puutetta, mm. toinen yöpöytä olisi ollut kiva, oli siis vaan parisängyn toisella puolella. Huonessa vain yksi tuoli ja majoittujia oli 2 aikuista ja 2 lasta. Olisi ehkä saanut jojoku jakkara olla vielä lisäksi. Vuodesohvahan huoneesta löytyi, mutta se oli levitetty lapsille vuoteeksi.

Muuten miljöö korvasikin sitten nämä hotellin iän myötä saamat kulumat ja huoneen kalusteissa olevat puutteet. Kylpylä (pieni tosin) oli mieluinen, illalla auringonpaisteessa kävelyllä rantamaisemissa, eläinpuisto aivan hotellin vieressä, joten oli todellä kätevä mennä aamulla. Ja olihan hotellin käytävät mukavasti vähän erilaisia kuin normaalisti, kallioseinämää.

Tuurista varmaan löytyy luksusta enemmän, kun hotelli on uudempi, mutta me viihdyimme kyllä Mesikämmenessäkin. Makuasioita.....
Ilmoita
Älkää menkö Mesikämmeneen. Surkea hotelli, surkea aamupala. Seinissä on jotain möhjää mistä vauvani sai allergiareaktion, kun sitä meni silmään. Epämääräinen rollaattori oli koko sen ajan kun olimme siellä ja huumehörhöjä siellä sun täällä.
1 VASTAUS:
Olen usein majoittunut Mesikämmenessä ja huumehörhöjä en ole ikinä tavannut. Hotelli on käsitykseni mukaan ihan perhehotelli. Osa huoneista on kuluneita, osa uusittuja.
Ihmettelen kuinka vauvasi on voinut kallioseinillä valuvaa vettä saada silmiinsä.....
+Lisää kommentti
Juuri tulimme mesikämmensestä. Todella kiva paikk.
Hyvä ruoka,erinomainen ala carte, todella sykähdyttävä hotelli, vaikka lähes alkuperäiskuntoinen, olin todella lumoutunut.
Siellä tehdään asioita oikein! Ja eläintarha tosiaan ihan vieressä.
Menemme ensivuonna uusiksi!
Ilmoita
Tuo hotelli Mesikämmen pyörii nykyisin naisjohtajien armoilla ja kun ei akoilla tieto/taitoa ole uudistaa nykyvaatimuksia vastaaviksi? Eivät saa edes lounaslistoja nettisivuille päivitettyä, joten kannattaa mennä Tuuriin yöksi (siistit, nykyaikaiset huoneet) ja syödäkin siellä. Oli muuten hyvät ruuat.
Pandat näkee netissäkin, niitä varten ei kannata sinne majoittua, kun Tuurissa saa aikaa vietettyä monin verroin paremmin!
1 VASTAUS:
Kutvonen voi puolestamme mennä kyläkauppaan ja Pattayalle, me pidämme huolen hotellistamme ilman Kutvostakin.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

hotelli Ähtärin suunnalla?

Mesikammen vai Tuuri? Kumpi on parempi?
Kokemuksia?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta