Pitopalvelua Kouvolan alueelta?

Epätoivoinen.

Hei! Etsin hyvää pitopalvelua Kouvolasta... Ihan koko uuden Kouvolan alue mukaan luettuna siis.. :) Olisko kellään tietoa paikoista, kun itsellä on ideat hieman vähissä? n. 150 henkeä pitäis häissä ruokkia ja kahvittaa ensi kesänä!

Kiitos!!

49

7771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole montaa

      Ei täällä yksikään ole täydellinen aina jostain joutuu hieman tinkimään ja varautumaan mahdollisiin ylläreihin illan kuluessa. Ehkä parhaimmat on Kouvolan upseerikerho, Valkea karhu ja Lounaskulma. On varmasti muitakin mutta näistä on hyviä kokemuksia ja myös niitä yllätyksiä.

    • Sangrilai

      Olisikos kellään kertoa kokemuksia, plussia ja miinuksia pitopalveluista Marilla Korialta tao Hekarin Krouvista Kuusankoskelta?

    • juhlissa seurannut

      Korian pioneerikentällä toimii ? pitopalvelu jolla kapasiteetti ja osaaminen riittään. Tarvittaissa tilaa myös juhlien pitämiseen siellä.

    • maukasta ruokaa

      Myllytiellä voikkaalla on hyvä pitopalvelu. Sieltä löytyy maukkaat ruuaat ja kaikki palvelut. On hyvin kysytty ja pidetty osaaja.

    • Syömämies

      Pito Bistro Kouvolassa. Googlaas tiedot, hyvät ruoat aina olleet =)

      En ole mainostamassa myynti/yritystarkoituksessa, vain tyytyväinen asiakas!!

    • ellinoori

      Häihin ollaan pitopalvelua kanssa etsimässä kouvolanseudulta; hyvän ruuan lisäksi voi mainita tarjoilu/palvelukokemuksista kokonaisuutena.

      Lounas & tilausravintola Marilla Korialta kanssa kiinnostaisi, siitä ei tosin ole ollut missään keskustelupalstalla mainintaa joten jos jotain tiedät, kerro ihmeessä :) Kiitokset.

    • armadaada

      Onko Teija Salmi pitopalveluna toiminut moitteetta?

    • 75

      Kymen Astiavuokraamo & Pito- ja Juhlapalvelu Voikkaalla, oikein hyvät ja maukkaat ruoat!

      • 75

        www.kymenastiavuokraamo.com


    • Tarja 39v

      "Naapuri" löytykö?

    • Kupulisjekkuu

      Kymen Astiavuokraamo laskuttaa rikkimenneistä Ikean ja Tiimarin laseista Iittalan hinnat. Eikä luvattua kuittia postista kuulu. Kouvolan seudun pitopalveluista saat häihin tehtaassa tehdyt eväät. Kantavat valmista kamaa tukusta, usein punalaputettua.

      • pöksis

        Eipähän tuo Astiavuokraamo taida ees veroja maksaa ollenkaan... kun ei sitä kuittiakaan saa... ja emäntä itse ei omaa minkäänlaista ravintola-alan koulutusta, ihan on vaan itseoppineena. Enpä tiedä löytyykö edes hygieniapassia...


      • minttu p.

        ihan vain kiinnostaisi tietää, kuka tuota firmaa pyörittää.

        onko kenelläkään tietoa?


    • Tuomen tytär

      Kyseisen firman omistajan nimi kuulostaa tutulta. Tämä suku osaa rahastuksen, en suosittele todellakaan !!

    • taas näitä...

      Aloittaja on taas joku pilalle lellitty nuori lehmä joka ensin hakee joko
      A: pankista jättilainaa häitä varten
      B: Isiltä ja äidiltä jättilainaa häitä varten

      ja kaikki tämä sen takia että häistä tulisi ikimuistoiset :)

      Onko järkeä laittaa mania menemään vai olisi järkevämpää miettiä
      tarvitaanko oikeasti satatuhatta ihmistä tölläilemään kun lehmä levittää
      p*rsettään ja häähuntuaan jossain kuusaan kirkossa ?
      Ai niin, pitäähän sitä nyt olla kaikki kaikessa ja vähän päällekin että
      varmasti on taas mössöt ja massut täynnä kuten aina ennenkin.

      oletko tuleva läski?

      Yleensä näistä jotka vetää yliöverit joka asiassa tulee läskejä ennen pitkää.

      muista aina pikku lellipentu että vähemmälläkin tulee ihan hyvät häät.
      suurin osa on ihan tyytyväinen.

      se että tarvitset 150 ukkoa ja akkaa töllistelemään sun häitäs kertoo siitä että olet vielä aika lapsekas. Normaalit terveet aikuiset ei tarvi ystäviä miljoonittain kuten nämä facebook idiootit joille ystävät ja kaverit ovat koko elämä.

      kaikki ei kaipaa niitä. se että pitää vielä aikuisena leikkiä pihalla pallon kanssa ja tarvii olla sosiaalista elämää koko ajan ympärillä on vähän outoa, sori vaan.

      säälittävintä tässä on se että tällaiset pellet laittaa rahaa likoon häiden takia ja sitten parin vuoden päästä tulee kuvioihin irtosuhteet ja erot... hehheh.

      • huh huh :D

        Aloittaja kommentoi...

        "se että tarvitset 150 ukkoa ja akkaa töllistelemään sun häitäs kertoo siitä että olet vielä aika lapsekas. Normaalit terveet aikuiset ei tarvi ystäviä miljoonittain kuten nämä facebook idiootit joille ystävät ja kaverit ovat koko elämä"

        150 vierasta = iso suku molemmilla, ja perinteitä noudattaen kutsutaan sukulaiset todistamaan vihkimistä ja sen jälkeen kanssamme juhlimaan. Korostaisin tässä vielä, että nykyisin 150 vierasta kuulostaa varmaan paljolta, mutta ennen se on ollut aivan normi määrä, ja 70-80 luvuilla häissä on ollut usein jopa yli 200-300 vierasta, eikä niitä ole pidetty mitenkään eriskummallisen suurina häinä. Niin että mitä siellä huutelet?

        Maksamme myös häämme itse, joten lainaa en ole hakemassa vaikka nuori ehkä olenkin.. :) Joillain on jo nuorena työpaikka ja siitä palkka josta säästää. Se, että etsin pitopalvelua kesällä tätä kautta kertoo vain siitä, etten ole ennen pitopalvelua tarvinut, ja nytkin tarvitsen sitä vain siksi, etten ehdi/osaa edes laittaa ruokaa noin isolle määrälle ihmisiä...

        Enkä muuten ole edes kuusaan kirkossa menossa naimisiin, eikä minulle tule huntua, eikä muutenkaan ole aikomuksena kirkossa "levitellä persettä".. (kummallinen käsitys vihkiseremoniasta sinulla...)

        "kaikki ei kaipaa niitä. se että pitää vielä aikuisena leikkiä pihalla pallon kanssa ja tarvii olla sosiaalista elämää koko ajan ympärillä on vähän outoa, sori vaan."

        Miten tähän asiaan liittyy ison pallon kanssa pihalla leikkiminen? x) sinulla on selvästi mielessä joku nainen joksi minua luulet, mutta voin vakuuttaa sinulle, että en ole hän. :D :D :D Olen ensinnäkin hyvin itsekseni viihtyvä, jopa antisosiaalinen jossain määrin, ja en kyllä leiki minkäänsorttisten pallojen kanssa pihalla muuten kuin työaikana.. :D :D :D Voi että, on sinulla ja elämä, huh huh. :D anteeksi, mutta väkisinkin tulee mieleen, että sinua ketuttaa se, että toiset meistä pääsee naimisiin, mutta sinä et.


    • siiderslady

      valkea karhu, vaikka kovin hinnakas :/

      hekarin krouvi ainakin aikoinaan, ei tietoa miten uusi konsepti toimaa..?

    • Sukujuhlat pian.

      Siis mistä voisi tilata ja ja mistä voisi olla tilaamatta? Suuret juhlat tulossa noin 140 henkilöä kaikille täysi kattaus kahdeksi päiväksi.

      • robo

        se kartano koskenranta on kuulema aika iso..


    • pilallehemmoteltu

      Sen takia että v*ttullisa saa haluamansa jälleen kerran!

    • juhlija

      kartano koskenranta toimii,saa viedä omat juomatkin!

    • jokke.f

      Missähän tuo luukku on?

    • sivustaseuraaja

      Vaikuttaa kuin osa kirjoituksista olisi poistunut tai poistettu!

    • ämmät ökyilee?

      mihin v*ttuun tarvitaan 150 henkeä jos pitää häät?

      oletko olevinasi joku kuningatar?

      • kolmikymppinen 31

        Hah !

        Joillakin se on ihan normi, 15 k€ löytyy useammalta tutulta pankkitililtä samantien.

        Ei kaikki ole sellaisia, jotka ajavat uudella toyotalla, muttei ole rahaa bensaan eikä häihin.

        Joillain on, kukin tekee niinkuin parhaaksi näkee.

        Ja kysymys oli hyvästä pitopalvelusta, ei siitä, jääkö sulta puuttumaan kekkereihin vaadittavat euronkuvat !


      • huh huh

        Olen, nimenomaan olen olevinani kuningatar, kyllä! Sehän minä... :) valtakunta on valtava, ja alamaisiakin on... 150 henkeä ei ole paljon mitään, nimittäin jos on paljon sukulaisia kuten meillä. :)


    • morsio

      Jos on varaa järjestää kunnon juhlat, miksi ei. Häät ovat vain ehkä kerran. Ja silloin pitää myös juhlia.

      • huh huh

        Jep, samaa mieltä. ja kummallisia luuloja ihmisillä näyttää olevan. Esim. pitopalvelujen hinnoista ja yleensäkin siitä, miten paljon normihäihin yleensä kutsutaan vieraita... :D Ei selvästi ole itse järjestetty häitä koskaan. :) Kai se nyt on ihan jokaisesta kiinni, miten haluaa juhlia ja ketä haluaa kutsua? Kyllä minua suututtaa noiden ihmisten kommentit, vaikka tiedänkin ettei minun tarvitse valintojamme täällä puolustella.

        Ja todellakaan ei 150 ihmisen häät maksa 50 000 euroa! :D :D harhakuvitelmaa. meillä jää budjetti reilusti alle 10 tonnin, n. 6000 euroa maksaa kaikki. (morsiamen puku, sulhasen puku, pitopalvelu, juhlapaikan vuokra, orkesteri, juomat, kukat, koristeet, kutsut,..)

        "Jos on varaa järjestää kunnon juhlat..." Varaa on, koska ollaan säästetty harkiten ja kauan!! Ei kumpikaan meistä ole "hyvin tienaava", vaan ihan on normitulot, alle 2000e kuussa molemmilla! :) Säästöistä jää onneksi ylikin, voi sitten vaikka ostaa tämä lellipentu kuningatar itselleen arvolleen sopivan kruunun ja mennä levittelemään kylille rikasta persettään.... Ai että ottaa aivoon. :D

        PS: löysin pitopalvelun... :) Tosin en tämän palstan avulla, mutta kiitos vinkeistä kaikille kuitenkin!! :)


    • lellilällyt

      Kyllä aktiivit ehtii pitämään jopa kolmet-neljätkin häät. Kannattaa ottaa pitopalvelu
      mistä saa tukkualennusta tai ilmaisia uusintoja.

      Olen ollut hulppeisa häissä mitkä oli petattu kutsukortteja myöden viimosen päälle.
      Rahaa hukkui noin 50 000 e.
      Tuo pariskunnan yhteiselo kesti hivenen yli 5 kk

    • morsian 2011

      meillä oli Kymen Astiavuokraamo häissämme viime kesänä ja ainankin meillä emäntä tuli tekemään ruokia jo perjantaina paikalle, ei siis käytä mitään valmiseineksiä, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi! Laseja meni rikki vissiin 3 eikä niistä edes laskutettu, että aika ristiriitaista tietoa täällä on nähtävästi. Kuiteista en osaa sanoa koska eihän ne ole vähennyskelpoisia mihinkään, eli me emme kuittia edes tarvinneet. Ja oikeasti hei, mitä helkuttia se kellekään kuuluu onko omistaja itse oppinut vai ei kun ruoka on hyvää!? Ja mitä sekään meille asiakkaille kuuluu miten hoitaa veronsa, se on vissin jokaisen firman oma asia eikä kuulu muille, että täällä osataan olla kyllä nuijia välillä ja keskustellan aiheista joita ei edes kysytä!
      Minä olin ainakin todella tyytyväinen palveluun ja ruokaan ja suosittelen ko. firmaa!

      • *pettynyt*

        Meillä ei ollut kovin positiivinen kokemus ko pitopalvelu. Ruoassa ei ollut vikaa, mutta palvelussa ja tarjoilijoiden sekä emännän asenteessa kylläkin.


    • justus.k

      Vai , että ei kuittia! Miten verottaja?

      • mä vaan

        Mitä verottajasta? Eiköhän firmat tee tiliotteiden kanssa joka vuosi sen tilinpäätöksen, jos maksan firman tilille pitopalvelusta niin kyllähän se näkyy siellä ja siitä on verottajalle ilmoitettava. Vai mitä oikein tarkoitit verottajalla?


    • Senni Majava

      Pito Bistroa suosittelen minäkin. Hyvät ruoat ja tarjoilu toimii.
      Muutamissa juhlissa olen ollut, jossa em yritys ollut tarjoilemassa...
      Ei valittamista=)

    • korialain

      www.marilla.fi suosittelen! tekevät kokemuksella ja sen huomaa, monet muutkin ovat kehuneet

    • Palveluita

      Heippa! Jos haluat lisä informaatiota niin ottaisitko yhteyttä osoitteeseen [email protected] niin kerron sinulle mielleläni lisää! :)

    • Kaija Pak

      hekarin krouvi muutti uusiin tiloihin ja sieltä sai kunnon itse tehdyt ruoat mukavilla ja osaavilla tarjoilijoilla. olisiko lounaskahvila hekari nykyään nimi. Olin vieraana tänä kesänä häissä joissa heiltä oli otettu pitopalvelu. Myös morsian oli otettu ja tyytyväinen.

    • Erittäin pettynyt

      Naimisiin.info foorumilta kannattaa käydä lukemassa lukuisia negatiivisia kokemuksia Kymen astiavuokraamosta.

    • kymenlaakso1

      Kävin lukemassa kommentit naimisiin.info fuurumilta. En noiden kokemusten perusteella uskalla luottaa ko palveluun. Muiden kommenttien mukaan,, toimintaa ei olisi ollut ja nettisivutkin oli alhaalla, nyt sivut taas toimii? Aikooko tuo Sanna pyörittää taas toimintaa? Ne, jotka ovat sannan palveluja käyttäneet kannattaisi ottaa verottajaan yhteyttä. Tuollaiset huijarit pitää saada vastuuseen!!

      • nunnukanunnka

        ^Onko siitä enää jälkikäteen juuri hyötyä, jos häät ovat olleet esim 2 vuotta sitten?


    • pettynyt5

      ^ Eikö siitä ole aina hyötyä, jos sama meno jatkuu edelleen?

    • hega.k

      Miten ovat hygienia passit ovatko ns. kokit käyneet kurssin vai sairastuuko häissä?

    • MinnaO.

      Nyt kun kesä - tuo häiden kulta-aika, alkaa taas lähestyä niin nostelen tätä ketjua, jotta pitopalvelua miettivät eivät uhraisi ajatustakaan Kymen astiavuokraamolle.

    • häissä

      häät tulee

    • ripa1234

      kartano koskenrannassa yhden työn tekijän isä käy tekemässä läheisiin taloihin asunto murtoja varokaa vieraat ja välttäkää yöpymistä sielä voi olla että omaisuus häviäää

      • sari5555

        joo oon kuullu samaa omistajakin vissiin mukana bisneksessä


    • jussisirpa

      no kiitos vaan tiedosta meinattiin tulevan vaimoni kanssa mennä sinne mutta taidetaan jättään väliin

    • markku4444

      ei helvetti miten ei poliisi puutu asiaan

    • Yo-juhlat

      Meillä oli Kymen Astiavuokraamo meidän yo-juhlissa juuri tänä kesänä, kaiken mahdollisen luin netistä mitä löysin, otin yhteyttä ja vaadin myös hygieniapssin nähtäväksi ja kyllä se löytyi, myös keskusteltuamme asiasta niin löytyy myös kokin paperit että ihan ammattilainen on. Hinta oli huokea ja ruoka erittäin hyvää, itse tehtyä eikä todellakaan mitä valmissapuskaa, samoin palvelu!!! Meitä on varmaan niin paljon erilaisia ihmisiä ketkä vaativat mitä ihmeempiä asioita, Sanna on iloinen ja erittäin palvelualtis, juuri oikealla alalla.
      Atiat olivat myös häneltä, mitään ei mennyt rikki, joten siitä rikkoutuneista astioista laskuttamisesta en osaa kertoa. Minä kyllä voin lämpimästi suositella!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe