VAROITUS SONERASTA

MarkNu

Älkää hyvät ihmiset vaan tehkö mitään sopimuksia Soneran kanssa. Jos teillä jo jotain on niin irtisanokaa ne heti. Soneran kanssa joutuu aina "kuseen". Laitteet ja liittymät eivät toimi eikä mistään saa apua. Laskutus kyllä toimii! Jätäpä laskusi maksamatta niin sinulla on yhteensä viisi ongelmaa:
1. Laitteet eivät toimi
2. Liittymät eivät toimi
3. Mistään et saa apua
4. Saat maksuhäiriömerkinnän
5. Menetät luottotietosi

4

365

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • senytvaanontyhmää...

   Tämän takia itselläni ei koskaan ole ollut soneraa. Koska kun osaa lukea, niin huomaa kuin kallis kyseinen pulju on. Itselläni on jo 4 vuotta latausliittymä ja koskaan ei murheita ole ollut. Henk.koht. laskutusliittymä oli 2v, jonka jälkeen sain tarpeeksi. Luulin aina, että elisa on kallis pulju joka kusettaa mutta kun katsoin soneran hintoja sekä lukenut täältä, niin olen päässytkin yllättävän helpolla. Niin kauan kun dna arvo latausliittymä toimii tässä maassa niin en ikinä muuta hankikaan. Suosittelen sullekin lämpimästi. =)

  • Itäsonera

   Miksi kaikki haukkuu Soneraa. Minulla on Soneran liittymät. Suurimmalla osalla sukulaisista on Soneran liittymät. DNA.sta olisi paljon pahaa sanottavaa. Olin vähän aiikaa DNA.n asiakas. Tätini oli myös vähän aikaa DNA.n asiakas ja vaihtoi kiroillen liittymän takaisin Soneraan, Hän ei uskonut mitä sanotaan. Jos ei pysty maksamann lakua ajallaan Soneralta saa kuukauden lisää maksuaikaa kun soittaa sinne. Työttömänä olin monta vuotta, silloin en pystynyt maksamaan laskuja ajallaan. Jos pitäisi Vaihtaa liittymää. Vaihtaisin joko Elisalle tai Saunalahdelle. yksi juttu: Pohjois-Karjalassa. Uimaharjusta kun mennään erämaahan eli Kitsin suuntaan,niin DNA.n kuuluvuus loppuu pian. Sonera toimii Itärajallakin.

  • EI KOSKAAN SONERAA10

   Faktaa sonerasta!

   Vaihdoin 4 liittymää pois SONERALTA koska laskut olivat noin puolitoista kertaiset edelliseen operaattoriin nähden,vaikka oli perhepaketti jossa liittymien väliset puhelut ja viestit olivat ilmaisia. Lisäksi oli euron sunnuntaipaketti. Puhelukäyttäytyminen näissä liittymissä oli ajalisesti aivan samaa kuin edillisellä operaattorilla.

   Heti ensikuukausina oltiin SONERAAN useasti yhteydessä koska yhdestä liittymästä laskut olivat nousseet noin kolminkertaisiksi! Vaihdettiin "paketteja",asiakaspalvelussa oli aina eri henkilö "opastamassa"puhelukäyttäytymistä!
   Viimein ,ehkä neljännellä kerralla ja muutaman kuukauden päästä taas laskusta soittaessa HUOMASI ASIAKASPALVELIJA,ETTÄ KYSEINEN LIITTYMÄ OLI JÄTETTY KYTKEMÄTTÄ PERHEPAKETTIIN!!!!

   Kesäkuussa sain sitten sain tarpeekseni SONERAN palveluista ja vaihdoin toiseen operaattoriin.Mitään "kytkyliittymi"ei pitänyt olla mutta vaihto vaan ei onnistunut.Käynti SONERAN myymälässä ja euron sunnuntai se siellä esti pikaisen vaihdon.No ei muuta kuin euron sunnuntaipaketti pidetään voimassa kolmessa liitymässä kevääseen 2012 ja yksi liittymä päättyisi jo syksyllä 2011!

   Tietysti turhasta maksaminen kun ei edes liittymiä olisi tuntui tyhmältä,mutta minkäs teet varmaan siellä sopimusehdoissa siitä olisi mainittu.Siis oma moka kun ei ollut tullut ehtoja luettua.Tyytyväisenä kuitenkin olin kun vihdoin pääsisin SONERASTA irti,mutta mutta.. nyt sanottiinkin,että EURON SUNNUNTAIPAKETTIA EI VOI SANOA IRTI KESKEN KAUDEN,VAAN SYKSYLLÄ 2011 PÄÄTYVÄ PAKETTI OLISI VOIMASSA VIELÄ VUODEN ELI PÄÄTTYISI VASTA VUONNA 2012 SYKSYLLÄ!!!!

   Lisäksi viimeisissä SONERALTA TULLEISSA LASKUISSA OLI LIITTYMIEN LOPETUKSISTA VELOITETTU VEROINEEN NOIN 16EUROA/LIITTYMÄ!!
   LIENEE LAILLISTA,MUTTA TÄMÄN PULJUN TOUHISTA TULEN KYLLÄ OTTAMAAN YHTEYTTÄ KULUTTAJAVIRASTOON!I

  • Asioista tietävä

   Palaan tuohon alkuperäiseen viestiin ja luottohäiriömerkintään, jos siis sulla ei ole aikomustakaan maksaa laskuja. Mikähän operaattori suomessa antaa asiakkaiden soitella loputtomiin ilmaiseksi? Niin että voisi jättää laskut aina maksamatta...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   470
   2568
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2253
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1706
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1526
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   318
   1410
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   78
   1078
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   67
   999
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   68
   968
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   821
  Aihe