VAROITUS SONERASTA

MarkNu

Älkää hyvät ihmiset vaan tehkö mitään sopimuksia Soneran kanssa. Jos teillä jo jotain on niin irtisanokaa ne heti. Soneran kanssa joutuu aina "kuseen". Laitteet ja liittymät eivät toimi eikä mistään saa apua. Laskutus kyllä toimii! Jätäpä laskusi maksamatta niin sinulla on yhteensä viisi ongelmaa:
1. Laitteet eivät toimi
2. Liittymät eivät toimi
3. Mistään et saa apua
4. Saat maksuhäiriömerkinnän
5. Menetät luottotietosi

4

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • senytvaanontyhmää...

      Tämän takia itselläni ei koskaan ole ollut soneraa. Koska kun osaa lukea, niin huomaa kuin kallis kyseinen pulju on. Itselläni on jo 4 vuotta latausliittymä ja koskaan ei murheita ole ollut. Henk.koht. laskutusliittymä oli 2v, jonka jälkeen sain tarpeeksi. Luulin aina, että elisa on kallis pulju joka kusettaa mutta kun katsoin soneran hintoja sekä lukenut täältä, niin olen päässytkin yllättävän helpolla. Niin kauan kun dna arvo latausliittymä toimii tässä maassa niin en ikinä muuta hankikaan. Suosittelen sullekin lämpimästi. =)

    • Itäsonera

      Miksi kaikki haukkuu Soneraa. Minulla on Soneran liittymät. Suurimmalla osalla sukulaisista on Soneran liittymät. DNA.sta olisi paljon pahaa sanottavaa. Olin vähän aiikaa DNA.n asiakas. Tätini oli myös vähän aikaa DNA.n asiakas ja vaihtoi kiroillen liittymän takaisin Soneraan, Hän ei uskonut mitä sanotaan. Jos ei pysty maksamann lakua ajallaan Soneralta saa kuukauden lisää maksuaikaa kun soittaa sinne. Työttömänä olin monta vuotta, silloin en pystynyt maksamaan laskuja ajallaan. Jos pitäisi Vaihtaa liittymää. Vaihtaisin joko Elisalle tai Saunalahdelle. yksi juttu: Pohjois-Karjalassa. Uimaharjusta kun mennään erämaahan eli Kitsin suuntaan,niin DNA.n kuuluvuus loppuu pian. Sonera toimii Itärajallakin.

    • EI KOSKAAN SONERAA10

      Faktaa sonerasta!

      Vaihdoin 4 liittymää pois SONERALTA koska laskut olivat noin puolitoista kertaiset edelliseen operaattoriin nähden,vaikka oli perhepaketti jossa liittymien väliset puhelut ja viestit olivat ilmaisia. Lisäksi oli euron sunnuntaipaketti. Puhelukäyttäytyminen näissä liittymissä oli ajalisesti aivan samaa kuin edillisellä operaattorilla.

      Heti ensikuukausina oltiin SONERAAN useasti yhteydessä koska yhdestä liittymästä laskut olivat nousseet noin kolminkertaisiksi! Vaihdettiin "paketteja",asiakaspalvelussa oli aina eri henkilö "opastamassa"puhelukäyttäytymistä!
      Viimein ,ehkä neljännellä kerralla ja muutaman kuukauden päästä taas laskusta soittaessa HUOMASI ASIAKASPALVELIJA,ETTÄ KYSEINEN LIITTYMÄ OLI JÄTETTY KYTKEMÄTTÄ PERHEPAKETTIIN!!!!

      Kesäkuussa sain sitten sain tarpeekseni SONERAN palveluista ja vaihdoin toiseen operaattoriin.Mitään "kytkyliittymi"ei pitänyt olla mutta vaihto vaan ei onnistunut.Käynti SONERAN myymälässä ja euron sunnuntai se siellä esti pikaisen vaihdon.No ei muuta kuin euron sunnuntaipaketti pidetään voimassa kolmessa liitymässä kevääseen 2012 ja yksi liittymä päättyisi jo syksyllä 2011!

      Tietysti turhasta maksaminen kun ei edes liittymiä olisi tuntui tyhmältä,mutta minkäs teet varmaan siellä sopimusehdoissa siitä olisi mainittu.Siis oma moka kun ei ollut tullut ehtoja luettua.Tyytyväisenä kuitenkin olin kun vihdoin pääsisin SONERASTA irti,mutta mutta.. nyt sanottiinkin,että EURON SUNNUNTAIPAKETTIA EI VOI SANOA IRTI KESKEN KAUDEN,VAAN SYKSYLLÄ 2011 PÄÄTYVÄ PAKETTI OLISI VOIMASSA VIELÄ VUODEN ELI PÄÄTTYISI VASTA VUONNA 2012 SYKSYLLÄ!!!!

      Lisäksi viimeisissä SONERALTA TULLEISSA LASKUISSA OLI LIITTYMIEN LOPETUKSISTA VELOITETTU VEROINEEN NOIN 16EUROA/LIITTYMÄ!!
      LIENEE LAILLISTA,MUTTA TÄMÄN PULJUN TOUHISTA TULEN KYLLÄ OTTAMAAN YHTEYTTÄ KULUTTAJAVIRASTOON!I

    • Asioista tietävä

      Palaan tuohon alkuperäiseen viestiin ja luottohäiriömerkintään, jos siis sulla ei ole aikomustakaan maksaa laskuja. Mikähän operaattori suomessa antaa asiakkaiden soitella loputtomiin ilmaiseksi? Niin että voisi jättää laskut aina maksamatta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1957
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1691
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1638
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1527
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1485
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1377
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1213
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe