Rinssi-Eversti kamala läävä!

terveiset läävästä

Tulipa erehdyttyä yöpymään yksi yö tällä viikolla Rantasalmella "hotelli" Rinssi-everstissä...samalla kerralla kaksi kertaa: eka ja vika kerta.

Huoneet ohutseinäisiä. Kylppärissä niin himmeä valotuikku ettei näe juuri mitään. Lattiat siivoamatta joten sukkapohjat heti paksussa pölyssä, lattialla vuosia sitten kuolleita kärpäsiä. Loppuillasta seinän takainen vanhempi pariskunta alkoi ryyppäämän ja akka alkoi kailottamaan kovalla äänellä ja nauraa käkätti klo 3 asti aamuyöstä. Porukka lappasi tupakalla läpi yön ulkoverannalla ja sekin ovi tietenkin huoneemme vieressä, ja oven saranaa ei liene voideltu koskaan karmeasta narinasta päätellen. Aaamiainen suppea ja leivät kuivia ja jugurtti loppui koko höskästä kesken eli jäätiin ilman.

Tästä ns. yöpymisestä piti pulittaa vieläpä 80 euroa joten suosittelemme: painakaa k.o. lafkan kohdalla kaasua.

11

1738

Vastaukset

 • paljon passaa kaasua painella kun on taajamarajoitus, sattuu vielä polliisi paikalle ja sakottaa ylinoppeuvesta..
  No, sellastaha se tahtoo olla monessa muussakin paikassa, joten eipä tuo niin yllätys ollut. Jätkäpoika nukkuu mieluimmin omassa autossaan kuin käy tyhjästä maksamaan ryöstöhintoja. Sitäpaitsi on rauhallisempi nukkua.

 • Kävin kesällä lounaallo rinssi-everstissä ja oli tosi makoisa sekä runsas maakunnan ehdotonta kärkeä.

 • Hyvä paikka ja ystävällinen henkilökunta. Ja yölläki saatiin sapuskaa ja koiramme myös. Kiitti Veskulle !

 • Suotta parjaat aloittaja rinssi-everstiä. Olen muutaman kerran syönyt siellä ja olen ollut tosi tyytyväinen maukasta ja hyvää ruokaa.

 • No hyi vittu!!

  Viimeksi oli pöntössä odottamassa paskat ja lattialla kuset.
  Käytetty, erityisen verinen v*tturätti oli liimattu peilin ylänurkkaan.
  Sängyn alla oli paskainen kebab-laatikko puoliksi täynnä kebabbia ja sängyssä käytetty kondomi.

  Kaapista löytyi vanha hikinen ja repaleinen paita missä luki "Hard rock hallelujah" sekä tahraiset alushousut.
  Löytyi myös kissan paskat tuolin alta.

  Mikä juoppojen luola tää läävä on!

  • Muutaman kerran vuodessa käyn ruokailemassa ja hyvää on ollut, yöpymä kokemuksia ei ole. Henkilökunta on aina avuliasta ja palvelu pelaa! Tottakai ajan hammas on paikkoja puraissut mutta maalaismotellin pyöritys ei liene kultakaivos, hyvä ruokapaikka!


  • Joo, karmea siivo, tulee mieleen Jyrki Sukulan ohjelmasta tuttu Joroisten hotelli Joronjälki joka oli karmeassa siivossa ja liassa. Rinssi-Everstissä kerran yövytty pakosta kesällä kun Savonlinnassa kaikki täynnä. Kännisten tupakkimiesten (rakennus-komennusporukoita joista osa virolaisia) kailotusta aamuyöstä käytävällä, huoneiden seinät lähes pahvia eli kaikki äänet kuuluu naapurista. Lavuaarissa oli keltaista töhnää, ehkä kuivia räkäklimppejä ja peili räkäisty likaiseksi. Suihkuverho ruskeana paskasta. Aamiaisella karmeanmakuista kahvia, pariviikkoista rutikuivaa paahtoleipää ja lauantaimakkaraa sekä kuivaa juustoa. Astiat huonosti pestyjä. Palvelu tiskillä tympeää. Kiskottiin sikahinta 90 euroa. Ei koskaan enää.


  • Oisit menny Järvisydämeen.


 • Älytön läävä... Ei ikinä enää...

 • paikka on eninmäkseen kesäpaikka jotenka panostetaan kaikki pääsiäisestä ekaan lumen tuloon..luulisin...talvella vaan ollaan ja otetaan se millä saa kulut pois...aika moni pikku lafka on semmonen jossa lappaa kesällä sakkia

 • Joo, mutta makoisat sapuskat keittiössä tekköövät. Tuosta yöpymispuolesta ei ole kokemusta siinä paikassa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  55
  379