Ihana aikuinen rento l-nainen ++40, löydä minut....

Hey you:)

...olen rento, nuorekas, katseenkestävä, sympaattinen, hoikka, vapaa 5 -kymppinen l-nainen, en miesmäinen, kuten et sinäkään. Elämäni on kunnossa, nautin niin arjesta kuin juhlasta, hyvästä ruuasta, viinistä, saunasta, kesästä... Olen kiinnostunut ajankohtaisista asioista ja keskustelen niistä mielelläni, kuten monesta muustakin aiheesta. Harrastan niin liikuntaa kuin kulttuuriakin.
Tärkeintä on läheiseni, tärkeimpänä lapseni.
Kaltaiseni, sielunkumppanini, jätä merkki itsestäsi. Ethän tätä voi ohittaa?

29

873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Njet Njet

      En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta tuo on just sellanen ärsyttävä seuranhakuilmoitus... kaikki on mukamas ihanasti tuossa ihmisessä, mutta kuitenkaan mitään ei jää käteen, persoona ei mielestäni tule esiin ollenkaan.
      Ja muutenkin inhoan tuollaisia määritelmiä itsestä ''katseenkestävä,nuorekas jne.''
      se kun on niiiiiin katsojan silmässä.

    • ...

      Samaa mieltä, jos kehuskelee liikaa itseään, niin en ainakaan vastaa=) Samoin tämä, että elämäni on kunnossa, mutta vain sinä puutut..hmm, pistää varmaan monen miettimään, että näinköhän...

      • funky & soul

        Niinpä, tuossa etsitään muka sielunkumppania, mutta ei tuossa avauksessa ole mitään sielukkuuteen viittaavaa...


    • 4+14

      Kauhian negatiivisia vastauksia olet saanut :o
      Ja mikä siinä nyt miettimään pistää jos jollain on elämä naista vaille kunnossa, niin minullakin on. Mieleinen työ, ystäviä, harrastuksia jne. Ei niitä vaikeuksia aina tarvitse ihan hakemalla hakea, kyllä välillä voi olla ihan tyytyväinenkin elämäänsä ;)

      Ite en sovi tuohon hakemaasi ikäluokkaan, mutta jos sopisin niin varmasti kiinnostuisin :)

      • 15+2

        Olen samaa mieltä edellisen kanssa, mullakin elämä "naista vaille kunnossa"

        Ikäluokkaan en sovi minäkään, mutta muuten olisin voinut kiinnostua..


      • Hey you:)

        Hei,

        eihän noista "vastauksista" pidä välittää:) Joillakin on jokin tarve... En niitä noteeraa/kommentoi. Mukavaa kesän jatkoa sinulle, ja kaikille positiviisille ihmisille - toivottavasti jossain joskus törmätään!


    • Eikun Hey You...

      En ohita. Käy lukemassa Treffit-palstalla profiililini or_ki_de_a ja vastaa, jos kiinnostuit. :)

    • Meandyou:)

      Hey You!

      Minä kiinnostuin! Miten voimme kohdata? Olen samaa ikäluokkaa. Kuulostit sympaattiselta naiselta.

      • Hey you:)

        Hey Meandyou:) Loin pikaisen profiilin treffipalstalle nimimerkillä youhey. Kohdataanhan ensin siellä?


    • SuomeNNos:

      ...olen rento kännissä,nuorekaskin vaikka ryppyinen ja viinan turvottama, kestän katseet, en ole sympaattinen enkä hoikka enkä vapaakaan about 50 L-nainen. Velkaa on mutta silti nautin elämästä. Juhlitaan kun juhlituttaa, syödään nälkään, viiniä olutta tai siideriä kun janottaa, kesällä tai talvella ihan sama.
      Ajankohtastan itseni katsomalla päivän margariinitarjoukset.
      Harrastan myös liikuntaa.Jääkaapille ja takaisin. Kulttuuria on monenmoista. Vedän turvat ennen kesäteatteriin menoa.Rakastan Tallinnan matkoja.
      Lapset tulee aina ennen muita ja lompakko tyhjä.
      Oikeasti kaipaisin vain kunnon P***n enkä ketään roikkumaan Kaikki vastaanotetaan.Ohi meni?

      • suomennosnosnos

        ...olen saamaton, iäkäs, taittovikainen, tollo, mahdun vaatteisiin, eronnut 5 -kymppinen bi-nainen, parta ei kasva kuten ei sinullakaan. Elämäni on hunningolla, nautin niin arkena kuin juhlissa, ruuasta, viinasta, peseydyn joskus, kesällä samun ulos... Olen kiinnostunut päivän tarjouksista ja keskustelen mielelläni halvasta makkarasta ja viinistä, kuten monesta muustakin aineesta. Harrastan kaupassakäyntiä ja katson televisiota.
        Tärkeintä on läheiseni, ex-mies ja lapsi.
        Etsin ryyppykaveria, jätä merkki itsestäsi. Otetaan yhdessä sinä maksat?


      • rotu(aikuinen) naene

        Tutun kuulosta..=)

        Viinaa kuluu, etenkin sitä punaviiniä, yleensä ihan hanasta. Pidän etenkin makkarasta, roskaruuasta, kasvissyöjiä karsastan. Juhlin kun aina juhlituttaa, yleensä joka päivä =) Juoksen tarjousten perässä, kotona kuljen verkkareissa ja lenkkareissa, lenkkarit lempiasusteena. Naisia, jotka käyttävät korkokenkiä karsastan, paitsi muuten kuin haluan sitä p'''ua. Juhlapaikkani on lähiöräkälä, mistä saan tarjouksella olutta ja punaviiniä.

        Liikuntaa harrastan, lähimarketille ja takaisin, joskus jopa hieman kauemmaksi markettiin kaljan perässä. Saunoa pitää aina, makkaran kera enkä koskaan unohda olutta. Ryppyjä on, sillä harrastan kamalasti itseni grillaamista, niin kuin myös makkaran. Ryppyvoiteita en tunne, mitä ne on ? Käytän vain halvimpia kosteusvoiteita, sillä tarjoukset ovat parasta mitä tiedän. Harrastan myös kirppareita, sieltä saa halpoja 80-l. vaatteita, etenkin nahkarotseja ja rintsikoita. Sohvat hankin kotiin kirppikseltä myöskin, sen jälkeen sitä sohvaa pitää testata paikallisen höylääjän kanssa (joka tosin on maksullinen, mutta p'ua on saatava).

        Nettiin laitan 10v. nuoremman kuvan kun en usko, että saan seuraa ryppyjeni takia. Vieraissa käyn aina kun vaan löytyy siihen mahdollisuus, kunnon p*u on parasta mitä tiedän ja vielä makkarani kanssa=) Valehtelen päin naamaa aina kuin vain voin, sillä tärkeintähän on naiset, p*u, makkara, Suomi, sauna ja viina.

        Kouluja en ole käynyt, minulle riittää kun tulee vain liksaa.



        http://www.youtube.com/watch?v=EKE2q6L5x4Y


      • justjust
        suomennosnosnos kirjoitti:

        ...olen saamaton, iäkäs, taittovikainen, tollo, mahdun vaatteisiin, eronnut 5 -kymppinen bi-nainen, parta ei kasva kuten ei sinullakaan. Elämäni on hunningolla, nautin niin arkena kuin juhlissa, ruuasta, viinasta, peseydyn joskus, kesällä samun ulos... Olen kiinnostunut päivän tarjouksista ja keskustelen mielelläni halvasta makkarasta ja viinistä, kuten monesta muustakin aineesta. Harrastan kaupassakäyntiä ja katson televisiota.
        Tärkeintä on läheiseni, ex-mies ja lapsi.
        Etsin ryyppykaveria, jätä merkki itsestäsi. Otetaan yhdessä sinä maksat?

        "Tärkeintä on läheiseni, ex-mies ja lapsi."


        Heh! : )
        Tämä on niin totta, sain justiin tuollaista palautetta eräältä nettitreffien ikiprofiililta... Eipä ihme ettei ketään löydy.
        En oikein ymmärrä, että keski-ikäiset ihmiset kuvittelee olevansa niin ihmeellisiä. Nuoruusiän narsisimin vielä jotenkin ymmärtää. Kai sitä voi olla oma itsensä liikoja kuvittelematta. Enkä tarkota, että mulla olis huono itsetunto. Ajattelen vaan, että kaikki on suhteellista.


    • 34mn2

      Hei,

      hienoa lukea kuvauksesi! Kohtaat varmasti arvoisesi - vaikkakaan et todennäköisesti täällä.

      Tsemppiä:)

      T: Kaksi ikäistäsi upeaa naista = komia pari!

    • Kokemusta on!

      Hei,
      kiva huomata, että "aikuisia" naisiakin on liikkeellä:)
      Minäkin toivotan tsemppiä - Sen Oikean kohtaaminen saattaa olla lähempänä kuin osaat arvatakaan:)

      Nimimerkki

    • Espìritu

      Luetkohan vielä näitä viestejä? Toivon ,että kohtaamme jossain. Meitä ikäisiäsi samoja arvoja, kokemuksia ja asioita omaavia sielunkumppaneita ON!

      • Hey You

        Luin nyt:) Reilun vuoden jälkeen siitä, kun viestin tänne laitoin... Tiedän, että meitä on, ehkä mekin jo jossain olemme kohdanneet., ehkä kohtaamme toistekin:)


    • Onhan meitä mutta aivan liian harvoin kohtaamme toisiamme, saati "löydämme!" ;)

      • Duurilla eteenpäin

        Täällä kun olen lukenut viestejä, tuntuu, että meitä on todella paljon. Sitten kun tuolla arjessa liikkuu, niin tuntuu ettei siellä ole ketään! :D


      • use your brains
        Duurilla eteenpäin kirjoitti:

        Täällä kun olen lukenut viestejä, tuntuu, että meitä on todella paljon. Sitten kun tuolla arjessa liikkuu, niin tuntuu ettei siellä ole ketään! :D

        No kai niitä on kun samat ihmiset kirjottelee monta vastausta ja vastaa itelleenkin.


      • conjuntamente
        Duurilla eteenpäin kirjoitti:

        Täällä kun olen lukenut viestejä, tuntuu, että meitä on todella paljon. Sitten kun tuolla arjessa liikkuu, niin tuntuu ettei siellä ole ketään! :D

        On siellä:)


    • On Line

      Hey You ! Kerro nyt ihmeessä miten menee ?

    • Hey You :)

      Hei,
      ensinnäkin nimimerkille On Line: kiitos kysymästä. Menee oikein mukavasti. Hänen Oikean kanssa emme vielä ole kohdanneet, mutta sillekin ihanalle hetkelle on oma aikansa, sen tiedän. Ja maltan odottaa - vaikken aina malttaisikaan:)

      Ja nyt mukaan otetaan coco-nainen, Duurilla eteenpäin ja Espìritu sieltä vuoden takaa, ketä muita olikaan: Ensi viikon lauantaina, (onko se 25.8.), on Mummolaakson tanssit. MInä olen menossa, ja toivon, että tekin:) Kohdatkaamme siis seuraavaksi siellä. Ja eihän sitä tiedä, kuka meistä on kenellekin Hän Oikea:) Elämä on suloisen arvoituksellista...

      • hööh

        Aikamoinen eufemismi yksinäisyydelle ja tylsyydelle...


      • Lina

        Hei,
        päivämäärä on oikea, näkemisiin siis siellä:)


      • ++40=52

        Elämä on nimenomaan tuota, suloisen arvoituksellista:) Sain sen itse todeta viime keväänä, kun jo luulin, ettei mitään koskaan, enää...
        Aurinkoista loppukesää kaikille meille!


    • No tota...

      Aika tiukat vaatimukset, jos pitäisi olla "kaltaisesi"... Saako olla vähän toisenlainen? Eli miksen kelpaisi kun olen tyyliltäni vähän miehekkäämpi mutten silti mikään äijämäinen uhoaja, rehevä, nautin enemmän oluesta kuin viinistä, kaikki vuodenajat käy. Ja mieluummin keskustelen ajattomista asioista kuin ajankohtaisista. Läheisiä ei ole, lapsia nyt varsinkaan, mutta ihan OK että ne on sinulle tärkeintä. Enkä ole rento ja nuorekas vaan viileä ja salaperäinen. Mutta elämä on ns. kunnossa, ja siinä osana nuo arki, juhla, hyvä ruoka, sauna, liikunta, kulttuuri.

      • kokemuksiani

        Sulla meni pointti ohi. Pointti on, että Aikuinen Nainen on paljojen pettymysten jälkeen tietoinen siitä mitä haluaa. Siks hänelle kelpaa vain just itsen kaltainen ihminen. Itse ei tietenkään ole sellainen kuin mitä hän kuvaa vaan kyseessä ovat luulot ja mielikuvat. Niillä kuitenkin mennään.

        Nettitreffeillä on ihan oma sanasto, esim.:
        Normaalipainoinen=BMI noin 30, vähintään siis 10 kg ylipainoa
        Pukeutuminen, mahdollisimman mukavasti=ei viitsi/kykene huomioimaan muita edes pukeutumisessa
        Nuorekas=ostaa vaatteet HM:sta
        Huumorintajuinen=vain omat "vitsit" naurattaa
        Juoksunsa jo juossut=sohvaperuna
        Harrastaa kaikenlaista=viihtyy ruokapöydän ääressä ja katsoo telkkaa
        Urheilullinen=kävelee bussipysäkille tai autotalliin

        Jne.


    • kiinnostuin

      mielenkiintoiselta kuulostava nainen, kerro lisää itsestäsi :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe