Ihana aikuinen rento l-nainen ++40, löydä minut....

Hey you:)

...olen rento, nuorekas, katseenkestävä, sympaattinen, hoikka, vapaa 5 -kymppinen l-nainen, en miesmäinen, kuten et sinäkään. Elämäni on kunnossa, nautin niin arjesta kuin juhlasta, hyvästä ruuasta, viinistä, saunasta, kesästä... Olen kiinnostunut ajankohtaisista asioista ja keskustelen niistä mielelläni, kuten monesta muustakin aiheesta. Harrastan niin liikuntaa kuin kulttuuriakin.
Tärkeintä on läheiseni, tärkeimpänä lapseni.
Kaltaiseni, sielunkumppanini, jätä merkki itsestäsi. Ethän tätä voi ohittaa?

29

861

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Njet Njet

   En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta tuo on just sellanen ärsyttävä seuranhakuilmoitus... kaikki on mukamas ihanasti tuossa ihmisessä, mutta kuitenkaan mitään ei jää käteen, persoona ei mielestäni tule esiin ollenkaan.
   Ja muutenkin inhoan tuollaisia määritelmiä itsestä ''katseenkestävä,nuorekas jne.''
   se kun on niiiiiin katsojan silmässä.

  • ...

   Samaa mieltä, jos kehuskelee liikaa itseään, niin en ainakaan vastaa=) Samoin tämä, että elämäni on kunnossa, mutta vain sinä puutut..hmm, pistää varmaan monen miettimään, että näinköhän...

   • funky & soul

    Niinpä, tuossa etsitään muka sielunkumppania, mutta ei tuossa avauksessa ole mitään sielukkuuteen viittaavaa...


  • 4+14

   Kauhian negatiivisia vastauksia olet saanut :o
   Ja mikä siinä nyt miettimään pistää jos jollain on elämä naista vaille kunnossa, niin minullakin on. Mieleinen työ, ystäviä, harrastuksia jne. Ei niitä vaikeuksia aina tarvitse ihan hakemalla hakea, kyllä välillä voi olla ihan tyytyväinenkin elämäänsä ;)

   Ite en sovi tuohon hakemaasi ikäluokkaan, mutta jos sopisin niin varmasti kiinnostuisin :)

   • 15+2

    Olen samaa mieltä edellisen kanssa, mullakin elämä "naista vaille kunnossa"

    Ikäluokkaan en sovi minäkään, mutta muuten olisin voinut kiinnostua..


   • Hey you:)

    Hei,

    eihän noista "vastauksista" pidä välittää:) Joillakin on jokin tarve... En niitä noteeraa/kommentoi. Mukavaa kesän jatkoa sinulle, ja kaikille positiviisille ihmisille - toivottavasti jossain joskus törmätään!


  • Eikun Hey You...

   En ohita. Käy lukemassa Treffit-palstalla profiililini or_ki_de_a ja vastaa, jos kiinnostuit. :)

  • Meandyou:)

   Hey You!

   Minä kiinnostuin! Miten voimme kohdata? Olen samaa ikäluokkaa. Kuulostit sympaattiselta naiselta.

   • Hey you:)

    Hey Meandyou:) Loin pikaisen profiilin treffipalstalle nimimerkillä youhey. Kohdataanhan ensin siellä?


  • SuomeNNos:

   ...olen rento kännissä,nuorekaskin vaikka ryppyinen ja viinan turvottama, kestän katseet, en ole sympaattinen enkä hoikka enkä vapaakaan about 50 L-nainen. Velkaa on mutta silti nautin elämästä. Juhlitaan kun juhlituttaa, syödään nälkään, viiniä olutta tai siideriä kun janottaa, kesällä tai talvella ihan sama.
   Ajankohtastan itseni katsomalla päivän margariinitarjoukset.
   Harrastan myös liikuntaa.Jääkaapille ja takaisin. Kulttuuria on monenmoista. Vedän turvat ennen kesäteatteriin menoa.Rakastan Tallinnan matkoja.
   Lapset tulee aina ennen muita ja lompakko tyhjä.
   Oikeasti kaipaisin vain kunnon P***n enkä ketään roikkumaan Kaikki vastaanotetaan.Ohi meni?

   • suomennosnosnos

    ...olen saamaton, iäkäs, taittovikainen, tollo, mahdun vaatteisiin, eronnut 5 -kymppinen bi-nainen, parta ei kasva kuten ei sinullakaan. Elämäni on hunningolla, nautin niin arkena kuin juhlissa, ruuasta, viinasta, peseydyn joskus, kesällä samun ulos... Olen kiinnostunut päivän tarjouksista ja keskustelen mielelläni halvasta makkarasta ja viinistä, kuten monesta muustakin aineesta. Harrastan kaupassakäyntiä ja katson televisiota.
    Tärkeintä on läheiseni, ex-mies ja lapsi.
    Etsin ryyppykaveria, jätä merkki itsestäsi. Otetaan yhdessä sinä maksat?


   • rotu(aikuinen) naene

    Tutun kuulosta..=)

    Viinaa kuluu, etenkin sitä punaviiniä, yleensä ihan hanasta. Pidän etenkin makkarasta, roskaruuasta, kasvissyöjiä karsastan. Juhlin kun aina juhlituttaa, yleensä joka päivä =) Juoksen tarjousten perässä, kotona kuljen verkkareissa ja lenkkareissa, lenkkarit lempiasusteena. Naisia, jotka käyttävät korkokenkiä karsastan, paitsi muuten kuin haluan sitä p'''ua. Juhlapaikkani on lähiöräkälä, mistä saan tarjouksella olutta ja punaviiniä.

    Liikuntaa harrastan, lähimarketille ja takaisin, joskus jopa hieman kauemmaksi markettiin kaljan perässä. Saunoa pitää aina, makkaran kera enkä koskaan unohda olutta. Ryppyjä on, sillä harrastan kamalasti itseni grillaamista, niin kuin myös makkaran. Ryppyvoiteita en tunne, mitä ne on ? Käytän vain halvimpia kosteusvoiteita, sillä tarjoukset ovat parasta mitä tiedän. Harrastan myös kirppareita, sieltä saa halpoja 80-l. vaatteita, etenkin nahkarotseja ja rintsikoita. Sohvat hankin kotiin kirppikseltä myöskin, sen jälkeen sitä sohvaa pitää testata paikallisen höylääjän kanssa (joka tosin on maksullinen, mutta p'ua on saatava).

    Nettiin laitan 10v. nuoremman kuvan kun en usko, että saan seuraa ryppyjeni takia. Vieraissa käyn aina kun vaan löytyy siihen mahdollisuus, kunnon p*u on parasta mitä tiedän ja vielä makkarani kanssa=) Valehtelen päin naamaa aina kuin vain voin, sillä tärkeintähän on naiset, p*u, makkara, Suomi, sauna ja viina.

    Kouluja en ole käynyt, minulle riittää kun tulee vain liksaa.

    http://www.youtube.com/watch?v=EKE2q6L5x4Y


   • justjust
    suomennosnosnos kirjoitti:

    ...olen saamaton, iäkäs, taittovikainen, tollo, mahdun vaatteisiin, eronnut 5 -kymppinen bi-nainen, parta ei kasva kuten ei sinullakaan. Elämäni on hunningolla, nautin niin arkena kuin juhlissa, ruuasta, viinasta, peseydyn joskus, kesällä samun ulos... Olen kiinnostunut päivän tarjouksista ja keskustelen mielelläni halvasta makkarasta ja viinistä, kuten monesta muustakin aineesta. Harrastan kaupassakäyntiä ja katson televisiota.
    Tärkeintä on läheiseni, ex-mies ja lapsi.
    Etsin ryyppykaveria, jätä merkki itsestäsi. Otetaan yhdessä sinä maksat?

    "Tärkeintä on läheiseni, ex-mies ja lapsi."

    Heh! : )
    Tämä on niin totta, sain justiin tuollaista palautetta eräältä nettitreffien ikiprofiililta... Eipä ihme ettei ketään löydy.
    En oikein ymmärrä, että keski-ikäiset ihmiset kuvittelee olevansa niin ihmeellisiä. Nuoruusiän narsisimin vielä jotenkin ymmärtää. Kai sitä voi olla oma itsensä liikoja kuvittelematta. Enkä tarkota, että mulla olis huono itsetunto. Ajattelen vaan, että kaikki on suhteellista.


  • 34mn2

   Hei,

   hienoa lukea kuvauksesi! Kohtaat varmasti arvoisesi - vaikkakaan et todennäköisesti täällä.

   Tsemppiä:)

   T: Kaksi ikäistäsi upeaa naista = komia pari!

  • Kokemusta on!

   Hei,
   kiva huomata, että "aikuisia" naisiakin on liikkeellä:)
   Minäkin toivotan tsemppiä - Sen Oikean kohtaaminen saattaa olla lähempänä kuin osaat arvatakaan:)

   Nimimerkki

  • Espìritu

   Luetkohan vielä näitä viestejä? Toivon ,että kohtaamme jossain. Meitä ikäisiäsi samoja arvoja, kokemuksia ja asioita omaavia sielunkumppaneita ON!

   • Hey You

    Luin nyt:) Reilun vuoden jälkeen siitä, kun viestin tänne laitoin... Tiedän, että meitä on, ehkä mekin jo jossain olemme kohdanneet., ehkä kohtaamme toistekin:)


  • Onhan meitä mutta aivan liian harvoin kohtaamme toisiamme, saati "löydämme!" ;)

   • Duurilla eteenpäin

    Täällä kun olen lukenut viestejä, tuntuu, että meitä on todella paljon. Sitten kun tuolla arjessa liikkuu, niin tuntuu ettei siellä ole ketään! :D


   • use your brains
    Duurilla eteenpäin kirjoitti:

    Täällä kun olen lukenut viestejä, tuntuu, että meitä on todella paljon. Sitten kun tuolla arjessa liikkuu, niin tuntuu ettei siellä ole ketään! :D

    No kai niitä on kun samat ihmiset kirjottelee monta vastausta ja vastaa itelleenkin.


   • conjuntamente
    Duurilla eteenpäin kirjoitti:

    Täällä kun olen lukenut viestejä, tuntuu, että meitä on todella paljon. Sitten kun tuolla arjessa liikkuu, niin tuntuu ettei siellä ole ketään! :D

    On siellä:)


  • On Line

   Hey You ! Kerro nyt ihmeessä miten menee ?

  • Hey You :)

   Hei,
   ensinnäkin nimimerkille On Line: kiitos kysymästä. Menee oikein mukavasti. Hänen Oikean kanssa emme vielä ole kohdanneet, mutta sillekin ihanalle hetkelle on oma aikansa, sen tiedän. Ja maltan odottaa - vaikken aina malttaisikaan:)

   Ja nyt mukaan otetaan coco-nainen, Duurilla eteenpäin ja Espìritu sieltä vuoden takaa, ketä muita olikaan: Ensi viikon lauantaina, (onko se 25.8.), on Mummolaakson tanssit. MInä olen menossa, ja toivon, että tekin:) Kohdatkaamme siis seuraavaksi siellä. Ja eihän sitä tiedä, kuka meistä on kenellekin Hän Oikea:) Elämä on suloisen arvoituksellista...

   • hööh

    Aikamoinen eufemismi yksinäisyydelle ja tylsyydelle...


   • Lina

    Hei,
    päivämäärä on oikea, näkemisiin siis siellä:)


   • ++40=52

    Elämä on nimenomaan tuota, suloisen arvoituksellista:) Sain sen itse todeta viime keväänä, kun jo luulin, ettei mitään koskaan, enää...
    Aurinkoista loppukesää kaikille meille!


  • No tota...

   Aika tiukat vaatimukset, jos pitäisi olla "kaltaisesi"... Saako olla vähän toisenlainen? Eli miksen kelpaisi kun olen tyyliltäni vähän miehekkäämpi mutten silti mikään äijämäinen uhoaja, rehevä, nautin enemmän oluesta kuin viinistä, kaikki vuodenajat käy. Ja mieluummin keskustelen ajattomista asioista kuin ajankohtaisista. Läheisiä ei ole, lapsia nyt varsinkaan, mutta ihan OK että ne on sinulle tärkeintä. Enkä ole rento ja nuorekas vaan viileä ja salaperäinen. Mutta elämä on ns. kunnossa, ja siinä osana nuo arki, juhla, hyvä ruoka, sauna, liikunta, kulttuuri.

   • kokemuksiani

    Sulla meni pointti ohi. Pointti on, että Aikuinen Nainen on paljojen pettymysten jälkeen tietoinen siitä mitä haluaa. Siks hänelle kelpaa vain just itsen kaltainen ihminen. Itse ei tietenkään ole sellainen kuin mitä hän kuvaa vaan kyseessä ovat luulot ja mielikuvat. Niillä kuitenkin mennään.

    Nettitreffeillä on ihan oma sanasto, esim.:
    Normaalipainoinen=BMI noin 30, vähintään siis 10 kg ylipainoa
    Pukeutuminen, mahdollisimman mukavasti=ei viitsi/kykene huomioimaan muita edes pukeutumisessa
    Nuorekas=ostaa vaatteet HM:sta
    Huumorintajuinen=vain omat "vitsit" naurattaa
    Juoksunsa jo juossut=sohvaperuna
    Harrastaa kaikenlaista=viihtyy ruokapöydän ääressä ja katsoo telkkaa
    Urheilullinen=kävelee bussipysäkille tai autotalliin

    Jne.


  • kiinnostuin

   mielenkiintoiselta kuulostava nainen, kerro lisää itsestäsi :)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   1340
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   56
   1056
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   939
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   400
   865
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   846
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   819
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   815
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   57
   744
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   64
   704
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   664
  Aihe