Stansted ---> Kings Cross

natural_code

Olen suuntaamassa ystäväni kanssa pidennetylle viikonloppu reissulle Lontooseen ja tutkailin tänään liikkumista ja lähinnä sitä miten päästään lentokentältä hotellille ja toisin päin.

Lennämme siis Ryanairilla Stanstediin ja hotellimme on Kings crossin aseman laitamilla. Katselin noita kuljetus vaihtoehtoja ja tulin itse siihen tulokseen että helpoiten pääsemme kun hyppäämme National expressin bussiin joka vie Victorian asemalle, josta otamme "metron" joka kulkee victoria line ja jäämme pois Kings Crossilla.

Eikös se olisi helpoin tapa, katselin myös sitä junaa, mutta sehän menee toiseen suuntaan ja vaikutti vaivalloiselta lähteä sieltä takaisin päoin kohti hotellia.

Lento on siis iltapäivällä Lontoossa joten ihmisten aikaan liikumme, takaisin lähdemme aikaisin sunnuntai lennolla ja silloin taksi voisi olla hyvä vaihtoehto.

Eli siis haluaisin vaan tietää että lähteekö Sranstedin kentältä useampikin National Expressin bussi joilla on eri määränpäät vai?

3

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • easyBus

      EasyBus menee Stanstedilta Baker Streetille joka on lähempänä Kings Crossia kuin Victoria. Olisi minusta helpoin ja halvempi.
      National Expressin bussit kulkevat ympäri maata eli eri määränpäitä riittää. On varmaan pysäkki lähempänä Kings Crossiakin kuin tuo Victoria.

    • National Express

      National Expressin bussit lähtevät paljon tiheämmin kuin esim EasyBus. National ajaa Lontooseen Standsiltä samaa reittiä kuin Easybus eli tulevat myös sieltä pohjoisesta alas esim Baker Streetin pysäkille siihen Madame Tussaudin viereen.

      Siitä ei ole ei ole niin kovin pitkä matka suoraan itään Kings Crossille. Jos teillä on laukkuja voitte ottaa taksin. Ei mitään maltaita maksa. Myös esim bussi kulkee siitä suoraan.

      Ne National Express bussit jotka menevät Lontooseen ovat A6 eli kentältä kyllä löydätte helposti Lontooseen menevän bussin sieltä kun lähtee tosiaan ympäri itäistä Englantia Nationalin Busseja.

      National Express bussi maksaa aikuiselta 10 euroa Lontooseen ja matka kestää siihen aikaan noin 1.5 tuntia. Näette matkalla hyvin mm Pohjois-Lontoon kaupunkia mm Juutalais Korttelit jne.

      Takaisin päin mennessä Nationalin bussit ajavat läpi vuorokauden suhteellisen tiheästi, öisinkin noin 20 min välein. Pohjoiseen Standsiin mentäessä se ns Baker Streetin pysäkki on sitten kyllä Gloucester Place-kadulla. Katsokaa että pysäkillä on se A6 tunnus.

      • garnier_

        Jouduin liittymään jäseneksi uudelleen koska en onnistunut enää kirjautumaan eilen luomilla tunnuksilla sisään... Tohelo :)


        Kiitos paljon molempien viesteistä, auttavat paljon.
        Meillä ei ole mukana juurikaan laukkuja, molemmilla yhdet käsimatkatavarat.

        Eli siis on melkeimpä sama kummallako bussilla menemme, molemmilla voi jäädä baker streetille.

        Ehkäpä me löydämme tiemme pois lentokentältä :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe