Suomi on paha maa

eestlane666

Neuvosto-kommunistiseen suomettuneeseen suomeen otetaan vuosittain tuhansia epämääräisellä taustalla olevia inhottavia valtiota hyväksikäyttäjiä tyyppejä. Koko lasku menee veronmaksajien maksettavaksi. Vihaan tällaista suomalaista epäoikeodenmukaista järjestelmää. Viro on tällaisista hyväksikäyttäjistä-parasiiteista puhdas maa. Täällä ihminen on vapaa ja saa puhua asioista vapaasti mutta teillä ei ole sananvapautta ja valtiojärjestelmä on täysin p........ Suomalaiset pässit maksaa herroille mitä ne pyytää. Myöskin nöyristellään ryssien edessä eikä haluta NATO-on. Tälle palstalle kirjoitellaan toistuvasti virolaisia loukkaavia asiattomia viestejä. Sekin on faktaa. Suomalaisten joukossa on paljon mätämunia aivokääpiöitä joita vihaan koska on henkilökohtaisia kokemuksia tällaisista ihmisistä. Minulla on siellä olleista vuosista lähinnä huonoja muistoja ja tiedän että se on paha maa verrattuna muihin EU-maihin. Nyt kun olen takaisin rakkaassa Eestissä ja tienaan täällä enemmän kuin mitä sain porolandiassa voin sanoa että se on pahan energian maa. Suomalainen media on sensuroitua ja kommunistista. Eläköön neuvosto-suomi! Hurraaaaaa! Edellinen viestini poistettiin, sehän todistaa teikäläisistä kaiken.

21

860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Likaa eestiläisiä

      Mitä tuohon sanoisi?

      Haista p.....ka! Olen ikionnnellinen, että pääsimme sinusta eroon. Lähdit kai takaisin, kun et saanut tarpeeksi suomalaista sosiaaliapua??!!! Sinun kaltaisia ei suomi kaipaa lainkaan! KIva kun menit! Pysykín poissa!

      • Mitä riehut siinä?

        Itke ittes uneen äijä.


    • deedh

      Tuskinpa sinun kaltaisesi onneton luuseri missään köyhässä Virossa asuu. Vihaat? Niih nooh kateus ja köyhyyshän tuottaa aina vihaa. Opettele vaan elämään sen kanssa jottei tule rikosten poluille lähdettyä kuten useat maanmiehesi tekevät.

      Uskoisin että olet nyt tälläkin hetkellä joko Suomessa tai Ruotsissa. Samapa tuo koska ei mielipiteilläsi ole väliä eikä ne vaikuta pätkääkään suomalaisten tai ruotsalaisten elämään.

    • Vai niin...

      Virolainen media on lapsellista ja ylikaupallista roskaa. Mitään todellista yhteiskunnallista keskustelua ei ole, koska kaikki on oikeistolaisen ja ahdasmielisen postsovjettisen hegemonian läpitunkemaa.

      Hyvä, että viihdyt Virossa - Suomessa on yksi ruikuttaja vähemmän.

      • Puunlehtiä

        Juu, kyllä Viro on tyypillinen esimerkki epäonnistuneesta itsenäisyydestä. Miten maa jossa lapsetkin ruoanpuutteessa joutuvat syömään puunlehtiä, voi olla EU:ssa?


      • Mitä riehut siinä?
        Puunlehtiä kirjoitti:

        Juu, kyllä Viro on tyypillinen esimerkki epäonnistuneesta itsenäisyydestä. Miten maa jossa lapsetkin ruoanpuutteessa joutuvat syömään puunlehtiä, voi olla EU:ssa?

        Eihän noi puunlehdet vielä mitään ole siihen paskaan nähden mitä sinä olet saanut syödä. Ja mistä itsenäisyydestä täällä puhutaan? Alkaa vituttamaan junassakin ne ruotsinkieliset mongerrukset. Käsittääkseni englanti on kansainvälinen kieli, vai kuinka?


    • mätämunat

      Olen suomalainen ja olen kanssasi aika paljon samaa mieltä, tietenkin kaikkien kansakuntien joukossa on mätämunia mutta suomessa aivan liikaa.
      Luulen että pikkuryssä asuu vielä meissä mutta taloudellinen nousu on tehnyt meistä ylimielisiä sellaisia.
      Viro on hyvä maa aivan kuten 200 muutakin valtiota. ;)

    • Mitä riehut siinä?

      On se kummallista tosiaan miten meikäläiset saa täällä haukkua eestiläisiä sielunsa kyllyydestä mutta heti kun joku eestiläinen sanoo asian niin kuin se onkin niin suomalainen saa hepulin. Ei tässä paskamaassa viihdy meistä suomalaisistakaan jokainen. Mikä tässäkin oli siis se hepulin mentävä ongelma?

    • ulkosuomalainen jos

      En ole ikinä viihtynyt Suomessa. Aikaisemmin oli vaikeampaa päästä pois Suomesta, mutta nyt se on helppoa, joten olen mieluummin etäämmällä, enkä palaa.

      • Oikein teit

        Hyvä niin meille kaikille:)


    • ILoveEstonia

      Muutan viroon lähiaikoina sillä ei tässä paskasessa suomessa jaksa asua suomi on täynnä ählämeitä jotka tulee ja vie meidän verorahat sitten raiskaa ja tulee kattoon naisia PAINUKAA vittuun vitun ÄHLÄMIT SINNE OMAAN MAAHAN TAKAS!

      • Virolainen-

        Työskentelen Suomessa kulttuurialalla ja kaikki se mitä olen netissä sanonut pitää paikkansa. Kyllä juuri Suomessa on sitä poliittista paskaa sen verran paljon. Kuten Virossakin. Myöskin paljon väärinkäsityksiä koko etelänaapuristanne on välittynyt vääristellyn informaation tuloksena.


    • Omamaa

      Pahat ihmiset ovat pahoja maasta ja maanosasta riippumatta samoin kuin sivistymättömätkin. Jos maa ja sen ihmiset pitävät kiinni hyvistä tavoista, toista loukkaamattomasta puhetavasta ja kaikenlaisen pahanteon perusteellisesta hyväksymättömyydestä ja tasa-arvosta oman maan kansalisten kesken maahan muuttavan on helppo tietää miten maassa toimitaan. Kaikenlainen mateleminen ja jonkun ihmisryhmän "hylkiminen" tai ihannointi ja etuuksien jakaminen tällä periaatteella tekee ihmisten elämän epävarmaksi ja epävarma "elän" puree. Nyt kun oman maan kansalaiset on ahdistettu nurkkaan eikä kateudenlietsontakasvatus tehnytkään voittajia vaan häviäjiä virkailijat (tai pakolais/ulkomaalaisasetukset) käyttävät tilannetta hyväksi lisäämällä vettä myllyyn. Lakaistaan ensin omat portaat ja pelastetaan oman maan köyhät kansainväliselle tasolle.

    • kurissajaherrannuhteessa

      Suomi on paha maa. Samaan aikaan kun suomalaista miestä/naista simputetaan oikein olan takaa, ruoskitaan henkisesti, haukutaan, ivataan ja pilkataan, ajetaan kuin vierasta sikaa erilaisille tyhjänpäiväisille kursseille ja pätkätöihin joiden palkka ei riitä edes vuokraan saatikka ruokaan maahan otetaan tuhansittain nuoriamiehiä hillumaan miten tahtoo ja missä tahtoo. Nyt on menossa maailmanlopun helvetti. On ollut jo pitkään mutta siihen vasta heräillään. On silmänlumetta kiistellä pikkuasioista kun kansalta viedään pohja jalkojen alta. Jyrkkä käännös kansalisten hvyinvoinnin romuttamiseen tuli samaan aikaan kun herrat keksivät sijoitta myös ihmiset osakemarkkinoille. Köyhät ihmiset ovat suomessa alinta kastia. Kaikesta simputuksesta ja vainoamisesta huolimatta ihmiset ovat sivistyneesti hiljaa. Juuri sitä ääretöntä sivistyneisyyttä, ettei saa pitää puoliaan, ei missään eikä koskaan, pidetään yllä että herrat saavat kaiken mahdollisen hyödyn. Jos erhtyy sanomaan yhden puolustavan sanan heitetään vähintään pihalle jai saa "hullunleiman" ja vaino senkun kiihtyy. Meihin on iskostettu ajatus: puolustautuminen on valtiopetos! Myhäillen ja hyväksyvästi hymyile ja kumarra ja jos osaat kumartaa tarpeeksi syvään voit välttyä virkailijoitten ivalta ja pilkalta mutta vainolta et välty koskaan.

    • puolaonpuhdasmaa

      Suomessa ei ole sananvapaudesata tietoakaa. toisin kuin puolassa täällä ei paljoa mamuja näy ja asiat sanotaan miten ne on eikä kusta kansalaisia silmään 100-0 miten suomessa on tapana tehdä.

    • eestlane666

      Kirjoitin sen viestin yli 6 v. sitten. Suomi ei ole sinänsä paha maa vaan tänne on päästetty paljon pahoja ihmisiä. Suomeen otetaan jatkuvasti tuhansia tyyppejä, joiden taustasta ja tekemisistä etnisessa kotimaassaan ei ole suomalaisilla viranomaisilla mitään tietoa. Eestiin ei oteta tällaisia tyyppeja mutta suomalaiset ovat naiiveja siinä asiassa.

    • 222333

      Suomalainen media on sosialisti-, vihervasuri-, ja feministi-ideologian aivopesemää. Ihan viime aikoina olen kyllä havainnut lievää parannusta tähän.
      Mutta mitä tulee talouteen, niin kyllä Suomen talous on sentään nytkin(vaikka tämä pitkään jatkunut taantuma tässä on ollut) tukevammalla pohjalla kuin mitä esim. Viron. Näin vaikka vihervasuri-anarkistit kaikkensa tekevät romuttaakseen suomen talouden.

    • Eestlane666

      Suomi on henkisesti aika paha maa. Suomessa jo 28 v. asuneena väitän että Viro on jo parempi maa monessa mielessä...

      • Suomalainen999

        Samaa mieltä. Suomessa hyysätään maahanmuuttajia ja leimataan järkevästi ajattelevat rasisteiksi. Onneksi teillä Virossa saa olla rehellisesti isänmaallinen ja punavihervasemmisto on jäänyt historiaan yhdessä Neuvostoliiton kanssa. Toki tämä yksi idiootti suomalaistoimittaja yrittää tuoda samaa ajatusmaailmaa Viroon, mutta ymmärrätte onneksi vain nauraa hänelle ja hänen Venäjä-sympatioilleen.


    • Eestlane777

      Soome on igat moodi parem maa kui Eesti. Eestis töötuna elad tänaval, Soomes vähemalt riik toetab. Olen elanud üle 20 aasta Soomes ja Eesti ei taha küll kolida tagasi, vähaml nii kaua kui Eesti riigil on suva inimeste üle.

      • Suomi100100100

        Lotilako se täällä taas kirjoittelee suomeksi eriä ja viroksi toista, ja yrittää saada eripuraa suomalaisten ja virolaisten välille? Päätä jo kumpaa mieltä olet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe