avohelvetti

ehkä tein väärin...

Tilanteeni on kamala. Miehelläni on toinen nainen ja uhkasi lähteä kotoa. Tekeydyin epätoivossa raskaaksi ilman miehen suostumusta. Mies jätti minut ja lapsemme ja lähti toisen matkaan. Sanoi, ettei tule olemaan lapsemme elämämässä,ei auta jne. Mies sai tietää asiasta vasta 20 viikolla, kun maha alkoi näkymään. Suuttui niin ettei olla missään tekemisissä. En jaksa yksin lasteni kanssa :(((((((((((

12

826

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ole mulkku mulkulle

      No nyt se on sitten vain jaksettava, mies ei ansaitse sinua... tekee tod. näk näin myös tuolle uudelle ku suhde menee arkiseksi! Kyllä uurastuksesi joskus palkitaan kun lapset kasvavat, mutta ÄLÄ VAAN anna miehelle sitä iloa että näkee sinulla olevan surkean olon ja vähät voimavarat! Voimia ja iloisempia tuulia sinulle :) Vaadi silti mies lastenvalvojan kautta dna tutukimukseen niin joutuu elättämään lapsensa vaikka ei muuten missään tekemisissä olisikaan, kiusa se on pienikin kiusa.

      • kiikkiinkö

        Nainenhan se teki kiusaa kun hankkiutui raskaaksi ilman miehelle kertomista. Tosi raukka nainen. Silti pitäsi miehen kantaa vastuunsa, koska myös hänen olisi pitänyt huolehtia ehkäisystä, jos ei halunnut lasta. Nainen on varmaan raskas riippa ollut miehelle, koska turvautui noin alhaiseen keinoon pitääkseen miehen. Ymmärrän täysin miestä, vaikka en hyväksykään hänen päätöstään olla huolehtimatta lapsesta.
        Mitä varten nainen ei antanut miehen mennä rakastamansa naisen matkaan? Miksi piti epätoivoisesti petkuttaa? Tosi raukkamaista. Mitä se nyt siten valittaa ettei jaksa. Hän on ottanut vastuun jo hankkiutumalla raskaaksi. Sitä saa mitä tilaa. Mies pitää silti saada kantamaan vastuunsa. Mutta voi vain kuvitella millainen nainen on, joka noin alhaisin keinoin yrittää saada miehen valtansa alle.


    • pakko vastata

      KANNATTIKO? mielestäni saat kyl ihan ite miettii ja hoitaa hommat kert noin yrität miehes pitää

    • nrsatnjsrgn

      huijari, ei ihme että miehesi lähti. Sinulle ihan oikein. Hoida yksin tuleva lapsi, yksinhän sen halusit tehdäkin. Ei kai miehen kuulu kärsiä sun tyhmästä tempusta!

    • Tottakai teit väärin

      Älä itkeskele kun on oma vaivas. Kyllä se mies oikein sitten teki:) Itse en tekeytyisi raskaaksi miehen tietämättä

    • Nuori äiti

      Mitäs menit pamauttamaan itsesi paksuksi kun kerran tiesit että mies on lähdössä, luulitko tosiaan että lapsen tulo on parisuhteen pelastus? Huh olkoon, saat itse ottaa vastuun teostasi, kun kerran huijasit itsesi raskaaksikin! En ikinä tekisi omalle miehelleni noin! Me teimme esikoisemme rakkaudella ja suhteemme on vakaalla pohjalla! Rakastamme toisiamme ja perhettämme niin paljon että kyllä tässä perheessä esikoisemme saa nauttia kummastakin vanhemmasta, kun sen YHDESSÄ päätimme tähän maailmaan tehdä!

    • Äiti*4

      Hei,tilanteelle et voi enään mitään,ja taaksepäin ei kannata enää katsoa.
      Kyllä se yksi lapsi menee aivan äidinkin kanssa,jos kerran ei isä sitä halua.
      Nyt keskityt omaan ja lapsen hyvinvointiin.
      Muista huolehtia myös omasta jaksamisestasi,puhu asiasta neuvolassa
      ja ole tiukkana että saat apua jos väsyt lapsen synnyttyä.
      Vain sinä itse voit tehdä itsesi onnelliseksi.
      Missä särö,siellä valo pääsee sisään.
      Tsemppiä.

    • fjkh

      Sen verran pitää joitakin edellisiä kirjoituksia kritisoida, että mitenköhän ap sen lapsen "yksin" miehellensä teki kun mies huitelee samalla toisenkin naisen kanssa. Aikamoinen häntäheikki, etten sanoisi!

      Ei tietenkään ole maailman viisain päätös tehdä lasta yksin, mutta on maailmassa tyhmempääkin nähty. Esim. tuo nimim. "Nuori äitikin" tuolla kun huutelee oman suhteensa vakasta pohjasta samalla haukkuen sinua, niin eipä kateeksi käy. Tosi kunniakasta hei odottavaa yksinhuoltajaäitiä kohtaan hyökätä tuolla tavalla! Ajattelisit edes hänen lastansa ja sitä toista joka ei ole vielä edes syntynytkään, heille äidin jaksaminen heijastuu nyt aivan kaikkeen!

      Et sinä sitä miestä tarvitse pärjätäksesi lastesi kanssa. Teillä voi olla keskenänne paljon parempi elämä kuin sen häntäheikin varjossa. Ei maailma yhteen mieheen kaadu. Toisekseen maailma on miehiä puolillaan, jos niitä alkaa jossain vaiheessa kaipaamaan. Osa heistä vieläpä on varsin kunnollisia.

      Kyllä se siitä paremmaksi muuttuu kun keskittyy nyt rakentaviin ja eteenpäin vieviin asioihin.

    • buhahahaaaa

      PROVO!!!!

    • ei riitä sääliä

      Omis kiva tietää kuinka ruusuista elämäsi on tällä hetkellä? Minulta et anteeksi vaan sääliä saa pisaraakaan. Todella ruma ja todella epätoivoinen temppu sinulta. Olisit tehnyt abortin etkä viatonta lasta isättömänä kärsimään. Jos et jaksa lastesi kansaa yksin niin vain täysin seinähullu menee tekemään lapsia lisää. Miten joku voikaan olla noin tyhmä? Ja tyhmyydestä joutuu aina kärsimään.

    • Itse en kyllä

      olis tuolla keinolla yrittänyt miestä pitää. Miten edes viittit jotakin pettävää petturia yrittää saada uudestaan isäksi.

    • nainen931

      Voi sua raukkaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1632
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      707
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe