AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Seppo Ajaa Marian yli

Seppo Ajaa Marian yli

30 Vastausta 1 057 Lukukertaa
Seppo ajoi Marian yli.Maria löydettiin tienposkesta.Katsoin siis huomisen jakson.Maria oli vaihtamassa autoon rengasta ja silloin Seppo ajoi hänen päälleen.Nauroin,Marja saakin lähteä.Niin ärsyttävä.Tosin hänhän vajoaa koomaan,mutta herää myöhemmin.Isabellan ja Sebastianin vauva kuolee...tai oikeastaan Ossin ja Cindyn.Tuo Alexander kuolee...Isabella,Sebastian,Sergei,Helena,Seppo ja Marja hakevat vauvan arkkua.
Mistä tiiät tuosta vauvan kuolemasta??
Luin jostain nettisivulta.Tosin saattoi olla vitsikin.Ei näistä kaikista tiedä.Toivon hartaasti ettei noin pääsisi käymään.

Niko ainakin pelastuu Perjantai/Maanantai välisenä aikana.Miika vie Katariinan.Tiettävästi sinne koskelle,Jakson nimihän on Katariina kastautuu sovitusveteen...
Mäki ajattelisin et Seppo ajoi Marjan yli, kun seiskan juonipaljastuksis vielä luki jotain et Kuulan suvun iloinen perhetapahtuma muuttuu tragediaksi.. Tulevis jaksois on kuitenki tän niminen jakso: 20.10.2011 klo 19.30
Osa 2164
Janne tajuaa kaikkien teiden vievän koomaan, Mutta kyllä kuitenki luulen että se on Marja eikä esim sit just Janne.

".Isabella,Sebastian,Sergei,Helena,Seppo ja Marja hakevat vauvan arkkua." ööh justhan sanoit et Marja saakin jo lähteä niin miten se voi sit vauvan arkkua olla hakemassa? :D

Ja juu mäki uskon että Isabellan ja Sebastianin vauva kuolee, se oikea vauva toden näkösesti. Tulevis jaksois on nimittäin tällänenki jakson nimi: 21.11.2011 klo 19.30
Osa 2185
Sebastianin ja Isabellan taivaalle syttyy tähti.
Järkyttävää, että Seppo ajoi Marian yli. :(
Sebastian ja Maria on ihana pari ja toivon, että he saavat onnellisen yhteisen elämän. Tykkään tosi paljon kummastakin hahmosta. Ne on ihan parhaat. <3
En ollut aiemmin kuullut tuosta, että vauva kuolisi. Todella surullista. Tykkäisin kyllä tästä sarjasta enemmän, jos tapahtumat olisi onnellisempia.
Itse en tykännyt yhtään Mariasta.Hän oli hajuton ja mauton seinäruusu.Näyttelijällä ärsyttävän kimeä ääni ja vaikka se Salli kouluttautuikin näyttelijäksi toisin kuin Kirsi (Isabella)Niin kyllä Kirsi näyttelee ylivoimaisesti paremmin.Sebastianin ja Marian häätkin oli niin mauttomat ja kuivat ja hääpuku liian mauton ja tylsä.Tuo oli alun pitäenkin Marian ongelma.Tyylitaju nolla ja hiirulainen luonteeltaan.Kyllä meillä hurrattiin kun Seppo ajo sen päältä
muuten mitään, mutta kieroileva huijaripsykologi joka lavasti Isabellan lapsen laiminlyöjäksi. Toivottavasti poistuu sarjasta lopullisesti.
Hyvä jos Seppo ajoi Marian päälle,,se o nii rasittav >:(,,
Semmone viisastelia,,puhuuki ärsyttävällä tavalla...D:
MUTTA ALEXANDER EI SAA KUOLLA D:D:D:D:♥♥♥♥♥
Minusta taas Maria oli/on ainoita normaaleja sarjassa.
Kaikki muut ovat kuin saippualla saastuneita.

Ja, tekijässä on aina J, siis viisasteliJa, kuin nyt minäkin, tieten, tahtoen.

♫ ♪ ♫ ♫ ♫ ♥ ♪ ♪ ♦ ♠ ☼◦ ♣
Ajaisitko sinä jonkun tuttusi päälle, jos hän olisi ärsyttävä mielestäsi - vaikka ei edes tietoisesti haluaisi ärsyttää sinua. Käsittämätöntä tekstiä, vaikka kyse onkin fiktiosta tämän sarjan kohdalla...
Vauvan kuolemasta en tiedä, mutta joo, Seppo ajaa Marjan yli. Minustakin Marja lässyttää sillain, mutta eihän kaikki roolihahmot voi olla kaikkien mieleen, en silti toivo että se kuolisi. Miika aika skitso juu, mutta Antti sen taitaa Perjantain osassa löytää.

Välillä kyllä rasittaa nuo juonenkäänteet. Hyvin tuohon sarjaan on kuitenkin saatu käsikirjoitettua noinkin kiperiä juttuja. Onko se muuten Tattarisuota, jossa on se varastorakennuksen ulkokuvaukset, jossa se Katariina on?

Oli muuten yhdessä osassa se Miikan paku tuossa Malminkartanonaukiolla, eli siinä, missä on Alepaa tms.
Mikä ihmeen Marja? Maria, onko huono kuulo?
Minusta on kamalaa, jos Maria kuolee! :( Minusta siinä on niin sympaattinen ja mukava nainen, Sebastianin kanssa niin sopiva pari, ja Helenakin tykkää... Lopetan kyllä sarjan katsomisen, jos se snobistinen noita-akka (siis Isabella) saa taas Sebastianin pikkusormensa ympärille. Yököttää ajatellakin!

Tietysti realistisesti ajateltuna juonen kuuluukin mennä niin, Isabellahan on luotu sellaiseksi tunteita herättäväksi hahmoksi.
Näistä muita kommenteista tuntuu, että yhteiskunta on nykyään juuri tällainen kova. Niitä häikäilemättömiä ihaillaan, ja taas ne kiltit ovat "hiirulaisia" joita kaikki halveksivat. Mikä siinä on? :( Sympatiani ovat ehdottomasti Marian puolella, juuri kun Isabella sai ansionsa mukaan, käsikirjoitus tekee tällaisen äkkikäännöksen. Tapahtuisipa Isabellallekin jotain peruuttamatonta...
Olen samaa mieltä kanssasi, että Maria on sympaattinen ja mukava. Ja Sebastianin kanssa aivan ihana pari. Mun mielestä Maria ja Sebastian on paras pari, mikä Salkkareissa on koskaan ollut. Toivottavasti Maria paranee ja on jatkossakin Sebastianin kanssa.
en pidä Mariasta! Hyvä vain jos lähtisi... siis meinaan vain että ei sen kuolla pakko oo mut ois tooooosi kiva jos se jättäis Sebun rauhaan!

Alexander ei saa kuolla ja ois kiva jos se rassaava vauva juttu jo paljastuis. Niinkuin tulee joskus käymäänkin ( ofc ) mut sillon on jo aika myöhästä mennä vaihtelemaan mitään vauvoja kun ne tyyliin on jo vaikka kuinka isoja... ihan sama mut silti Maria ja Sebu ei kuulu yhteen!
Mitäpä arvelette, jos OIKEASTI olisi edellisenä iltana yliajettu, ja maannut LUMIHANGESSA seuraavaan päivään, niin oisko kenties PALELTUNUT KUOLIAAKSI ? Mutta ei toki salkkareissa.....
Ja mitä arvelette, jos olisi oikeasti ajettu yli, niin olisi jäänyt auton alle! Siis renkaat olisivat menneet yli ja olisi tullut pahan näköistä jälkeä!
Joo ja kaikki paikat oli puhtaina pyrystä huolimatta. Eikä ruoho kasva noin nopeasti! Iha perseestä koko salkkarit. Ne käsikirjottajat on muuten mielisairaalassa olleita rasvanäppejä. Ettei jopa pedofiileja ja narkkareita?!?
"Mikä ihmeen Marja? Maria, onko huono kuulo? "

No voihan nyt anteeksi, jos satuin loukkaamaan sua kirjoittamalla Marja! Kaikki sen kumminkin tietää, ketä tarkoitetaan.

Mikäs on leppäkertun pahin vihollinen? ;)

Ja onhan se paikka muuten Tattarisuota, kytkintie on osote
marian on pakko herätä koomasta se on ainut täysjärkin henkilö ja en usko tohon et isabellan ja seban lapsi kuolee
Jättipäinen akka ei herää koskaan koomasta ,kun sisäkumipää-Seppo ajoi sen pään yli niin päässä heilahti vesipäisen akan sisuskalut lopullisesti ympäri ja siellä isossa päässä tapahtuu kaikenlaista ,esim hullut pitävät nyt saunakekkereitä Marjan jättipään sisällä !
isabella ajo oikeesti marian yli
no nii mitä helvettii isabellahan sen yli ajo ja se nyt on tiedetty koko ajan et seppo vaan luulee ajanees sen yli ? :DDD
Isabella ajoi Marian yli.
Isabella ajoi sen yli!!!
maria ajoi ittensä yli ja lavasti oman koomansa.
Isabella ajoi marian yli ja tunnustaa sen helenalle....Ja Marian hoito lopetetaan ja sen annetaan kuolla :((
kyllä se isabella ajoi sen yli katoin huomisen jakson ennakkoon
Seppokin oli jo itsaria suunnittelemassa :DDDD mä oon ismo ja hybbään junan alle ddd
Te voisitte kattoo joskus päivämääriä, milloin viesti on lähetetty ennen kun alatte valittamaan!
Ei joskus LOKAKUUSSA kukaa tienny, et se yliajaja ois Isabella...
(järki käteen, hei!)
Tai no, itse asiassa se ei ookkaan huhujen mukaan Isbe, vaa joku muu...
 /   /  /  /  / Seppo Ajaa Marian yli

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta