AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Alanyan sää toukokuussa?

Alanyan sää toukokuussa?

10 Vastausta 3 835 Lukukertaa
Niin eli siis kaipaisin tietoa siitä, millainen sää on Alanyassa toukokuussa? Mielellään omia kokemuksia, sillä netistä löytyneet keskilämpötilat eivät kerro koko totuutta. Lisäksi voisi kertoa millaista siellä oli olla, millaista porukkaa siellä on tai onko edes paljoa porukkaa yms. Kiitos :)
Voi hyvä ihme teitä, ihmiset... GOOOOOGLATKAAAA!!!

"Sää Alanya toukokuu" ovat siis nuo tarkat hakusanat, joilla Googlessa voisit vaikka aloittaa.
- Löytyy taatusti nopeammin tietoa kuin Suomi24-keskustelussa huhuilemalla!!!
Moikka, ite oon ollu parina vuonna vappuviikon alanyassa ja ilma on ollut hyvä. Aurinkoa joka päivä ja lämpötila n. +20 - 30 päivällä, joten hyvin tarkenee. Illalla ja yöllä viileämpää ja tarvii pitkähihaista, mutta ei välttämättä mitään kovin lämpöstä takkia tms. Joten ihan kivat ilmat sattunu ainakin mun lomille. Itsekin suunnittelin tänäkin vuonna lähteväni vappuviikolla alanyaan.

Turisteja ei ole vielä siihen aikaan paljoa, mut discot ja baarit alkaa olla kaikki auki, mutta tungosta niissä ei ole. Ainakin musta on tuntunu, että kauppiaat yms ei oo niin hyökkääviä turistikauden alussa ja hinnatkin halvempia. Koko kaupunki on aika rauhallinen vielä toukokuussa.

Mutta oikein hyvää matkaa sulle ja google ei todellakaan kerro aina totuutta ;)
Moninimimerkki täällä rakentelee ihka omaa ketjua pitkin yötä. Aihekin on mitä tärkein. Iina-Marian tiedot menneiltä vuosilta on naurettavaa huttua. Ei tarvi kuin seurata suomen sääennustajaeukkoja niin mettään menee jopa puolen päivän ennusteet. Keskilämpö on hyvä. Kaikki muu on sattumaa.
voi voi se ei ole kuule enää sattumaa noilla leveys asteilla vaan lämpö tulee toukokuussa aika varmasti noitten leveys asteitten auringon kulmilla,,
"ja google ei todellakaan kerro aina totuutta ;)"

No ei tietenkään kerro "aina", varsinkaan jos sieltä lukee juuri nämä Suomi24:n ym. keskusteluihin johtavat mutu-linkit!

Mutta kun valitset sieltä niitä luotettavampia linkkejä, niin varmasti löytyy luotettavat, vuosikausien tilastoihin perustuvat keskilämpötilat helposti ja nopeasti.

Ja sieltä ainakin SAAT sen vastauksen - täällä se on aina venäläistä rulettia, vastaako joku vai ei, ja viikon vaiko viiden vuoden päästä...
Olen vuosia matkustanut Turkkiin juuri tarkoituksella toukokuussa. Mutta joka reissu ollut ilmoiltaan erilainen, josku matka osunut vapulle, joskun kuuun lopulle. Joskus jopa 3 viikon matka. Minulle loistavat kelit siihen aikaan, ei liian kuumaa. Mutta voipi olla sateisia ja kylmiä päiviä, vaikkei tselle ole montaa osunut. Viime vuonna lähtö oli vapun jälkeen, ihanat kelit. Seuraava viikko olikin ollut ihan sateinen, jotka sinnä vielä jäivät. Pääosin minusta ihanat kesäiset kelit, auringonottoa ja uimista, ihan huippua. Jo vapun jälkeen irtiotto kesään :) Mutta millainen sää tämän vuoden toukokuussa milläkin viikolla on - mistä sen tietää.

Toivotan kuitenkin hyvää matkaa, ilmat olkoot sitten mitä hyvänsä. Kuitenkin loma voittaa aina kotiolot :)
Okei kiitos vastauksista, uskon että tulee hyvä reissu oli sitten ilmat mitä tahansa :)
hei hei vanha luu*ka. On sulla tökeröt ketjut. Mutta oma on aina oma
Viime vuonna toukokuun 5-12 Sidessä olleena voin kertoa, että yhtenä yönä kamala myrsky ja pari iltaa kylmiä, mutta päivälämpötilat jo mukavan lämpimiä. Merivesi monen mielestä kylmää, meitä ei haitannut. Yöksi kannattaa ottaa lämmintä vaatetta mukaan. Kivilattiat kylmät ja huoneet helposti kosteat, tietty hotellista riippuu pitkälti tämäkin asia, mutta kosteus kyllä yllätti meidät.
Oltiin nyt toukokuun alussa, eli nelisen viikkoa sitten, Sidessä viikon verran ja sattui mitä parhaimmat ilmat. Joka päivä oli lämmintä +25-30, ellei joskus ylikin ja kuumimpina päivinä aurinko oli todella polttavaa, hyvällä tavalla kuitenkin, sitä aurinkoahan sinne lähdettiin hakemaankin. :) Ainoastaan yhtenä päivänä ripsi vettä noin tunnin ajan päivällä, mikä kyllä lakkasi todella nopeasti ja sen jälkeen sää oli taas entiseen malliin mainio. Illatkin olivat yllättävän lämpimiä, vaikkakin tietysti huomattavasti päiväsaikaan verrattuna viileämpiä. Aina ei tarvinnut edes pitkähihaista, mutta jokin ohut neuletakki tms oli hyvä olla aina mukana.
Todella hyvät tuurit siis kävi ilmojen suhteen ja tykättiin yleisestikin todella paljon olla tuohon aikaan Turkissa - kasvillisuus oli vehreimmillään ja kauneimmillaan, eikä vielä ollut sitä suurinta ryysistä. Merivesikin oli jo yllättävän lämmintä, noin +20-22. Sopivan raikastavaa, mutta toisaalta myös sopivan lämmintä.
 /   /  /  /  /  / Alanyan sää toukokuussa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta