Sinkut-palsta harhaanjohtava

Ei Diagnoosia

Luin tuosta alempaa ketjua palstalaisten diagnosoiduista sairauksista...Huh, nyt ymmärrän miksi on kokoajan tuntunutkin siltä että seinähullujen kanssa keskustelee...Puolet miespuolisista kirjoittajista on varmaan ollut pakkohoidossa, persoonallisuushäiriöitä, skitsoaffektiivisia häiriöitä, muita persoonallisuuhäiriöitä...ei ihme että sairasta tekstiä syntyy. Pitäisikö hullujen mielipiteet siis jättää omaan arvoonsa? Eikö ole vähän moraalitonta lähteä teidän kanssanne väittelemääna asioista kun ette niinsanotusti käy täysillä? Ainakin se väittely on helvetin turhaa. Uusille, jotka tänne palstalle eksyvät, voi tulla yllätyksenä että tämä ei tosiaan ole mikään varsinainen "sinkku"palsta. Siksi palstan nimi pitäisi muuttaa "Mielenterveyshäiriöistä kärsivien ATM:n naistenvihauspalastaksi" tms.

21

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mynttinen

      Minä jätän kaikki ns. huonot aloitukset ja kommentit omaan arvoonsa. Tämän palstan juttuja ei kannata ottaa vakavasti.

    • Nyt tarvitsisi enää

      ...tietää, mistä voidaan päätellä, että palstan naiskirjoittajat ovat täysissä ruumiin ja sielun voimissa, eivätkä yhtään vajaakäynnillä?

      • .............

        Niinpä! Eikös palstahiirikin kertonut olleensa suljetulla?


      • ............
        ............. kirjoitti:

        Niinpä! Eikös palstahiirikin kertonut olleensa suljetulla?

        ES takaisin! Lopettais sen panemisen ja tulis kertomaan juttuja.


      • Reipas Mies

        "...palstan naiskirjoittajat..."
        Vähän sitä tujakampaa meikkiä ja sexyt vaatteet niin eiköhän sitä tunnelma valossa viinin kera let's go ihmeitä tee........ ;)


    • Jonkun pitää kysyä

      Monenko käyttämä olet?

    • deft

      Pitäisi toki jättää omaan arvoonsa. Pistää toki ajattelemaan, että miksi kukaan tahtoo kysyä ventovierailta ihmisiltä mielenterveyteen liittyvistä diagnooseista. Ehkä palstan yleinen luonne nyt vain on toimia likasankona. Itsehän en tätä tahdo uskoa, koska kehtaan esiintyä omalla nimellä sekä naamalla.

      • -----

        Uitat kasvojasi paskaämpärissä.


      • deft
        ----- kirjoitti:

        Uitat kasvojasi paskaämpärissä.

        Totta helvetissä. Toki mä olin täällä ensin, se paska tuli vasta jälkikäteen. Ei pääse evakkoon kun sitä paskaa valuu pitkin jokaista netin nurkkaa. Oikein vittu pähkinäistä paskatsunamia. Nami nami.


    • "Pitäisikö hullujen mielipiteet siis jättää omaan arvoonsa?"

      Ei niistä kannata välittää. Eikä pidä vastailla tuollaisille mitään. Muutenkaan ei kannata pistää kovinkaan paljon energiaa kinasteluun, jos haluaa ajaa jotakin omaa asiaansa, niin pitää perustaa oma palsta tai jotakin muuta vastaavaa, muuten sanoma hukkuu kohinaan.

      Tälle palstalle ei kovinkaan moni myöskään viitsi tehdä mitään kunnollisia aloituksia, koska ne usein poistetaan.

      • Amie

        On kai täällä ollut ns.kunnollistakin keskustelua, mutta tuo viime aikojen markkina-arvohälinä ja korostunut vakiporukan juoru-uutisfanitus ja kieroitunut seksistisyys on karkoittanut ei-trollaavat kirjoitukset (ja naiskirjoittajat) lähes tyystin (eli "..hukkuvat kohinaan").

        "..kunnollisia aloituksia, koska ne usein poistetaan." No näinhän ei tietenkään ole, jos olisi, 'kunnon' kirjoitukset olisivat palstan ylläpidon epäsuosiossa, ja eihän tällaiseen ole perusteita uskoa.

        "..jos haluaa ajaa jotakin omaa asiaansa, niin pitää perustaa oma palsta". Nyt tällaisille kiihkoilijoille Sinkut-palsta on muodostunut omaksi palstaksi, ja näin ollen karkoittanut "EiDiagnoosia" -tyyppiset kirjoittajat suurelta osin pois.


    • totuus_esiin

      tällä palstalla saattaa olla melko paljon identiteetti kriisistä kärsiviä , olen sen itsekkin huomannut . ja kyse on kummastakin sukupuolesta. ei vain siitä toisesta.

      • Kunnian mies

        Olen samaa mietlä.


      • suomihuora=15nussima
        Kunnian mies kirjoitti:

        Olen samaa mietlä.

        Minä myös.


    • Mies1985

      Suomalaiset käyttävät yleisesti psyykelääkkeitä sekä käyvät erilaisissa terapioissa yhdessä tai toisessa ikävaiheessa. Kukaan ei ole immuuni eikä tiedä mitä tulevaisuus tuo. Joillekin ihmisille on myös vääryydellä annettu pilipali-diagnooseja ja ne sitten vasta vuosien päästä pyyhitty pois.
      -
      Nykyaikana lehtiä lukevat ihmiset tietävät että mielenterveyden ongelmissa on kyse muustakin kuin viktoriaanisen ajan hullujen huoneista, lobotomioista ja leffojen sarjamurhaajista.
      -
      Jotkut ihmiset ehkä kuitenkin käyttävät tietoa tällaisista ongelmista halpana ja huokeana lyömäaseena vihaamiaan ihmisiä vastaan. Ironistahan tässä on se että samat ihmiset luultavasti julistavat uskoaan homojen erinomaisuuteen ja rotujen tasa-arvoisuuteen ynnä muihin poliittisesti korrekteihin ideoihin joista ei ole todisteita.

    • Citynainen

      No on täällä kaikenlaisia. Jokaiselle uudelle kirjoittajalle palsta aukenee ajan kanssa omanlaisesti. Siitä hyötyen tai ei.

    • omavikajoseisaa

      Niinpä. Näillä miehillä on aivan poikkeava maailmankuva, eikä kykyä itseanalyysiin. Kaikki on aina naisen vika, sekin että mies on niin tyhmä ja rasittava ettei saa naista.

    • Reipas Mies

      On harhaisia vakio-tyyppejä toki palstalla.

      En näe sitä paranormaalina jos joku täysin naisista kokematon mies kertoo ettei naisen iskentä ota onnistuakseen. Tilannetta ei voi minusta verrata siihen että random-naisella piisaa kysyntää yöelämässä mutta juristi-aviomiestä vaan ei saa vaatimuslistallansa natsaamaan sinkkumiehistä. Siinä se ero.

      Naisethan ovat tottuneita saamaan sen hurmaamis-show'n miehiltä joten tästä mallista poikkeavat miehet demonisoidaan nopeasti atmeiksi eli mieskyvyiltään looserismiehiksi mitä ei miehen itsetunnon kannalta voi pitää hyvänä juttuna.

      Kivun kyllä mies kestää, muttei häpeää. Muiden silmissä.

    • Sinkku=nussimaton

      On tämä harhaanjohtava kun täällä on muitakin kuin sinkkuja (=nussimattomia). On vastenmielistä lukea kun pillunjakajat kerskuvat sillä kuinka monen nussimia ovat. Ikäänkuin käytetty pillu olisi joku ylpeyden aihe!

    • ..................

      ...

    • Candida Z

      samaa mieltä ap:n kanssa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe