AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuinka auttaa tuttua koiraparkaa?

Kuinka auttaa tuttua koiraparkaa?

5 Vastausta 124 Lukukertaa
Sukulaisillamme on viisivuotias cavalierkingcharlesinspanieli, jota minun käy sääliksi.

Koiraa pidetään päivät pitkät joko ulkona pienessä muutaman neliömetrin puutarhassa ja yöt sisällä kytkettynä metrin pituiseen hihnaan. Lenkitys on harvinaista herkkua.
Koira on luonteeltaan kiltti, mutta hermostunut ja haukkuu paljon. Omistajiltaan koira ei saa koskaan positiivista palautetta, ja ainoa huomio on hiljaa komentaminen tai tieltä pois potkaiseminen. En ole koskaan nähnyt heidän leikkivän koiran kanssa tai kouluttavan sitä. Harvoissa tapauksissa, kun koira päästetään vapaaksi, on se rauhallinen ja järkevänoloinen, mutta hihnan päässä se on pelokas ja villi.

Kuinka voisin auttaa koiraparkaa? En ymmärrä miksi tämä perhe on alunperinkään ottanut koiran. Vaimo olisi ilmeisesti erittäin halukas luopumaan koirasta, mutta mies ei.
Voinko ilmoittaa tapauksesta jonnekin nimettömänä? Tai onko vinkkejä miten voisin ottaa asian keskusteltavaksi perheen kanssa? Kyseisten ihmisten kanssa on todella hankala keskustella tai varsinkaan yrittää antaa minkäänlaisia neuvoja :(

Kiitos neuvoista jo etukäteen!
tee nyt jumalauke ilmoitus siitä. ei toi ole mitään koiran elämää! miksi ihmeessä ihminen ottaa koiran jos sitä noin pitdetään?!?!? hihnassa sisällä, miksi?????? yöt siis. opettaisi ne tavat sille niin ei tarvi hihnassa pitää! tieltä pois POTKAISEMINEN???? sitten ihmetellään taas pian miksi koira puri omistajaa... voi luoja näitä idiootteja!
tee nyt siitä eläinsuojeluilmoitus!!! sen voi tehdä nimettömänä!
Tämä on ehdottomasti eläinsuojeluilmoituksen paikka. Jos voit tehdä ilmoituksen alueesi eläinsuojeluvalvojalle nimettömänä, se on ihan ok: laita tarkat osoite- ja omistajatiedot sekä mahdollisimman yksityiskohtaista tietoa. Jos alueesi yhdistys ei ota nimettömänä tehtyjä ilmoituksia vastaan, älä pelkää tehdä sitä omalla nimelläsi: Se ei ikinä kantaudu omistajien tietoon. Rohkeutta! Ja kerro, kuinka asia etenee.
Ilmoitus ja heti eläinsuojeluun tai poliisille. Koira pois tuollaiselta eikä mitään koeaikaa. Ojennus ei tehoa tuollaiseen koiran omistajaan.
Pitäisi varmaan ilmoittaa jonnekin tosta naisesta Marttilassa. Hevosparat hänen kiukunpuuskiensa uhrina.
Eläinsuojeluasioissa yhteys aina ensin kunnaneläinlääkäriin!
 /   /  /  / Kuinka auttaa tuttua koiraparkaa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta