AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Voiko finnairin koneessa vetää kunon koomat!!!

Voiko finnairin koneessa vetää kunon koomat!!!

15 Vastausta 225 Lukukertaa
saako viinaa niin paljon kun jaksaa juua vai onko rajoitettu. ainakin paska sassilla tarjoilu lopetettiin aiheetta vaikka matkaa oli vielä 3tunita jäljellä ja rahaa lompakko täynnä!!!voiko, omaasta pullosta tehdä kuppia.
Ei voi.
Totta v!tussa voi, jos ei jää kiinni!
Aikamoista näsäviisastelua. "Voi jos ei jää kiinni"... Se ei ole se pointti näissä kysymyksissä.
Kannattaa myös ottaa huomioon Finnairin valtio-omistajan kanta. Heidi Hautala (Vihreät) hoitaa näitä asioita.

Pitääkö koneessa käyttäytyä järkevästi vai ei? Entä jos olet ns. järkivihreä? Silloin suositellaan "kupin ottoa":
http://www.hs.fi/politiikka/J%C3%A4rkivihreille+suositeltiin+kupin+ottoa/a1305564734153

Jos olet hölmö juntti tms niin ei kai sitä kursailla lotrauksen kanssa. Lotrauksesta asiantuntija on Keskustan Olli Rehn. Nythän Finnair on pahassa taloudellisessa jamassa. Jos aloittajalla on käteistä niin asiaan auttaai "lotraus":
http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=206486&tstart=0

Entä Finnairin lentokoneen henkilökunta:
"MTV3: "Finnairin lentäjää epäillään alkoholin käytöstä"
http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,41879.35/wap2.html

No siinä kolme asiantuntevaa kommenttia: kuppia vaan tai lotraus
Vähän niinkuin laulussa "ei tippa tapa ja ämpäriin ei huku".
Varmasti ainakin pyritään rajoittamaan muiden matkustajien viihtyvyyden takaamiseksi. Eikä tainnut SAS:lla tarjoilu loppua aivan aiheetta. Ehkä kiva, että sitä rahaa jätettiin sinne lompakkoon, varakkaat maksavat nimittäin korteilla ja käteisveijareilla on yleensä joku syy kantaa paperirahaa. Omasta pullosta ei saa juoda matkalla.

Olisi toivottavaa, että kännikalat laitettaisiin tavarajuniin tms. jos on ihan pakko siirtää se balsamoitu kroppa jonnekin päin.

Olisi mahtavaa olla koneessa, joka tekee välilaskun jättääkseen sairaan känni-idiootin koneesta. Etenkin kun saisi arvailla laskun suuruutta.
Mukavasti jömpöttää!
Kun ostaa ennakkoon niin viinakassi varttuu penkillä. Sitten pyytää huovan ympärilleen ja juo minkä kestää. Tuo huopa estää näkyväisyyttä sopivasti. Imupilli on kätevä ettei tarvi pullon perää oikein kipata.
Onpa säälittävää touhua. Kannattaisiko jäädä kotiin keräilemään itseään.
Sittenhän itä ehtisi Matkaopaslehden sivustolle naureskelemaan sille lapsentasoiselle isoäidille ja kahjuille kirjoituksille.
lentääkö juntitkin jo nykyään? Millä rahalla?
Euroilla euroopassa. Dollareilla eteenpäin
Sulle taisi käydä huonosti, koska matkustit karvalakkiluokassa.

Ostapa bisnesluokan lippu, tai sassilla joku economy extra (ihme nimi, kuulostaa että olisi extrahalpa mutta oikeesti se on riisuttu bisnesluokka). Silloin juomat kuuluvat hintaan. Jos emot heittäytyvät hankaliksi, niin muistuta että olet maksava asiakas paremman väen puolella, ja että kunhan uhkaat siirtää firmasi matkustuksen kilpailijalle niin sassin johdossa kyllä kuunnellaan valitustasi. Niin että voit sanoa: tytteli, tuopa nyt kiltisti sitä samppakaljaa tai olet itse kohta "grounded"!

Ei silloin lompsaa tarvitse kaivella eikä omia pulloja ajatella. Ja jos pisnesluokan lippu maksaessa vähän kirpaise, niin saat varmaan sen firman kuluiksi, ja sitäpaitsi jokainen hörppy sitten laskee suhteellista hintaa. Mitä enemmän juot, sitä edullisemmaksi tulee!

Huom. jos matkustat oikeassa bisnesluokassa, kannattaa aluksi juoda samppanjaa niin paljon kuin jaksaa. Samppanja on juomia kalleimmasta päästä, joten sitä ryystämällä saat nopeasti nauttimiesi etujen arvon lähelle maksettua hintaa. Konjakilla voi sitten jatkaa, vaikka halpalentoyhtiön taso on tainnut tunkeutua jo Finnairin konjamiinivalikoimaankin, taitavat talouskonjakkia juottaa.

Kivaa lisäviihdettä saat sillä, että palautat pulloja keittiöön, koska niissä on korkin tuoksua, ummehtuneisuutta tai vääränlainen bukee, ja vaadit parempaa tavaraa tilalle.

Lisävinkki: Kannattaa tulla hyvissä ajoin kentälle vetämään kunnon pohjat loungessa. Kun siitäkin on kerran maksettu.
Olen ainakin lomalennoilla ottanut olutta niin paljon kuin lentoemännät ovat jaksaneet kantaa. Myös astetta jämptimpää olen ottanut vähintäänkin riittävästi ja perillä ollut pari kertaa ns neliveto kunnossa :) Oma pullo on myös hyvä kikka kun tilaa vaan cokista ja muut ihmettelee vieressä kun kaveri vaan hilpenee jatkuvasti kyllä lomalaa saa vähän rentoutua ja irrotella
ihan hyvä kun puhutaan Finairista välillä hyvään sävyynkin.kyllä siellä voi viinaksia ottaa ihan tarpeeksi. finairilla nimittäin ymmärretään että suomalainen mieas haluaa lomalla rentoutua eikä katsota nenän vartta pitkin jos haluaa vähän startata lomansa ajoissa. niin kuin muilla hieno helma lento yhtiöillä.
No nyt alko mukavasti jömpöttämään.... :)
 /   /  /  / Voiko finnairin koneessa vetää kunon koomat!!!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta