AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

MSE vai f-secure?

6 Vastausta 243 Lukukertaa
Mulla on aina ollut f-secure antivirus koneella ja nyt ois taas kohta edessä tilauksen uusiminen....vai uusinko? Kone on 6vuotta vanha ja en tiedä, johtuuko siitä virusohjelmasta, että onko f-secure liian "raskas" jo tähän masiinaan, vai mistä, mutta tää kone jumiutuu aika-ajoin ja on hidas. Kaikki levyn siivoukset sun muut on tehty samoin haitta-ohjelmien tarkistukset, ei ollut mitään.
Nyt mietin tuota ilmaisohjelmaa, olisko se kevyempi suoja? Mulla on rautapalomuuri, modeemissa. Windowsin oma muuri ei ole päällä. Latailen hyvin vähän mitään netistä, ihan vain perussurffailua. Kommentteja kiitos!
MSE on parempi, koska se on kevyempi ja ilmainen. Itse en maksaisi enää F-securesta, koska sen lisäarvo on kuitenkin pieni tavalliselle käyttäjälle verrattuna ilmaiseen MSE virustorjunta ohjelmaan.
Kannattais laittaa se windowsisin palomuuri päälle.
Joku sanoi joskus, että on turha pitää kahta palomuuria päällä ja että softamuuri vain hidastaa konetta. Mikä sit on totuus? Pitää ilmeisesti harkita tosissaan tuota ilmaisohjelmaa, luotan kuitenkin sen verran vapusen sanaan, olen niin monet hyvät neuvot häneltä saanut.
Totuus on juurikin toi mitä sinä kirjoitit. Itse olen pärjännyt Windowsin palomuurilla ja monet vuodet.

Tosin monet väittävät että softapalomuuri olisi parempi, mutta itse näen että Windowsin oma muuri riittää hyvin tavankäyttäjälle. Eriasia on "palomuuriharrastajat".
Windowsin palomuuri on softapalomuuri, vai miten itse luokittelisit sen?

Aloittajalle sanoisin, että porttitasolla toimiva modeemin palomuuri ei korvaa nykyaikaista, päivittyvää, virustorjunnan rinnalla toimivaa softapalomuuria ulospäin menevässä liikenteessä.
Softamuuriksi luokittelisin sellaisen palomuurin, joka ladataa jostakin muualta Windowsiin. ( Esim. Zonealarm). Windowsin palomuuri on jo valmiina, joten sitä ei tarvitse ladata mistään.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta