AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / HIUSJATKEET.

HIUSJATKEET.

5 Vastausta 1 586 Lukukertaa
Hiusjatkeista sellaista kyselisin, että paljon maksaa suunnilleen semmoinen jatke "pala", joka ommellaan hiuksiin? Turkuun on nyt tullut uusi liike humalistonkadulle, joka myy niitä.
Kiitän kauniisti niitä, jotka viitsivät vastata!

vastaus..

Itselle tehdään nyt torstaina hiusten pidennys liimasinetti taktiikalla kampaajalla. Hiukset + liima maksoivat yht. 170€ ja siihen päälle työ tulee maksamaan 30€/tunti. Työhön voi kulua aikaa tunnista 5 tuntiin riippuen hiuksiin lisättävästä määrästä. Omassa tapauksessani kampaaja varasi aikaa 3 tuntia eli pidennykseni tulee maksamaan 260€... Parturialan kouluista voi saada halvemmalla. Harmi vain kun eivät ole kesäisin toiminnassa...

missä

tehdään noin halvalla?? mäki haluun:) tääl on aika kallista..

Kysymys.

mistä netistä mahtais löytää tuosta taktiikasta, miten sinulle jatkeet laitetaan, tietoa?
Ja mistä sä hankit jatkeet? Serkku on koulutukselta kampaaja, se varmaan laittas mulle halvemmalla... Mut mistä tosiiaan hankit noi jatkeet, ja mikä on sen taktiikan nimi, miten sulle laitetaan? Kiitän vastauksista!

:):)

Elis siis kun kävin kampaajalla varaamas ajan niin se sit samalla katto oikeen värisävyn ja teki tilauksen. En sit tiedä et mistä... Käy tsekkaas www.hiustenpidennys.com/etusivu.html ja sieltä sit usein kysyttyä kohta niin löytyy paljon hyödyllistä tietoo! Esim. hinnoista, kiinnitys tavasta jne. jne. :)

Extrahiuxet.com

www.extrahiuxet.com löytyy paljon tietoa erilaisista hiustenpidennystekniikoista ja lisäksi ne myyvät kaikkia hiustenpidennystarvikkeita myös kuluttajille. Kampaajana sain hinnoista vielä noin 30 % alennusta!
 /   /  / HIUSJATKEET.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta