AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / NIGHTWISH ON PARAS

NIGHTWISH ON PARAS

21 Vastausta 362 Lukukertaa
Nightwish on loistavin bändi mitä on ikinä ollut tai tulee olemaan. Imaginaerum on taianomaisin, mahtipontisin ja täydellisin levy minkä olen ikinä kuullut. Kaikki Nightwishin musiikki ihan Angels Fall Firstistä lähtien on aivan sanoinkuvailematonta. En voisi elää ilman Nightwishiä. Ei muuta. :)
Onpa kaunis rakkaudentunnustus Nightwishille. Miksi et kirjoittaisi samaa korttiin tai lyhyeen kirjeeseen ja lähettäisi sitä bändille, ellet ole jo niin tehnytkin? Posti vie varmaan perille, vaikkei osoitteena ole muuta kuin Tuomas Holopainen, Nightwish-yhtye, Kitee (tai Marco Hietala, Nightwish-yhtye, Kuopio). Bändille voi lähettää postia myös heidän managereidensa King Foo Entertainmentin kautta (osoite löytyy netistä).
Aika hyvä idea, mutta varmaan saavat aika paljon fanipostia (?) nii lienekkö huomaisivat.. ://
Mie rakastan Nightwishiä yli kaiken, se musiikki on vaan niin uskomattoman hyvää ja en enää osaisi edes kuunnella mitään muuta. Tuntuu että koko pändi ja heijän musiikkinsa on muuttanut koko elämäni, en vaa välil tajuu miten kaikki aina hekuttaa jtn, poppian ja räppiä. Imaginaerum on miulla varmaan kanssa parhain ja taian omaisin levy minkä oon ikin kuullut <3. Sitä odotettiinkin ihan malttamattomina sillon joululahjaks :)) Nightwish on maailman ihanin!
"Nightwish on maailman ihanin"

AAMEN!

Olen niin samaa mieltä :)
Mie oon samaa mieltä! Nightwish on kaikkein paras!! Mie en oo kuunnellu pikään aikaan mitään muuta kuin nightwishiä. Toivon että nightwish jatkaa´vielä pitkään!!
Nii mieki (: Miun korvaan ei vaa uppoo mikää muu ku Nightwish. Nightwish on ihana ja nii, toivottavasti hyö jatkaa viel piitkään!!!!!!!
Yhdyn mielipiteisiinne TÄYSIN! Nightwish on maailman paras bändi! Biisit on niin ihania ja niitten tekijä on viel ihanampi! Tuomas on nii hot, eikä muissakaan bändin jäsenissä oo valittamista. Nyt vaa jännitän tuota imaginaerum-elokuvaa et pääsenkö kattoo sen koska jos se on K-16 nii ikä ei riitä
Imaginaerum on pitänyt hyvin pintansa Suomen virallisella albumilistalla. Se on nyt sijalla 14 (on ollut välillä alempanakin) ja listaviikkoja on jo 35!
Myydäänkö sitä halvemmalla tällä hetkellä kaupoissa?
Kyllä se on jo siirretty mid-price -joukkioon. :)
Että mä repesin saa siis oikein orkut must toi on aika fiksusti sanottu.
Kerrankin aloittaja on OIKEASSA! Nightwish on hieno bändi ja toivon että se jatkaa vielä pitkään.
ihan varmasti! Nyky-Nightwish vakiinnuttaa ja lisääkin suosiotaan Imaginaerumin myötä :)
Vaikken olekaan ihan samaa mieltä tuon Imaginaerumin suhteen niin Nightwish kyllä on saanut aikaan paljon mahtavaa ja persoonallista musiikkia vuosien varrella.
Neiti SilverCreekin ihkaoma lomaspämmiketju, jossa neiti on postaillu oikein urakalla ; XD

Valitettavasti Nightwish niminen bändi hävisi ajat sitten, nyt on tillla jotain ruotsipoppia ja ala-arvoisia covereita Nightwishin vanhoista biiseistä.
voimissaan ja pysyy Nightwish-nimisenä niin kauan kuin Tuomas niin haluaa. Eikä OMIEN biisien esittäminen ole mitään coverointia.

Olisipa musiikin maailmassa hirmu määrä bändien nimiä, jos pitäisi vaihtaa nimeään aina kun esittää jotain vähän erilaista tuotantoa kuin millä on alottanut.

Kumma, miten jotkut on niin äärikonservatiivisia, ettei mitään uudistuksia saisi tapahtua. Egotrippiä lainaten:"Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot"...
Hahaha, Nightwish on rekisteröity tavaramerkki ollut jo kauan. Sen omistaa kukas muu kuin Tuomas Holopainen. Voithan sä yrittää ostaa nuo oikeudet ja sitten vaatia bändiä muuttamaan nimensä. Onnea yritykselle! 8-)
taitojen huippu = coverit omista biiseistä:D
Taas NW- jäsenten sukulaiset/ vaimot ja niitten kaverit ahkeroineet plussien kanssa.. heitä on varmasti puolet Savvoo... Uskokaa jo NW, olette jo HISTORIAA, menkää oikeisiin duuniin.
Hauskaa kun osa faneista luulee omistavansa kaikki bändin levyt. Mä epäilen tätä, on olemassa Once albumista instrumental versio jota on tehty vain 200 kopiota ja nämä on lähetetty suurille leffa firmoille ympäri mailmaa. Tätä ei vaan koskaan ole tuotu julkisesti esille että tämä versio on tehty...
NO NO ! Normaalille ihmiselle kaikkien levyjen omistaminen tarkoitta ettäon ostettu kaikki cd:t ja pari kokoelmaa. Älä vaadi liikojaHifistely erikseen!
 /   /  /  /  /  / NIGHTWISH ON PARAS

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta