AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Myöhäinen raskauden havaitseminen

Myöhäinen raskauden havaitseminen

10 Vastausta 884 Lukukertaa
Olen jo pari-kolme kuukautta ihmetellyt pullistuvaa ylävatsaani. Kuukautiset ovat tulleet ajallaan ja olleet normaalin runsaat. Ehkäisynä elemme käyttäneet kondomia. Aloitin "rajun" liemidietin kaksi viikkoa sitten, mutta masu vaan kasvaa. Ja eilen ällistyin kovasti kun olin tuntevinani liikettä vatsassani!!! Minulla on siis ennestään yksi lapsi, joten kuvittelisin erottavani ilmavaivat ja vauvan liikeet.. Kolme apteekin testiä tehty, ensimmäinen 2kk sitten ja kaksi eilen. Kaikki negatiivisia. Nyt on aika varattuna gynekologille, mutta ajattelin vielä poiketa labratesteiisä ennen sitä.. Onko kellään vastaavia kokemuksia??
Niin...ylävatsa ei kyllä raskaudessa ole se kohta joka ensimmäisenä pullistuu.....mietihän missä kohtu sijaitsee.......sinullahan on kirjoituksesi mukaan yksi raskaus jo takanasi...

Liikkeitä tunnetaan vasta kun raskaus on jo suht pitkällä, ja sinulla se ei ole koska testit näyttävät negaa.
Sitähän tässä epäilenkin, että raskaus on paljon pidemmällä kuin 3kk.. Tai sitten mulla on syöpä.. P.S Ensimmäsestä raskaudesta mulla kasvoi nimenomaan ylävatsa ekan kolmanneksen jälkeen.
Joo, mutta jos se olisi niin pitkällä, niin testit eivät näyttäisi negaa.
ihan tiedoksi et mulla on itsellä pco ja mulla todettiin raskaus viikolla 20+4 ihan normi gynekäynnin yhteydessä. enkä todellakaan tiennyt odottavani. Raskaustestin olin tehnyt viikkoa aikaisemmin ihan muuten vaan, ja se oli siis negatiivinen. et näin.
Testi on ollut viallinen. Kyllä PCO:a sairastavallakin raskaudessa erittyy jo hyvissä ajoin HCG-hormonia.
ylävatsa turpoaa...?
eli sillon on vaan kaksi vaihtoehtoa joko raskaana tai syöpä...no huhhei, mikä provo taas =D

no ihan miten vaan.
Pieru siellä kiertää mahassa vaan ei löyvä reikää... Kyllä jos et syö tarpeeksi kuituja niin alkaapi pakusuoli helposti oireilla siinä ylävatsalla.
Ettei olis liemillä vaikutusta vatsan toimintaan? vatsa voi turvottaa muustakin syystä kuin raskaudesta. Pitkällä ollessa testin pitäisi jo näyttää plussaa. Mutta ehkä se on hyvä sulkea pois ja miettiä mitä muuta se voi olla.. Minulla tuli alkuun samantyylisiä oireita (turvotus, krampit) kun oli kohtutulehdus, sitten myöhemmin viiltävät kivut ja kuumotus..
Joo, minäki sanoisin että papa koetta ottamaan kiireesti... Joku tulehdus melko varmasti.... Tai turpoaa se maha paksusuolen yms ongelmista johtuen myös..
Viisain olisi varmaan käydä lääkärillä.
 /   /  /  / Myöhäinen raskauden havaitseminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta