AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / lokakuussa alanyaan?

lokakuussa alanyaan?

4 Vastausta 597 Lukukertaa
Heij, kattelin tossa että lokakuussa ois vielä aika paljo matkoja turkkiin ja aatelitiin et jos otettas äkkilähdöt sinne mut onko kokemuksia et kuinka paljon siellä on ollu lokakuussa lämpöä? Kun siellä päättyy sillon sesonki ja alkaa ilmat kylmeneen. Jostain kyllä luin että lokakuun loppupuolella ois 2010 ollu 29 astetta varjossaki. Asiallisia vastauksia kiitos! :)
Hei !
Täältä löytyy edellisvuosien lämpötilat Alanyassa

http://www.accuweather.com/en/tr/alanya/316940/month/316940?monyr=10/01/2011
Kyllä siellä lokakuussa tarkenee vallan mainiosti. Viime vuoden lokakuussa vko 43 oli varsin kuuma ja helteinen. Ihan bikini&toppikeliä päivisin. Iltaisin sitten tietysti ylle jo pidempää hihaa ja lahjetta.
NO....viime vuosi oli tietenkin viime vuosi,mutta yleisesti ottaen täällä on ihan lämmintä vielä,merivesi ihanan lämmintä uimiseen ja illat samettisen upeita,sadekuuroja voi tulla ajoittain,ollaanhan syksyssä :)

Mukavinta on mielestäni sesonkikauden ohitus,joten täällä on paljon rauhallisempaa,saa nauttia lomastaan ja shoppailustaan ilman jo liiallisuuksiin menneestä tyrkytyksestä,kaikki kuitenkin suurinpiirtein pelaa,joitakin hotelli-ja ravintoloita aletaan laittamaan talviteloille,mutta haitanneko tuo,tänne vaan :))
Kiitos paljon asiallisista vastauksista! :))
 /   /  /  /  /  / lokakuussa alanyaan?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta