AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / sanajahti koodit

sanajahti koodit

107 Vastausta 18 364 Lukukertaa
Menee hermo kun jotku idiootit koodaa tossa pelissä enkä pärjää nii haluun kans tietää ne! Että jos joku nyt vois kertoa niitä tänne kiitos!
helppoa koodata!!
miten muka voi koodata.. en mie pärjää noille vastuksille mitenkää se on kauheen vaikeeta.. :00 ? ne saa jotaii 120 ja mie n.10-40. :D se on kauheen vaikeeta ees saaha 20pistettä.
miten
ahhaha voi jeesus mä kuolen näille vastauksille kun toinen tosissaan etsiskelee koodeja sanajahtiin... :Dd
Joka tapauksessa voisit tosissaan opetella pelaamaan niin eiköhän se pistesija rupee nousee :)
Eikös siinä mee koko pelin idea jos huijaa jo itseäänkin? Jos ei pärjää niin ei pärjää, mut mieti miltä tuntuis olla nainen ku on aina semmonen tunne! Nyt lopetatte sen koodien metsästämisen ja rupeette pelaa jotai mikä sopii tyhmemmillekki
itsekkin tarttisin ne koodit. ANNIONBOSS menee koht muute ohi..
Siihen todella on koodi jolla saa pisimmän sanan näkyviin. Kun naputtaa vasemmassa yläkulmassa olevaa kameran kuvaa noin 4sek ennen pelin aloittamista. Kaveri huomasi vahingossa kun yritti ottaa kuvaa kun oli ensimmäisenä
Ja mielestäni toimii vain androidin vanhemmissa käyttiksissä
Eihän tuo sen kummempi ole, kuin väsää C++:lla parserin, johon lykkäät sanalistan ja sanajahdin kulloisenkin ruudukon ja se antaa sopivat sanat sieltä listasta. Nähty on, että toimii. Itse saatte koodin pykätä :)
++ on homojen hommaa
Aika aloittelijamaista... Itse reverse engineerasin koko sanajahti.apk:n ja atm protokolla vaikuttaa muuten selkeältä, mutta siellä on vielä 1 parametri, jota en tiedä. "tid", luku oli ensimmäisellä kerralla suuri (Luulin ajaksi, joka on laskettu sekunteina vuodesta 1970) mutta seuraavalla kerralla pienempi. Lienee joku tarkistusluku, joten pitää selailla decompiledia sorsaa ^^
Painat rastia just ku se vaihtuu 6sekkaa ja sit HETI takasi pelii... Toimii vaa androideilla.
Tai siis selvennyksenä vielä... Pelin lopussa ku on enää 6sec aikaa ni äkkiä pois ja takasi ni pitäs tulla se seuraavan pelin sanat siihe näkyvii
Häää?! Mitä vittua te ny sekoilette? Siis mää en tosiaan mitään koodeja jaksa enää käyttää, menee pelistä nimenomaan se kaikki into. Pelakkaa kavereitten kanssa, nii kaikki pääsee varmasti listoille ja takuulla löydätte paljon enemmän sanoja. Jos teillä on kavereita, eikä peli oo vieny teidän sosiaalista elämää:D.
No, siis nii just toi, joka toimii androidilla, toi kuva hommeli. Mää ainakin aina rämpytin sitä sillee, että se kännykkä lagaa. Se ei aina toimi. Sitten on se, että laittakaa äänet vaikka puhelimee... Se helpottaa. Sitten, kun jahti näyttää ne sanat, mitä et saanu ja mikä oli pisin sana jne, niin sekuntti enne, kun se vaihtuu siihen listoille, niin kuuluu semmonen suhahdus. Painakaa just sillon sitä punasta X, joka on siellä ylhäällä. Saatte ne kaikki sanat valikoitua. Toi toimi ainaki mulla hyvin.
mut pitääkö tossa olla se pro juttu
Ilmainen Sanajahtaaja löytää kaikki sanat alle sekunnissa!
http://i49.tinypic.com/24bsor4.png
http://tinyurl.com/c6j3g92
latasin tuon puhelimeen, mutta miten saan sen nyt siihen peliin?(:
Voi vitulla päähän
Vaikuttaa hyvältä, mutta;
- luulee, että 'S' on 'O'.
- hankala käyttää (eikö olis helpompi vaa täyttää ite noi ruudut eikä siirrellä kuvia koko ajan).
- Bugaa 'SEARCH WORDS' nappi. Ei löydä mitään.
Löyty SEARCH WORDS -ongelma. Se löytää kyllä sanat mut toi valkone ruutu mihi ne sanat pitäis tulla bugaa eikä siihe ilmesty niitä ollenkaa.
Olisko lisäksi mahdollista tehdä versio, jossa saa ite kirjottaa noi kirjaimet toho ruutuu eikä ottaa kuvaa.
Kiintoisaa, laitappa mailia sieltä instructions.pdf löytyvään osoitteeseen niin katotaan missä vika.
mulla noi punaset kirjaimet on eri aina ku mitä siinä kuvassa on ? mitä tehdä?
Mitä on piilotetut sanat?! :oo
Nääh, lopettakaa tuo koodiohjelmien käyttö ja opetelkaa pelaamaan rehellisesti tai kavereiden kanssa (kevyttä huijausta sekin, mutta pelaamisen hauskuus moninkertaistuu eli huijaus sallittakoon:), ainoa oikea tapa kokea mitä on voitto. Onhan se tietty hienoa, että jollakin on taito ja into tollanen ohjelma väsätä.
Mistä löydän sijoituksista ottamani kuvat?
Mihkä vittuun ne kameran otokset menee ku otan sanajahdis kuvaa???!!!!
No tietenki galleriaan
Tässä suomalaisia sanoja, jotka eivät kelpaa Sanajahtiin:

aapa
ahkio
alta
aoli
eko
esi
etno
hara
hitu
iisi
iki
joiku
kemu
kesivä
kilta
kippo
koni
kusi
köli
laaki
lataa
leili
likka
luisu
lunni
löyhä
mekka
naara
neli
nila
oaasi
paussi
penä
pivo
rai
ropo
sakki
silla
suka
säilä
sälli
tain
tanu
tenu
tikas
tuura

ja tässä käsittämättömia sanoja, jotka se hyväksyy???

afta
henna
iätä
jooli
leväkkö
luoko
oas
ojikko
parikki
per
semi
siskous
ylite
visu
sake
tsätätä
Henna tarkoittaa väriä JA nimeä
Eikös afta ole aivan normaali sana? Kipeä 'rakkula' suun sisällä.
Tieteellinen ei kelpaa
Nukutella ei kelpaa
Samaa oon kironnu itekin :) Menee aikaa kun yrittää monta kertaa ihan selvää sanaa ehottaan ni ei.. -_- Ja sit joku tsätätä. Miksei kans tsiisus tai tsoukki :D
Ffbhgh
sori dude, afta on suomenkielinen sana :) googlaappa vaikka!
Ei saatana kuinka tyhmiä ihmisiä pitää olla että ei osaa yksinkertaisia suomenkielisiä sanoja kuten ojikko tai sake. Miks tällasia ihmisiä oikeesti on olemassa? Pitäs oikeesti lähettää tollaset kiinaan
Kertokaa nyt niit koodeja
Kertokaahan nyt niit koodeja
jaahas, mulla tulee tossa SEARCH WORDS klikatessa että no word found ja päläpälä... vaikka mulla tuo sanajahdin sanat ja kuva siinä?
nyt hoksasin, mutta nyt ku se antaa niitä sanoja sinne ''etsi sanoja '' kohtaan niin tuossa vähänaikaa sitten oli esim pisin 8 kirjaiminen ja se löys pisimmän joka oli 5 kijraiminen joka oli antaa, ja siinä kierroksella ei ollut yhtäkään A- kirjainta
jep tolta fhjgj mikä nimi olikaan, niin mullakin nuo punaset kirjaimet ihan erit mitä kierroksella..
Voisitta kertoa koodea
Oot oikiassa .mutta tiian yhen koodin .mutta kaikki var.maan tietaa etta taa koodi on helpponakki . sitte ku on enaa 4sekunttia aikaa niin rupea painamaan sita kameran kuvvaa siella vasemmassa yla kulmassa. onko selva?????
ei mulla ainakaan toimi.tuo kuva juttu, vaikka kuinka rämppään sitä kuvaa niin alkaa normaalisti se kierros. haiskahtaa vähän paskapuheelta ;)
Mika puhelin?
samsung galaxy s2
Mulla on samsung galagsy y. Kiintoisaa jospa sinä et vain osaa naputtaa
miten sen voi väärin napauttaa :o oon yrittäny kaikkia konsteja ja rämpänny 4sekunnissa varmaan 20kuvaa. pitäskö se pisin sana siellä kuvissa näkyä vai hahmottuuko se pisin sana siinä kirjaimissa vai lukeeko se pisin jossai siinä?
Hmm... Sen pitäis olla siinä ku ettii niitä sanoja.
Huomaat sen kyllä
Siis ookko nää saanu peli kieltoa kun et vastaa?
se ei toimi uusissa android käyttöjärjestelmissä
Mullaki ennen oli samsung galaxy y ja tuo kameran naputus juttu toimi. Ostin samsung galaxy s2:sen ja ei enää toimi...
pelikieltoa? en oo koskaan kyllä kuullut että vanhemmat antaa 20 vuotiaalle lapselleen pelikieltoa :( enkä mä nyt kyllä ikäväkyllä täällä koskaan melkeen käy, siis tietokoneella.. ja mitäs tuohon viestiin nyt olis pitäny vastaa? mut jooh asiaan.. en saa vieläkään tuota toimimaan.
Voi helvata, niin tyypillistä nykynuorten ittensähuijaamista, kaikki mulle ja heti.
Minä olen ilman huijailuja käynyt kolmenkymmenenparhaan joukossa ja onpa voitontunme eri kuin helpon maailma konsteilla.
Ekkö voi olla kehuilematta itseäsi???
Ite oon saanu pisteitä157että revi siitä
Hienoa.
éi oo kovin vaikeaa saada top 100:sta top 20:neen. monesti ollu top 20 joukossa ja kerran jopa top 4. ja en oo koskaan koodaillu, mutta ihmetyttää vaan tuo ''kuva'' juttu mikä todennäkösesti on ihan paskapuhetta :)
tietääkö kukkaan täällä semmosta peliä ku bike race?
Minä jopa 158 (oma ennätys). ilman huijauksia kun en osaa, silti sijoitus oli 17
parempia sijoituksia saa kun maksimi pisteet ovat 100 kieppeillä. paras sijoitus on 4. (yli 1000 pelaajaa.)
liittyikö tuo jollain tavalla tähän ''sanajahti koodit'' osioon? :)
Te kaikki ootte väärässä! Tuo ei toimi tuo kuvajuttu. Mutta mulla on yksi koodi mikä oikeasti toimii.

Tarvitset 2aplen laitetta joissa on sanajahti.

Lukitset toisen laitteen täten aika pysähtyy.
Kun pidät toisen päällä näät tulokset ja otat screenshotin sitten alat latoa ne sanat siihen lukittuun versioon. TOIMII
Miten se lukitaan?
Painat kännyn tai pädin päältä oikealta ylhäältä nappulaa
Mitä helvetin järkeä pelata kyseistä peliä kusettamalla, siitähän menee into minuutissa kun ei ole lainkaan haastetta... ei helvetti...
joo, kiitos tästä keskustelusta. Arvasin jo kauan sitten pelaavani koneita vastaan. Hävetkää kaikki. Ei sen väliä, minua ei haittaa, jos kone osaa paremmin. Mutta se harmittaa, että pelin ns. oikeat sanat on koodannut joku suomea osaamaton henkilö, joskus inessiivi taivutusmuodossa oleva sana kelpaa, useimmiten ei. mikä logiikka siinä on? En ymmärrä. Inessiivi on taivutusmuoto, eikä sen pitäsi kelvata, tai kaikkien pitäisi kelvat siis talossa autossa sukassa kirjassa ... Ja sitten on näitä sanoja: heinikkö ja heinikko - molemmat pitäisi kelvata, mutta pelin koodannut henkilö tuntee vain ö- version. Lisäksi useita yleisiä sanoja puuttuu, vaikka koni... (kehno hevonen) yllä joku listasi paljon sanoja, joihin en ota kantaa. usein tulee esiin sanoja, jotka eivät mielestäni ole oikein. Voisiko niitä edes päivittää? En osaa täydellisesti suomea, mutta koneelle olisi helppo päivittää tietokantaan edes oikeita sanoja, ja poistaa vääriä.
Yks hemmetin tyhmä kysymys...
Mä laitan ja laitan sanoja ja ei tu pisteitä!!!!!
Ja ihan niitä sanoja mitä ohjema näytää pelin loputtua.
Mistä keleestä niitä pisteitä tuleeee?
Mukavaa lukea tästäkin merkityksettömästä, mutta koukuttavasta pelistä vähän fikusumpikin kannanotto :-)

Oli kurjaa huomata pienen pelipaussin jälkeen, että Sanajahtiin oli lisätty kolmikirjaimisia sanoja, joilla ei ole mitään tekemistä suomen kielen kanssa (luk, tää...). Ilmeisesti sanastoa rakenteleva taho ei ole tullut tutstuneeksi oikeaan suomen kieleen, saati sitten kielitoimiston palveluihin.

Jos joku näitä koodeilla ratkaisee, tehköön niin - niinhän se aina on ollut, ettei voi kauhalla ammentaa, jos on lusikalla annettu. Hyvinhän niitä vastaan sitten näyttää pärjäävän meillä 10-vuotiaskin.
miten saa super biken bike racessa ilmaseks samsungiin?
sillee et kysyt iskältäs et voiksä ostaa mulle super biken niin varmaan suostuu eikä maksa sulle mitään

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDD
Pöllö
Oli muuten pisin sana tänään "vituttaa" yhdessä ruudukossa. Ja tarkoitan siis että se kelpasi sanajahdille.
siis v-i=t-u=t-t=a-a
minä taas! oikeesti miten omat saavutetut pisteet saa näkymään siihen peliin?
Mun mielestä niissä koodeissa ei oo mtn järkee. Menee vaan pelin into. Olen ollut kerran top 2 ilman koodeja. Älkää iniskö, jos ette osaa pelata.

Ps. Aika outoa, että sanajahdissa ei käy sana "penis". :D
Joi, tosissaa kannattaa opettella pelaa jos pää ei kestä, ite olin 2kk sit ihan käsi kehittynyt hyvin;)
Totta se on että koodit on ihan älyttömiä! Ennen käytin koodia mutta kun älysin kuinka tylsää olla aina eka vaikka ei oikeesti olis nii lopetin koodin käytön. Oon monesti ollu ensimmäinen siinä pelissä ilman koodia ! Sanajahdissa mun nimi on sanajahti10 :-)
Käypäs...
tuollainen löyty googlesta http://tinyurl.com/ng6m7oe pääsin kolmanneks! :)
Olenpa huomannut, että Sanajahdissa huiputetaan oikein urakalla. Ai että, miten hyvä mieli minulle tuli tämän keskusteluketjun luettuani. Pystyn siis päihittämään hirveän määrän epärehellisesti pelaavia puupäitä, siis todellakin ilman minkäänlaisia kepulikonsteja. Ja mikä parempaa, kaikki saavuttamani ykkössijat maistuvat entistäkin taivaallisimmilta...aaahhh! :D Ja jestas, minkä tyydytyksen saan kuvittelemalla nämä pölkkypäät pelaamassa sököä, tietysti korttien kuvapuolet ylöspäin... Piirtävät varmaan sakkilautaankin reitit etukäteen tussilla...ahhahahahhahhhaaaa!
Rehellisellä pelillä kolmonen tänään. Ja melkeen aina sentäs alle sadan.
Kertokaa puusilimälle tasojen merkitys? Tuleeko jotain etuja vai osaako sanat paremmin tasolla 40? :)

Maksaako nimen laittaminen?
asenna sovellus uudestaan ja laita nimimerkiksi "h4nkk1k443l4m4xxx", jossa toi xxx on oma älykkyysosamäärä (siihen ei ehkä tarvita kolmea numeroa mutta siinäki voi huijata) niin johan alkaa pisteitä kertyä. TOIMII!
Haha :D
Huoh teijän koodien kans... Jos viitsii harjoitella niin pärjää ilmankin! Ite oon ollu useasti ensimmäisenä ja noin 500 kertaa top 10:) ja siihen ei koodeja oo tarvittu:D
Otin kuvaruutukaappauksen eräästäkin pelistä ja siinä lopputuloksessa oli sanoja, joita ei voi edes kirjoittaa sormea näytöstä nostamatta. Siis: jossain on tuon pelin säännöt, mutta missä?

Siis: sormea liu'utetaan kirjaimelta toiselle, voivat sijaita vierekkäin tai kulmittain, näin olen ymmärtänyt. Miten siis on mahdollista saada sana, jossa näin ei ole?
Älkää nyt kertoko täällä mitää koodeja näille kymmenvuotiaille..en käytä koodeja vaikka tiedän yhden mitä ei olla mainittu ja hyvä jos ei mainitakkaan.
No sitten sinun ei tarvii tänne tulla mäkättämään jos ei ole päteviä vastauksia vaan pelkkää päänaukomista
youtubessa joku softakoodari oli upannut videon aika magee :-D
Kukahan "maisteri" lienee tuon sanajahdin sanaston laatinut :)
Annilla ei taida olla elämää...
Jos sä oot toi nikki, niin sain tänään muhevat naurut :D
Sanajahti hyväksyy toisinaan ihan typeriä sanoja ja jättää hyväksymättä oikeita sanoja, mikä kylläkin turhauttaa pelissä. Ellet ole pro pelaaja, viimeiset 10 sekuntia saat vain katsella ohi menevää aikaa, toisaalta hyvä kikka saada ihmiset maksamaan pelistä. Itsellekkin pelistä alkaa kohta pikkuhiljaa muodostua pakkomielle, mutta maksamaan siitä en rupea.

Ja mikä tuo ihme koodi juttu oli? Siinähän menee kokonaan pelin "hohto"? Onneksi itseä ei pipo päätä kiristä ja osaa olla pisteiltä "vähän huonompikin".
http://sana.qctus.com/

siinäpäs teille, kun laitatte ruudukon kirjaimet tuohon neliöön ja painatte "find" niin se löytää kaikki sanat per kierros.
Se on huijausta, jos ei itse kirjoita omaa huijauskoodia!
Oon kyllä kerran voittanut ilmankin koodia, eli ei kaikki huijaa...
Ootte oikeesti ihan pellajä! Itekkää en pärjää koko pelis, mut i dont care.. Mulle toi on vaa ajan viete, eikä kyse elämäst ja kuolemast! Huijaatte vaa itteänne ku kusetatte koodienne kans.
hyvä ANNI! vain me fiksut pärjäämme ilman vilppiä. ps.ei sua kii saa,mut peräs tullaan. .....zu
Onks sä Annionboss lopettanut koko pelaamisen?? kaivataan takaisin! tylsää pelata ilman Annia...
Mutta kertokaahan miten noi värikoodit menee? Kun näytetään löydetyt sanat, niin osa on punaisella, osa oranssilla jne. Mitä se tarkoittaa?
Joo ei näytä kukaan koodaaja montaa kertaa jaksavat huijata itseään... Sitt siellä on nää Salisalsat, Pikkupäällikkö yms. hörhöt jotka katkoo modernista virrat jos ei mee peli putkeen ettei rating putoo. Tsingis on pelaajien aatelia, fanitan :) myös onnistunein nimimerkki :)
kuka pelaa teidän mielestä sanajahtia paljon noilla kärkisijoilla?,munmielestä siellä on nykyään aina joku masipissakissa tai ripuliahven? :)
masipissakissa on kyllä aina siellä
mokkomasteri ja tanelihooo
Jos pelaa 24/7 niin mikä ettei
Opetelkaa pelaamaan idealistista
Sanajahdin hacksaaminen on helppoa. 1. Androidisi pitää olla rootattu että tämä toimii. (voit tarkistaa onko se rootattu lataamalla root checkerin google play kaupasta). 2. Lataa Game Hacker. 3. Käynnistä se. 4. Mene sanajahtiin. 5. Etsi 1 sana. 6. Merkitse sama määrä pisteitä game hackeriin. 7. Paina search. 8. Sitten paina modify ja laita 999999999! Valmis
 /   /  /  / sanajahti koodit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta