AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Tupakalle allerginen

Tupakalle allerginen

2 Vastausta 315 Lukukertaa
Mitä voin tehdä kun olen allerginen tupakansavulle ja naapurini käy rapunparvekkeella jatkuvasti tupakalla ja savut tulevat mun huoneistoon vaikka pitäisin ikkunaa kiinni.
Niin kauan menee hyvin, mutta kun savu tulee huoneistoon niin limakalvot turpoavat ja silmät alkavat punoittaa ja kutiamaan.
Voiko rapun yhteisillä parvekkeilla tupakoiminen kieltää,kun kohteliaasti olen naapurillekin ilmoittanut vaivastani, mutta ei välitä mitään. Välillä parvekkeelta putoo lasipurkkikin alas pihalle ja odotankin koska se putoo jonkun päähän, niin sittenkö vasta se loppuu.
Tekee nimittäin pahaa jälkeä kun putoo 6:sta kerroksesta.

puhut asiaa

Puhut täyttä asiaa.Tupakoijat ei ota muita ihmisiä huomioon,vaan tupruttelevat muitten ihmisten kiusaksi.Huomenna olisi tarkoitus käydä ravintolassa vaimoni kanssa ja vaatteiden haju on aivan uskomaton.Olen sataprosenttisen varma siitä,että tupakointikielto tulee koskettamaan ennenpitkää myös ravintoloita Suomessa.Se on iloinen päivä,kun ei tarvitse tupakan hajusta kärsiä.

Otan osaa!

Tuollaiset naapurin tupakoitsijat ottavat mullakin päähän. En ole allerginen, muuta inhoan röökin hajua yli kaiken.

Jos tuo naapurin moukka ei lopeta tupruttamista häiritsevällä paikalla, niin eikun kuvalla melulla kotiovelle valittamaan.
 /   /  /  / Tupakalle allerginen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta