AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Tarinapelailija

Tarinapelailija

3 Vastausta 56 Lukukertaa
Haluaisin vaan tietää, kuinka moni täällä oikeasti välittää enemmänkin näitten pelien tarinasta, eli siis lukee dialogeja ja kirjoja oikeasti kiinnostuneena eikä vaan yritä kiirehtiä main questia läpi tullakseen mahdollisimman vahvaksi tai pelaa lähinnä modien takia?
Ei niissäkään pelityyleissä mitän pahaa ole, jokainen sa pelata niin kuin haluaa, haluaisin vain tietää onko täällä ketään yhtä nörttiä kuin minä joka opettelee lukemaan daedric scriptiä ja lukee lähes joka kirjan joka tulee vastaan?
Puhun siis tässä kaikista kolmesta uusimmasta pelistä (Morrowind, Oblivion, Skyrim) : 3.
Skyrimissä ei paljoa lorea löydy, mutta noissa vanhemmissa sitä löytyy enemmälti.
Hyvä tarina on mulle yhtä tärkeä ominaisuus ku vaikka grafiikat.. Rikastaa sitä tunnetta että on oikeasti siinä maailmassa jos "opiskelee" siitä maailmasta vähän kuuntelemalla ihmisiä ja lukemalla kirjoja. Jos tarinavetoset pelit kiinnostaa niin suosittelen hirmuisesti To The Moon- nimistä peliä! (:
Mulla pelin tarina ja tunnelma on tärkeitä. Englannin taitoni on kuitenkin rajallista joten paljon jää pimentoonkin. Aloitin muuten joku viikko sitten Fall out Las Vegasin eikä se ainakaan mitään silmäkarkkia ole, vanha peli ja vanhalle moottorille tehty. Mutta mukava sitä on pelailla ajankuluksi, kun pojalla on omalla koneella GTA 5 menossa, niin sitä odotellessa. Tykkään muutenkin rentoutumiskeinona pelailla noita vanhempia pelejä jotka aikanaan jäi pelaamatta.
 /   /  /  /  / Tarinapelailija

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta