Miksi naiset on pinnallisia turhista asioista?

mietin vaan...

Minne vaanfoorumeille menee näkee naisten palstoilla vikinää ulkonäköseikoista. Energiaa tuhlataan omien selluliittien vihaamiseen, siihen kuinka raskausarpia on, ties mitä kehon ihon ulkonäköön liittyviä vain kosmeettisia haittoja. Mielen voi vetää matalaksi, mutta loppujen lopuksi: who really cares?

Selluliittiä on melkein kaikilla. Samoin raskausarpia. Tässä yksi päivä huomasin yllättäen että takapuolessani ja lantioilla on raskausarpia, mutta ketä se muka kiinnostaa? Ei naiset ilmeisesti miesten takia näitä ongelmia vatvo kun aina lukee kuinka miehet eivät edes huomaa noita ongelmia ennenkuin naiset niitä niille valittelevat. Miesparat :D Kaikista övereintä oli kun yhdellä kauneusfoorumilla naiset pyytää miehiään levittelemään selluvoiteita omasta puolestaan, kyllä on romanttista varmasti.....Vaihtakaa vaikka johonkin eteerisiin öljyihin.

19

935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N 48

      Minä en välitä enää, sillä itsehän minä kannan ja se ei kellekään kuulu.

      Olipa yllätys kun tuli mieleen eräänä päivänä kuinka minun pakarani voi, selluliitit olivat vähentyneet kun liikun enemmän ja painoni putosi. En ole mikään himoliikkuja, vaan katson mitä syön. Syön sen verran kun kulutan jopa kulutan enemmän kuin syön.

    • selluahteri

      Tykkään kauniista asioista. Selluliitti ja raskausarvet ei tee kauniimmaksi ketään, ikävä kyllä. Vaikka selluliitti onkin tavattoman yleistä, ei se asiaa miksikään muuta. Ruma on aina ruma vaikka olisi rumempi vieressä. Nainen ei vaan "virallisen" mielipiteen mukaan saa olla ruma. En osaa olla välittämättä muiden mielipiteistä, oli sitten kysymys siitä miltä näytän tai mitä teen. Yritetty on, mutta ei onnistu.

      Mielellään olisin siis nätti itsekin, mutta niin vaan on ahteri selluliittinen ja onhan noita muitakin vikoja. Kaikki jotenkin järkevät vippaskonstit selluliitin suhteen on jo kokeiltu eikä se ole näköjään menossa mihinkään, tästä huolimatta valittaminen tuntuu kohtuullisissa annoksissa hyvältä ja helpottavalta. Hyväksyn että tulen viettämään loppuelämäni sen kanssa, mutta se ei saa minua pitämään siitä yhtään sen enempää. Pitkät housut tai vähintään polvipituinen hame päällä eikä uima-asuissa kekkulointia rannalla, niin usein asian pääsee onneksi unohtamaan. Omia vikojani en ehdoin tahdoin halua muille esitellä.

      Mutta hyvä ettei kaikki pilaa koko elämäänsä tällaisista asioista stressaamiseen, itsekin olisin mielellään näitä miettimättä jos osaisin...

      • ....................

        ^ Se on kyllä kiva ihanaa jos on niin helppo elämä että ehtii selluliittejaan murehtimaan. Itsekin toivoisin että se olis mun ykkösongelma.


      • selluahteri
        .................... kirjoitti:

        ^ Se on kyllä kiva ihanaa jos on niin helppo elämä että ehtii selluliittejaan murehtimaan. Itsekin toivoisin että se olis mun ykkösongelma.

        En tietääkseni missään väittänyt selluliitin olevan edes kymmenen kärjessä murehdittavien asioideni joukossa. On elämä viime aikoina potkinut oikeastikin ja kunnolla päähän, mikäli se nyt jotenkin arvoani sattuisi jonkun silmissä nostamaan, mutta ei se silti entisiä pienempiä murheita poista. Murehtiminen kun ei paljoa aikaa vaadi.


      • mietis ny
        .................... kirjoitti:

        ^ Se on kyllä kiva ihanaa jos on niin helppo elämä että ehtii selluliittejaan murehtimaan. Itsekin toivoisin että se olis mun ykkösongelma.

        Samalla logiikallahan sinulla on helppo elämä kun jonkun toisen _olettamasi_ ongelmallisuus tai ongelmattomuus on se sun ykkösongelma? Ei tainnut mennä ihan niin, vai kuinka?


    • beauty&beast

      Ulkonäkö on yleensä yhteydessä siihen miltä ihmisestä tuntuu. Eihän se maailmanloppu ole jos on muutama liikakilo tai akne, mutta elämänlaatua se voi huonontaa tekemällä ihmiselle sietämättömän olon. Yhteiskunta, jossa elämme on kuitenkin ulkonäkökeskeinen ja (valitettavasti) kauneus/ komeus määrää usein paikkamme maailmassa. "Kauneus on katoavaista ja sisäinen kauneus ratkaisee/ on tärkeintä" pitävät paikkansa, mutta totuus on myös se että miellyttävä ulkonökö tekee ihmisestä lähestyttävämmän ja haluttavamman. Eikä kukaan halua olla yksin, eihän?

      Ehkä epävarmuus omasta kauneudesta ja inho kauneusvirheitä kohtaan onkin pelkoa, pelkoa tulla syrjityksi. Mutta myös todella kauniilla ihmisillä on riskinä sama ongelma elleivät he osaa muuttaa ajattelutapaansa toisenlaiseksi, he saattavat nimittäin jäädä yksin koska kukaan ei kelpaa heille...

      Joten ehkä se kauneus kuitenkin lähtee sieltä sisältä ja sitähän sanotaan myös, että kauneus on katsojan silmissä. Mitä se kauneus sitten on? Jokainen saa sen itse määritellä.

    • ruma ja rikas

      Ruma ei ole ruma ja kaunis ei ole kaunis kun sitä tarpeeks kauan katselee.

    • ihankinsellua

      aika suuriosa miehistä unelmoi pornofilmien silikonitissimisseistä, joten naiset sitten laittautuu sellaiseksi että kelpaisivat.

    • KALLE KELLO

      Niinpä niin. Media ruokkii ja muokkaa lapsesta alkaen tyttöjen kauneusihanteita ja samalla poikien. Kun nuo kasvavat, on päähän iskostunut minkälainen pitää olla. On isonnettu tissejä, hiuksiin irtolisäkettä, huuliin dumpataan myrkkyjä, perseitä nostatetaan, irtoripsiä ja pakkelia muutama sentti. Ja kun nuo kaikki riisutaan pois, ei kukaan edes tunnista näitä, lisäksi kuvia käsitellään niin, että jokaisen pitäisi ymmärtää ettei tuollaista ihmistä edes voi olla oikeasti, on vyötäröä kavennettu, ei ole alleja, ei pömppömahaa, on kaunis rusketus -kaikki on niin täydellistä että
      .
      Sitten kun nämä salakuvaajat pääsevät ottamaan tähdistä salakuvia, mitä näemmekään. On selluliittia, hyllyää sieltä ja täältä ja huomaammekin, että ihan tavallisia pulleroita ne tähdetkin ovat ja kaikkea muuta kuin täydellisiä. Mutta Media iskee taas kovaa, lienee nämä meikki ym firmat lyöneet hynttyyt yhteen ja syöttävät tuota paskaa kaikille ja se uppoaa kun kuuma veitsi voihin. Aina on naisia (ja myös miehiä), jotka omaavat niin huonon itsetunnon että eivät voi olla omia itsejään ja raha kyllä kelpaa näille puulaakeille ja plastiikkakirurgeille. Näin se vaan menee. Sääli vain, että nämä leikellyt naiset ovat suorastaan kuvottavan näköisiä, eivätkä ymmärrä itse sitä

    • Halpaa tavaroo

      Chatit ja netit tekee sen kun aikansa lunttuaa ja ja jakaa siellä. Tekee muutamalle ukolle lapsia niin kyllä siinä naisesta tulee pintaliitäjä!

      Naisistahan netin kautta on tullut ns. kestokiertolaisia. Ns. kertakäyttöön. Ja naiset on niin tyhmiä, että eivät itse sitä huomaa!

    • tästä on

      suominainen tehty; TENNARIT, LEGGINSSIT JA H&M FEIKKITAKKI.
      Tolla setillä sitten leikitään rokkaria xD.
      Tampereella toi peittää katukuvasta n.99%.
      Arvatkaa hävettääkö katsoa noita "rokkareita" ???????????

      • OMG!6

        Mites aito rokkari sitten eroaa näistä "rokkareista"? Ja mitä sulla itsellä on päällä, jos kerran tuollainen kuvailemasi pukeutumistyyli on niiiin nolo?


    • Kotonakin verrataan

      Minun mieheni taas on hyvin pinnallinen: hän katsoo ja arvostelee naisissa lähes pelkästään ulkonäköä. Ihanne on hyvin lähellä aikuisviihteen ammattilaisten muokattua olemusta.

      Samoin tunnen useita miehiä, jotka ovat ikäänkuin "valitsemassa" seuraa netissä kuvia katsellen ja arvostellen. Se on samoin todella pinnallinen tapa lähestyä naisseuraa.

    • Oyutta

      Ei ole turhaa tuo sellujen päivittely... ovat itse itselleen ne aiheuttaneet vetämällä naamariinsa sidukkaa ja sipsejä. Kyllä sellaista itsensä möhköyttämistä sietääkin vihata !

    • Lihavuudessa.

      Ei ole mitään kaunista, tai hienoa. On hyvä että joillain on niin paljon järkeä, että haluavat laihtua normipainoon ja päästä eroon selluliitista. Lihavuus ei kuulu kategoriaan turhat, tai pinnalliset asiat.

    • eikö teitä

      naisväki huvita tämä teidän H&M pelletakkinne tennareineen ja
      legginssineen????
      Onko Suomi ainoa maa, jossa kyseisestä vatipäävillityksestä
      joutuu kärsimään????
      Tampereella tästä "muoti" villityksestä saamme osamme, valitettavasti.
      Edelleen tolla setillä ei kannata rokkaria esittää.
      Olen monta pissistä poruun itkettänyt nolaamalla heidät muiden aikana.

    • LehtisenKessu

      Turhista asioista??

      Tietysti menestynyt ja pätevä mies haluaa itselleen http://pleieri.blogspot.com/2013/04/kympin-nainen.html kuvien tapaisen naisen.

      Raskausarpia ei tietysti ole lapsettomilla ja lapsettomat naiset ovat miesten ensisijainen vaihtoehto, jos mahdollista.

      • jumalauta-........

        mikä idiootti olet :D

        jopa miehillä voi olla raskausarpia.


    • Mulle selluliitista on tullut pakkomielle. Kun menen saunaan tai suihkuun, en pysty katsomaan kokovartalopeilistä vilkaisuakaan alastomaan vartalooni, koska en näe mitään muuta kuin pehvan, reidet ja käsivarret joissa on enemmän selluliittista kuin tasaista ihoa. Sitä on ollut minulla 11-vuotiaasta, enkä pääse niistä millään eroon. Uimahallissa en kehtaa käydä koska kuvittelen kaikkien katsovan kauhistellen selluliittiani, ihan oikeasti tunnen ne paheksuvat katseet että kyllä on nuori tyttö huonossa kunnossa kun iho on kuin norsulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe