Kuinka moni päätyy sänkyyn ekoilla treffeillä

.. eikä se juttu kuitenkaan koskaan sen kummemmaksi tule?

Omat varsin vähäiset kokemukset ovat siinä, että lähes jokainen mies, jonka olen treffeiltä tavannut, pitää itsestäänselvyytenä sitä, että tapaamisen jälkeen mennään suoraan sänkyyn.

Mutta kuinka moni nainen tekee niin kuin mies haluaa, tai haluaako nainenkin sitä samaa ja saman tien, ei voi tietää.

28

2042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesvm1967

      Eihän se nyt mikään itsestäänselvyys ole? Joskus se menee niin, joskus ei. Jos molemmat haluaa niin siitä sitten, jos jompakumpaa ei kiinnosta semmonen toiminta niin sitten ei pidä mennä. Vapaa tahto kaikilla, toisilla löysempi moraali :P

    • Pässi

      Oletko kotoisin pieneltä paikkakunnalta, jossa jokainen panotilaisuus on kullanarvoinen?

      Itse en miehenä mene ensimmäisillä treffeillä sänkyyn ellei kyseessä ole jotakin todella poikkeuksellista. Oraaliseksiä harrastan vasta testien jälkeen. Kiitos ja kuulemiin.

    • treffailija2

      Riippuu vähän mitä hakee...
      Olen 40 nainen enkä hae välttämättä elämänkumppania... tällä hetkellä lähinnä seuraa ja seksiä, mutta en silti halua harrastaa sitä tuntemattoman kanssa!
      Ensin tapaillaan ja tutustutaan ja sitten jos tuntuu hyvältä niin seuraa ehkä muutakin!
      Olen tapaillut muutaman miehen kanssa viimeisen vuoden aikana ja vasta kolmannen kanssa on harrastettu seksiä...ja tehdään sitä edelleen silloin tällöin...

    • vahva itsenäinen n

      Nykyään ihmiset niin halpoja et eiköhän tuo ole useimmille enmmän kuin normaalia.Valitettavasti.Itse en kuulu tähän kategoriaan vaan halveksin niitä ihmisiä

      • tsipiti1

        Jokainen saa tehdä omalla kehollaan mitä haluaa, kunhan ei satuta toiminnallaan muita tai itseään. Vaikka itsekin olen hitaasti lämpiävää tyyppiä, en tuomitse nautintoa, jos se oikealta tuntuu.

        Millä luvalla kutsut itseäsi vahvaksi itsenäiseksi naiseksi? Vahvuutta ja itsenäisyyttä on ymmärtää, että ihmisiä ja mielipiteitä on erilaisia. Toisten ihmisten halveksiminen ja alentaminen ei ole vahvuutta, vaan päinvastoin heikkoutta.

        Tee itseäsi koskevia päätöksiä, mutta älä yritä survoa väkisin toisia ihmisiä omiin muotteihisi. Toivottavasti ymmärrät edes hävetä, terveisin toinen vahva ja itsenäinen nainen.


    • Nintsuli

      En ikinä, mutta en harrasta yhden yön juttuja muutenkaan. Kamala ajatus, että antaisi jonkun vieraan ihmisen koskettaa.

    • 1+15

      Kyllä minä ainakin jokaisen kanssa olen halunnut sänkyyn ja ekoilla treffeillä.
      Yleensä hulvattomaan seksiin ollaan päädytty.
      Nykyistä kumppania olen tapaillut muutamia kuukausia mutta käyn kyllä vieraissa heti kun sellainen ihanuus tulee kohdalle ja kemiat jysähtää.
      Niin ja olen nainen 40 . Mitä enemmän ikää tullut sen löyhempää on moraali.

      • vahva itsenäinen n

        Just tollaset lumput rumentaa tämän maailman.


      • game is on

        Olenkohan poikkeus, mutta ikä on tehnyt entistä hitaammaksi eka kerran suhteen. Kyllä miestä pitää pari kuukautta katsella ennen sisäkontaktia. Sitä ennen saa ihailla kaunista vartaloani kiedottuna sensuelleihin vaatteisiin. Olen aina pitänyt esileikeistä ja kun on mahdollisuus pitkittää sitä aivan ensimmäistä, niin otan ilon irti mahdollisimman pitkään.


      • Hutsuxi

        Terve 1 15!! Haha...kylläpä pistit hyvän....minä myös olen rynnännyt sänkyyn parin nettitreffikaverin kanssa eka tapaamisella...ja ihanasti juovuksissa vieläpä...toisen kanssa kaikki jäi yhteen kertaan mutta tokan kanssa on pidetty yhtä nyt 2 kk. Siinä ohessa käyn tanssimassa yhden naimisissa olevan mukavan miehen kanssa, ei sexiä( vielä)....mutta mies on palavasti ihastunut minuun...
        Niin ja olen nainen 50 ...näin me naiset tullaan perässä...miehet...osataan pelata ihan samalla tavalla ja samoja pelejä kuin tekin...


    • Waidmansheill

      En tiedä mutta itse haen seuraa tositarkoituksella naisista ja monet ihastuu kuten itsekin usein vasta kirjoittelijaan ja ensikertaa treffatessani naisia haluavat useammat jo seksiä ja viimeistään toisella kerralla. Nyrkkisääntönä olen oppinut pitämään sitä jos ei kolmansilla saa kuihtuu tapailu eikä naista kiinnosta.
      Eli olen 32v ja haen iältään 28-40v naisia ja yhteiskuntaluokasta riippumatta.
      Enkä edes ehdottele sitä häveliäisyys syistä koskaan vaan itse naiset ovat aina aloitteellisia asian suhteen.
      Seksissä on sekin mielenkiintoinen taika että tietty jännitys väliltä poistuu silloin ja toiselle voi olla paljon avoimempi kun taas jännittää viikkokaupalla ja pelata soidin pelejään.
      Todellisuudessa kuitenkin biologia sanelee meille sen että haemme seksi kumppania emmekä pelkkää ystävää vaikka tätä ei suurinosa ääneen sanokaan.

      • nainenvm 65

        Toi on muuten ihan totta...seksin jälkeen tapailu on paljon helpompaa kun ei tarvitse jännittää !
        En nyt kuitenkaan ekoilla treffeillä ole sänkyyn päätynyt....ekoilla ehkä hyvästiksi halattu, toisilla suudeltu...on tainnut olla vähintään neljännet tai viidennet ennenkuin ollaan päästy harrastamaan seksiä...


    • 74538

      En oo ekoilla treffeillä päätynyt panemaan mut baarissa kun olen tavannut naisen niin 3 kertaa on menty baarista mun luokse panemaan.

      • miesvm1967

        Ai että oikein panemaan? xD


    • PanemaanPerkele

      Tulin töistä joskus keskiyöllä ja join yhden ja luin siinä päivän lehteä täpötäydessä baarissa. Eipä siinä kerinnyt kuin muutaman kulauksen lasista ottaa kun joku tuntematon nainen alkoi repiä nahkatakkiani. Tuumasin, että mitä helvettiä revit mun nahkatakkia kun tässä yritän rentoutua lehden ja yhden kaljan parissa. No, nainen vaan jatkoi repimistä ja sanoi, että nyt lähdet mukaan, johon mä, että en lähde. Kohta taas; lähdetään paneen vinkuin muija ja mä että mä luen nyt lehteä perkele ja muija vain kinusi että nyt mennään paneen ja sitten kun ei siinä enää pystynyt rauhassa lukea lehteä tuumasin, että mennään sitten panemaan perkele...

    • 100% Faktaa..

      95% Naisista antaa piparia ekoilla treffeilä

      • Vika on minussa?

        Miksikähän minä olen tavannut vain ne 6 %? Eli vain yksi antanut eka kerralla.


    • Hauskaahan se.

      Tuntuu melko korkealta prosentilta, rohkenen epäillä että sadasta naisesta 95 antaa herkkuaan ensi näkemältä. Puppua sanon minä.

    • Pitäisin sitä poikkeuksellisena vaikka niin on itsellenikin käynyt nettideitin myötä. Tutustuminen tosin kesti viikkokausia ja sitä seurasi vuoden parisuhde. Nyt en kyllä odota hellyyttä muutamiin treffeihin jos niitä tulee.

    • mällitlentäätaas

      mutta kuinka moni nainen ekana iltana kun raahaa sen kapakista lakanoille, nielasee kassit tyhjiksi, kaveri on pantannut viimeiset puoli vuotta lastia johon sekoittuu ureaa ja eturauhasnesteitä, kusinen muna luonnollisesti joka on käynyt pesemättömässä piparissa, siinä vasta nainen on joka sen tekee

    • oikeinpäin5

      Jos on pitkään esim kirjoitellut ja soitellut ja jollain lailla tuntee jo toista, niin saattaapi sitä ekoilla treffeillä vaikka sänkyynkin mennä.

      • nainen 40+

        Näin juuri! Yleensä tapaan vain miehiä, jotka on aika tuttuja jo monen chattailun ja viestien, kuvien lähettämisen jälkeen, joten mitä sitä enää siinä vaiheessa kruusailemaan. Muutaman olen tavannut niin että kerran tai pari on treffattu ilman seksiä ensin, mutta se on ollut aina miehen aloitteesta. Nykyinen monivuotinen suhde alkoi aikanaan niin että vuosia chattailtiin ja ekalla tapaamisella naitiin.


    • 19 + 14

      Jos kummankin tekee mieli, miksi sitä pitäisi pantata? Itse miehenä en kyllä sitä mitenkään odota, mutta se tuppaa menemään niin, että nainen haluaa jo ekalla tai tokalla kerralla. Joskus on tullut olo yökyläilyn jälkeen, että nainen olisi halunnut ja sitten on jotenkin pettynyt kun en ole tehnyt aloitetta. Myytti himokkaista yksinhuoltajista näyttäisi pitävän paikkansa, by the way..

    • et demmonen eija

      Vantaan eija pussiin kaikkien kanssa eka treffeillä, sitten tulee selviä kuvia sen linsseistä kännykän kokoajan..

    • neljas

      ei koskaan.

    • Kille75

      Usvaneitokainen varma nakki soumitreffeiltä. Ekoilla antoi, vähän rintaat vyötärössä ja kakkonen kadoksissa

    • dfgh

      Yks ämmä vonkus ja vonkus munaa saatana monesti kieltäydyin ja lopulta vedin varmaan kaks grammaa pilvee pihalla ja neljä viagraa kun muijaoli niin saatanan ruma. Sitkun kulli seiso oli taju jo niin kankaalla ja akka niin vitun kännissä että lastit sissään ja pyyhin munan verhoon ja pöllin saatana sen lompakon jolla ryyppäsin vittu kolme päivää.

      • miesvm_1967x

        Onneksi tämä tarina ei ole tosi xD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe