Nordvoice/ Oy V&L Center Ab

kiosan

Heippa,

Onko kukaan ollut töissä lähiaikoina ja osaisiko hieman kertoa yrityksestä jotain? Miten maksavat palkat?

25

1332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ole tarkka

      Olisi syytä tarkaan harkita......
      Olen ollut muissa "yritys"asioissa tekemisissa ko yrityksen/omistajan kanssa.....ei siitä sen enempää....
      2012 liike vaihto 24000e eli 2000e/kk
      Toiminut vuodesta 1972......
      Sama sankari pyörittää ab eira oy :ta ja hakee kanssa paljon työntekijöitä
      Perustettu 1919....2012 liikevaihto 2000e
      Yritystele on hyvä paikka hakea tietoa
      Jos haluaa lisätietoja niin muutamalla eurolla saa ostettua tietoa yritystelestä
      Patentti ja rekisterihallituksesta saa ilmaiseksi lukea kirjastosssa kaikki tiedot mistä tahansa yrityksestä

      • turskaa

        Asiakastiedon mukaan esim. Suomen Telecenter Oy
        Y-tunnus: 2264755-0
        Toimipaikka: Hatanpään Valtatie 20, 33100 Tampere

        Liiketoiminnan tulos 2013
        -735 152 €

        Tarkoittaa "turskaa" tekee joka päivä sen -3000 € eli - 250 € /h


    • ole tarkin

      kilpailija buusterilla oli muutama vuosi sitten KOLME työntekijää vaikka mainostivat sadoilla paikoilla. Buusteri on ollut vuosikausia tappiollinen konkurssiläjä.

      Muuten: Liikevaihto kirjoitetaan yhteen

    • kikkeliskokkelisvaa

      ihme kusetusta kun annetaan kuva että on isot kuviot ja nettisivuilla luksusveneitä ja toimistossa töissä kolme ihmistä :D kertoo aika paljon firmojen tilanteesta :D luvataan maat ja mannut mutta totuus ihan muuta. buusterilla ei ainakaan oon montaa reppanaa hommissa.

    • ooroordoto

      Onko palkka OIKEASTI tuo 1600-1900 e mitä mollin sivuilla mainostavat?

    • plglt

      Palkkaus 12€/t Lisät, kka n. 2950€/kk---> väitettiin 2014 ilmossa mollissa

      • sähköä myynyt

        Huijari firma, myyvät sähkösopimuksia eikä maksa kunnon palkkoja. Sama mies monen muun firman takan. Välttäkää.


    • En osaa myydä

      Huijarifirma kirjoitetaan yhteen. Ääliö! VÄLTTÄKÄÄ ÄÄLIÖITÄ!

      • NBNBKJK

        SINÄ SE VASTA ÄÄLIÖ OLET, TAKERRUT TÄYSIN EPÄOLENNAISEEN!!!!


      • epäolennainen

        Ääliömäisyys on epäolennaista?


    • tomirulaa

      onko Tomi Karjalainen jotenkin tekemisissä tässä lafkassa?

    • Kiinnostunut neiti

      Voiko joku (joka on ollut kyseisessä firmassa) kertoa, onko palkkaus oikeasti sitä mitä MOL.FI sivustolla luvataan?

      • MarcoDJ

        Epäilen kyllä palkkausta. Toinen NordVoicen ilmoitus mollin sivulla lupaa 1800e/kk ihan huutomerkin kanssa. Se että asiasta olisi mustaa valkoisella niin sekään aina riitä kun ne palkat voi jäädä maksamatta. En tosin NordVoicea mollaa koska en tunne firmaa. Mutta varovainen saa olla.

        Jos puhelinmyyntiin hakee ja pääsee töihin niin usein käy niin että ne palkkauskysymykset selviää vasta kun työt jo alkaneet. Jos palkka vaikuttaa pienemmältä kuin luvattu ja jos irtisanoudut koeajalla itse niin karenssia pukkaa te-toimistosta? Siksi b-luokan firmoja kannattaa välttää kun vaihtoehtona on naurettavan pieni palkka jolla ei tule toimeen tai sitten karenssi.


    • eekuri

      voiks joku kertoo et mitä se työ on oikeesti ja mitä siä myydää?

    • AllStar5

      Hyvä kun täytät hakemuksen mut et jaksa edes työpaikka ilmoitusta lukea alusta loppuun, Tässä se olisi

      Tule tienaamaan kanssamme rahaa yli odotusarvojen, olemme pelkkään myyntiin ja viihtyvyyteen keskittyvä ständi- ja telemarkkinointiyritys.
      Meidän seurassamme olet markkinoinnin edelläkävijä.

      Työ soveltuu hyvin myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneille tai opiskelijoille tai vakaata työsuhdetta etsiville. Kyseessä on siis kesätyöpaikka ajalle 1.6-31.8, kuten erikseen sovitaan, esim. 1kk, 2kk tai 3kk.

      Tarjoamme:

      - Kuukausipalkka 1600 euroa (tavoitepalkka 2800 euroa provisioilla)
      - Työvälineet tehtävään
      - Koulutuksen
      - Mukavan ja tehokkaan työilmapiirin
      - Etenemismahdollisuudet esimiestehtäviin
      - Vakituisen työsuhteen koeajan jälkeen

      Edellytämme:

      - Tuloshakuisuutta
      - Suorituskykyä
      - Paineensietokykyä
      - Myyntihenkisyyttä
      - Halua edetä uralla
      - Sujuvaa Suomea
      - Työmoraalia
      - Oma-aloitteisuutta
      - Säännöllisyyttä
      - Ahkeruutta

      Aikaisempi koulutus ei ole välttämätön, talon sisäinen koulutus luo sinulle pohjan työhön, merkonomi tai muu vastaava markkinointi/myynti koulutus katsotaan eduksi. Mikäli tiedät, että onnistut tehtävässä, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen [email protected] ja varmista paikkasi mahdollisimman pian.

      Kilpailutamme nyt eri palveluntarjoajien tuotteita. Tarjoamme asiakkaillemme säästömahdollisuuksia mm. GSM- ja laajakaistaliittymissä, sähkösopimuksissa ja pankkien tarjoamissa palveluissa sekä terveyteen liittyvillä tuotteilla.

      Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi email: [email protected]


      Mitähän tuossa alimmassa kappaleessa mahtaa lukea?

      • afkjh

        Mitä helvettiä? Ei kauheasti auta työpaikkailmoituksen lukeminen, kun ei noihin puhelinmyyntifirmojen ilmoituksiin voi aina luottaa. Itsekin tulin tähän keskusteluun googlen kautta juuri siksi, etten luota täysin kyseiseen ilmoitukseen. En viitsisi tuhlata aikaani sellaisen paikan hakemiseen, joka osoittautuisi itselle mahdottomaksi työksi (kokemusta puhelinmyynnistä löytyy).

        Haen siis kesätöitä, koska olen totaallisen kyllästynyt opiskelemaan. Toimeentulo ei kuitenkaan ole ongelma, koska voin opiskella tämänkin kesän opintuella (kuten edelliset kolme), joten ihan mitä tahansa työtä en ala tekemään.


      • HMMmmm
        afkjh kirjoitti:

        Mitä helvettiä? Ei kauheasti auta työpaikkailmoituksen lukeminen, kun ei noihin puhelinmyyntifirmojen ilmoituksiin voi aina luottaa. Itsekin tulin tähän keskusteluun googlen kautta juuri siksi, etten luota täysin kyseiseen ilmoitukseen. En viitsisi tuhlata aikaani sellaisen paikan hakemiseen, joka osoittautuisi itselle mahdottomaksi työksi (kokemusta puhelinmyynnistä löytyy).

        Haen siis kesätöitä, koska olen totaallisen kyllästynyt opiskelemaan. Toimeentulo ei kuitenkaan ole ongelma, koska voin opiskella tämänkin kesän opintuella (kuten edelliset kolme), joten ihan mitä tahansa työtä en ala tekemään.

        Kattelin ite tässä heidän ilmoitustaan. Koulukiusaamisenvastaista työtä mutta ei mainita yhtään millaista työtä, mitä vaatimuksia jne. Pitihän sitä sitten käydä heidän sivujaan vilkaisemassa ja hämmentävästi vastaan tulee järkyttävät kotisivut.

        Hetken luulin että olen päätynyt autoliikkeen sivuille, sillä sivun täyttää diasarja, jossa vilkkuu sarja "houkuttavia" kuvia autoista rahapuihin. Tässä vaiheessa itsellä herää enemmän kysymyksiä työnkuvasta, sillä tämä ei vaikuta minkäänlaiselta humanitääriseltä yhtiöltä.

        Lisähuomiona sanottakoon että diakuvat ovat kaikenlisäksi huonolaatuisia ja stock kuvia, joissa on vielä tekijänoikeusleimat paikallaan, mikä tarkoittaa sitä, että yhtiö on laittomasti ottanut netistä valokuvaajien kuvia, maksamatta käyttöoikeudesta heille. Elikkäs, tämänkin perusteella sanoisin että ei kyllä vaikuta kauhean luotettavalta yritykseltä. Ne stock kuvat kun ei edes maksa maltaita. Joko yhtiö ei välitä piirun vertaa laista, jotka ei heitä henkilökohtaisesti satu kiinnostamaan/huvittamaan, tai kyseessä on varsin inkompetenttinen taho.

        Kävin siis sivuilla, eikä vieläkään hajua mikä koulukiusaamisenvastainen työ tässä on muka tarjolla. Tässä vielä ilmoitus copy-pastella suoraan:

        "Tule tekemään hauskaa ja kivaa työtä tärkeän asian puolesta. Koulukiusaaminen on vakava ilmiö, josta on päästävä eroon. Koulukiusaamista kokee ja näkee jokainen jokaisessa koulussa, kiusaamisella voi olla vakavia seuraamuksia. Sinä edistät hyvinvointia ja tuet tärkeää asiaa.
        Työ on helppoa, sillä koulutamme täysin tehtävään. Työ sopii niin osa-aikaiselle opiskelijalle, kuin myös täysipäiväiselle tekijälle. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta katsomme sen eduksi työnhakuvaiheessa. Meille on tärkeää, että olet liikenteessä hyvän ja tärkeän asian puolesta.
        Tarjoamme motivoivan palkan lisäksi työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta, erilaisia kannustimia työntekoon, kuten bonuksia ja myyntikilpailuja. Tarjoamme sinulle myös hyvän työ-ympäristön hyvine työkavereineen. Sekä tärkeimpämä työn, jolla on merkitystä ja autat päivittäin kymmeniä koulukiusattuja ympäri Suomea!
        Mikäli tiedät, että onnistut tehtävässä, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen [email protected] ja varmista paikkasi mahdollisimman pian.
        Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi email: [email protected]"

        Tärkein kysymys jää täysin pimentoon, eli mitä työtä tässä nyt kaupitellaan. Kaikki tietää että koulukiusaaminen ei ole mikään maailman mukavin asia, mutta mitä tämä suuri työnhakijayleisö ei tiedä, on se, mitä työtä tässä nyt on käytännössä tarjolla. Feissareita? Esitelmöintiä? Kamppanjointia? Markkinasuunnittelua? Vai sitä hemmetin puhelintyötä.

        En nimittäin saanut selville että tämä on todellakin telemarkkinointiyhtiö, ennen kuin tulin tänne foorumeille asti katselemaan. Aika hämärää ja hämmentävää. Mihinköhän nämä koulukiusaamisenvastaiset työtehtävät oikeasti johtaa? Jos myyntityöhön niin mihinhän ne tulot sitten päätyvät...hmm. Kunhan mietin.

        Jos yhtiön edustajat nyt näkevät tämän niin:
        - Korjatkaapa nuo kuvat, varsin epäammatillinen ja epäluotettava vaikutelma. Mieluusti vielä jäljittäkää noiden kuvien oikeuksien omistajat ja maksakaa käytöstänne. Ostakaa stock kuvat niin saatte parempilaatuisia kuvia, jotka ovat vielä sopivan kokoisia käyttöönne. Lisäksi kenenkään yhtiön ulkopuolisen (höm hömmm) ei tarvitse sitten lähteä itse etsimään tekijänoikeuksien haltijaa ja vinkkaamaan hänelle että eräs suomessa toimiva yhtiö lainailee luvatta heidän kuviaan.
        - Sanokaa suoraan ilmoituksessanne mitä työtä on tarjolla. Se on työilmoitus, ei kolumnikannanotto kiusaamista vastaan. Vähän ammattitaitoa ja suoraa kommunikaatiota kiitos. Tällainen epämääräisyys vain tuhlaa ihmisten aikaa. Ei se toimeenkuva salassa pysy. Viimeistään siellä teidän toimistolla se paljastuu. Säästäkää ihmisiltä stressi ja vaiva.


      • anselmi124

        "Tule tekemään hauskaa ja kivaa työtä tärkeän asian puolesta. Koulukiusaaminen on vakava ilmiö, josta on päästävä eroon. "

        Tämä on tätä että tärkeällä asialla rahastetaan. Vasta minulle soitti tyyppi "koulurauhaa" lehdestä ja kauppasi. Kuulemma keräsivät rahaa toimintaan ja ihmisiä autetaan paikallisesti ja pidetään puhelinpalvelua, ja hätätilanteessa autetaan ihmisiä konkreettisesti paikallisesti jne.

        Suhtaudun aika skeptisesti tällaisiin työhommiin. Rahaa kerätään kaikilla verukkeilla ja tosiasia on se että ne dollarit kilahtaa pomojen ja duunareiden taskuun. Kukaan ei valvo sitä että keräysraha menee oikeaan osoitteeseen.


    • pillipiiparit

      Tässä tämä firma taas, montaako muuta nimeä se pyörittää ?? Onko tämä edes laillista? Kuka on firman toimari?

    • Huijausta

      Onko joku joskus työskennellyt nordvoicella?? Itse pari hakemusta heille pistäneenä epäilen että olisi oikea firma, hakemukseni ovat aina ohjautuneet suoraan call sektor nimiseen paikkaan jota en suosittele.. Mistä puhelinmyyntifirmasta edes saa takuupalkkana 1800€ kuussa...

      • eerwr

        Huijaustahan tuo tänne monistelee työpaikkailmoitusta, kannattaa katsoa mihin menee töihin. Näitä b-luokan onnettomia puljuja maassa riittää.... Palkkaus yms
        yleensä selviää kun käy paikanpäällä jos ei sittenkään ehkä vasta kun on aloittanut työt, palkanmaksu on niin ja näin.


    • 68keravalta

      Itse sain juuri puhelun nordvoicelt eli huomenna olisi haastattelu... en hirveästi ole lukenut mitään hyvää yrityksestä ja tämä minua mietityttä kovasti. Huomenna käyn keskustelemassa töistä ja katsotaan mitä he sanovat. En kyllä ota työtä vastaan jos epäilykset vahvistuvat.

    • ulkomaat3
    • oiohuo

      Nordvoice vaikuttaa sivustojensa perusteellakin joltain kusettajafirmalta, jotka on ihan tyypillisiä telemarkkinointialalla. Jos haluat kokeilla puhelinmyyntiä, niin suosittelen Karetaa ja Hyvät Lehdet Oy:tä, molemmissa paikoissa on pohjapalkka provikkojen lisäksi.

      "Tule tekemään hauskaa ja kivaa työtä tärkeän asian puolesta. Koulukiusaaminen on vakava ilmiö, josta on päästävä eroon. Koulukiusaamista kokee ja näkee jokainen jokaisessa koulussa, kiusaamisella voi olla vakavia seuraamuksia. Sinä edistät hyvinvointia ja tuet tärkeää asiaa.

      Työ on helppoa, sillä koulutamme täysin tehtävään. Työ sopii niin osa-aikaiselle opiskelijalle, kuin myös täysipäiväiselle tekijälle. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta katsomme sen eduksi työnhakuvaiheessa. Meille on tärkeää, että olet liikenteessä hyvän ja tärkeän asian puolesta.

      Tarjoamme motivoivan palkan lisäksi työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta, erilaisia kannustimia työntekoon, kuten bonuksia ja myyntikilpailuja. Tarjoamme sinulle myös hyvän työ-ympäristön hyvine työkavereineen. Sekä tärkeimpämä työn, jolla on merkitystä ja autat päivittäin kymmeniä koulukiusattuja ympäri Suomea!

      Mikäli tiedät, että onnistut tehtävässä, lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen [email protected] ja varmista paikkasi mahdollisimman pian.

      Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi email: [email protected]"

      Miten koulukiusaamiseen vaikutetaan puhelinmyynnillä?

      • dfadfada

        kannattaa tosiaan nykyään ensin selvittää yrittäjien taustat!!! Alalla on paljon huijareita, moni kakku kaunis päältä!!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1160
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      266
      948
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      818
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe