Tuomaksen sinkku tilattavissa

hyvä se on

http://www.madsupply.com/en/shop/band merchandise/tuomas holopainen/a lifetime of adventure signed edition cd single

tilaukseen lähti ja kolme viikkoa sitten odotellaan, onneksi värimaailma kannessa ei ole tuo Nightwishistä tutuksitullut sininen.

39

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FGHSFHSGHSGHSD
    • tuen bändin jäseniä

      Ostan kaikki levyt, joissa NW:n nykyiset jäsenet soittavat tai laulavat NW:ssa tai sen ulkopuolella, joten tilaukseen menee minulta myös Tuomaksen Roope-albumi sekä -sinkku.

    • Infernon haastis
      • mister masteroija

        Linkistä pääsee Mika Jussilan facebook-sivuille, missä on kuvia mm. liittyen Tuomas Holopaisen Roope-levyn esikuunteluun Finnvoxilla 17.1.14.
        30.12.13 facebookissa Mika Jussila on antanut lukuja masteroimistaan levyistä: 3530 cd:tä, 2000 vinyyli-lp:tä ja sinkkuja n. 100 000 kappaletta! Nämä luvut ovat mielettömän isoja, en aiemmin tiennytkään, että Mika Jussilalla on tällaista määrää masterointeja takana.
        https://www.facebook.com/mikamastering


    • Hyvällehän tuo
      • sounddoctor

        Se on kun jostain kaukaa äänitetty, koska siitä puuttuu pohja, vähän niin musaa kuuntelelisi puhelimesta.....siinä ei oikein päästy alkua pidemälle.


    • pakkaspena

      Olipas yllättävän pitkä skitta luritus. Eipä juuri enää tapaa bändin levyllä moista hienoutta. Vähän sellainen Bush mainen tunnelma.
      Oikeinko jollain vanhalla C-kasetti vehkeellä taltioitu ja missä. Joo, virallinen julkaisu pvm. 7.2 on kaiketi edelleen voimassa.

      Taidan kyllä aikanaan koko levyn hankkia ja hankinkin. Erikoiselta kuulostaa kyllä.

    • Parempi äänenlaatu

      http://www.youtube.com/watch?v=TV9ipfWCucc

      ja minähän alan lämmetä tälle ihan tosissaan, näkisimpä vielä videon mutta odotellaan pari viikkoa. Nuclear Blast oli kait taas töpeksinyt ja video oli ollut vähän aikaa YouTubessa kaikkien nähtävissä. Pitää pikkuisen päivystää jos joku sai sen napattua ja lataisi juutupeen.

    • esiarviota albumista
    • Yhdeksän pointsia

      Taavi Lindforsin arvostelu KaaosZinessä:

      http://kaaoszine.fi/tuomas-holopainen-music-inspired-life-times-scrooge/

      "”Music Inspired By The Life And Times Of Scrooge” on erittäin kunnianhimoinen teos, joka sisältää lukemattoman määrän erilaisia tunnelmia ja soittimia. Jotta levy avautuisi kunnolla ja sen kaikki sävyt pääsisivät hyvin esiin, vaatisi albumi useita kuuntelukertoja koska sen verran runsaasti erilaisia elementtejä levyltä löytyy."

      "Parhaiten albumi todennäköisesti toimii elokuvamusiikin ystäville, sillä kyseessä on käytännössä soundtrack, joka on elokuvan sijaan sävelletty kirjan pohjalta. Levy on myös todiste siitä, että maamme lahjakkaimpiin raskaan musiikin säveltäjiin kuuluvan Tuomas Holopaisen sävellystaidot ulottuvat paljon laajemmalle, kuin mihin pelkässä metalligenressä riittää tilaa."

      • tilaukseni myöhästyi

        Tuomaksen sinkku A Lifetime of Adventure hänen signeerauksellaan varustettuna on päässyt loppumaan Mad Suplylta. Ei ole tietoa, saavatko lisää. Sinkkua löytyy Nuclear Blastilta.


      • aikainen mato
        tilaukseni myöhästyi kirjoitti:

        Tuomaksen sinkku A Lifetime of Adventure hänen signeerauksellaan varustettuna on päässyt loppumaan Mad Suplylta. Ei ole tietoa, saavatko lisää. Sinkkua löytyy Nuclear Blastilta.

        Kuulostaa siltä, että Tuomakselle oli annettu signeerattavaksi vain pienehkö(?) pinkka noita sinkkuja, jotka myytiin sitten hetkessä loppuun. Onneksi tilasin omani ajoissa.


      • Eikös
        tilaukseni myöhästyi kirjoitti:

        Tuomaksen sinkku A Lifetime of Adventure hänen signeerauksellaan varustettuna on päässyt loppumaan Mad Suplylta. Ei ole tietoa, saavatko lisää. Sinkkua löytyy Nuclear Blastilta.

        tämä alunperin ollutkin "limited edition", näin lukee Mad Suplyn sivuilla - Tuomaksen nimmaroima, rajoitettu erä, yksinoikeudella meiltä!


    • nauttikaatte
      • Awesome Tuomas

        Kiitos : )


      • sinkun lyriikat

      • sinkun levyarvio

    • Nightwish 4ever

      Julkaistu 5.02.2014
      Official music video by Nightwish's Tuomas Holopainen, taken from his solo project 'Music Inspired By The Life And Times Of Scrooge'.
      Nyt jo lähes 47 000 lääpäisyä, joten hyvin menee Tuomas, mutta menköön.

    • pettynyt7

      Minusta tämä biisi on ikävä kyllä todella keskinkertainen. Biisin aikana ei oikeastaan tapahtunut mitään. Ja Johannan artikulointi on sen verran heikkoa, ettei sanoituksista meinaa saada mitään selvää. Toivattavasti muut biisit ovat parempia ja tämä on levyn (selvästi) heikoin biisi.

      • pettyneelle

        Tämän kappaleen vahvuus on nimenomaan kauniissa, yksinkertaisessa sävelmässä ja Johannan äänen herkkyydessä. Olisko sinulta mennyt jotain oleellista ohi? Se ei ole artikulointi.


    • Tuomaksen haastattel
    • smells like shit
    • Lady666

      Tuomaksen haastattelu:

      http://webzine.nightwish.fr/mag/post/interview-tuomas-holopainen-the-life-and-times-of-scrooge-english-version-2014-02-04

      Hyviä kysymyksiä ja laajat vastaukset. Mielenkiintoinen haastattelu.

      "Sabrina : You were also joined by Johanna and Miko Iivanainen who are jazz musicians. Can you tell us why you made that choice?"

      "Tuomas : When I started to gather the musicians and the singers for this album I wanted to keep it like a close family. I used the word « friendbook »: all the musicians and singers on this album are my closest friends. They are me and my wife’s best friends, so that’s why I chose them."

      Tuomas ja Johanna menneet salaa naimisiin! Jäänyt medialta huomaamatta.
      Onnea parille.

      • avossa vai aviossa?

        Minusta tuntuu, että on pikemminkin kyse avovaimosta kuin vaimosta, vaan enhän minä varmuudella tiedä. Avovaimo on englanniksi common law wife, mikä kuulostaa kovin kömpelöltä. En ihmettele, jos sen sijasta haluaa käyttää wife-sanaa.
        Joka tapauksessa hyvää jatkoa vain parille ja kiitokset uudesta levystä.


      • Avossa susiparina
        avossa vai aviossa? kirjoitti:

        Minusta tuntuu, että on pikemminkin kyse avovaimosta kuin vaimosta, vaan enhän minä varmuudella tiedä. Avovaimo on englanniksi common law wife, mikä kuulostaa kovin kömpelöltä. En ihmettele, jos sen sijasta haluaa käyttää wife-sanaa.
        Joka tapauksessa hyvää jatkoa vain parille ja kiitokset uudesta levystä.

        Tuomaksen manageri Tara Kojonen on täsmentänyt (kai suomalaistoimittajien kyselyihin), että pari asuu samassa osoitteessa mutta ei ole naimisissa.

        Itselleni on ihan sama, millaisessa liitossa Tuomas elää. Juridisesti asialla on toki suuri ero esim. erotilanteessa, riippuen siitä, onko tehty avioehtoa tai muita sopimuksia omaisuuden yms. suhteen.

        Biisistä: Liian simppeli miun makkuun, vaikka kertosäkeessä kyllä korvamadon aineksia onkin.


    • sovitus pianolle

      http://www.youtube.com/watch?v=LuGpa3wpXow
      Tässä on nuoren ja ilmeisen lahjakkaan pianistin tekemä oma sovitus Tuomas Holopaisen A Lifetime Of Adventuresta. Pianoversio kuulostaa hyvältä minun korvissani, toki pidän kovasti alkuperäisestä.

    • Sinkku tuli tänään

      Alternative-versio toimii myös hyvin, siis pelkät laulut ja orkestraatio. Kitara, rummut, piano ja basso jätetty pois. Valitettavasti jännitys oli mennyt kun en malttanut olla katselematta YouTube-videota noin parikymmentä kertaa mutta kyllä tämä edelleen toimii. Tuomaksen "nimikirjoitus" kansilehdessä on pelkkä töherrys joka voi merkitä mitä tahansa ja olla kenen tahansa tekemä, mutta niinhän nämä yleensä ovat.

    • Nightwish 4ever

      Tuomaksen nerous on juuri näissä simppeleissä tartuvissa melodioissa. Ne ovat sävelletty pianolla, jotn ne toimivat sillä. Rohkenesin arvuutta , että kenenkään muun nyky-rock-metalli-säveltäjän biisejä ei ole yhtäpaljon piano covereina kun Tuomaksen.
      A Lifetime Of Adventures on periaatteessa simpeli mutta siinä juuri onkin sen hyvyys. Jotkut valittivat lyriikassa toistoa, no ohan sitä, mutta se kuuluu tohon biisiin ja Johanna on todella enkelimäisen ihana - hyvä valinta ujolle nuorelle miehelle.
      JuuTuubin huomioita: joku olisi sitämieltä, että biisissä on Storytimen soinnut, toinen oli kuuli melodiassa , Vangeliksen - Ask the Mountainin, yksi oli sitä mieltä että Johanna kuulostaa Celtic Womanilta. Ihan hyviä huomioita, mutta Ask the Mountain ei oikein natsaa ja samoja sointuja on ihan pakko käyttä koska niitä on rajallisesti. Omaan korvaani alun pianoriffi oli melkein The Poet and the Pendulum alusta.

      • kokeilkaitsesoittaa

        Samaa mieltä pitkälti kanssasi. Kiinnitin kanssa huomiota samoihin Storytimen melodioihin. Melodiathan ovat Tuomaksen sielunmaisemaa, joten varmaan samankaltaisuuksia tulemme kuulemaan varmaan lisääkin. Simppeleitä melodioita on jotenkin raflaava ilmaisu ja pintapuolinen ilmaisu, vaikkakin taasen tarkoittanee pelkästään nyt tätä Tuomaksen sävellystä. Minusta kun taas tässä on syvyyttäkin taas hyvinkin paljon. Video on onnistunut. Naikkoset on kauniita ja "puhtoisia" ja laulavat kauniisti. Tuli aavistuksen myös Eva mieleen, kun muistutti ajoittain Anettea parhaimmillaan.

        Jos haluaa ja on mielenkiintoa tarkemmin syventyä Napapiirin pikajunan musiikkimaailmaan, niin löytää niitä koukkuja enemmänkin. Tuomashan muistaakseni mainosti niitä Imagnaerumin sisältävän monenmoisia salaperäisyyksiä, niitä koukkuja tuntuis löytyvän sieltäkin. Mutta kuten sanottu ne simppelit sävelkulut ovatkin useimmiten vähemmän simppeleitä miltä ne kuulostavat. Sopivat ainakin meikäläisen maailmaan hyvinkin.


    • ihmetys1

      mitenhän toi video menee tuolla johannan sivustolla kun aiemmin olli ihanat lauluäänet kuultavissa ja nyt kuulostaa kuin laulut tulisi jostain tynnyristä, tai ei ollenkaan olisi lauluja???

    • ei-tietokoneekspertt

      En saa avattua Johannan uusia kotisivuja. Onko muilla samaa ongelmaa?

    • yli 10x kuunnellut

      Eipä ihme, että Tuomaksen signeeraamat kappaleet A LIfetime of Adventure -sinkusta myytiin äkkiä loppuun, kun niitä oli vain 1000 kpl.
      Video näkyy saavan hyvin katsomiskertoja youtubessa, tähän mennessä noin 135 000 kertaa. Tietenkin alkuun tulee isot määrät klikkauksia, joiden määärä sitten tasaantuu jatkossa. Luulisin, että video pääsee kuukausissa yli miljoonan klikkauksen.

      • toinen versio

        Linkistä pääsee johannakurkela tumblr-sivustolle. Siellä voi keskeltä ylhäältä klikata soimaan vaihtoehtoisen version A Lifetime Of Adventure -kappaleesta, mitä on soitettu Escapist Radiossa.
        http://johannakurkela.tumblr.com/
        Sitten tämä 9.2.14 klo 13:52 kommentti on niin selvää trollausta ettei sellaisiin kannata vastata..


      • Älkää klikatko
        toinen versio kirjoitti:

        Linkistä pääsee johannakurkela tumblr-sivustolle. Siellä voi keskeltä ylhäältä klikata soimaan vaihtoehtoisen version A Lifetime Of Adventure -kappaleesta, mitä on soitettu Escapist Radiossa.
        http://johannakurkela.tumblr.com/
        Sitten tämä 9.2.14 klo 13:52 kommentti on niin selvää trollausta ettei sellaisiin kannata vastata..

        Tuolla sivustolla ei ole mitään tekemistä Johanna Kurkelan virallisten sivujen kanssa. Tökerön näköinen ja pelkkää eri paikoista laittomasti kopioitua materiaalia sisältävä tekele.

        En ymmärrä miksi näitä piraattilinkkejä pitää täällä muutenkaan jaella. Artistien itsensä asiaa ne eivät ainakaan aja, jos sitä nyt hetkeäkään edes ajattelit.


      • klik klik
        Älkää klikatko kirjoitti:

        Tuolla sivustolla ei ole mitään tekemistä Johanna Kurkelan virallisten sivujen kanssa. Tökerön näköinen ja pelkkää eri paikoista laittomasti kopioitua materiaalia sisältävä tekele.

        En ymmärrä miksi näitä piraattilinkkejä pitää täällä muutenkaan jaella. Artistien itsensä asiaa ne eivät ainakaan aja, jos sitä nyt hetkeäkään edes ajattelit.

        No oli siellä kuitenkin se vaihtoehtoinen versio kappaleesta, ihan kiva vaikka olenkin jo ehtinyt tottua siihen "isompaan". Muuten sivusto oli kyllä epävirallisen ja epäammattimaisen näköinen, täynnä Johannan kuvia ja sekalaista sälää- tuli ihan mieleen Anetten blogi, paitsi että Johannan kuvia ei ollut ottanut hän itse peilin edessä.


    • Johanna?

      Kappale on mielestäni aika hyvä. Suurin yllätys itselleni oli kuitenkin Johanna Kurkelan ääni, sillä en olisi uskonut että sen olevan noin möreä. Jotenkin olen aikaisemmin pitänyt sitä sellaisena homosexuellin hyttysen ininänä tai keijumaisena kissankellojen kilinänä. Jos tätä yrittäisi kuvata viininmaistelutermein, kyseessä olisi ikään kuin turkkilaisen karvaisia kiveksiään kourivan sänkileukaisen krapulaisen äijän röyhtäisy, josta on erotettavissa voimakkaan vanhan viinan hajun seasta hieman liian tujulla valkosipulikastikkeella höystetyn iskender kebabin jälkihöyryt.

      Ei ehkä ihan kaikkein naisellisin ilmaisu mitä pystyin tähän keksimään, mutta kuvaa sitä yllätystä minkä koin, jos ymmärrätte mitä yritän ajaa takaa. :D

    • S123

      Eikö levy ilmestynyt tänään 11.4?
      Eipä ollut Anttilassa eikä Prismassa... Harmittaa, kun nykyaikana ei enää ajatella niitä musiikin kuluttajia, jotka haluavat konkreettisen levyn kansineen kaikkineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      667
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe