Porvoon uimahallin epäsiisteys

uimari1

Porvoon uimahallin epäsiisteys kummastuttaa. ainakin miesten puolella on likaista erityisesti suihkutiloissa. Suihkuhuoneen lattia on kerta toisensa jälkeen sukkanöyhdän peitossa, eikä siivojia juuri näy. Varsinkin sunnuntaisin tuntuu olevan erityisen likaista. Kaiken kaikkiaan Porvoon uimahalli on kaikista käymistäni halleista kaikkein likaisin, mistään muualta en ole esim. saanut jalkasientä.

Myös kävijöille tiedoksi: höyrysaunassakaan ei käydä uimahousut jalassa, syynä hygienia sekä housuista haihtuva kloori, joka on myrkyllistä.

23

3117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uimari123

      Ihan samaa mieltä. Todella epäsiisti halli... Harrastan uintia ja aika monessa hallissa on ihan viime aikoinakin tullut käytyä. Porvoo vetää pohjat tässäkin asiassa. Henkilökunta on välinpitämätöntä eikä palautteella ole mitään vaikutusta. Väittävät vaan kiihkeästi, että siistiä on. Altaassakin ui vaikka mitä kiinteää roskaa ja vesi on sameaa. Yäks!

    • entinen porvoolainen

      eikö uimahalli ole ollut ennen siisti?
      Onko siivousfirma vaihtunut vai siivooja vain?
      Toivotaan että tulee parannusta asiaan!

    • hannes2

      Laitan saunassa perseen alle uimahousut, koska kaupunki ei kustanna edes kertakäyttöpeflettejä.

    • muuallakin uimassa

      Porvoon uimahalli on mielestäni todella siisti ainakin naisten puolelta ja yleisistä tiloista. Naissiivoojat eivät varmaankaan luuttua miesten puolella silloin kun se on auki vaan vasta sulkeutumisen jälkeen ymmärrettävistä syistä.
      Mitäs sotkette siellä miesten puolella sukkanöyhtienne kanssa?
      Ehkä sinun kannattaa pysyä kotona, jos siellä on mielestäsi niin siivotonta. Mene vaikka itäkeskukseen katsomaan miten siistiä siellä on.

      • täälläkin

        Joku hallin henkilökunnasta tuossa todistelee että siistiä on.


      • Börje123

        Niinpä.
        Monissa halleissa se jalkojenpesupiste on sijoitettu niin että, suihkutiloihin saapuva voi heti huuhtoa jalkansa puhtaaksi. Porvoossa nöyhtä pitää ensin tiputella sinnetänne ennenkuin pääsee pesupisteelle.
        Ja se idioottimainen tapa jakaa pukukaapit. Yleensä sumputetaan yhteen kulmaan kaikki kun koko muu pukkari on vapaa.


      • 63v

        No hei haloo,käynti optikolla voisi auttaa. Naisten pesutiloihin mentäessä on jalkojen desifiointipaikka heti oven oikealla puolella sisään tultaessa, Siinä on ihan kylttikin. Olen asioinut Porvoon hallissa useamman vuoden eikä ole ollut moittimista. Kassalta lähtien ollut hyvä palvelu. Joskus auttaisi peiliin katsominen.


      • kgljkghb

        Miten peiliin katsominen auttaa, jos pesupiste (ainakaan miesten puolella) ei ole heti saavuttaessa suihkutilaan vastassa. Oletko käynytkään ns vanhalla puolella?

        Onko pakko kommentoida jos ei ole kuin vähäalyisten asiaa?


    • petri malja

      Tänään annettu palautetta hallille mutta tuskinpa mitään tapahtuu. Surkuhupaisan näköistä kun moni asiakkaista pukkarin puolelle mennessään yrittää hyppiä sen likakertymän yli mikä suihkutilan oven edessä taas oli. Ja suihkutilan lattialla oli kakkaa, sen onneksi kävi paperilla pyyhkimässä se pitempi miespuolinen uimavalvoja. Siivoojaa ei näkynyt koko aikana vaikka halli oli pullollaan uimareita.

    • nähty on

      Halvat kiinalaiset urheilusukat aiheuttavat kotonakin tämän nöyhtä ongelman. Kyllä naiset jotka siivoavat pyörivät siellä miesten seassa. Koska saadaan miespuolisia siistijöitä naistenpuolelle tasa-arvon vuoksi.

    • orkkisadel

      miksi siellä pitää olla saippuat aina loppu?

      • vain yksi persoona

        Oliks tässä viestiketjussa vielä uimari 1234. Siis tuon uimari 1 muita sivupersoonia. Sama tyyppi kirjoittelee monella eri merkillä ja vaikuttaa siltä, että on kova hinku haukkua uimahallin henkilökuntaa. Uimahallin siisteydessä ainakaan tähän päivään ole ollut valittamista. Noi altaaseen kusijat ja lattialle kakkijat ovat riesa - se ei kyllä ole henkilökunnan vika. Porvoo on kyl niin pieni
        paikka ja vähän uutisia, et jos toi jalkasilsa pitäisi paikkansa, niin de olis paikallislehdessä etusivulla.


      • Hoitaja sinivalkoinen
        vain yksi persoona kirjoitti:

        Oliks tässä viestiketjussa vielä uimari 1234. Siis tuon uimari 1 muita sivupersoonia. Sama tyyppi kirjoittelee monella eri merkillä ja vaikuttaa siltä, että on kova hinku haukkua uimahallin henkilökuntaa. Uimahallin siisteydessä ainakaan tähän päivään ole ollut valittamista. Noi altaaseen kusijat ja lattialle kakkijat ovat riesa - se ei kyllä ole henkilökunnan vika. Porvoo on kyl niin pieni
        paikka ja vähän uutisia, et jos toi jalkasilsa pitäisi paikkansa, niin de olis paikallislehdessä etusivulla.

        Yleisimmin jalkasieni tarttuu pukuhuoneiden lattiasta. Uimahalleissa käytetään lattioiden pesuun desifioivia pesuaineita. Yleisimmät tartuntapaikat ovat urheiluhallien pukuhuoneet. Yleensä tartunnan saaja on keski-ikäinen mies, joka huolehtii jalkojensa hygieniasta huonosti.


    • Omavarainenn

      Osaako kukaan kertoa lisää tuosta jalkasienestä? Yritin katsoa sienikirjasta, mutta se ei tuntenut kyseistä sientä. Mutta jos korvasienikin on myrkyllinen, niin lienee sama homma jalkasienenkin kanssa?

      • vinkku

        Jalkasieni on hyvin yleinen suomen koivikoissa. Tavataan myös joidenkin korvien välistä. Ryöppäämällä siitä saa herkullisen aterian.


      • Partasi.eni

        Minun vanhasta sienikirjastani sattuu puuttumaan se sivu, missä kerrotaan partasienestä. Nyt kun noita parrakkaita kamelikuskeja on alkanut parveilla Porvoonkin uimahallissa, olisi syytä tunnistaa partasienikin. Kertokaa te ehjän sienikirjan omistajat, mitä partasienestä kerrotaan!


    • tarzan1

      Tervetuloa Hämeenlinnan uimahalliin,on siisti ja kuntosali samaan hintaan.

    • TodellaKyllästynyt

      Henkilökunta on todellakin välinpitämätön kaikkien ongelmien suhteen Porvoon uimahallissa. Eivät välitä säännöistä. Jopa henkilökuntaan kuuluva valvoja itse rikkoo sääntöjä, eli ui altaassa meikit naamassa ja tukka pesemättä ja kastelematta! !!!!?????
      Eli ongelmana naisten puolella on se etteivät jotkut naishenkilöt peseydy ennen altaaseen menoa. Se on inhottavaa. Ja henkilökunta ei puutu ongelmaan.

      • TäysinKyllästynyt

        Olen niin samaa mieltä siitä että henkilökunta ei välitä mistään eikä uimavalvojat hoida tehtäviään. Missä he ovat mitä he tekevät mikä on heidän tehtävänkuvansa????? Yksi tärkeimmistä tehtävistä olisi valvoa sitä, että ohjeita noudatetaan, eli PESEYDYTÄÄN ENNEN ALTAASEEN MENOA !!! Mutta EI se näyttää olevan ihan ylivoimainen tehtävä heille! Olisi hyvin yksinkertaista KÄÄNNYTTÄÄ JOKAINEN altaaseen menevä jolla on kuivat hiukset (likaiset tai kaikenmaailman lakat ja mömmöt päässä) . Mikä siinä on että ei voi pestä hiuksia ennen altaaseen menoa, TAI EDES KASTELLA, ETTÄ LUULISIMME, VOISIMME KUVITELLA ETTÄ TUO IHMINEN ON PESEYTYNYT ENNEN ALTAASEEN TULOA! Eikä hajusteyliherkän ihmisen tarvitsisi uida hajuvanan keskellä. Uima-allas on viimeinen paikka jossa hajusteyliherkkä ihminen kuvittelisi joutuvansa näiden hajusteliikakäyttäjäterrorien piinaamaksi.
        Kyllä muissakin ammateissa joutuu tekemään ja sanomaan asioita jotka eivät kaikkia miellytä.


    • uimaritäti

      Siistiä uimahalli minun mielestäni.

    • devakukku

      Meillä Porvoossa on hyvä ja siisti uimahalli ja käyttöaste korkea. Henkilökunta on asiansa osaavaa ja opastavat kuulutuksilla niin nuorta kuin varttuneempaa kävijää. Käykää valittajat muuallakin halleissa uimassa n iin huomaatte eron. Itse käyn hallissa 2-3krt vkossa ja olen tyytyväinen Porvoon uimahalliin

      • Kukkude_ittelles

        Olet siis sitä mieltä ettei suihkuntilan lattia ole täynnä nöyhtää? Rouvia jotka vesijuoksevat (mukaan lukien henkilökunnan edustaja) ilman suihkussa käyntiä. Lisäksi nuoriso ja maahanmuuttajat käyvät saunassa uima-asut päällä.


    • Tyytyväinenolka

      Käyn uimassa eri paikkakuntien uimahalleissa lähes viikottain ( kuntoutus kesken) ja kyllä Porvoon uimahalli on paras! Siisteys minusta ihan loistava! Ajomatkaa 30 minsaa mut kyl vaivan väärti.
      Peflettejä vois olla, siitä miinus.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14891
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe