Kuhmon piluralli

mökkiläinen

Mikä Kuhmolaisia vaivaa, kun pitää ruosteisilla Corollan romuilla ajella pitkin kahden kadun pätkää illasta aamuyöhön? Ratin ja kojelaudan välistä pilkottaa yllätys yllätys LIPPALAKKI, missä lukee varmaan "Karjala" tai "Lapin Kulta". Ei tunnu paljoa näitä verkkaripettereitä edes peruspukeutuminen kiinnostaa, kun päällä on sellaiset vaatteet mitä en itse edes kuvittele päälle ikinä pukevani.

Ehkä se sivistys Kuhmoon saadaan, kun otetaan somaleita tarpeeksi.

114

5802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soma-lia on kaunis

      Nämä on niitä nykyajan " huppu silmillä-housut kintussa" porukkaa, joita hävettää olla olemassa. Somalit tulevat samanlaisiksi heti, kunhan saavat vain sen ilmaisen ajotutkinnon ja auton eli he ovat sitten varmaan niitä suosikkivävypoikia kuhmolaisille martoille.

      • Carmacoka

        Ai Kuhmoon on tullut se "muotiin" mikä oli 600 km etelämpänä in joskus vuonna 1994? Voe voe tokkiisa... No ei ihme jos sieltä muuttaa vähänkään koulutusta haluava pois eikä koulututetumpia muuta Kuhmoon, kun "kavereina" olisi joko rallia ajavat möhömahafinninaamalippispäät tai pipopäälökäpöksyt. Nämäkin omissa epävarmuusalemmuuskomplekseissaan "pieksävät hesapellet" eli koulutetummat mikäli kaljapäissään mitään kykenevät tehdä.

        Ei voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla...


    • Never Kuhmo

      Lähin Kuhmosta heti kun sain sen verran koulusivistystä, että pärjään muualla. Kiitos kuuluu Kuhmon kansakoulun opettajille.

      • vaihtoehto

        Ennemmin kuhmon rauhallisissa metsissä marjoja keräämässä, kun helsingin kohisevilla kaduilla pulloja etsimässä.


      • Anonyymi
        vaihtoehto kirjoitti:

        Ennemmin kuhmon rauhallisissa metsissä marjoja keräämässä, kun helsingin kohisevilla kaduilla pulloja etsimässä.

        Aamen!


      • Anonyymi
        vaihtoehto kirjoitti:

        Ennemmin kuhmon rauhallisissa metsissä marjoja keräämässä, kun helsingin kohisevilla kaduilla pulloja etsimässä.

        Aivan näin.


    • 60-luvulla.

      Perukassa koulukiusaajina toimi opettaja,2tuntia jälki-istuntoa osin seisten olemattomien syiden vuoksi toimi myös moraalinvartiana ja ilmiantajana milloin millekin viraomaiselle mutta tappouhkauksen antaneen isännän pojat välttyivät kurinpitotoimilta ja luokalleenjäänniltä mutta orvot ja karjalansiirtolaisten lapset sai tuta opettajan sadismin julmasti samoin alkoholistin lapset oli silmätikkuna tämän uskovaisen isänmaallisen kansankynttilän hotteissa..

    • Pitkät matkat

      Kakka kopan golf ,mahtoi olla oikein 1,8l nähty raitilla.
      Oli xenon/ledivaloa ja kauhea jumputus vaan kuului, jotain räpinpaskaa siellä kuunneltiin.
      kiinalainen täysin joustamaton alustasarja täydensi kuskin ajonautintoa, voi sitä lippalakin värinää kun oli tiessä vähän koloa.
      Myötähäpeä oli kyllä suuri kun luulisi kuhmolaisnuoria vähän järkevämmäksi auton pitäjäksi.

      • mikäihmeen"oikein"?

        Mikä ihmeen "oikein 1.8l"? Onko se paljon vai vähän? Onhan meilläkin 1.8l.


      • Anonyymi

        Luulen että oot kateellinen mamman tisun lutkuttaja


    • Pilis bemari

      Kuhmossa on ajettu pilistä kautta aikain. Suurin osa 1960 luvun ja sen jälkeen syntyneistä Kuhmolaisista on syntynyt piliksen seurauksena.

    • ei hyvä, ei ei

      samaa kuin sisäsiittoisuus eli aivot ovat vinksvonks.

      • eikannatakaikkeeusko

        Paha mennä toisia tuomitsemaan. Sinäkö se sitten niin selväjärkinen olet? Uskot mitä uutisissa sanotaan, ja lehdet julistaa evankeliumia, kun amerikka avaa suunsa?


    • keba2

      Kuhmossa pukeudutaan sellaiseen asuun mikä tuntuu hyvältä.Täällä kaupungissa pukeudutaan muiden takia eikä olla muutenkaan uskalleta olla omia itsejänsä.Koko ajan on rooli päällä.Se kai on sitä sivistystä.Päälle popsitaan mieli pillereitä kun pää ei kestä suuren kaupungin elämää.Se on sitä sivistystä.Juntit on ihmisistä aidoimpia!

      • Mökkiläinen

        No sen kyllä huomaa että pukeudutaan niihin Makasiinin ryysyihin. Itse mökkiläisenä en edes viitsi laittaa jotain tuulipukua tai lenkkareita (sellaisia en omista) liikkuessani kaupungilla koska ne näyttävät itsellenikin niin juntilta.

        Kuka kaupungissa pukeutuu muiden takia? Oman itsensä takia siellä pukeudutaan.

        Mielialalääkkeitä, eikös nämä ole niitä teinityttöjen "ahdistukseen" olevia lääkärin määräämiä, kun ei viitsitä resurssien puutteisiin vedoten katsoa juurisyitä? Avioeroperhe, rikkonaiset kotiolot, vanhemmat koko ajan poissa eikä läheisyyttä saa kuin internetin kautta, pistäähän se kuupan kasvavalta sekaisin.

        Pillurallikulttuurissa on se hyvä puoli, että ihmiset näkevät toisiaan ulkona eivätkä ole kotona näyttöpäätteen ääressä!


    • Ajellut minäkin

      Eiköhän se pillurallin ajo kuulu ja ole kuulunut joka kaupunkiin tietyssä iässä. Parempi sekin kuin nököttää peräkamarissa.

      • voi voi

        Niinkun isät on maksanut bensat ja vielä tukun rahaa käteen työntänyt .
        .


    • pyöräilijä-pena

      parempi olisi varmaan, jos tuollaiset lippalakkiset tupajumit pysyisivätkin siellä peräkammarissa, pois haittana olemasta.

      • senuoruusonsemmost

        Tuloksena särjetty nuoruus? Ei pidä unohtaa että ihminen on laumaeläin. Nuorille sosiaaliset kontaktit ja hemmetin tärkeitä. Ja ajelkoon jos ajelevat, mutta eihän niillä muuta päässä olekkaan. Jos venäjä astuisi suomen puolelle, niin ne ajelis meiän nuorison kanssa samaa rallia tankeilla.


      • Jajajaa55

        Toyota ollu Kuhmon autoja iät ja ajat Toyota jos et muuta saa


    • lippis väärinpäin

      Taitaa nämä lippispojat olla niitä, jotka eivät oo sitä tavaraa saaneet koskaan sillee oikeesti ja oma rakas lippis suojaa siltä suurelta häpeältä, minkä se aiheuttaa.

      • nojumankeutasentän

        Ootko kade?!


    • Pilis bemari

      Kaikki lapset, joilla on molemmat vanhemmat Kuhmosta! Kysykää vanhemmiltanne:
      Missä autossa minut on siitetty?

      • autonomistaja

        Auto on hyvin tärkeä näillä seuduilla. Suorastaan pyhä, ja se on semmonen missä ei panna. Muuten häpäistään se, mitä varten auto on tehty, eli ajamista varten. Auton pyhä toimivuus, sen suht hieno ulkonäkö ja hohto häipyvät, jos siinä tehdään jotain sellaista, mihin sitä ei ole tarkoitettu.


      • MoniMonni

        Yksi tyttö kertoi, että hänet on pantu alulle Känsäkouran parkkipaikalla Kekriyönä...


    • Ykskas

      Eikö mökkiläisellä kulu aika mökillä kun illat päivystää pilisrallia keskustassa.

      • kakskolneli

        Et taida olla Kuhmosta? Eihän sen keskustan läpi kuin tarvitse ajaa ja kellon ajasta riippumatta on ralli käynnissä.


      • toivotulevassa
        kakskolneli kirjoitti:

        Et taida olla Kuhmosta? Eihän sen keskustan läpi kuin tarvitse ajaa ja kellon ajasta riippumatta on ralli käynnissä.

        Go kuhmo! Lissää akkoja niin saahaan väkiluku nousuun! Tästä kaupungista tulee vielä... Tästä tulee... Niin. Kyllä tästä vielä saadaan... No. Ainakin jotain.


    • mäyris

      sehän on parasta kuhmossa se pilis! täällä mitään muuta oo ku heikura ja villipeura pilisringin lisäksi

      • kaikenlaistnähny

        Riippuu siitä mitä kukin haluaa tehdä ja päätellä sen puoleen mitä kuhmossa on, ja mitä ei. Mutta kyllä tänne thaimaan temppelien kullan hohtoa kaivataan. Olen valmis toimimaan suunnittelijana...


      • Anonyymi

        mulla on ollut kuhmolainen mies, jolla ei seiso onko se yleistä kuhmolaisilla


    • konservatiivi1

      Piliksen arvostelijat menkkööt itseensä, kyllä Kuhmo olisi iltaisin melkoinen aavekaupunki ilman piliksenajeluita. Se on nuorten tapa viettää aikaansa ja tavata kavereita. Itsekkin harrastin sitä, tosin siitä on jo yli 40 v, aikaa.

      • Ex pilistelijä

        Tulipa itekki kierrettyä muutaman tuhat kertaa 80-luvulla.

        Pilis meni linkkuriaseman takaa takaisin koulukadulle ja Essolta takaisin. Sitten laittovat siihen linja-autoaemalle kieltomerkin, että koulukadulle ei henkilöautolla saanut ajaa. Pilis muuttu Marikon edestä ajettavaksi. Toki Sirkan ja Pankin edestä ajettiin välillä ja kesäisin Kelolla käyden.


      • pilismihinkäänvie
        Ex pilistelijä kirjoitti:

        Tulipa itekki kierrettyä muutaman tuhat kertaa 80-luvulla.

        Pilis meni linkkuriaseman takaa takaisin koulukadulle ja Essolta takaisin. Sitten laittovat siihen linja-autoaemalle kieltomerkin, että koulukadulle ei henkilöautolla saanut ajaa. Pilis muuttu Marikon edestä ajettavaksi. Toki Sirkan ja Pankin edestä ajettiin välillä ja kesäisin Kelolla käyden.

        Helpompi isoissa kaupungeissa missä riittää teitä... Mutta ajatelkoon nuoriso myös tulevaisuutta. Mistä rahat bensaan? Jonain päivänä rahan arvo romahtaa. Näin on kerrottu. Tuolla on ukkelit jotka tietää miten saada kansa köyhäks. Ennemmin ymmärtäisin jos kansa harjoittelisi sodankäyntiä.


    • ptryy, tyhmä

      no, jos ei kerran elämässä ole muuta kuin se kesken jäänyt hiekkalaatikkoleikki, niin antaa olla.

      • odotellaasvain

        Niin. Voi olla helppoa sanoa niillä, joiden elämä on "kunnossa".


    • Pilis bemari

      Mikäli lapsi on siitetty Ladassa hän on vasemmistoliittolainen. Kokoomuslaiset on tehty Bemarissa ta Mersussa. Kepulaisilla oli Volvo. Demareille jää sitten nämä japanilaiset riisikupit. Ongelma on, että mistä saivat alkunsa Vennamolaiset, eli nykyiset Persut. Onkohan ne sitten pantu Fordeissa ja Volkkareissa.
      Verratkaa poliittistavakaumustanne siihen autoon, mikä isällänne oli ennen syntymäänne, niin olen varma, että analyysini on oikea.

    • Pitkät matkat

      Oikein 1,8 sen takia kun yleensä kuhmossa mäkee 1,43 ja 1,6 litraisia corollan raatoja

    • Pilis bemari

      Joku viisas ajattelee, että missä ne vihreät on siitetty. No Kuhmossa ei ole montaa.
      Kelolta polkurattaalla saatille ja aitassa, ladossa tai saunassa hätäinenn sutaisu ja niin syntyy vihreä. Kristillis demokraattien syntymä on täysi mysteeri.
      Ruotsinkielisten lisääntyminen on myös täysi mysteeri näillä leveysasteilla.

    • Tulevaisuus huoletta

      Saisi polttoaineen hinta nousta vielä puolella ja ulkomaan tuonti lopettaa.
      ei ajelisi varattomat penikan ärvisköt hupia kylällä.
      Muutenkin tuollaiset vanhat auton romut saastuttaa paljon.

    • Pilis bemari

      Nyt kun kevät tulee. Olisi hyvä, että kaikki alkaisivat starttailla kesäautojaan, että saataisiin eloa pilisrinkiin. Kaikki 16 vuotta täyttäneet likat liikkeelle, että saadaan vipinää hommaan. Ja stereot täysille.

    • Kädettömät

      Pilis bemarilla ei taida oikeasti olla BMW:tä kuin märissä unissa.
      Lippisvinossa pitää corollaa sakkuuttaa kuin kuin paraskin f1 kuski.

      • Jepulis joo

        Mitä yhteistä on Bemarilla ja kortongilla. No, molempien sisällä on mulkku tai peräti pippeli. Noon se vuan on.


    • kallemallia63

      se on se gammapis se nykynuorten kilju. sitä ne korollissaan suoneen vetävät. toesta se oli ennen ku juotiin viinaa ja lyötiin naesia sillon oli kaekki paremmin!! voevoevoe

    • opetelkaa ajamaan

      Mistä te Kuhmolaiset olette ajokorttinne saaneet kun tuntuu tuolla maantiellä olevan niin suuria ongelmia ajaa liikennesääntöjen ja hyvien ajotapojen mukaan?
      Roikutaan edellä ajavan takapuskurissa kiinni eikä voida ohi mennä vaikka pitkä ja tyhjä suora edessä. Ja jos vähänkin lunta satanut niin ajetaan p..kele keskellä tietä monta pässinpäätä peräkkäin niin että kohta on hirvittävät boorit ja et yksinkertaisesti enää voi ajaa sivummassa. Ja nopeusrajoituksetkin tuottavat ongelmia, 100km/h rajoituksen alueella ajetaan 90km/h ja 80km/h rajoituksella samalla nopeudella!!??
      Teille Kuhmolaisille pitäisi laittaa autokoulu vähintään viisivuotiseksi.

      • opetellaan opetallaa

        No hei ei se lippahattu syvällä päässä oikein pysty ohittamaan! Lippahattu estää myös sivuille näkymiset niin pittää ajella keskellä tietä.


      • Perus Kuhmolainen

        Kuhmolaiset ovat saaneet ajkorttinsa opetusluvalla. Näin huono liikennekäyttäytyminen perityy isältä pojalle/tyttärelle. Loput on varmaan käyneet kirjekurssilla.


      • Tulisuudelma
        Perus Kuhmolainen kirjoitti:

        Kuhmolaiset ovat saaneet ajkorttinsa opetusluvalla. Näin huono liikennekäyttäytyminen perityy isältä pojalle/tyttärelle. Loput on varmaan käyneet kirjekurssilla.

        Pilis ringille tiedoksi. Nahkaminariin pukeutunut blondi ei lähde amispoikien kyytiin.
        Amispojat on ällöjä, joilla ei pysy kädet kurissa. Ne haisee pahalta ja laukee nopeasti. Mikäli sinulla herrasmies on kunnon auto niin ota kyytiin. Pääset taivaaseen.


      • kieli keskellä suuta

        Nin mutta täälläpä ei syksyisin TALVI YLLÄTÄ autoilijoita,niinkuin kehäkolmosen seutuvilla jossa päättömänä painetaan 80 autoa samaan limppiin


    • Penikat kuriin

      Loppuu se katsastamattomilla paskakotteroilla kylän kiertäminen kunhan saadaan poliisiautoihin automaattiset kilven-luku laitteet.
      Muutenkin nuo saastuttavat vanhat paskat pitää saada pois liikenteestä.
      Venäjältä tuontirajoitukset päälle kun se polttoaine mitä sieltä tuodaan on huonolaatuista.

      • Pilis bemari

        Kuhmossa ei ole karusellia, joten liikenneympyrän kierto on korvike. Ainut hyvä asia täällä on, että saa halpaa bensaa. Se on aivan yhtä hyvää kuin Suomessa.
        Kyllä pilis ajo on oikeastaan ainut aktiviteetti, joka saa actionia Kuhmoon.
        Toivottavasti nuoret satsaavat autoihinsa, jotta saadaan värikkäitä menopelejä keskustaa kiertämään. Ladakin voi olla kiinnostava, kun käyttää mielikuvitusta.
        Leningrad Cowboyseilla oli hienosti tuunattu Lada.
        Viikonlopun pilis ajoon olisi hyvä saada mukaan myös traktoreita.
        Mopopojat saisivat vähän moottorin pärinää, jos kokoontuisivat keskustaan isoin joukoin.


    • Perus Kuhmolainen

      On hirvittävä ajatus, että pilis ajo kokisi uuden kevään. Tämä määrä, mikä nyt kiertää kaupunkia on jo häiritsevää.

    • Tehottomat kotterot

      Ei tunnu laatuasiat olevan tiedossa neuvostobensiinin osalta.
      Vaan kyllä se teidän ruosteraatoihin passaa,vaikka ei puoletkaan aineesta tuota ainakaan voimaa.

    • YlösAlas

      Mopopojat ajavat ritsapimppirallia...

    • Hekohekoheko...

      Kohta raja kiinni, polttoaineen hintaan tulee kovia korotuksia ja auton käyttömaksuihin.
      Alkaa pian vähenemään tyhjätasku finninaamojen ajelut.

    • josbensa...

      Jaa-a. Taitaa tulla muutto pois perukoilta. Ei tuolla ilman autoa selvitä.

      • kuka mitä hä

        Onse kumma ihmettevät muuallakin ketkä Kuhmossa käyneet miten siellä on niin paljo vanhoja tojotia...ajaako siel vielä joku pilistä??


    • Ei koskaan toyotaa

      Ukilla-isällä -pojalla-koko suvulla ollut toyota niin ei semmoisen aivopesun jälkeen ole paljoa vaihtoehtoja.
      Hyvä kasvualusta on vielä vähäinen koulutustaso ja matala varallisuustaso.
      Sitä en tiedä että jos lapsi on sukupolvien ajan siitetty toyotan takapenkillä, mitä se vaikuttaa tojotismi nimisen sairauden yleisyyteen.

    • Luonteen sympatiat

      Minä en ole koskan rakastunut autoon, ajaja on se joka kiinnostaa.

    • Sateenkaari kuhmo

      Jaa että listalla kaikki jotka autoilee.
      Makunsa kullakin.

      • Mikki hiiri

        Entäs sitten jos vänkärin paikalla istuis joku maahanmuuttaja. Joku huntupää miten se kuskin lippis silloin vipattaa!


    • kuhmoonperseestä

      olen 18 vuotias nuorimies muutin pois kuhmosta koska siellä ei voi olla omaihtesä tai tehä mistä tykkää kaikki on arvostelemassa ja räkimässä. vihaan kuhmoa!

      • mamenko

        Hyvä. Oikea ratkasu. Älä kuitenkaan vihaa. Viha on negatiivinen tunne, joka aiheuttaa harmia vain sinulle. Unohda joksikin aikaa koko Kuhmo. Keskity uusiin haasteisiin ja rakenna oma elämäsi toisaalla. Ajan kanssa saat uutta näkökulmaa Kuhmoon ja kuhmolaisiin. Huomaat sen sitten myöhemmin ja siihen menee varmaankin aikaa. Toivotan pelkkää hyvää sinulle nuorimies.


    • Led valot takana

      Joku lippispää kaahaa isin valkoisella autolla.
      Mahtaakohan takuu korvata jos laukeaa kuminpolton takia.
      Seuraavan kerran kun näen otan kuvan ja lähetän sen viranomaisille ja merkkihuoltoon ettei mene mahdolliset viat takuun piikkiin.
      Ps. ne aurinkolasit oli muotia 20 vuotta sitten.

    • ringinrullaaja

      Mistähän joku on päätelly että isien autoilla kuhmossa ajetaan tuota rinkiä päivät pitkät, taitaa olla lähes kaikilla kuitenkin omat autot, eikä niitä corollan räpsyjä täällä pahemmin näy muutamaa lukuunottamatta. Kyllä mun mielipide tähän keskusteluun on että ne jotka täällä valittaa ei oo joko eläny nuoruuttasa niinku ois halunnu vaan potkiutunu "isojen poikien tossujen mukana" tai muuten vaan on joku turha nössykkä joka istuu tietokoneella päivät kirjottamassa tämmöstä pas*aa! HANKKIKAA NYT SE OMA ELÄMÄ ETTEI TARVI TÄMMÖSESTÄ VÄLITTÄÄ!!

      • Tulisuudelma

        Mikäli arvioit Kuhmolaiset nuorison. Pilistä ajetaan tonni9n Toyotalla, tai jos isukki on kännissä ni9in laianataan Kymppitonnin romu. Odottelen niitä kestäviä herrasmiehiä, jotka pysäytt'v't BMW:n tai Audin. MB lienee liikaa unelmoitu-
        Kuhmo on käpykylä.


      • kutdb
        Tulisuudelma kirjoitti:

        Mikäli arvioit Kuhmolaiset nuorison. Pilistä ajetaan tonni9n Toyotalla, tai jos isukki on kännissä ni9in laianataan Kymppitonnin romu. Odottelen niitä kestäviä herrasmiehiä, jotka pysäytt'v't BMW:n tai Audin. MB lienee liikaa unelmoitu-
        Kuhmo on käpykylä.

        Muista tulisuudelma mennä tänään kouluun opettelemaan oikeinkirjoitusta,kun näkyy noita virheitä olevan liian paljon.


      • hilmanni

        Puhut asiaa. Kyllä se o hyvä juttu,että ratas pyörii.EI kannata, katkeroituneesta mökkihöperöstä, paljoa välittää.


    • ringinrullaaja

      Tulisuudelma nimimerkillä kirjotteleva taitaa olla pikkasen säälittävä kepinkerjääjä, jos sinua kaupungilla näkyy niin ei varmasti kukaan pysähdy kohdallesi. Tai säälistä voin pysähtyä ja näyttää paljasta pe*settä ikkunasta auton "romustani." Sulla sitä ei taida olla parempaa tekemistäkään kun kommentoia tänne, kukaan jaksa tuota sun turhaa ruikutustasi.

      • Tulisuudelma

        Ringinrullaakaa on just tommonen ällö , joka ajelee romu Toyotalla. Käärii sätkää ja juo rapakaljaa, suurin herkku on HK:: n lenkki. Näytä sitä takapuoltasi, kun edessä ei ole näytettävää saati käytettävää.
        Pyrkii päälle, mut hups multa tuli jo, vaikkei ole puutarhuri,
        Puhuu isoja kuinka on tappanut hirviä, muttei kehtaa mehtään menä, vaan ampuu auton akkunasta. perinteinen pölhö ja ällö, jos viereen ottaisi niin piereskelesi, eikä muuhun pystyisi. ÄLLÖ


    • vikojaonkaikissa

      jepjep.. viat löytyy muista kuin itsestään. Kannattaisikohan sinun tulisuudelma vilkaista peiliin ja miettiä omia puutteitasi, vai onko kenties luurankoja kaapissa? se voi olla syy tuohon ihmisten arvostelemiseen ja jos väität että jokainen kuhmolainen on tuollainen kuin aiemmin kirjoitit niin kannattaisikohan vaihtaa seuraa?? siinä sulle pähkinä purtavaksi...

    • HaJorma

      kaikista pahimpia pilistelijöitä on vanhukset. Siinä ei ole mitään väärää että jos haluaa ajaa HIEMAN hitaammin turvallisuudentunteen vuoksi mutta jos kaupungissa ajat taajama alueella 20km/h 40 alueella ja takana letka autoja etkä käytä vilkkuja yms.. niin siinähän sitä vasta voi sattuakkin... Subbareista aiheutuva melu on nyt vain siedettävä saahan sitä musiikkia kuunnella lujalla erityisesti jos on panostanut äänentoistoon ja jos se häiritsee niin muuttakaa pois kaupungista, niin yksinketaista se vain on. Olettehan tekin joskus olleet nuoria ja tehneet typeriä virheitä/asioita mutta niistähän sitä opitaan ja nuorilla kuuluukin olla hauskaa, liiallinen kotona istuminen ja opiskelu se vasta hirvittääkin, tunnen paljon ihmisiä ketkä olivat hyviä koulussa/töissä ja tekivät sitä vapaa-ajallakin pitämättä hauskaa nauraen luusereille joilla on kivaa. Rahaahan sillä saa mutta tämän tyyliset ihmiset ovat tunnepuoleltaan heikkoja. Sosiaaliset taidot nollissa ja mielenterveysongelmia riittää ja muut kärsivät. No ompahan rahaa ainakin..sillähän sitä onnea saa jokainen tekee oman valintansa elämänsä suhteen ja suurinosa katuu päätöksiään myöhemmin mutta edelleen niistä oppii ja jos niitä ei opi niin myöhemmin tulee ongelmia erinäisissä tilanteissa. Eli olit sitten kaljaa juova amis tai nirppanokka lukiolainen tai mikä tahansa oletkin niin: Elä elämäsi täysillä ja nauttien siitä välittämättä muista!

    • Oletko tyhmä?

      Tarpeeton melun tuottaminen on kyllä kiellettyä.

    • Vajakki1

      Joo elää täysillä, eli yö kaudet terroisoida kaupunkia basson runkutuksella. Hahahahaa lähinnä hoitoon joutasivat.

      • Lada fani

        Olisi hauskaa, jos kaikki Suommen Ladan omistajat tulisivat Kuhmoon pilistä ajamaan. Mukava olisi nähdä joka viikonloppu kommunisti veljien aikaansaannoksia.
        Ladoja on niin vähän Kuhmossa, että tarvitaan menopelejä ympäri Suomea.


      • Lämmin auto
        Lada fani kirjoitti:

        Olisi hauskaa, jos kaikki Suommen Ladan omistajat tulisivat Kuhmoon pilistä ajamaan. Mukava olisi nähdä joka viikonloppu kommunisti veljien aikaansaannoksia.
        Ladoja on niin vähän Kuhmossa, että tarvitaan menopelejä ympäri Suomea.

        Lada sopii hyvin Kuhmon katukuvaan, koska täällä ollaan kuin Venäjällä. Oikeastaan Kuhmolainen ilman Ladaa on kuin järvi ilman kalaa. Kaikkien Kuhmolaiste pitäisi hankkia Lada, niin saataisiin tänne oikea idän ihmeiden keskittymä. Joku autokorjaamo voisi keskittyä niiden korjaamiseen.


      • kirveskansa taistoon
        Lämmin auto kirjoitti:

        Lada sopii hyvin Kuhmon katukuvaan, koska täällä ollaan kuin Venäjällä. Oikeastaan Kuhmolainen ilman Ladaa on kuin järvi ilman kalaa. Kaikkien Kuhmolaiste pitäisi hankkia Lada, niin saataisiin tänne oikea idän ihmeiden keskittymä. Joku autokorjaamo voisi keskittyä niiden korjaamiseen.

        Lada kulkupelinä Kuhmossa voisi olla hyvin järkevä ratkaisu. Venäjältä saisi varaosat tosi edullisesti. Ruplan kurssin heikentyessä ne ovat kohta melkein ilmaisia. Lada on tosiaankin suunniteltu siperian olosuhteisiin, joten se tärähtää käyntiin kovemmallakin pakkasella.
        Kyllä susilakissa kehtaa Kuhmossa kurvailla. Tosin kunnon koppalakki rajan takaa saattaa myös satunnaista turistia säväyttää.
        Mikäli Kuhmon viimeinen kommari on vielä vedossa, voisi käydä hankkimassa tovereilta kunniamerkeillä koristellun armeija pusakan ja pölhistellä torilla. Jos siis uskaltaa.


    • Tulisuudelma

      Kävin Oulussa. Paikalliselle huoltoasemalle tuli oikein mukava lukiolainen.
      Jouotiin cocista ja syötiin munkkia. Keskusteltiin elämän suurista arvoista. Tosi sivistynyt, eikä mikään Ällö amispoika. Ainut ikävä asia, että kaveri ei ollut vielä 18 vaan liikkeellä mopoautolla, mitä en ensin tiennyt. Oli vähän ahdasta harrastaa lemmiskelyä, mutta sujui se kuitenkin. Ei haissut poika sätkälle.
      Ihan kiva kun ei tarvinnut kuunnella tyhmiä puheita hirvien tappamisesta.

    • voisit laihduttaa

      Ootpa sitten lihava, jos et mopoautossa sopinut panemaan nuorta poikaa aisoihin.

      • Peukkuja

        Tulisuudelma


      • jhdb
        Peukkuja kirjoitti:

        Tulisuudelma

        Taidat Tulisuudelma olla varsinainen jakorasia.


      • Tulisuudelma
        jhdb kirjoitti:

        Taidat Tulisuudelma olla varsinainen jakorasia.

        Minä en ole jakorasia. Esimerkiksi ällöt amispojat ei kelpaa. Joku Talvivaaran raktori kuski yritti vongata, mutta ilman jäi. On myöskin turha luulla, että nousisin kavereiden kyytiin, jotka litkivät kaljaa , jossain romu autossa ja soittavat juntti musaa tai heviä.
        Sätkä huulessa ja takki auki lähestyvät joutuvat heti ällö listalle. Olen siis hyvin valikoiva.


      • khyll
        Tulisuudelma kirjoitti:

        Minä en ole jakorasia. Esimerkiksi ällöt amispojat ei kelpaa. Joku Talvivaaran raktori kuski yritti vongata, mutta ilman jäi. On myöskin turha luulla, että nousisin kavereiden kyytiin, jotka litkivät kaljaa , jossain romu autossa ja soittavat juntti musaa tai heviä.
        Sätkä huulessa ja takki auki lähestyvät joutuvat heti ällö listalle. Olen siis hyvin valikoiva.

        Tokihan "yrittäjä" saa asiakkaansa valikoida jos likviditeetti sallii:)


    • Pilis bemari

      Mä ajelin kaupungilla. Makasiinin edessä näin tosi hyvät sääret. Pakko oli kurvaa paikalle. Vähän nuoren näköinen blondi. Rinnat oli laitettu kivasti esille. Lähti kyytiin, mutta kun huomasi mun Wunderbaumin ja haistoi tupakan hajun. Olin vielä just ollut vaihtamassa renkaita ja vahannut autoa. Pyysi päästä pois. Sanoi mä en voi sietää Amis poikia. Ei se uskonut, etten ole amispoika. Sääli olis ollut mukava vetää parit varvit. No pitää yrittää uudelleen, kun on puhtaat farkut. Tiedän ainakin, minkä näköinen Kuhmon kuumin suutelija on.

    • vielä kun sais

      hauska juttu, kun kumpikin on tuttu.

    • Pilis Bemari23

      Olin vappu aattona ajamassa pilistä Sotkamossa. Oli varaa valita ja nappasi heti.
      Kannattaa ajaa Sotkamoon pilikselle. Uskomattomia mimmejä.

      • 65 v nuori !!

        Vaan on jollain kova päänkivistys siitä jos näkee sellaisenkin ihmeen tässä käpykylässä että täällä vielä on joku nuori,joka ei ole vielä joutunut lähtemään "paskasuomeen"=Helsingin seudulle.Ettekö te itse ole olleet koskaan nuoria? Ei täällä ole nuorisolle kovinkaan paljon ajankulua/ohjelmaa , esim juhannuksena,,menkää vaikka Sotkamoon tai minne vaan eihän täällä kukaan järjestä enää mitään,onko ihme jos nuo tuossa aikaansa kuluttaa,löysätkää pipoa te aikuisina itseänne pitävät.


    • Urmas rietas

      Minä otin tulisuudelmasta kuvan viimekesänä .Osaakohan hän aavistaa missä toinen käteni parhaillaan on ja mitä tekemässä.. Toisessa kädessä tulisuudelman kuva kokoa sopiva.

    • Pilis bemari

      Käytiin Joensuussa kaverin luona auton ostossa mukaan tarttui Lada Niva.
      Tällä autolla olis tarkoitus tehdä kesälomateissu itänaapuriin aina Murmanskiin saakka. Kalastusta ja naisten nauratusta. Saa nähdä, miten Suomi poikaa lykästää.
      Oli niin kuuma, että piti käydä rannalla. Kyllä täytyy sanoa, että on neito kauneimmillaan pikku bikinissä. Vähän ajetaan Ladalla pilistä, mutta päätetään parkkiin ja terassille parille pitkälle. Myöhemmin baariin.
      Mitenkäs vähemmän varakkaat Kuhmolaiset ryntäättekö terassilta yökerhoon?
      On onni syntyä Kuhmossa, kun osaa nuorena muuttaa maailmalle.

    • Rivienvälistä

      Taitaa se niva olla ukin vanha kilvetön ruostekasa paskahuussin takana, ja ainoat bikiniasuiset naiset olet nähnyt anttilan kuvastosta.

      • Pilis bemari

        Näittekö Juhannus yönä Kuhmon raittia ajeli edes takaisin 2 Toyota Supraa. Sininen ja musta. Oli Sumusalmen sexipedot saalistusmatkalla.
        Sininen sai tumman punaisiin leggenseihin pukeutuneen mimmin kyytiin.


      • harasoo-trastuiiii
        Pilis bemari kirjoitti:

        Näittekö Juhannus yönä Kuhmon raittia ajeli edes takaisin 2 Toyota Supraa. Sininen ja musta. Oli Sumusalmen sexipedot saalistusmatkalla.
        Sininen sai tumman punaisiin leggenseihin pukeutuneen mimmin kyytiin.

        Isä ja setä etsivät tyttäriään Kuhmon pahamaineisilta kaduilta. Onneksi löytyi, niin saatiin Tatjana 12-vuotta kotia nukkumaan. Äiti-Irinakin sai tyytyväisnä unta.


    • Joku roti pitää olla

      Repesin totaalisesti kun näin tuunatun 940 volvon, ihan kaamea mötöstys.
      Yllättäen kuskilla lippalakki päässä.

      • Pilis bemari

        Onko se kaikkien aikojen kuuluisin Kuhmolaiskuski Kale vainaa lähtenyt pilisteleen.


    • Ei mene kauan

      Onneksi uusi liikenteen valvonta yksikkö napsii nuo vakuuttamattomat ja katsastamattomat paskat pois liikenteestä.

      • Pilis bemari

        Nyt kaikki kaverit, jotka unelmoitte ajavanne pilistä, mutta lompakko on laiha.
        Vihje: ostakaa Fiat, ne on halpoja. Sitten vain Kimi Ferrari lippis päähän niin jopa rupee Lyyti laulaa. Ennen vanhaa kuulemma Fiatit tuunattiin kuulostamaan Ferrarilta poistamalla äänenvaimennin.


    • Pilis bemari

      Nyt kaikki Nyrkki Kyllikin poikaystävät katsokaa Jim kanavaa. Peliä vetää nainen, joka oli mun kyydissä Kuhmossa. Muodollisesti pätevä juontaja.

      • Pilis bemari

        Kaikki Bemaristit ja muut hurjat varautukaa ensi lauantain kilvan ajoon Kelolta Vartiukseen. Kaasu pohjaan Toholammen tyyliin ja Kuhmon perinteitä kunnioittaen.
        Kevyet mullat. Peräkammarin pojat pysykööt kotonaan!


    • Surkeaa toimintaa.

      Eiköhän bemareilla kaahaaminen saisi nyt loppua, taas kuoli 3 syytöntä.

      • Don Sumusalmi

        Meillä Suomussalmella on 2 Toyota Supraa. Kuhmolaisten surkeat Bemarit eivät meille pärjää. Tulemme lauantaina.


    • pineeliministeri

      tulkaa vaan ja ottakaa tyttöjä kyytiin meilläkun ei niitä ole!

      • Don Sumusalmi

        Ei ole tyttöjä, mutta onhan teillä niitä pulimummoja.


    • hi:luxuxsta

      mulla on komee hiluxi tuun ja ajan teijän ruttusista rönttösenhoukuttelu kipoista ylitte ja huuan kuhmon teinareille jotta halavatunhupakot jouttuin jo lavalle vien saareen ja naimma

    • Patroll

      Hiluxin paskalla pääse kuin suojatiekorokkeesta yli jos siitäkään.
      Ihan toivoton paska vaikka kaikki kehuu jotka ei ole paremmalla edes ajaneet

    • sumusalmen suhari

      Joko se "pilis bemari" eli "kuhmon kovin" on saanut sen superautonsa?

    • TuristiJuu

      Kuhmon tojomiesten henkeäsalpaavia keskusteluja, kun aivot on jääneet pyörän alle...

    • Pilis bemari

      Kuhmolaisten pilurallai ei ole mitään Toholammin Bemari miesten saavutuksia verrattaessa. Viikonloppuna olisi hyvä nähdä kunnon ajoa.

      • Pilis bemari

        Nelosella ohjelmaa juontaa Iida joka on nimimerkki Tulisuudelma. Hänen kysymyksensä suomalaisesta kaupungista jossa on 4 i kirjainta ei ole Kuhmo.
        Oikea vastaus on Riihimäki. Sillä saa tonnin, muttei pilua.
        Jokainen pilurallin ajaja voi miettiä ottaisiko tonnin vai Idan auton takapenkille.
        Katsokaa pojat noita hinkkejä. Nyrkki Kyllikille kyytiä.


      • Mörökölli
        Pilis bemari kirjoitti:

        Nelosella ohjelmaa juontaa Iida joka on nimimerkki Tulisuudelma. Hänen kysymyksensä suomalaisesta kaupungista jossa on 4 i kirjainta ei ole Kuhmo.
        Oikea vastaus on Riihimäki. Sillä saa tonnin, muttei pilua.
        Jokainen pilurallin ajaja voi miettiä ottaisiko tonnin vai Idan auton takapenkille.
        Katsokaa pojat noita hinkkejä. Nyrkki Kyllikille kyytiä.

        Avasin TV:n tuo peliä nelosella pitävä tyttö on sexikkäintä ikinä. Kohta tuhraantuu TV ruutu.


      • Pilis bemari
        Mörökölli kirjoitti:

        Avasin TV:n tuo peliä nelosella pitävä tyttö on sexikkäintä ikinä. Kohta tuhraantuu TV ruutu.

        Nyt Riihimäki tuottaa jo 1600€. Mutta mieluummin otan ton tytön kyytiin kuin noi rahat. Aivan ihana Tulisuudelma.


    • saatanankyrpä666

      ite oot lippalakki nössö

    • nimeton97

      Minulla on karvanen lippalakki... ite oot pieni nössö ankka

    • Anonyymi

      Pilis takaisin. La tulille. Lihapiirakkaa grillistä.

    • Anonyymi

      Joutavilla jotahi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2230
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1741
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1596
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      292
      1233
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1099
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      928
    Aihe