onko pakko naiset

miesjoo

Minkä takia tyttö/naisystäväni on pakko laittaa tusinoittain viestejä päivinä, jolloin emme näe ja vaikka olisimme nähnytkin. Soittaa myös vähintään kerran päivässä illalla ennen nukkumaanmenoa vaikka olisimme aikaisemmin nähnyt kasvotusten.

Itse en välitä puhelimella kokoajan näprätä ja soitotkin tulevat aina kun katson tv tä, olen kavereillaatai kun on muuta aktiviteettia. Suuttuu jos sanoo ettei kerkiä puhella ellei ole jotain todella pätevää syytä. Hatmistuu myös jos vaisusti vastailen rutiinijuttuihin. Milloin on koiralla söpö ilme ja milloin hänen kaverillaan on uusi miessäätö. Voisi nämä asiat kertoa livenä, mutta täytyykö puhelimessa

Ymmärtäisin jos olisimme uunituore pari, mutta olemme seurustelleet lähes 2 vuotta. Asumme erillään, mutta asumme samassa kaupungissa ja näemme lähes päivittäin. Tyttöystävä siis asuu vielä kotonaan ja minä omassa kämpässäni. Hän täyttää 19 Itse olen 22 vuotias.

Mikä pakko on olla monta kertaa päivässä yhteydessä? Minulle ainakaan ei ole sama asia leperrellä puhelimessa, kuin kasvokkain samassa paikassa. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

6

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nähty on

      On vastaavia kokemuksia. Ainoa ero on siinä, että minä olen nainen ja se linjoja pitkin syliin jatkuvasti ryömivä viestittelijä oli mies, ja ihan aikuinen mies kaiken lisäksi. Hänen oli kovin vaikea ymmärtää, että jos hänellä oli töissä aikaa (tai halua) viestitellä, minulla ei välttämättä ollut. Tämän miehen kohdalla oli kyse tarrutumisesta ja hienoisesta mustasukkaisuudesta. On siis ex-miesystävä.

      • miesjoo

        Eipä se siis ole ainoastaan naisten juttu tuo taukoamaton yhteydenpito. Minusta se on raskauttavaa kaiken kiireitten ohella viestitellä ja soitella, kun on muutakin hommaa. Tämä siis lienee osittain oma ongelmakin ettei voimavarat riitä semmoiseen. Rakastan kyllä kyseistä naista, mutta minusta tämmöinen ei edistä parisuhdettamme. Yhteen muutosta on puhuttu, ehkä se muuttaisi asiaa.

        Tyttöystävälläni on hieman mustasukkaisuutta, kun itsellä on paljon kavereita ja menoja, joihin hän ei osallistu. Jos mukana on ollut esimerkiksi muita naisia tai olen muuten ollut tekemisissä naisten kanssa, alkaa kova syyttely että olen ihaillut heitä tai heidän kauneuttaan. Välillä hän on mustasukkainen myös miespuolisista kavereistani. Tyttökaverilla ei ole montaa kaveria tai porukkaa, ja hän haluaa minut mukaan kaikkiin menoihinsa. Mielestäni hänen olisi hyvä viettää aikaa enemmän ystäviensä kanssa.

        Olen puhunut naiseni kanssa mielipiteestäni liialliseen yhteydenpitoon, mutta usein hän loukkaantuu ja sen jälkeen saattaa viikon ajan puhelin piipata harvemmin, mutta palautuu myöhemmin alkuperäiseen tilanteeseen.


    • Nurmoon Jaska

      Sellaista se teinirakkaus on.

      Jos et kestä niin pistä tyttö vaihtoon. Kyllä sille ottajia löytyy.

      • miesjoo

        Varmasti löytyisi ottajia täällä seinäjoellakin. En aio vaihtaa tämän takia. Halusin vain kuulla onko tämä ihan perusjuttu kun välillä hieman tympinyt. Tosin pikkujuttu eikä parisuhde tähän kaadu.


    • 17 + 11

      Kun saisikin jonkun naisen noin innostumaan minusta. Aina saa itse olla se joka vetää toista eteenpäin kuin kivirekeä. Kylmää ja etäistä.

    • raparperivaras

      Hyvä joo mies... ihan oikeasti naiset ja miehet ovat erilaisia.
      Useimmilla naisilla kaikki asiat -siis myös se parisuhde- pyörivät päässä koko ajan, jopa kesken työpäivän tai kaveriporukassa jne. Useimmat miehet taas jaottelevat asiat eri "lokeroihin" ja keskittyvät yhteen asiaan kerrallaan. Kumpikaan tapa ei ole toista huonompi, vain sukupuolelle tyypillinen. Toisen erilainen tapa hahmottaa maailmaa, itseään ja suhdetta ärsyttää välillä molempia yhtä paljon.

      Toisaalta juuri siinä erilaisuudessa on suhteen vetovoima, mutta se aiheuttaa ristiriitoja arjessa, mikäli molemmat eivät ymmärrä tätä toistensa erilaista tapaa kokea itsensä, maailma ja muut. Naiset yleensä haluavat kokea henkistä yhteyttä rakastamansa miehen kanssa, mieluiten koko ajan ja varsinkin ennen innostumistaan muusta läheisyydestä. Miehelle taas usein juuri fyysinen läheisyys on tärkein tapa osoittaa välittämistään.

      Tähänkin pätee se iänikuinen neuvo parisuhteen solmukohdista puhumisesta: keskustelkaa tarpeistanne ja niiden takana olevista tunteista! Ei tyttöystäväsi ota sinuun kontaktia ärsyttääkseen, hän vain aina välillä kysäisee, että ajatteletko häntä, onko hän yhä tärkeä ja toivoo vahvistusta suhteenne olemassaololle uudelleen ja uudelleen. Sinä taas ilmeisesti miehiseen tapaan pidät suhdettanne "varmana" ja sinulle on itsestäänselvää, että välität hänestä...myös näytät sen mielelläsi kohdatessanne, ehkä koskettamalla?!

      Parisuhde voi valitettavasti kaatua juuri tuollaisiin pieniin väärinymmärryksiin. Varsinkin hormonaalisissa myrskyissä naiset saattavat tehdä tosi nopeita johtopäätöksiä suhteensa tilasta, yllättäen miehen isolla riidalla ja syytöksillä loukkaavasta välinpitämättömyydestä yms. Vältä moista ja puhu tyttösi kanssa, selittäen uudelleen ja uudelleen tarvittaessa, että vaikka välität koko ajan, niin sinulle pienten "asiattomien" viestien lähettely ei ole luontaista ja hänkin voisi kenties vähän hillitä omiaan. Toisaalta olisi todella tärkeää, että välillä huomioit tyttöystävääsi juuri siten, kuin hän itse haluaa (eikä niin kuin sinä haluat)! Sydämen lähettäminen silloin tällöin ei ole kovin paljon vaadittu, jos se rakastamallesi ihmiselle on tosi tärkeää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe