Klousaa.fi / TWINCOME OY TAAS VEIVAUS?

Tiedustelu

Tämmöinen rekrytoi täällä suomi24 oikein urakalla..onko todellisia kokemuksia vaikuttaa taas semmoiselta….. Trollaajat ja firman omat pomot jättäkää osallistumatta keskusteluun tiedämme teidän "kannan" jo. Oikeita vastauksia kiitos!

48

1217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veivaa veivaa
    • Oikeinko rekrytoi

      Täällä?? ja Urakalla? Gimme a break!! Rekrytointiako se on kun pari ihmistä riemuissaan kiljahtaa uudesta työpaikastaan ja kertoo siitä muille, niin siinä taas pelokaat (ne säälittävät) kilpailijayritykset hikikarpalot otsallaan miettii, että ei kai alalle ole tullut rehellisempää toimijaa joka tarjoaa sellaisen palkan ja ilmapiirin että työntekijätkin viihtyvät.
      Twincome Oy:n työhaastattelussa esiteltiin myös firma toimialoineen ja taustatietoineen.
      Twincome Oy on jättänyt jo useamman tilinpäätöksen ja omaa AA-luottoluokituksen
      jonka saavuttaa vain 10,6% kaikista suomalaisista yrityksistä. Eli ihan nakkikoju tai tähdenlento ei liene kyseessä.
      Mutta kaikkihan on aina katsojan silmässä, menkää ja kokeilkaa niin tiedätte.

      Tällaiset sivustot ovat täynnä provoja ja subjektiivisiä näkemyksiä. Jotkut viihtyy kaikkialla, toiset ei missään. Toiset pärjää, toiset ei.

      Ja sana pari vielä niille puhelinmyyntiyrittäjille: piiri pieni pyörii, soittajat ja tuotteet siinä hyörii. Samaa shittiä se on joka paikassa vain pikkasen eri paketissa. Yrittäjät vain itse päättävät haluavatko riistää työntekijäänsä vai luopua siitä vähästänsä. Tehän olette itse tienne valinneet.

    • Näkyy

      Hupitalo Oy, Espoo

      Tyyppi Protesti
      Talousalue Uudenmaan talousalue
      Osoite 02130 Espoo
      Häiriöpäivämäärä 31.03.2014
      Velkoja Verohallinto, Uudenmaan Perintäyksikkö
      Saatavan määrä 5115 €

    • Kusettavat_taas

      Eipä taida olla edes yrityksen aputoimimi vaan apu toiminimi on kauppareksterin mukaan Herra Muki

      Toiminimi TWINCOME OY
      13.07.2011
      Patentti- ja rekisterihallitus
      Aputoiminimi Herra Muki
      13.07.2011
      Patentti- ja rekisterihallitus

      Eli ei kannata tälläisiin kusettajiin luottaa Facebookissakin mainitaan liiketoimintakielloista jne no sentään on yksi tyykkääjä siellä roikkumassa.

      Jos haluaa hyvän duunipaikan niin kannattaa menna Buusteriin! alan suurin yritys: buusteri.fi

      Tämmöisen noviisit viidakonrumpujen ja henkseleiden paukuttajat jättävät loppujen lopuksi kaikki palkat ja verot maksamatta!

      • millä palkat?

        Buusteri on kaikkea muuta kuin hyvä. Velkaakin on kymmeniä miljoonia! VELKAA ON ENEMMÄN KUIN EUROJACKPOTIN PÄÄVOITTO!


      • Nakkikioski

    • Totuus julki

      Eihän tämä muuta sitä totuutta, että Twincomella on yhä se AA:n luottoluokitus jota ei ihan kenelle tahansa myönnetä!! Sen kriteerit täyttää vain 10,6% kaikista suomalaisista yrityksistä.

      Tällä alallahan homma menee niin, pari huijaria pyörittää lukuista määrää näitä haistapaskakusetusfirmoja, jotka myyvät ihmisille paskaa, kieroja sopimuksia ja kusettavat työntekijöitään. Tätä melkein kartellia suojellaan niin, että kaikki alalle pyrkivät uudet tulokasyritykset heti mustamaalataan ja haukutaan kusettajiksi, jotta heidän rekrytointinsa vaikeutuisi ja nämä joutuisivat lopettamaan toimintansa, jotta näiden huijariyritysten toiminta voi jatkua. Heille reilu peli ja etenkin hyvää palkkaa maksava kilpailija ovat myrkkyä.
      On sääli, että monet hyvätkin firmat ovat joutuneet/joutuvat taipumaan tämmöisen painostuksen alla. Alalle tarvitaankin juuri uusia fressejä yrityksiä vastustamaan noita huijaripuljuja.

      Itse henkilökohtaisesti toivon Twincomen jaksavan ja pärjäävän näiden huijaririistäjäfirmojen harjoittamaa mustamaalausta ja propagandaa ja toivon niiden myyntitykkien löytävän näitä uusia rehtejä yrityksiä.

      • Totuus julki

        Luotot on pystyssä.


      • Epätoivoa jo?
        Totuus julki kirjoitti:

        Luotot on pystyssä.

        Mustamaalaaja iski taas hurjalla 3:lla sanalla :D Keksi tällä kertaa noinkin ovelan vedon, että luotot on pystyssä. Varmaan on joo luotot pystyssä, sitäkö toi korkee luottoluokitus sun mielestä tarkoittaa?!! Sehän tarkoittaa sitä, että yritys on esim rahoituslaitoksien silmissä erittäin LUOTTOKELPOINEN ja yrityksellä on erinomaiset tulevaisuuden näkymät ja edellytykset pärjätä, toisin kun sinun työntekijöitä lypsävillä paskapuljuillasi.
        Toi luottoluokitus kun kertoo yrityksistä sen kaiken oleellisen: LUOTETTAVUUDEN!

        Kannattaisiko teidän loan heittäjien keskittyä tämän nettikirjoitteluun ja mustamaalauskampanjoidenne kuluttamanne ajan sijasta vaikka miettiä, kuinka parannatte työntekijöidenne työolosuhteita? Saattaisi olla hieman tuottavampaa?


    • Pasa15

      hauskaa seurata tämän puulaakin keskustelua sillä ite olin tuolla haastattelussa hain paikkaa jossa luki että TUTKUMUSHAASTATTELIJA ja paikka olikin lisäravinteiden PUHELINMYYNTI eikä palkkausperusteista oikein saanut selkoa googlailin nettiä niin löyty seuraavaa kirjoitusta

      http://www.hs.fi/talous/a1305640588549
      http://www.vauva.fi/keskustelu/1767640/ketju/varokaa_suomen_terveysravinnon_vitamiineja
      http://www.markkinatutkimusliitto.fi/uutiset.html?6
      http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi.shtml/suomalaisten-karut-tarinat-nain-puhelinmyyja-huijasi-minua/2014/02/1858728
      http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi.shtml/suomalaisten-karut-tarinat-nain-puhelinmyyja-huijasi-minua/2014/02/1858728

      itseäni naurattaa aina kun tämmöinen hullu hyppää alalle mukamas olevinaan paras ja maksaa kaikki palkat oikein tuplana ja vielä niskahieronnat päälle loppu on kuitenkin näillä kaikilla sama iso konkurssi ja jäätävän kokoiset palkkaturvahakemukset ja tutkimukset hyvä että paikan pomo jaksaa täällä hehkuttaa mutta kyllä kaikki puhelinmyyntiyrityksen ovat suoraan perseestä ainoa mistä olen kuullut hyvää on pasastar suosittelen itse pysyvän kaukana tämmöisestä touhusta varsinkin jos olette hakeneet tuota "tutkimushaastattelija" paikkaa sillä se on pelkkää puhelinmyynti tyrkytystä vanhuksille ja dementikoille! hauskaa tämän yrityksen johto käy kapakkaillan jälkeen huuruissa kirjoittelemassa keskustelupalstoilla ainakin on selvää minne palkat hukkuvat ja noita lukuja ei kannata tuijottaa koska kuka vaan voi ostaa toimivan yrityksen ja "esittää hyviä luokituksia" vaikka todellisuudessa yrityksen tunnusluvut ovat menossa pohjattomaan kaivoon

      • ei ollu

        Eikä siel mitään lisäravinnemyyntiä edes ollu eikä kuulema tuu miks noi tkoittaa jauhaa paskaa?asiallinen meininki oli.


      • jooba

        on ihan selvä ettei toi oo vedätysfirma. tyhmäkin tajuu. vedätys firmat in erikseen mut sehän on niin että esim noi huijarifirmathan nousee ja häipyy pikaseen, voi olla et nimikin vaihtuu kerran mut hallituksen jäsenen nimi on aina se sama (isot vedätykset niist pyörii vuositolkulla) ja omistajalla on 2 nimikirjainta AAkkosten alkupäästä useita puhelinmyyntikonkursseja taustalla, puolimiltsii verovelkaa ja ainaki 3 firmaa virossa jonne noi rahat virtaa. helposti tähän voin mainita ukon 4-5 nykystä firmaa ja sen "kavereitten" samanlaisii firmoi.


    • Olet naurettava

      Nuo linkkisihän ovat juuri niiden huijarikusettajapuljujen (mm. omasi) jälkipyykkiä.

      Sanoit, että kuka vaan voi ostaa toimivan yrityksen ja "esittää hyviä luokituksia" -No jos se on niin helppoa, koitahan sinäkin sitten samaa? Ostahan tuolla liikevaihdolla ja tuloksella toimiva AA-luokitettu yritys, saisit kerrankin itsellesikin jonkun muun kun ei-luottokelpoisen yrityksen? Toki tiedämmehän sinäkin, että sellainen maksaa melkoisesti. Toki ymmärränhän, että koitat vain harjaanjohtaa asiaan vihkiytymättömiä. Mistä sinä tiedät minne rahat ovat menossa? Jos pelkäät ettet epärehelliselläsi kilpailulla pärjää, suosittelen kokeilemaan rehdimmin.

      "Itseäni Naurattaa aina.." -Siis tarkoitit pelottaa? Ettet pääse riistämään työntekijöitäsi kun he löytävät paremman työpaikan? Kyllä pelkosi täytyy olla melkoinen :) Naurettavaksi menee jo sinun kapakkailtojenkin pohdiskelu, mutta kyllähän on niin, että oikeat työasiat hoidetaan työaikoina ja nämä humoristiset kommenttisi iltasatuina ennen nukkumaan menoa.

    • Kaaleeee

      Sijainnista päätellen tulee olemaan paljon malmina mustalaisia duunissa

      • työ

        Koskas oot nähnyt mustalaisia töissä?


    • verotmaksuun

      Ei taida kyllä puhtaat jauhot pussissa kun hallituksen jäsen firmat tippunu tänä vuonna ennakkoperintärekisteristä Hupitalo tippunut 31.3.2014 ja heti sen jälkeen laitettu Twincome Oy pystyyn ja viimeisin Brospect Oy ei ole edes päässyt ennakkoperintään lienee aikaisempien laiminlyöntien johdosta joten ei ihme jos "Herra Mukille" maistuu kupponen

      • ...

        Olipa oikeesti ihan hauska läppä :D Mutta Twincome on perustettu 2011, sorry!
        Brospect ei ole päässyt vai ei ole hakeutunutkaan epr:ään? Toki sinähän tiedät aina paremmin.

        On jo niin ala-arvoista ja lapsellista tää kilpailijoiden mustamaalaus, ettei voi tähän shittiin enää yhtään aikaa tuhlata. Mut jääkää te toki vapaasti roikkumaan ja kuluttamaan aikaanne tähän ketjuun jota ehkä lukee n. 4-5 ihmistä, olettaen, että sinun ja minun lisäksi tässä on 2-3 ulkopuolista kommentoijaa?

        Mukavaa, että "propagandaosastonne" kumminkin osoittaa kyvykkyytensä, kypsyytensä ja omaperäisyytensä täällä suomi24:ssa.

        Luotan täysin siihen, että lukijat osaavat ajatella omillakin aivoillaan.
        Tähän päätänkin omalta osaltani tämän ja toivotan teille hauskoja hetkiä
        mustamaalauksenne parissa.


    • olkaapitarkkana

      Se tutkimushaastattelijan paikka on täyttä shaibaa kyseessä on puhelinmyyntiä provisiopalkalla

    • ERIKOISTA1

      Soitin työpaikkailmoituksessa olevaan numeroon sieltä vastattiin taustalla hirveä melu kuin olisi ollut karaokebaarissa no hämärän työkuvan jälkeen sopi haasttelun kysymättä mitään ja luuri pamahti korvaan. No koska en saanut enään yhteyttä ja tämä kaveri "sopi" minulle ajan niin täytyi käydä paikan päällä "työhaastttelussa". Kappaas vaan ovet oli kiinni ja puhelin myös kiinni. Vitutus oli suuri mutta minkäs teet!

    • DEALTARGETOY

      Tää on siis sama yritys kuin Dealtarget Oy eli uusi yritys vanhan tilalle eli perustavat uusia yrityksia jatkuvasti vanhat tietenkin menee pimentoon. Sama porukka eli OLKAA TARKKANA voivat pyytää tekemään työsopparin tämän uuden yrityksen lukuun jotta tiukan paikan tullen tuo "keulakuva" yritys säilylisi puhtaana palkkasotkuista yms.

    • veivaakoveivaaja

      Voisko joku selittää että miten tää on muka veivaus? Ei mee omaan jakeluun. nappulat täällä vaan inisee!

    • selventäjä

      Veivaus on kusetus. Eli otetaan työntekijä luvataan palkka ja sitten heitetään pois ja jätetään palkka tai osa palkasta maksamatta

      • Suosittelen

        höpöhöpö, kaikki on tullu ihan niiku on pitänytkin, kellään ei oo ollu ongelmia.
        palkkaus on tunti proviisio tai sopimuksen mukaan. palkkaus on kuitenkin hyvä.
        mun mielestä malmin toimisto on huippu, etenkin superhyvät
        tauko ja oleskelutilat. tosi kiva avara paikka. musta kivoin
        toimisto missä oon soittanut, ei mikään pimeä yhden huoneen putka
        vaan tyylikäs moderni paikka. henkilökohtaisesti suosittelen


    • palkaton22

      Haastattelussa tuli käytyä ja ihmetytti nippu henkilötietojen täyttölomakkeita henkilötunnuksia täynnä itse haastattelija näytti siltä että oli katsonut pornoa mutta palkkausmalli oli pelkkää provikkaa ja röökillä oleva myyjä sanoi että ei ole tullu palkkaa.

    • Jätänväliin

      haastatteluun vaivautuminen olisi aika epätodennäköistä kun niin monta firmaa ja kaikki lyhyt kestoisia eikä tuolla klousaa.fi sivuilla ole mitään yrityksen tietoja ja ovat laittaneet sivutkin kiinni metelin noustessa

    • masamasaa

      MEikäläinen kävi pyörähtämässä haastattelussa mutta en aloittanut koska sain oman alan töitä paikka oli kyllä aika epätoivisen näköinen vaikutti vähän siltä että siellä perusasiat ei skulaa palkkausmalli selitettiin niin oudosti että meinas tippua silmät päästä

    • MalminGHETTO

      Paskalla palkalla olisi pitänyt aloittaa ja paikka vaikutti aika kuolleelta mustalaisia ei ollut kuin toimiston edessä räyhäämässä mutta en ole varma olivatko töissä malmi on muutenkin niin persläpi nistipaikka

      • turpaan tuli

        työhaastatteluun olin menossa ja multa vietiin siinä rappusilla kännykkä ja kello, mottasvat vielä nenään kun vastustelin. Ei enää koskaan Malmille...


    • Petsku6733

      Paskat tuotteet kusetusta koko homma

    • sdfsdfsdffff3

      OLIPA PETTYMYS! HIRVEÄT HEKSEEIDEN PAUKUTTELUT OMISTAJALLA JA SITTEN EILEN PITI OLLA PALKKAPÄIVÄ EIKÄ TULLUT TILILLE TÄNÄÄNKÄÄN EI NÄY! AUKENEE KYLLÄ YRITYKSEN TOIMINTATAPA!

      • jazu3

        Hahhaahah!! Voi vittu mitä kilpailijoiden propagandaa :D
        Pari faktaa :

        - Klousaa.fi:n palkkapäivä EI ole keskellä kuukautta
        - Mustalaisia tai muitakaan paikalla tuskin ärisee kun on kauppakeskuksen toimistoalue
        - Toimipaikka on ISO ja valoisa. Hyvät taukotilat todellakin.
        - Palkkiomalli on selkeä. Ja mielestäni myös alan selkein : tuntipalkka Proviisio! Ei mitään monimutkaisia kusetukseen perustuvia "systeemiä" ja kikkailuja kuten kilpailijoilla. Helppo pitää itse lukua tienesteistään.

        - Proviisio per myyty tuote on ko. tuotteissa esim. energiassa, alansa paras! Piste!
        - 3 kilon tili ei vaadi kummoisia myyntitaitoja, ainakaan yllämainitussa kategoriassa.


      • Koodia tonne

      • noi hoitaa

      • kyrpiintynyttyönteki
        jazu3 kirjoitti:

        Hahhaahah!! Voi vittu mitä kilpailijoiden propagandaa :D
        Pari faktaa :

        - Klousaa.fi:n palkkapäivä EI ole keskellä kuukautta
        - Mustalaisia tai muitakaan paikalla tuskin ärisee kun on kauppakeskuksen toimistoalue
        - Toimipaikka on ISO ja valoisa. Hyvät taukotilat todellakin.
        - Palkkiomalli on selkeä. Ja mielestäni myös alan selkein : tuntipalkka Proviisio! Ei mitään monimutkaisia kusetukseen perustuvia "systeemiä" ja kikkailuja kuten kilpailijoilla. Helppo pitää itse lukua tienesteistään.

        - Proviisio per myyty tuote on ko. tuotteissa esim. energiassa, alansa paras! Piste!
        - 3 kilon tili ei vaadi kummoisia myyntitaitoja, ainakaan yllämainitussa kategoriassa.

        Malmin pisteellä se on joka kuun 10 pv, siitä en tiedä miten muilla toimipisteillä.

        mutta tässä pari faktaa. jos olet malmilla työskentelevä niin olemmekin jo tavanneet. sopimuksessa on virhe, työaika ei ole 40h/vko vaan 37,5h/vko. Ja jos olet malmilla työskentelevä niin et tod näk saanut työsopimusehtoja sopimuksen mukana joka ois kuulunu saada. toki palkka muodostuu provisiosta ja tuntipalkasta mutta tuntipalkan kuuluisi (heidän mukaansa) tulla vain 100 h tehneille. minä olen tehnyt yli 100 h ja eipä palkkapäivänä kuulunut tuntipalkkaa. ja palkkaakin piti useaan kertaan pyytää ennen kun sen oikeasti edes sai. ja sairaspoissaolojakaan ei makseta.... itse toimipisteen pomo on oikein mukava enkä häntä syytä tästä mutta toisin sanoen firma kusettaa


    • tyssiintynyt

      Palkkaa ei ole tullut...pomo (petsku) selittää kokoajan että kestää sitä sun tätä..firma ei noudata mitään työlakeja!

    • ex-työntekijä

      Paska mesta ja tämä "petsku" on ihan vitunmoinen huijari. Työsoppari oli vitun epäoikeudenmukainen. Petskulla oli siis mahdollisuus heittää pihalle ihan missä kohassa tahansa ja tuntipalkkaa tuli vain jos ylitti myyntikiintiön. Lisäksi ei ollut oikeutta mihinkään palkkaan ennen 100 työtuntia, jonka aikana irtisanominen oli mahdollista.

      SAATANAN SUOMENRUOTSALAISET HUIJARIT!

    • Varokaa

      Olin juuri kolmen päivän visiitillä kyseisessä firmassa.

      Kaikki vaikutti alkuun menevän mainiosti. Työsopimusta tehdessä petskun kanssa kävimme läpi liitepaperin, jonka hän kävi nopeasti läpi parissa minuutissa. En lukenut kohtia mitenkään suurennuslasilla - eihän siinä ehtinytkään. Sen verran ymmärsin että pohjapalkkaan (8 euroa tunnissa) ei palkkapäivänä olisi oikeutta, ennenkuin on ollut töissä 100 tuntia. Pelkästään tuotteiden myynnistä saatuun provisioon.

      Petsku perusteli tätä sillä, että hän ei halua maksaa parin päivän jälkeen lopettaneilla työntekijöille, jos he eivät ole edes tehneet yritykselle tuottoa, sillä eihän kahdessa päivässä voi oppia myymään tuotetta kunnolla.
      Epäilykseni kuitenkin heräsivät - entä jos Petsku ei olisi tyytyväinen työtulokseeni, ennenkuin 100 tuntia on tullut täyteen. Silloinhan minuthan voisi vain heittää pihalle ilman oikeutta pohjapalkkaan. Petsku oli myös suullisesti maininnut, että myyntitavoite on 0.6-1.0 tuotetta/tunti.

      Pian pyysin kopion tästä liitelomakkeesta, ja huomasin että siellä luki, että mikäli tätä 'myyntitavoitetta' ei saa täytettyä, ei pohjapalkkaan ole oikeutta, pelkästään provisiopalkkaan. Kun kysyin asiasta Petskulta, hän sanoi että tämä 'myyntitavoite' astuu voimaan vasta sadan työtunnin jälkeen. Paperissa ei näin kuitenkaan lukenut missään, vaan sen mukaan minut olisi voitu irtisanoa koska vain ilman pätevää syytä tai varoitusaikaa.

      Joten näin kolmen päivän, eli 24 työtunnin jälkeen kävelin vittuuntuneena ulos firmasta, tietämättä saanko edes provisiopalkkaa näistä neljästä myymästäni tuotteesta.

    • VAROITUSKAIKILLE

      Kyllä ovat kusettajat nytten vauhdissa! laittavat työsoppariin BROSPECT OY eli ensin mainostavat TWINCOME OY:llä ns. puhtaana luotettavana toimijana ja työsopimus on tehtävä BROSPECT OY:n nimiin! Ite lopetin hommat firmassa kun epäselvyyksiä niin palkoissa kuin firman johdossa. VAROITUS KAIKILLE TYÖNHAKIJOILLE TÄMÄN FIRMAN TOIMINNASTA KANNATTAA KIERTÄÄ KAUKAA! TYÖSSÄ PITÄÄ MYYDÄ TUOTETTA JOLLA TODELLA HUONO MAINE KUN GOOGLAA! ELI NYTTEN EI OLE PUHTAITA JAUHOJA PUSSISSA! KLOUSAA.FI taustalla on useita yrityksiä ja päätyvät saman hämärä ravintoloitsijan juuriin!

    • BULLSHITPETSKU

      ihan kusetus ***** klousaa.fi kautta laitoin hakemuksen oli kaks päivää töissä ja huomasin heti että homma oli kusetusta ylhäältä alas kysyin pomolta miksi nettisivuilla ei ole firman nimeä ja kaikilla meillä duunareilla työsopparit oli eri firmalle laitettu ja pomo vaan selitteli että näin on parempi ettei tarvitse maksaa veroja

    • KLOUSAA.FI

      Taas hakevat mollissa lisää huijareita KIERTÄKÄÄ KAUKAA petsku kusettaa ihan vitusti! Meiltä kakilta jäi palkat saamatta ja uusia vielä kehdataan hakea huijaukseen mukaan

    • Malminluola

      kävin haastattelussa...toimistoon kun käveli ovesta astui suoraan soittohuoneeseen...siellä oli yksi somali (haju oli melkoinen)..yksi narkkari ja kaksi tyttöä...nämä tytöt selailivat työpaikkailmoituksia...kertoo paikan tasosta

    • petsku5

      miksi rokkari baarin kuiteissa lukee Twincome oy?

    • peter666

      tämän on kakista epärehellisin yritys missä olin töissä. Palkka jäi kokonaan saamatta ja uhkailivat ties millä että pakko tulla takaisin tekemään ilmaista duunia

    • nofreejob

      hain klousaa.fi kautta päädyin twincome oy n toimistoon ja minulle tyrkytettiin työsopparia brospect oy:n nimissä ..selitys oli että pomo ei paikalla tupakka paikalla 2 työntekijää puhuivat palkka rästeistä ..joten jätin työn ottamatta.

    • turhareissu

      KUMMA JUTTU Tänään oli ollut työhaastattelu ovi olikin kiinni ja puhelimeen ei vastattu... onkohan yritys vielä pystyssä? Harmittaa kun itse tulin Lahdesta asti työhaastatteluun eikä ole kuitenkaa ilmaista tuo reissaaminen

    • näinkö

      Ovat laittaneet luukun kiinni. Lienevät ottaneet paljon duunareita kesäksi ja jättäneet kaikki pellolle kitumaan liksan perään???

    • Peter E

      Klousattu koko firma

    • nobodyshome

      kaikki ovat kadonneet

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe