10 Viikko

Katselija k

Loppu lähestyy ja on taas jännitystä tulossa tälle kierrokselle. Kolmen kärki on selvä, mutta kukaan heistä tuskin haluaa olla kolmas. Turku on kaiketi lähimpänä välttämään tuon kolmos sijan.
22.08.
kello 18.30 ISS Stadion
TAFT - Trojans
Trojans on viimeaikoina kokenut pahoja takaiskuja, mutta uskon liigan tämänhetken tasaisimman suorittajan varmistavan kotiedun perjantaisessa tv-pelissä. TAFT:n hyökkäys on tökkinyt ja Turun puolustus on vain vahvistunut.
Eli veikkaan 9-24

23.08.

kello 16.00 Jouppilanvuori

Crocodiles - 69ers
Crokot on palauttanut itsensä tasolleen ja vie ottelua jokaisella osa-alueella. Voitto Seinäjoelle 35-6.

24.08.

kello 16.00 Velodromi

Wolverines - Indians

Nyt pelataan liigassa pysymisestä, panosta siis on, pelintaso taasen ei nouse huikeaksi.
Molemmilla on QB joka voi ratkaista pelin. Luulen kuitenkin Ceden haluavan enemmän ja Wolvot säilyy liigassa luvuin 21-17
25.08.

kello 18.00 Velodromi
Roosters - Butchers
Kierroksen ehdoton helmi, nyt mitataan Roosterssin juoksupuolustusta, uskon Porvoon todella pistävän roon tiukille. Jos Porvoo saa käytettyä kelloa kuten Turussa myös toisella puoliajalla niin voi olla että Roosters vielä matkaa Seinäjoelle.
Jos syyssateet vielä jatkuvat aittaa se Porvoota. Rosterin leveys auttaa Roota, jos on lämmintä ja peli venyy vie punaiset ottelun.
Veikkaan kuitenkin rohkeasti 35-38 lopputulosta.

25

534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JVM

      Pari juttua pisti silmään laatimassasi 10 viikossa.

      RECEIVING GP No. Yds Avg TD Long Avg/G
      -------------------------------------------------
      Brown Jr R 8 37 641 17.3 8 61 80.1


      PUNT RETURNS No. Yds Avg TD Long
      ---------------------------------------
      Brown Jr R 18 404 22.4 1 60


      SCORING TD FGs Kick Rush Rcv Pass DXP Saf Points
      -------------------------------------------------------------
      Brown Jr R 10 0-0 0-0 3-5 0 1-1 0 0 66


      Ehkä hän pelasi vähemmän puolustusta, mutta iso syömähammas meni hyökkäyksen puolella, joten marginaalit pienenivät noinkin suureen voittoon aivan olennaisesti. Henkiseti myös kova isku ottaa tuollaista saissea julkisuudessa vastaan eli ei voi olla vaikutamatta rekemiseen kuin negatiivisesti.



      Crocodiles-69ers vaikea sanoa onko vierailla motivaatiota enää lähteä kaikilla aseilla Seinäjoelle asti, kun pleijari juna meni jo ja putoaminen ei uhkaa, mutta viimeisissä nähdyllä taistelutahdolla ja kokoonpanolla odotan näkeväni kohtuullisen tiukan ottelun.

      Niin ainakaan nähdyn perusteella Porvoo ei heittäen juhli eli jos joku odottaa yllätystulosta niin täytyy tyytyä pienempiin numeroihin. Käytännössä tuollaisen täyspitkän kentän jyrääminen juoksulla vie kellosta kerralla ainakin n. 5-6 minuuttia ja jokainen hyökkäysvuoro ei pääty maaliin ja vastustajakin saattaa joutua tekemään muutaman pelin tehdäkseen maalin joten kovaa optimismia on 38p vieraille ;)

      Täältä tähän.

    • 20+3

      Väittäisin että kärkiviisikon kannalta jännittävä viikonloppu tulossa;

      Taft-Trojans, voitto vieraille - täpärästi.
      Jos tilastoja katsoo niin ensimmäisessä kohtaamisessa Taft piti Turun alle sadassa juoksujaardissa ja doping-mies Brown vastasi yksin yli puolista Turun jaardeista. Tämä asettaa enemmän paineita Crawfordin ja Salorannan niskaan. Turun puolustus on kauden mittaan vain parantunut ja Taftin hyökkäys on yskähdellyt äärimmäisen pahasti viimeiset viikot.

      Crocot-Niners, voitto kotiin - selkeästi.
      Crocot pelaa paremmasta sijoituksesta, Niners ehkä hakee onnistumisia pohjustamaan seuraavaa kautta.

      Wolvot - Indians, ihan herran hallussa
      Ottelussa pelataan liigapaikan säilyttämisestä, mutta haluaako kumpikaan näistä pelata ensi vuonna enää liigassa? Johnson - Sagne akseli voi tuottaa kivasti tulosta tässä ottelussa, mutta veikkaan että tämä on herrojen toiseksi viimeinen ottelu sinikeltaisissa väreissä.

      Roosters - Porvoo, punainen vie
      Porvoon paras puolustus punakonetta vastaan on pitää punaisten hyökkäys sivurajalla. Nykyisellä juoksuvoittoisella systeemillä se varmasti parhaiten onnistuukin. Roostersin suurin kysymysmerkki on ehjän RB:n löytäminen ja heittopelien ajoitukset, minkä Hakala toi itse esiin viimeisimmässä haastattelussaan.

      Mielenkiinnolla odotan miten viimeiset kaksi viikkoa menevät.

    • Visionääri 1974

      Liitoltakin ennakkoa kirjoitettu TAFT - Trojans pelistä. Tosin niin paljon kirjoitusvirheitä että en jaksanut lukea kertayrittämällä kuin puoliväliin asti ja sen jälkeen kävin oksentamassa.

      Kukahan tuonne liittoon viitsisi kertoa että kuuden pisteen maalisuorituksessa kirjoitetaan yhteen ja on muotoa touchdown, eikä touch down, mitä ennakossa lukee. Lisäksi on kivasty yritetty kikkailla sanoilla (tosin siinä onnistumatta), kun on pajoissa taottu heittosuojauksia ja Trojans-konttorissa on visioitu kuvioita.

      Ei mikään ihme että liiton kirjoittava toimittaja ei uskalla nimeään pistää kirjoituksen perään, sen verran mauton suoritus oli taas jälleen kerran. Voisiko sitten jättää ennakot vaikka Gridironille jos ei yksinkertaisesti vain kykene?

      No mutta summa summarum, veikkaan että Perjantain TV-ottelussa koripallotähti LaTrice Littlen hymy pyyhitään perseeseen kun Suojanen & kumpp. pikkasen poikaa vastapalloon pöllyttävät ja vastassa on muutakin kun tunkiokukkojen takakentän tusinatavaraa.

      Vierasvoittoveikkaus Trojansille, mutta ei varmasti niin selkein numeroin kun on osattu odottaa. Brown Jr ei ole mukana kuvioissa, mutta avaa sitten uusille yrittäjille mahdollisuuksia laidalla ja palautuksissa.

      Lauantaina Joupiskalla tulee varmasti tasainen vääntö jos sixtarit vain saavat koko paketin mukaan pelaamaan. Crocoilla ja Cutlanilla on vielä mukava voittokrapula Wolvoista. Kaksikko Riffel & Raffel ei muuta edelleenkään mitään tulevaan peliin ja pelistä tulee yllättävän tiukka. Nähtäväksi jää pelaako McCrea vai Ivory.

      Sunnuntaina nähdään huonotasoista mutta tasaväkistä divaripalloilua Velodromilla kun kanootillinen intiaaneja tulee testaamaan ahmalauman. Molemmilla sivurajoilla 20 pelaajaa ei voi luvata laadukasta peliä, mutta varmasti tasaväkinen vääntö tiedossa. Voittajalle näin halutessaan luvassa vaahteraliigapaikka ensikaudelle, tosin Kouvolalle voitto pitää sitten tulla yli seitsemän pisteen erolla. Wolverinesille häviökin käy tarpeeksi pienellä marginaalilla.

      Kierroksen toinen huippupeli osuu maanataille kun kukonpojat kohta Porvoon teurastajat. Jos Spears on pelikunnossa, saattaa peli mennä porvoolaisille, muuten veikkaus on, että kauden toinen häviö helsinkiläisille. Porvoo on parantanut menoaan kauden loppua kohden vaikka Turussa tulikin huolella takkiin. Yksipuolisuus on ollut porvoolaisten kompastuskivi ja jos boksiin ladotaan tarpeeksi porukkaa kotijoukkueen toimesta, niin paha sinne on pelkällä Jacksonilla tai Jabarin QB-keepillä juosta. Jos Roosters ottelun häviää, menettää se myös melko varmasti runkosarjan voiton ja viimeisellä kierroksella Turussa ratkotaan menettääkö myös kotiedun pleijareissa.

      Veikkaus:
      2 TFT-TRO 13-28
      1 CRO-69S 21-18
      2 WOL-IND 14-22
      1 ROO-BUT 32-25

      • 2"×1

        "Jos Spears on pelikunnossa saattaa peli mennä Porvoolaisille, muuten veikkaus on, kauden toinen tappio Helsinkiläisille"
        Ei paljo Roostersille jakoja, hyvä kuitenkin et murhasin liiton päin vittua kirjoitetun ennakon.


      • Visionääri 1974
        2"×1 kirjoitti:

        "Jos Spears on pelikunnossa saattaa peli mennä Porvoolaisille, muuten veikkaus on, kauden toinen tappio Helsinkiläisille"
        Ei paljo Roostersille jakoja, hyvä kuitenkin et murhasin liiton päin vittua kirjoitetun ennakon.

        Kiva, löysit virheen, onnittelut siitä.

        Kuitenkin huomionarvoista on pari seikkaa. Tällä palstalla ei ole mahdollisuutta korjata tekstiä enää sen jälkeen kun sen on lähettänyt, kun taas Liiton käyttöliittymässä sellainen mahdollisuus on.

        Toinen seikka, kirjoitan oman työni lomassa kahvitauolla, kun liiton kirjoittajat ovat täysipäiväisiä ja saavat siitä palkan, jonka sinäkin todennäköisesti maksat lisenssimaksussasi.

        Mutta tosiaan mukavaa että huomasit virheen, onko itsessään näihin peleihin mitään kommentoitavaa nyt kun sanaisen arkkusi pääsit avaamaan?


      • Näppisrunkkarille
        Visionääri 1974 kirjoitti:

        Kiva, löysit virheen, onnittelut siitä.

        Kuitenkin huomionarvoista on pari seikkaa. Tällä palstalla ei ole mahdollisuutta korjata tekstiä enää sen jälkeen kun sen on lähettänyt, kun taas Liiton käyttöliittymässä sellainen mahdollisuus on.

        Toinen seikka, kirjoitan oman työni lomassa kahvitauolla, kun liiton kirjoittajat ovat täysipäiväisiä ja saavat siitä palkan, jonka sinäkin todennäköisesti maksat lisenssimaksussasi.

        Mutta tosiaan mukavaa että huomasit virheen, onko itsessään näihin peleihin mitään kommentoitavaa nyt kun sanaisen arkkusi pääsit avaamaan?

        OTTIPAS KOVILLE :))))))))


      • 69kkkk
        Näppisrunkkarille kirjoitti:

        OTTIPAS KOVILLE :))))))))

        Taft live tilasto takkuaa taas


      • 3 and out
        69kkkk kirjoitti:

        Taft live tilasto takkuaa taas

        TAFT-hyökkäys on niin penaalista, ettei ole mitään tilastoitavaa.


    • Adama

      Hyökkäys kusee ja puolustuksen kutsut kusee.
      Vois olla hyvä jengi jos yrittäisivät tosissaan voittaa.

    • 18+1

      TAFT:lla näyttää olevan asenne ongelmia. Aina, kun on tärkeä peli on touhu aivan eri näköistä. TAFT:lle ei nimittäin ollut väliä häviävätkö Roolle ja Turulle kunhan voittavat Porvoon. Kouvolaa ja Wolvoja vastaan lähtivät varmaankin takki auki. Sixtareita, Porvoota ja Seinäjokea vastaan joukkue on kyennyt tekemään ihan hyvää tulosta.

      • quaterpounder

        Crokot tarjos taas höyläämätöntä Sikstarien kakkoseen.
        13-6


      • nahkabuutsi
        quaterpounder kirjoitti:

        Crokot tarjos taas höyläämätöntä Sikstarien kakkoseen.
        13-6

        Olipa todellinen höyläys kyseessä. Hyvä että edes voittivat sixtarit. Säälittävä esitys.


      • fdhj
        nahkabuutsi kirjoitti:

        Olipa todellinen höyläys kyseessä. Hyvä että edes voittivat sixtarit. Säälittävä esitys.

        Onks rookieshow jo käynnis bussis?


      • 2+12
        nahkabuutsi kirjoitti:

        Olipa todellinen höyläys kyseessä. Hyvä että edes voittivat sixtarit. Säälittävä esitys.

        Sun pitää ymmärtää tää suoli24:n jefu-sanasto:

        1. Jos crocot voittaa minkä tahansa jengin yli 1 pisteellä --> höyläämätöntä kakkoseen.

        2. Jos Roosters EI voita jotain joukkuetta yli10 pisteellä --> se toinen jengi melkein voitti.


    • 3 and out

      Olihan taas huonoa Jefua Joupiskalla. Crocojen hyökkäys aivan yössä. 69ersin pelikutsut aivan ihmeellisiä. Tuomarityöskentely oli huonointa pitkään pitkään aikaan. Croco-puolustus pelas sen verran hyvin, ettei sentään pataan tullut. Tuolla asenteella kun painetaan pleijareihin niin se höyläämätön on omassa puossa.

      • 96ers

        Crokot tulee olemaan liigahistorian huonoin jengi, joka on saavuttanut 8-2 recordin.


      • bqew
        96ers kirjoitti:

        Crokot tulee olemaan liigahistorian huonoin jengi, joka on saavuttanut 8-2 recordin.

        Crokojen kuuppa heitti viidessä ekassa ottelussa 86/149, 57% ja 3 int.
        neljässä seuraavassa pelissä 57/116, 49% ja 6 int.
        onkohan Websterin pojalle iskeny koti-ikävä?


    • 6+9

      liigahistorian huonoin jengi, joka on vetänyt isoo punasta arseen 45-0..

    • 6+11

      Meinaatko tosiaan, että Liitolla on täysipäiväisessä työssä ennakkojen kirjoittajat? Kyllä nuokin ennakot kirjoitellaan töissä kahvitauolla.

    • Ääs

      Crocojen MVP olis pitänyt olla tuomarit!!

      • 3×3

        Tarkoitatko takatuomaria, joka vei Crokoilta maalin ja heitti pelaajan ulos tilanteesta, mikä ei ollut edes lipun arvoinen.


      • 5+1
        3×3 kirjoitti:

        Tarkoitatko takatuomaria, joka vei Crokoilta maalin ja heitti pelaajan ulos tilanteesta, mikä ei ollut edes lipun arvoinen.

        Sama kaveri vei sikstareilta maalin, se pallo oli kiinni. Ja sama kaveri antoi crokoille maalin vaikka pallo ei ollut hallussa.


      • 1+5
        3×3 kirjoitti:

        Tarkoitatko takatuomaria, joka vei Crokoilta maalin ja heitti pelaajan ulos tilanteesta, mikä ei ollut edes lipun arvoinen.

        Kyllä ihan aiheesta kaveri sai lipun. Oliko ulosajon arvoinen on asia erikseen.


      • 2+3
        1+5 kirjoitti:

        Kyllä ihan aiheesta kaveri sai lipun. Oliko ulosajon arvoinen on asia erikseen.

        Et oo näköjään otteluvideota kattonu.


      • 20+8
        2+3 kirjoitti:

        Et oo näköjään otteluvideota kattonu.

        Mistäs ne näkee? Ainiin, kirjoitit pelkästään pelaajille, mites me maksaneet katsojat. Saadaanko edes kommentoida tälle palstalle ilman etät joku pelaaja tulee pullistelemaan etät meilläpä onkin video mitä kukaan muu kun pelaajat ein näe. Hyi häpeä ja karttakepistä kynsille !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1696
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      737
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe