Entisen aiheuttamien velkojen takia itsemurha mielessä

naine3

Velkaa on varmaan 20000e minulla ei ole rahaa. Olen menettänyt elämän ilon asuntoni paloi onnettomuudessa joulukuussa ja menetin omaisuuteni kokonaan. Haluaisin vain kuolla pois olen hyödytön ihmispaska jota ei halua auttaa. Olen yrittänyt apua hakea turhaan... Olen vasta 20v mutta ihan hajalla. En tiedä mitä muutakaan voin enään tehdä.

7

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • +6+

      Valitettavasti ilmaista rahaa ei ole olemassa ja jokainen vastaa omista veloistaan. Ei tuo velkasumma mitenkään tavaton ole, eihän tuolla rahalla saa kuin rutuisen auton.
      Ota yhteys paikkakuntasi velkaneuvojaan.

      • ?!?!

        Kesä tilaili nimelläni velkaneuvonta ei auta.


      • 136
        ?!?! kirjoitti:

        Kesä tilaili nimelläni velkaneuvonta ei auta.

        Eksä*


      • öshfkm
        136 kirjoitti:

        Eksä*

        Poliisi auttaa, kun teet identiteettivarkaudesta ja petoksesta rikosilmoituksen. Joka tilaa, maksakoon itse, olipa kyse tavarasta tai pikavipeistä.


    • ÄläKuole

      Rahan takia ei kannata kuolla.
      Rakkauden, sodan, sairauden vuoksi, saisin sinut vielä omaksi.
      Silloin voisin kuolla.

    • apuaonsaatavissa

      Monella nyt on opintolainaakin tuon verran ja enemmän, joten eipä se nyt mahdotonta ole elämä jonkinmoinen 'velkataakka' niskassa. Suosittelen että hakeudut ajatuksiesi kanssa nyt ensinnäkin terveyskeskuksen lääkärille ja hän ohjaa sinut keskusteluapuun. Sitten marssit sos.toimistoon ja hankit sieltä apua asioiden hoitoon. Tai menet diakoniatoimistoon ja sieltä voidaan olla apuna myös asioiden hoidossa, esim. lähteä sos.toimistoon kanssasi jne. Sitten voit saada ruokasetelin esim. ruokapankkiin että saat ruokaa.
      Et ole yksin ja apua on saatavilla! Mitään ilmaista rahaa ei missään ole jaossa, mutta esim. sos.toimistosta saat mahdollisesti ne rahat mitkä sinulle normin mukaan kuuluu ja tosiaan diakoniatoimistosta saat ruokasetelin.
      Olet nuori ihminen. Jos pystyt hakeutumaan työelämään ja saisit normipalkan niin 5-8 vuodessa velkasi on suunnilleen kuitattu tai voit yrittää hakeutua velkajärjestelyyn joka kestää 5 vuotta. Tuolloinkin olisit mahdollisesti siinä n. 30 vuotias ja elämää vielä keskimäärin 50 vuotta edessäpäin.
      Mutta tärkeintä on että saat nyt tukea ja keskusteluapua elämääsi joten nyt jo puhelin käteen ja varaamaan aikaa terppakeskuksen lääkärille!!
      Voimia!!

      • sun elämä on sun

        no ensinnäkin sun pitäis kääntyä poliisin puolll jos s entinen on vääärinkäyttänyt sinun tietoja ja ottanut lainaa. jos olet kiltisti hänlle lainannut ilman kuittia ei ehkä ole mitään tehtävissä. Tärkeintä olisi että hankit itsellesi koulutusta nyt, anna velkojen mennä ulosottoon (ellei ole seillä vellä) . Pääset varmaan pikku hiljaa velkajärjestelyyn joka kestää 3-5 vuotta.

        Sulla on koko elämä edessä eikä vj ssä oleminen tarkoita mitään nälkäkuuriakaan. Ei kannata tappaa itsensä tuollaisen takia. Tsemppiä ja käänny todella jonkun auttajan puoleen ja tee se rikosilmoitus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe