Rauhoittavien lääkkeiden määrääjät ovat rikollisia

rikollis psykologit

Ne psykologit ja psykiatrit jotka uusivat reseptin ilman potilaan kontrollia pitäisi saada vankilaan aiheuttamistaan mittaamattomista ongelmista. Itse sain uusittua xanorin ja diapamin reseptin milloin vaan ja minkäkokoisilla annoksilla vaan, ja tämän seurauksena todellisuudentajuni hämärtyi ja elin montakymmentä vuotta elämää aivan irti todellisuudesta.

Mitä luulette mitä tapahtuu ihmiselle diapam-humalassa vuosikymmenien ajalla? Hän tekee päätöksiä, joita ei todellakaan pitäisi tehdä, naimisiinmeno, perheen perustaminen, asunnon, omakotitalon ostaminen, pankkilaina, ym ym ym, listaa esimerkeistä voi jatkaa loputtomiin koska se juuri jatkuu diapampöhnäisellä "iloisella ja onnellisella" potilaalla juuri sen takia, kun todellisuus ja riskinoton rima on laskenut ylikäveltäväksi maan pinnan tasolle.

11

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääke-eroja

      Bentsot ovat turvallisia neurolepteihin ja SSRI-valmisteisiin verrattuna. Oikein käytettynä bentsot eivät aiheuta riippuvuutta, mutta yliannostettuna kylläkin.

      Neuroleptihumalassa oppiminen, muisti, tunteet, motiivit ja puhe lamaantuvat alkiovaiheen tasolle. SSRI-humalassa elämällä ei ole merkitystä, vaikka Jumala on sanassaan maininnut: "Lisääntykää ja täyttäkää koko maa." SSRI-lääkityksellä ei pysty lisääntymään.

      Psykiatrit kuuluvat elinikäisesti vankilaan. Aku Kopakkalan kaltaiset psykologit ovat parhaita hoitajia, sillä he tiedostavat näiden myrkkyjen sivuvaikutukset.

    • aloitus harhaan

      Psykologeilla ei ole lääkkeenmääräämisoikeutta eli eivät voi kirjoittaa reseptejä kenellekään.

      • irti päässyt

        Kyllä on psykologeilla lääkkeidenmääräämisoikeus, jo 80-luvulta psykologi jonka luona kävin määräsi xanorista lähtien.


      • aloitus harhaan
        irti päässyt kirjoitti:

        Kyllä on psykologeilla lääkkeidenmääräämisoikeus, jo 80-luvulta psykologi jonka luona kävin määräsi xanorista lähtien.

        Psykologi ei voi kirjoittaa minkäänlaista reseptiä kenellekään,sinulla on mennyt psykiatri ja psykologi sekaisin.Psykologi ei ole edes lääkäri.


    • 6+6

      On hyvin ikävää että ahdistuneelle määrätään bentsoja ja hän tekee vuosikymmeniä kamalia tekoja kuten naimisiinmeno, perheen perustaminen, kodin hankkiminen jne..

      Nykyään onneksi määrätään mieluummin neuroleptejä jolloin ihmisestä tulee yksinäinen, lihava, työkyvytön ja epäsiisti. Lääkkeiden aivotoimintoja lamaavan vaikutuksen vuoksi henkilö elää kuitenkin onnellisesti koska ei tiedosta olevansa tutiseva, ruma ja epäsiisti.

      • skitso

        Kyllä tiedostan rumentuneeni....niin pöhnässä en ole.


    • Vastuu vs. Vapaus

      Vikaa on ollut lekurin lisäksi myös sinussa. Minkä takia olet vetänyt aineita, jotka tekevät sinulle tuollaisen olon? Kaikkien luettavissa on kuinka vahingollisia erilaiset psykoaktiiviset aineet, laittomat tai lailliset, ovat ihmisen terveydelle erityisesti pitkään käytettynä. Siitä huolimatta Suomessakin mm. "masennuslääkkeitä" vetää 430 000 ihmistä ja muita psykoaktiivisia "psyykenlääkkeitä" toinen mokoma lisää. Mielestäni jokainen saa myrkyttää aivonsa siten, kun kokee parhaakseen. Parantaakseen oloaan joillekin riittää alkoholi, tupakka ja marijuana, jotkut taas haluavat vetää kovempia aineita, kuten SSRI:t, neuroleptit ja amfetamiinit. Jokaisen omaa tahtoa on kunnioitettava. Myös lääkärin.

      Totta kai se on vastuutonta lääkäreiltä ja psykiatreilta kirjoittaa näitä aineita ihmisille kertomatta mihin niiden vaikutus oikeasti perustuu ja mitkä saattavat olla käytön seuraamukset. Kontrollikäyntejä pitäisi olla niin ikään, koska aineet vievät todellisuuden tajun ja voivat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. Jos potentiaaliset seuraamukset on käyty läpi kuluttajalle ennen käytön aloittamista siirtyy vastuu käyttäjälle. En tiedä kerrottiinko sinulle riskeistä ennen käyttöä, sillä valtaosalle niistä ei kerrota.

      Psykoaktiivisten aineiden markkinat ovat villi-länsi, sillä kuluttajia huijataan oikeen olan takaa.

      • oma pää

        Pitää tajuta omaa tilanteensa ennen kuin lääkkeiden käyttö menee överiksi.

        Kyllä lääke on paikallaan pieninä annoksina tai silloin tällöin, mutta jos realiteettitaju hämärtyy tai ihmisestä tulee kävelevä jauhosäkki ilman yläpäätä, niin hukassa ollaan.

        Potilaan pitäisi ymmärtää vetää peli poikki ajoissa. Lääkkeet ovat joskus hyvä renki, aina ei edes tätä. Missään tilanteessa niistä ei saisi tulla isäntää. Lääkkeiden isännyyden näkee esim. tältä palstalta: jauhetaan lääkityksiä kuukausitolkulla, aloitetaan uusia ketjuja. Sen sijaan että keskusteltaisiin, miten voi viettää mielekästä tai edes siedettävää elämää oireista huolimatta.


      • kriminaalit lääkärit

        Etkö idiootti tajua että lääkepöhnäinen on narkkari joka tarttee aina uuden annoksen! Ei siinä ihmisellä enää omaa arvostelukykyä ole olemassa.


    • terveisiä Raililta

      Lekurit on pahimpia narkin myyjiä .Eivät edes suostu häpeämään.
      Tienaavat liika hyvin

    • tosi asiaa!

      Tienaavat kohta itsensä selliin!

      MUISTAKAA AINA TEHDÄ VALITUS LÄÄNINHALLITUKSEEN SAAMASTANNE HOIDOSTA !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe