Sinkkulaiva Arto

Sleep forever

Mukava tuollainen tappajan näköinen mies.

74

5746

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pics or it didnt hap

      haluan nähdä kuvan tappajan näköisestä miehestä..

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat nähä kun pistät viestii mulle "Arto" [email protected]

        Ninut saa kiinni nallukka48£@wippes.fi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat nähä kun pistät viestii mulle "Arto" [email protected]

        moi vaan :)


    • anonyymi kurppa

      Eikäku mulla tuli siitä Artosta mieleen "Klunssila" joka soitteli Pekka Saurin Yölinjalle. Voisin kuvitella, että olis tuon näköinen.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu tisin olla minä :) [email protected] " Arto "

        kirjita nallukka48wippie.fi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kirjita nallukka48wippie.fi

        nallukka48wippies,fi :arto


      • Anonyymi

        juu joskus taisin tehdäkkin sen


    • 14+5

      Eeppinen jakso Sinkkulaivalla. Kokenut sinkkumies näytti, miten hommat pitää hoitaa! Yritystä ei Artolta puuttunut. Naisille ei vain kelvannut, vaikka olisi reilu ja kunnollinen suomalainen mies ollut tarjolla.

      Se on tätä tänä päivänä. Naisille ei mikään kelpaa.

      • anonyymi kurppa

        Reilu ja kunnollinen, joka otti sen verran reilusti, että ei muistanut moneltako on mennyt hyttiin...


      • Anonyymi
        anonyymi kurppa kirjoitti:

        Reilu ja kunnollinen, joka otti sen verran reilusti, että ei muistanut moneltako on mennyt hyttiin...

        Juun olihan siin :)


    • poiuytgf

      Ei voi ymmärtää miten tuollainen kunnon mies jää yksin mutta SInkkulaiva-kurpat löytävät itselleen miehen.

    • donbe

      Laivan naiset olisivat ilmeisesti halunneet jonkun muotihipsterin tai pitkän varakkaan liikemiehen. Tavallisen miehen flaksi on useimmiten huono kuten Artolla, vaikka hyvää tahtoa ja yritystä olisikin. Naiset eivät ilmeisesti osanneet katsoa pintaa syvemmälle.

    • yuk

      Miksi 50-vuotias mies on eläkkeellä?

      Missä sen hammasharja, hammastahna, vaihtokalsarit ja -sukat on, jos se matkustaa ilman matkatavaroita?

      Miltä se haisisi aamulla?

      Kuinka moni nainen haluaisi kuulla että "sinulla on vartalo kuin viinirypäle"?

    • Ikisinkku M

      Tästä se nähdään palstan(kin) naisten pinnallisuus, aina niillä on lasi puolityhjä vaikka se voisi olla täysikin. Naiset arvostelee pelkkiä pinnallisia seikkoja ulkonäköä, pukeutumista ja kupinottoa. Katsoin tuon jakson juuri ja Artohan siinä kertoi että voisi lopettaa ottamisen vaikka heti kun löytyisi nainen. Arto on varmaan eläkkeellä jo viisikymppisenä koska pystyy, perämietsiä lienee aikalailla. Matkatavaroita ei tarvitse kun aina voi ostaa aamulla uudet kamppeet, hammasharjat ym., kiitos perämetsien. Pätevä nainen voisi pukeutumisvinkeillään laittaa Arton muodinmukaiseksi ja lähettää hammaslekuriin niin jopa olisi hyvä nallekarhu jollekin naiselle mutta naisten pinnallisuus ja asenteellisuus estänee sen.

      • anonyymi kurppa

        Eikö aikuinen mies pääse itse hammaslääkäriin??

        Niin, ja taas tuo sama klishee, että "lopettaisin juomisen kunhan nainen löytyisi"..Mäkin lopettaisin ylensyömisen jos löytäisin miehen...


      • anonyymi kurppa

        Ja ei mun miehen tarvi olla ainakaan "muodinmukainen" mut ei sen tarvi taksikuskiltakaan näyttää...


      • Ikisinkku M
        anonyymi kurppa kirjoitti:

        Ja ei mun miehen tarvi olla ainakaan "muodinmukainen" mut ei sen tarvi taksikuskiltakaan näyttää...

        Mutta eikö olisikin mukavaa kun olisi reilusti semmoinen mies että siitä voisi muuttaa surutta kaiken ja aina onnistuisi :)


      • anonyymi kurppa
        Ikisinkku M kirjoitti:

        Mutta eikö olisikin mukavaa kun olisi reilusti semmoinen mies että siitä voisi muuttaa surutta kaiken ja aina onnistuisi :)

        Ei olisi.


    • lottamari<3

      Artolla oli itseluottamus kohdillaan :D

      • Anonyymi

        Kiitos :) Lottamari söpöliini


    • Takametsien Masa

      Tosimies tarvitsee matkoillaan vain passin, luotokortin ja hammasharjan, jotka kaikki mahtuvat povitaskuun. Sinkkulaivalla ei rahaakaan tarvitse, sillä arvattavasti tuotantoyhtiö maksaa drinkit.

      On se kumma, että naiset katsovat vain pintaa. Kun sliipattu velkapetteri heittää baaritiskillä tarinaa, niin naiset ovat kiinnostuneita. Kun vielä selviää, että velkapetteri ajaa 3-sarjan Bemarilla, niin mimmit ovat jo aivan täpinöissään. Mimmeiltä jää huomaamatta, että auto on ostettu kokonaan osamaksulla tai parhaimmassa tapauksessa se on työsuhdeauto. Kalliin elämäntavan vuoksi velkapetteri joutuu ennen tilipäivää elämään kaurapuurolla ja kuivapastalla, kun rahat ovat aivan finaalissa.

      Kunnon isäntämiehen tilanne on aivan toinen. Jos isäntä haluaa uuden ajopelin, niin hän menee suoraan tukkimetsältä Veholle ja ostaa paremman luokan Mersun lisävarusteineen. Maksu hoituu taskusta otetusta setelikääröstä, josta lasketaan yhdessä myyjän kanssa tarvittava määrä paperilappusia maksusuoritukseksi.

      Mutta naisille tätä on aivan turha selittää.

      • Todellakin.
        Me naiset kun ollaan sen verran pinnallisia, että vaaditaan mieheltä siisteyttä ja fiksua käytöstä. Se on usein liikaa vaadittu.
        Pitäis vaan tyytyä siihen mitä saa, eikä tavoitella mahdottomuuksia.


      • 14+2

        Luonnollisesti nuo mainitsemasi esimerkit ovat molemmat ääripäitä. Kunnon pihi maa/metsätilan isäntämies ei mitää upouusia mersuja ostele. Ei se vaatimattomuus ihmisestä autokaupassa satumaisesti katoa, kun sitä on ammatinvalinnassa riittänyt yllin kyllin. Ei siinä isännöimisessä mitään vikaa, mutta kyseessä on perusduuni vailla sen ihmeempää väriä eikä siinä maailma kauheasti avaudu.

        Samaten tuo mainitsemasi velkapetteri on todennäköisesti joku "keskiportaan visanvinguttaja", jolle äkillisesti kohonnut tulotaso on kihonnut nuppiin, ei kuitenkaan mikään roskakuski tai putkimies. Tuloja ja asemaa on jonkinverran, sekä uraputki sillä hetkellä nousussa. Toki taustalla saattaa olla lisänä myös "perintöä odotellessa" -tilanne.

        Nuo esimerkkisi eivät kohtaa siinäkään mielessä, että noilla (kuvitteellisilla) henkilöillä on suuri ikäero. Siinä missä velkapetteri on 3-kymppinen parhaassa iässä, on isäntämies jo harmaantunut 50 .


    • Just just

      Aivan, pitäisi tyytyä hampaattomaan ja epäsiistiin juoppoon ja miehet taas saavat valikoida mielensä mukaan ilman että siitä valitetaan.

    • Niin....

      On se kumma, että naiset katsovat vain pintaa.

      Nii just, että naisten pitäisi kelpuuttaa hampaaton juoppo, joka retkahtaa hetkenä minä hyvänsä... Onko tosiaan niin että siisti olemus ja käytöstavat ovat jo liikaa vaadittu?

    • erkki-täti

      Tulipa katsottua tuo jakso (alan huolestua uudesta taipumuksestani katsoa tosi-tv:tä).

      Mikä ihmeen reikä sillä miehellä oli poskessa? Näytti todella ilkeältä. Vai olisiko miehellä diabetes ja sitä myöten ihovauriot paranevat huonosti? Joka tapauksessa reikä näytti olevan hoidon tarpeessa.

      Miehen nenä näytti siltä, että on joskus tullut jännämiehenä tapeltua ihan kunnolla. Nenä on murtunut ainakin kerran, jos ei kaksi.

      Hammashoidon tarpeessa näytti kaveri olevan myös. Ja eipä siinä mitään, kukinhan saa hoidattaa tai jättää hoidattamatta mitä haluaa, mutta oli todella oksettavaa, että moisella parodontiittisuulla yritti suukotella jotain naista! Tai ainakin näytti tunkevan sitä kuonoaan naisen kasvoille.. Hyi stana, ja itse olisin kyllä varmaan menettänyt malttini.

      Ukkeli hikoili voimakkaasti illan aikana. Voin vain kuvitella, mikä haju on ollut miehessä seuraavana päivänä (vanha viina ja pesemätön suu ja kroppa).

      Nuo olivat ulkonäköasioita. Sitten analyysiä ulosannista:

      Huolestuttavaa selittelyä alkoholinkäytöstä. On ollut juomatta, mutta sitten "ratkesi" kun kaveri kuoli. Öhöm...kuulostaa siltä, että on oikea alkkis, joka juo viikot läpeensä silloin kun juo.

      Ristiriitaisia puheita monesta asiasta. Taisi olla miltei kaikessa mitä esim. käytösasioista suustaan päästi.

      "Voittanut risteilyjä karaokea laulamalla"...olisikohan kuitenkin kaveri voittanut, tällä miehellä kun meni väärin sekä sanat että sävel..

      Toivottavasti kuitenkin löytää sen sielunkumppaninsa. Uskon, että samankaltaisia naisia löytyy ihan livenä jostain kulmakuppilasta.

      Taitaa olla niin, että tuohon ohjelmaan valitaan kaikkein friikeimmät ehdokkaat. Aika huonoa mainosta laivayhtiölle. Menee kyllä halut osallistua sinkkuristeilyyn, kun katsoo tuota ohjelmaa.

      • Ikisinkku M

        "Taitaa olla niin, että tuohon ohjelmaan valitaan kaikkein friikeimmät ehdokkaat. "

        Eipäkai tuonne muut kuin friikit ilmoittaudukaan varmaan mutta se mikä minun huomiota kiinnitti oli se että täällä palstalla jos olisi näppärä kirjoittamaan tuo Arto varmaan menestyisi kun tuntui naisia hirveästi arvostavan ja kehuvan ja ylisti sisäisen kauneuden merkitystä. Tuollainen rumahkokin mielinkielin uros olisi täällä varmaan kovaa valuuttaa kun sen ei tarvitsisi naamaansa näyttää koska ainahan käy niin että kun tälle palstalle joku mielistelijä ilmestyy naiset kehuu sitä kilvan ja moittii meitä mielipiteissämme rehellisempiä.


      • Ikisinkku M kirjoitti:

        "Taitaa olla niin, että tuohon ohjelmaan valitaan kaikkein friikeimmät ehdokkaat. "

        Eipäkai tuonne muut kuin friikit ilmoittaudukaan varmaan mutta se mikä minun huomiota kiinnitti oli se että täällä palstalla jos olisi näppärä kirjoittamaan tuo Arto varmaan menestyisi kun tuntui naisia hirveästi arvostavan ja kehuvan ja ylisti sisäisen kauneuden merkitystä. Tuollainen rumahkokin mielinkielin uros olisi täällä varmaan kovaa valuuttaa kun sen ei tarvitsisi naamaansa näyttää koska ainahan käy niin että kun tälle palstalle joku mielistelijä ilmestyy naiset kehuu sitä kilvan ja moittii meitä mielipiteissämme rehellisempiä.

        Mitä ihmeen väliä on menestyksellä jollain keskustelupalstalla?

        Elätteköhän liiaksi tämän palstan maailmassa? Minulle ainakin on, usko tai älä (LOL) ihan sama, olenko tällä palstalla suosittu vai en. Enhän minä tule ketään teistä koskaan tapaamaan eikä minun tarvitse olla teidän kanssaan hetkeäkään silloin kun ei huvita.


      • Ikisinkku M
        helka kirjoitti:

        Mitä ihmeen väliä on menestyksellä jollain keskustelupalstalla?

        Elätteköhän liiaksi tämän palstan maailmassa? Minulle ainakin on, usko tai älä (LOL) ihan sama, olenko tällä palstalla suosittu vai en. Enhän minä tule ketään teistä koskaan tapaamaan eikä minun tarvitse olla teidän kanssaan hetkeäkään silloin kun ei huvita.

        Ei olekaan ja ihan samoin ajattelen kuin sinäkin noin yleisesti ottaen mutta halusin vain kiinnittää huomiota siihen seikkaan miten helposti naiset on mielistelyn edessä aina sulaa vahaa eivätkä siinä mielistelijässä halua nähdä mitään puutteita kun taas mielistelemätön omia mielipiteitä omaava teilataan jo kättelyssä. Tämän vuoksi en harrasta esim. nettideittejä kun minun ei olisi mitenkään mahdollista pärjätä noille mielistelijöille, putoaisin heti kättelyssä.

        Naiset siis itse itse tavallaan tekevät seuran löytämisen itselleen nettideiteissä ja vastaavissa vaikeaksi kun sieltä mielistelyn vuoksi bongaavat ne artomaiset ongelmaiset ja hylkäävät ongelmattomat jo ennen kuin pääsevät tutustumaan, tästä seuraa myös se naisten viljelemä myytti että "kaikki hyvät miehet on varattu" koska ne luulee tavanneensa ne parhaimmat vapaat deittien kautta vaikka oikeasti ne tavatut taitaa olla niitä paskimpia.


    • 14+2

      Näin kolmekymppisen, toivottoman sinkkumiehen näkökulmasta tuo Arton visiitti ohjelmassa vaikutti suorastaan sosiaalipornolta..

      Arto ei todellakaan ole mikään "tyypillinen" 50-vuotias mies, vaan selvästi viettänyt tavallista kovempaa elämää. Hampaat olivat siinä kunnossa, ettei niitä ole hoidettu ainakaan avioeron jälkeisenä kymmenenä vuotena, jos sitä ennenkään. Sössöttävä puhe on tulosta joko hampaista, alkoholinhuuruisesta menneisyydestä tai molemmista. Katseen keskittäminen oli hankalaa, silmät vaikuttivat harittavan. Kävely oli selvinpäinkin horjuvaa, ja yhdessä vatsakkaan olemuksen kanssa luo mielikuvan erittäin heikosta terveydestä.

      Näistä lähtökohdista ja tuolla habituksella varustetusta miehestä ei ole oikeutettua vetää mitään johtopäätöksiä, miksi naisille ei seura kelvannut. Olkoonkin että sisäistä kauneutta miehestä varmasti löytyy kun on huolella vedetty "kölin alta". Itseluottamus kieltämättä oli kunnossa, ja asenne - mitään menetettävää ei tosiaan ole.

      • metroasema

        Arto on Hakaniemen poikia.Kuva löytyy googlettamalla.Tämän toimittajat tiesivät.


    • Yksin on ihanaa<3

      Tätä just tarkoitan sillä, että nainen ei saisi olla yhtään nirso. Olen siis 40 ikäinen kurppa, olen töissä, on omistusasunto jne, mutta olen ylipainoinen. ATM:ien mielestä minun pitäisi ottaa tuollainen Arton kaltainen alkoholistieläkeläinen hoidettavakseni ja minun rahoilla laitattaa hänet vieroitukseen, hammaslääkärille, tyylikonsultille, opettaa hänelle hygienian alkeet ja siinä samalla kuunnella hänen omituista ylistysoodia siitä, miten hän on niin hyvä äijä.

      Mieluummin vetäisin ranteet auki kuin että joutuisin asumaan tuollaisen miehen kanssa samassa asunnossa.

      • ei sitten muuta

        kuin ranteet auki;)


    • :(surullista

      Jotenki säälitti toi arto :/ Jos oisin vanhempi ja sinkku, oisin kokeillu auttaa miestä. Mut olihan miehellä selkeä alkoholiongelma, vaikea oli nähdä missä vaiheessa oli selvänä ja missä ei, taisi olla aamullakin vielä kännissä. Ex-päihdeongelmaisena jotenkin näin sen surun silmistä, kun selitteli asioitaan ja alkoholinkäyttöään. Tiedän noi lasittuneet silmät... Näytti siltä et häntä melkein vaiheittain itkettäis :( Ja kyllä multakin pari kyyneltä tipahti kun jaksoa katsoin, jotenkin suru hänen puolestaan.

      • Gambinaretku

        Vain juopolta lohkeaa näin paljon sympatiaa toiselle juopolle.

        Hohhohjaa, tyypillistä riippuvaisen ihmisen horinaa.


      • Anonyymi

        heippa söpöliini,näin tuon kirjoitukses ja kommentoin näin vuosien takaa et vaik oon vielkin sinkku tavallaan ku asun ihanan kissani kanssa kahdestaan niin en vois sanoa itseäni Juopoks kun en Käytä kuin muutamii olueita yksinäisyyteen kun elän 24/7 kotona [email protected] ja facessa arto keränen


      • Anonyymi

        Hei vaan,ei tuo ihan pitänyt paikkaansa miten kuvailit minua,olen edelleen Sinkku ja asun kivas rivitalo kaksios 55.5n ihanan kissani kanssa enkä läträä elämäs viinalla :)


    • bgfe

      :D en tiennytkään et juopot ois sympaattisempia ihmisiä kuin muut!

    • Jii007

      Nussimaan se on päästävä ruman juoponkin!
      Ei ketään olisi kiinnostanut tuon miehen juomiset jos kyseessä olisi ollut pitkä ja komea toimitusjohtaja.
      Naiset nyt ei vaan siedä "rumia" ihmisiä lähellään kun ovat niin sekaisin pillunsa voimasta.

      • Voisit varmaan omalta osaltasi sitten tarjota seksiä jollekin Hakaniemen naispuoliselle artolle, nussimaan se on heidänkin päästävä.


      • ............

        Viisikymppisellä alkoholistilla on mitä todennäköisimmin vakavia erektiohäiriöitä.


      • Jii007
        helka kirjoitti:

        Voisit varmaan omalta osaltasi sitten tarjota seksiä jollekin Hakaniemen naispuoliselle artolle, nussimaan se on heidänkin päästävä.

        Valitettavasti naisille löytyy aina tasokkaampaa seuraa kuin minä. Naiset kun aina pyrkivät pariutumaan ylöspäin.
        Olen myös varmaan jollekin viisikymppiselle juopponaiselle vähän liian nuori, tai suoraan sanottuna hän on minulle liian vanha. Katsellaan uudestaan sitten kun olen itse sen 50v.


      • erkki-täti
        Jii007 kirjoitti:

        Valitettavasti naisille löytyy aina tasokkaampaa seuraa kuin minä. Naiset kun aina pyrkivät pariutumaan ylöspäin.
        Olen myös varmaan jollekin viisikymppiselle juopponaiselle vähän liian nuori, tai suoraan sanottuna hän on minulle liian vanha. Katsellaan uudestaan sitten kun olen itse sen 50v.

        Yrittihän Artokin selkeästi nuorempia. Parikymppisen oloinen oli sekin tyttö, joka ystävällisesti kommentoi kameralle lähentelijä-Arton persoonaa.

        Miehet ovat sokeita omalle itselleen.

        Vanhemmista naikkosista tuli mieleeni eräs tietämäni pariskunta. Nainen on varmasti yli 50v, ja mies sellainen reilu kolmekymppinen tyypillinen peräkammarin tapaus, joka on ollut varmasti koko elämänsä epävarma omasta ulkonäöstään. Omasta mielestäni siinä hänen ulkonäössään ei mitään isompaa vikaa ole, sellainen aika lailla tavis, ehkä hieman iso pää jos vertaa laihaan kroppaan. Käytös hieman autistista, mutta ei se välttämättä mikään huono asia ole. Heillä näyttää pyyhkivän hyvin yhdessä, huolimatta siitä että naikkoselle taitaa kuppi maistua tosi hyvin...

        Heh heh...


    • jjjjjoo

      Eiköhän se alkoholi sen ulkonäön vie...

    • Löytyykö Sinkkulaivat netistä? Alkoi kiinnostaa :DDD

      • Jii007

        Eiköhän ne ruutu.fi:stä löydy.


    • Voi myötähäpeä :(

      Mies joka lupaa naiselle itsensä, itsensä, joka pitää kissasta parempaa huolta kuin itsestään.... voi säälityksien säälitys ja myötähäpeän myötähäpeä :( :(

      • erkki-täti

        Tuli siitä kissajutusta mieleen, että huolehtiminen on niin suhteellista...Jos viina vie, niin kissaa ei muista, mutta krapuloissa on huono omatunto laiminlyönnistä...Että voi olla asia niinkin.


    • kiltti atm

      Hieno mies tuo arto. Kyllä se joltain pil.lua saa vielä mutta itse en saa koskaan.

    • tsemit

      pistäis nyt hyvä mies edes jonkun laastarin haavaansa tai kävisi lääkärillä pistämässä siihen tikit. Näytti meinaan aika pahalta?! Ja ne hampaat... Kyllä hygienia kuuluu ihan perusjuttuihin, ei ole mitään "naisten vaatimuksia". Hikinen paita vaihtoon jne.

    • pekkakoopeli

      Kuvaa hyvin millaista porukkaa tämmösiin ohjelmiin hakeutuu. Ei juuri kukaan normaali tuonne menisi. Vähän sama kuin joku napakymppi ellei pahempi. Ei sielläkään juuri koskaan ollut edes yhtään korkeasti koulutettua ihmistä.

    • uuyhhgccccfffddeertg

      "Yllättäen" tässäkin keskustelussa ahdasmielistä ja arvostelevaa kommenttia. No pitää itse osallistua arvosteluun ja sanoa että kyllä Artsi ansaitsisi kunnon kumppanin enemmän kuin nirsot pissikset tuossa ohjelmassa.

      • mietteitä...

        No mikä sitten on se kunnon kumppani tälle Artsille? Joku saman henkinen kenties vai joku työssä käyvä nainen joka tois fyrkkaa että sais äijäkin jotain elääkseen? Enkä nyt tarkoita sitä että on miehen tehtävä elättää koko sakki, mutta että raavas iso mies ei ole pystynyt huolehtimaan edes itseään kuntoon.

        En minä ainakaan mieheltä vaadi mitään toimitusjohtajan titteliä tms, mutta jos joku hampaaton, hikisellä ja haisevalla paidalla varustettu, ryyppyputkia pitävä mies tulee väkisin lääppimään niin... Ja taisi mainita että ei suosittele ketään tekemään niin, että takaapäin yllättää ja suutelee (LOL) Itse kuitenkin teki niin...

        Kyllähän tämä Arto varmaan naisia saa mutta moniko nainen haluaa opettaa kädestä pitäen mitä on hygienian alkeet esim


      • yökukkuja n54
        mietteitä... kirjoitti:

        No mikä sitten on se kunnon kumppani tälle Artsille? Joku saman henkinen kenties vai joku työssä käyvä nainen joka tois fyrkkaa että sais äijäkin jotain elääkseen? Enkä nyt tarkoita sitä että on miehen tehtävä elättää koko sakki, mutta että raavas iso mies ei ole pystynyt huolehtimaan edes itseään kuntoon.

        En minä ainakaan mieheltä vaadi mitään toimitusjohtajan titteliä tms, mutta jos joku hampaaton, hikisellä ja haisevalla paidalla varustettu, ryyppyputkia pitävä mies tulee väkisin lääppimään niin... Ja taisi mainita että ei suosittele ketään tekemään niin, että takaapäin yllättää ja suutelee (LOL) Itse kuitenkin teki niin...

        Kyllähän tämä Arto varmaan naisia saa mutta moniko nainen haluaa opettaa kädestä pitäen mitä on hygienian alkeet esim

        Kuuntelin radiosta sen yölinjalla puhelun jossa klunssila kertoi kuinka sai sai sen nenätippurin


      • 55544444444444
        mietteitä... kirjoitti:

        No mikä sitten on se kunnon kumppani tälle Artsille? Joku saman henkinen kenties vai joku työssä käyvä nainen joka tois fyrkkaa että sais äijäkin jotain elääkseen? Enkä nyt tarkoita sitä että on miehen tehtävä elättää koko sakki, mutta että raavas iso mies ei ole pystynyt huolehtimaan edes itseään kuntoon.

        En minä ainakaan mieheltä vaadi mitään toimitusjohtajan titteliä tms, mutta jos joku hampaaton, hikisellä ja haisevalla paidalla varustettu, ryyppyputkia pitävä mies tulee väkisin lääppimään niin... Ja taisi mainita että ei suosittele ketään tekemään niin, että takaapäin yllättää ja suutelee (LOL) Itse kuitenkin teki niin...

        Kyllähän tämä Arto varmaan naisia saa mutta moniko nainen haluaa opettaa kädestä pitäen mitä on hygienian alkeet esim

        Missä kohtaa sanottiin ettei pysty itseään elättämään? On niitä ties millaisia älykköjä, taiteilijoita,, herroja joilla linjana että lika tippuu itsestään pois. Moni niin mies kuin nainenkin voi lopettaa itsestään hyvin huolehtimisen yksinäisyyttään, ja sitten ryhdistäytyy toisen motivoimana.


      • Anonyymi

        kiitos kommentistasi joita kaikkea olen nyt lukenut vuosien Jälkeen,en mennyt tuolle risteilylle muuten mutta suomi24 pyysi ja maksoi aivan kaiken! En mennyt sillä mielellä et löytäisin sieltä varsinkaan elämänkumppania taikka parisuhdetta sekä En ole niitä miehiä Jotka syöksyy het Naisen kans seksiin ekana yönä joten toiveita ei ollut minkäänlaisia muttavuus kyl kiinnosti et jatkossa vois jotain kehittyäkkin,mut kun huomasin sen koko sisällön niin nnoin mennä rennosti ja kun yhtiö makso syönnin ja kaikki juomat niin mikäs siin ottaa rennosti ja kaikki irti! Asun edelleenkin yksinään Tosin ihanan rakkaan kissani kans mikä 0n nyt 11v misu kivas rivitalo kaksiossa 55.5n Voitte antaa palautetta jos tämä tulee näkyiin [email protected] :) Arto Salosta ja oon facebookis arto keränen


    • näin on

      Älä mee sinne nenines mis muut on ollu muninee!

    • ksr
      • erkki-täti

        No niin, Arton kaverit on nyt sitten myös esitelty. Toivottavasti löytyy jo vihdoin se oikea morsian, joka tykkää myös noista kavereista.


      • Jii007

        Artsilla on miehekäs sänki, tyylikäs takki ja sivistynyt ote vesipullosta. Mikä tässä nyt naisille on oikein ongelma? Onko Artsi liian kunnollinen?


      • erkki-täti
        Jii007 kirjoitti:

        Artsilla on miehekäs sänki, tyylikäs takki ja sivistynyt ote vesipullosta. Mikä tässä nyt naisille on oikein ongelma? Onko Artsi liian kunnollinen?

        Naiset ei vaan ymmärrä taas..

        Tuo Arton kaverikin on varmaan ottanut vain jouluaiheiset tilapäiset implantit silmien alle juhlakauden väreissä. Punaista ja joillain voi olla myös sinistä, sopii kaikkiin sisustuksiin.


      • Jii007
        erkki-täti kirjoitti:

        Naiset ei vaan ymmärrä taas..

        Tuo Arton kaverikin on varmaan ottanut vain jouluaiheiset tilapäiset implantit silmien alle juhlakauden väreissä. Punaista ja joillain voi olla myös sinistä, sopii kaikkiin sisustuksiin.

        Näkeehän tuon nyt paidasta sokeakin, että tuo silmäjannu on jenkkifutiksen taitaja. Tarinan mukaan silmät on hieman turvonneet kun vastustajalla on mennyt hermo kyseisen herran dominointiin ja on tökännyt sormilla silmiin. Siitä johtuu pieni turvotus ja punoitus.

        Kuvan tarinahan on se, että Artsi kavereineen oli bongannut tämän jenkkifutis taiturin ja pyysi ystävällistä ohikulkijaa ottamaan heistä kuvan. Artsihan toki tunsi jo jenkkifutarin entuudestaan, mutta koska tämä taituri tahkoaa NFL:ää niin eivät ystävykset olleet vuosiin ehtineet nähdä, koska Artsi ei tykkää kaukomatkailusta.
        Pojathan tietysti lähtivät sitten viihteelle kuvan ottamisen jälkeen ja muistelivat menneitä hyviä aikoja.

        Monelle varmaan tulee yllätyksenä, mutta Artsihan oli aikoinaan kova uimahyppääjä, mutta Timo Jutilallekin tuttu nilkkatulehdus pilasi hänen maineekkaan uransa. Nykyään Artsi hyppii lähinnä ojiin, koska nilkka ei ole parantunut vieläkään täysin, mutta pakko on vain päästä hyppimään. Rakkaudesta lajiin, niinkuin sanotaan.
        Huhujen mukaan nilkkatulehdus ja uran loppuminen olisi ollut niin paha pettymys, että Artsi olisi alkanut juomaan, mutta ne nyt lienevät vain kateellisten juttuja.
        Kyllä joku onnellinen nainen vielä Artsista saa hyvän ja kunnollisen miehen.


      • erkki-täti
        Jii007 kirjoitti:

        Näkeehän tuon nyt paidasta sokeakin, että tuo silmäjannu on jenkkifutiksen taitaja. Tarinan mukaan silmät on hieman turvonneet kun vastustajalla on mennyt hermo kyseisen herran dominointiin ja on tökännyt sormilla silmiin. Siitä johtuu pieni turvotus ja punoitus.

        Kuvan tarinahan on se, että Artsi kavereineen oli bongannut tämän jenkkifutis taiturin ja pyysi ystävällistä ohikulkijaa ottamaan heistä kuvan. Artsihan toki tunsi jo jenkkifutarin entuudestaan, mutta koska tämä taituri tahkoaa NFL:ää niin eivät ystävykset olleet vuosiin ehtineet nähdä, koska Artsi ei tykkää kaukomatkailusta.
        Pojathan tietysti lähtivät sitten viihteelle kuvan ottamisen jälkeen ja muistelivat menneitä hyviä aikoja.

        Monelle varmaan tulee yllätyksenä, mutta Artsihan oli aikoinaan kova uimahyppääjä, mutta Timo Jutilallekin tuttu nilkkatulehdus pilasi hänen maineekkaan uransa. Nykyään Artsi hyppii lähinnä ojiin, koska nilkka ei ole parantunut vieläkään täysin, mutta pakko on vain päästä hyppimään. Rakkaudesta lajiin, niinkuin sanotaan.
        Huhujen mukaan nilkkatulehdus ja uran loppuminen olisi ollut niin paha pettymys, että Artsi olisi alkanut juomaan, mutta ne nyt lienevät vain kateellisten juttuja.
        Kyllä joku onnellinen nainen vielä Artsista saa hyvän ja kunnollisen miehen.

        Kyä näin o.

        Mahtava miäs menee taas ihan hukkaa.

        Ja täyttä totta oli sunki tarinat noista mahtavista hetkistä urheilun parissa. Siäl nimittäin hikoo, ja turhaa ny on naikkosten jotain hikoiluu paheksuu. Se on luannollista urheilijalle, että paita om märkä. Saattaa myäs tuaksahtaa samalla miähelle.


      • Jii007
        erkki-täti kirjoitti:

        Kyä näin o.

        Mahtava miäs menee taas ihan hukkaa.

        Ja täyttä totta oli sunki tarinat noista mahtavista hetkistä urheilun parissa. Siäl nimittäin hikoo, ja turhaa ny on naikkosten jotain hikoiluu paheksuu. Se on luannollista urheilijalle, että paita om märkä. Saattaa myäs tuaksahtaa samalla miähelle.

        Nimenomaan.
        Artohan taisi mainita tästä juomisestaan siinä sinkkulaiva jaksossa, mutta se kohtaus oli leikattu hieman huonosti, sillä kysehän oli siitä, että Artsilla oli jäänyt päälle tämä suuri urheilujuomien ja veden juonti. Kaikkihan tosiaan tietää, että nestetankkaus on tärkeää kun urheilee ja hikoilee paljon. Tuossa ylempänä linkitetyssä kuvassa vahvasti näyttää siltä, että Arto on taas ratkennut juomaan liikaa vettä, koska on kuvassa vesipullo sivistyneesti ojossa. Voihan toki olla, että nilkkatulehdus on viimein parantunut ja Artsi on aloittanut kovan treenin tavoitteenaan seuraavat olympialaiset. Kovin hyväkuntoisen ja onnellisen näköinenhän Artsi kuvassa oli.


    • jamppa33

      Hampaaton 50v eläkeläinen mutta kyllä se pesää saa jos haluu.

    • melkeinselvinpäin

      spurgulaiva

    • MilonVenus

      Ei ole Artolla itseluottamuksesta pulaa. Lähettää imeliä, huonolla suomenkielellä kirjoitettuja treffipyyntöjä Suomi24:ssä, pyytäen mm. kokovartalokuvaa :) Pelkät kauniit kasvot ja hyvä luonne ei taida Arto-pojalle riittää...

    • MrMr47

      Vasemmassa nenänpielessä ihosyöpä, joka pitää leikata pois.

    • Paska ohjelma...

      Kaikki nuo melkosia tapauksia.. Ei ihme että ei tule pesää eikä munaa..

      Aika paljon noita "ätmejä" siellä.

    • Anonyymi

      Juu tääl tuo Arto salosta nyt,edelleen sinkkuna ja voit ottaa yhteyttä minuun [email protected]

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe