miehen sukulaiset

khfdetgf

Kertokaa mistä kiusaaminen johtuu? Miehen veli näkee oikein vaivaa minua piikitelläkseen, kuisatakseen ja nolatakseen erityisesti miehen perheen läsnäollessa. Tämä on jatkunut n. 10 vuoden ajan. Ensin mukana oli veljen ex- puoliso, nyt uusi. Suvussa on kyllä mt-ongelmia. Oma mieheni kohtelee kaikkia arvostavasti joten mistään kotoa opetusta mallista ei liene kyse.
Minä tietty ensin etsin vikoja itsestäni ja yritin korjata omaa persoonallisuutta toisenlaiseksi hänen seurassaan. Se ei tietenkään pitemmän päälle aiheuttanut kuin epämukava oloa minulle itselleni. Miehen kanssa suhde on kunnossa, ihanat lapset ja kaunis koti. Silti on vaikea kuvitella että kiusaaminen johtuisi jostain alemmuuskompleksista. Itse oon empaattinen ja kiltti, en halua aiheuttaa toisille pahaa mieltä. Voiko tämä veli nähdä minussa jotain epävarmuutta ja nauttia jostain vallantunteesta? Onko sadismi persoonallisuushäiriö?

6

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      Vittuile sille miehen veljelle samalla mitalla ja kysyppä seuraavan kerran mikä mättä' ja sanot jos ei muuta puhuttavaa hänellä ole niin pitäsi turpansa kiinni niin voi loppua lyhyeen. Hyökkäys on paras puolustus ja jos ei lopu niin vastaappa hänen kuittailuun että ole homo hiljaa niin voi loppua siihen.

    • 7+7

      Onko väliä mistä se johtuu, eikö pääasia ole omalta kannaltasi, että tuollaisesta tulee loppu eli että itse teet jotain toisella tavalla.

      On paljon tyyppejä, jotka omista syistään mollaavat muita (alemmuudentunto, kateus jne.), joten minusta on ihan hyvä taito osata sanoa, että tuo ilkeily saa nyt luvan loppua, tuollaista vinoilua en viitsi enää kuunnella tms.

      Näin ajatellen tämä miehesi veli voi opettaa sulle jotain tärkeää.

      • hei hei hei

        Mulle miehen sukulaiset on opettanut aika paljonkin elämästä: miten soittaminen on itse asiassa avunpyyntö, kahville pyytäminen tarkoittaa koiran vahdiksi menoa, kävelylenkki taasen "hei, heitäkö mut tuonne"...

        Siksi alettiin miehen kanssa sanomaan systemaattisesti ei, hän ensimmäisenä ja ainoana, koska soittivat hänelle. Nyt on saatu olla rauhassa auta mua-aneluilta jo vuoden, eikä ole kahvillekaan enää käsketty:) Säästyy satoja euroja rahaa vuodessa, kun ennen käytiin kerran kuussa kahvilla ja ulkona syömässä isolla porukalla näiden kanssa.

        Neuvoni aloittajalle: puhu miehesi kanssa ja älkää menkö vähään aikaan kylään. Ja jos siellä alkaa taas se mölinä, niin sitten vaan lähdette kesken kaiken pois jonkun tekosyyn varjolla. Ja sitten taas väliaika vierailuissa.

        Vierailut voi myös ajoittaa niin, ettei mene silloin kuin se yksi puolisoineen on paikalla.


    • simple as that

      Sun kannattaa kysyä itseltäsi:

      -mitä arvoa sinä saat siitä, että näet miehesi veljeä?

      -mitä taas hyödyt siitä, että ET tapaa heitä?

      Kun oivalsin, että eihän minun ole mikään pakko tavata henkilöitä, jotka ovat sukua miehelle, joista en pidä, niin vapautui energiaa ja aikaa ihan muuhun käyttöön.

      • parempimyöhäänkun...

        Olin jo 50v kun tajusin että sukulaiset olivat aina jotain vailla kun ottivat yhteyttä. Verenimijät. Nyt voin hengittää kun aloin kieltäytymään palvelemisesta. Aikaa elää omaa elämää.


      • Miehen suku
        parempimyöhäänkun... kirjoitti:

        Olin jo 50v kun tajusin että sukulaiset olivat aina jotain vailla kun ottivat yhteyttä. Verenimijät. Nyt voin hengittää kun aloin kieltäytymään palvelemisesta. Aikaa elää omaa elämää.

        Mieheni sukulaiset ovat tuollaisia, aina vailla jotain mitä mieheni pitäisi heidän hyväkseen tehdä. Suhteemme alkuaikoina appi yritti väkisin pakottaa minua heillä käydessä kauppansa kassalle joka ainut kerta(palkatta tietysti) ja sitten kun en suostunut, niin siitä asti jatkui piruilu minua kohtaan joka kerta käydessämme siellä. Ei todellakaan huvita enää tavata. Mieheni olisi pitänyt rempata jokaisen perheensä jäsenen (äiti ja isä , veli ja sisko) taloa (mihin hän alkuaikoina suostui) ja oman talon laitto olisi jäänyt sikseen (ostimme vanhan remontoitavan talon). Matkaa on about 100km suuntaansa. "Palkaksi" mieheni sai vanhentunutta ruokaa kaupasta. Meitä ei kukaan auttanut missään koskaan. Ai anteeksi, peltien laitossa katolle appi vähän auttoi. Myöskään tulipalomme jälkeen ei kukaan heistä auttanut missään asiassa. Mieheni on siskonsa lapsen kummi ja hänen miehensä pisti faceyhteydet meihin poikki, selittäen jostain typerästä pelin voittamisesta syynä.
        Kymmenen, viisitoista kertaa vuodessa pitäisi hypätä siellä 100km.n päässä. Jos vanhempansa tulevat meille lastenlasten kera niin ilmoitus siitä tulee tunti, pari etukäteen pari kertaa vuodessa. Miksei voi ilmoittaa esim. viikkoa etukäteen? Asumme syrjäkylällä, eikä tuolloin voi esim. käydä kaupassa etukäteen tai leipoa.
        Nuo sukulaiset eivät myöskään kykene keskustelemaan muusta kuin lapsista, kaupasta ja kyläjuoruista, joista mikään ei hiukkaakaan kiinnosta. Mitään yhtään syvällisempää keskustelua on turha yrittää. Itse olen kiinnostunut kaiken aikaa opiskelemaan jotain uutta, heistähän se on joutavanpäiväistä ajanhukkaa.
        Onkin tullut olo että mieheni pitäisi aina hyödyttää heitä jotenkin. No mieheni muutti jo ennen minua pois ko. paikkakunnalta, kun tiesi ettei hetken rauhaa saa, jos samalla paikkakunnalla asuu. Kuriositeettinä mainittakoon että appi onki jo suhteemme alussa puhelinumeroni, jotta sai haukkua miestäni ja vaatia minua toimittamaan hänen (apen) asioitaan sinne sadan km:n päähän ennenkuin edes tapasimme! Pidin häntä omituisena, enkä todellakaan suostunut. Tunnistan hyväksikäyttäjät jo kaukaa.
        Kun appi jatkuvien loukkaustensa lisäksi, esitteli aina käytyään saunassa omia vehkeitään olohuoneessa (käytti lyhyttä pyyhettä joka peitti hädintuskin seisoessa )ja levitti jalkansa äärimmilleen istuessaan sohvalla ja kaiveli vielä. että varmasti kaikki on tarjottimella), tunsin järjetöntä ällötystä. Sen hän onneksi on vihdoin lopettanut. enkä koskaan enää mene sinne sauna-aikaan. Inhotti käydä siellä saunassa, kun appi saattoi milloin tahansa tunkea pukuhuoneeseen, eikä sitä saanut lukkoon.
        Luojan kiitos meillä on nykyään koiria, ettei milloinkaan tarvitse jäädä sinne enää yöksi. Aiemmin ne yöpymiskäynnit olivat yhtä hxxvettiä. Ja mieheni teki remonttia niillä reissuilla aamusta nukkumaan menoon asti. Koskaan ei kiitoksen sanaa, vaan aina jotain valittamista silti.
        Se suku on aina valmis pyytämään miestäni kaiken maailman hommiin, remonteista tietokoneisiin, mutta ikinä ei mitään tule vastaan. Ei milloinkaan meille mitään apua. Eivät ilmeisesti edes tajua itsekkyyttään. Kaikki apu heille, muttei meille.
        Täysjärkinen siellä on teini-ikäinen poika. Toinen teini-ikäinen jo vihdoinkin alkaa saada itsenäistä aikaa, jossain muualla kuin sen suvun seurassa yötä päivää, ja eiköhän tuo toinen jo vuoden sisään pääse edes vähän irrottautumaan.
        Jos ei miestäni olisi en olsi missään tekemisissä näiden hänen perusperheensä jäsenten kanssa. Mieheni on ainut joka siitä perheestä on erilainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1860
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      102
      846
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      45
      689
    Aihe