laset

möller

Onkohan Kirkan aviotonta lasta "otettu"lainkaan sukuun.Taitaa olla niin,että ko.lasi ei paljon isänsä muisteloissa ja konserteissa käy.Olihan elatusmaksuriitojakin aikanaan.Laulajan työ kun on julkistaniin kaikki asiat tulee esille.Tietysti olisi voinut elää niin,ettei olisi hommannut aviottomia lasia,se kun ei ole mikään kunnioitettava asia.Toisaalta hänen ojastaan Boriksestakaan ei paljon puhuta.Helppohan se on unohtaa ikävät asiat.Ei se Kirka nyt niin ihana ja kiltti ollut,kun fanit ja julkisuuskuva antaa ymmärtää.Tietysti meissä kaikissa on heikkoutemme mutta välillä alkaa kyllästyttää,kun tuodaan esille Kirkan ihanuus ja kuinka hän oli vain uhri.Kirka oli aikuinen,erheellinen ja teki valintansa.Lauluäänestä ja biiseistä en sano mitään.Taitaa Babitzinit olla vähän itseän täynnä,siltä tuntuu.

13

4299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erätukku

      Juu,asiaa puhut.Todella tuntuu kummalliselta toi Kirkan palvonta ja hänen nostamisensa muiden yläpuolelle.Konserttia konsertin perään ja muisteloita.Kaikkihan me kuollaan,ei kai Kirkakaan sen kummempi ole.Kyllä hän teki syrjähypynsä aikuisena,perheellisenä miehenä.Kaikille sattu virheitä ja virheistä joutuu maksamaan,joskus kalliistikin.Tuntuu,että Kirkan au-tytärtä ei varmastikaan ole sukuun ns.otettu.Babitzinit nyt ovat mitä ovat.Kovin hyvää käsitystä tämä asia ei Kirkasta antanut.Oli vielä elatusmaksukiistat,eikä Kirka meinannut tunnustaa lasta ensin millään.Salasikin vuosia vaimoltaan,vaikka vannoi aina rehellisyyden nimeen.

      • capslosk

        Tuo Kirkan rehellisyys nyt oli täyttä soopaa.Sääliksi käy tyttöä,joka koskaan ei ole saanut kuulua sukuun,eikä isänsä meinannut edes tunnustaa.Kirka esitti niin hyvää mutta oli veljeensä Sammyyn verrattuna kuitenkin se luuseri,joka ei kantanut vastuuta perheestään eikä au-lapsestaan.Lapsen äidille jäi vastuu,Kirka vetäytyi asiasta,kuin tapahtunutta ei olisikaan.Vieläkin Kirkalle tehdään näytelmiä.Konsertteja oli tuhka tiheään.Babitzinit luulevat vähän liikaa itsestään.Muska rääkyy ja on kulahtanut sitäpaitsi hänen aikansa on jo ohi,ollut jo kauan.Loppuvuosinaan Kirkakinnäytti pultsarilta.En ymmärrä tällaisen miehen ihannointia,jopa jumalointia.En todellakaan tajua Kirkan nostamista puolijumalaksi.Musiikina olimelko huonoa,äänikin alkoi mennä.Ei säveltänyt,ei sanoittanut itse mitään.Yliarvostettu.No,ehkä nuorena oli jonkunlainen.Mutta muuten laulaminen oli rääkymistä ja huutoa.


    • Tytön tuttu

      Se Kirkan siittämä avioton lapsi asuu turussa, tyttö, joka ei koskaan voinut tuntea kirkaa isänään, koska Kirka ei itse halunnut olla missään yhteydessä tyttäreensä, mutta halusi olla kyllä sukupuoliyhteydessä tytön äitiin.

      Tyttö on yhtä lailla Babitzin, kuin Krkan muutkin lapset! Vaikka eri äiti hällä on.

      • caps

        Ikävä juttu tytön kannalta,hän kun on syytön kaikkeen.Voi vaan kuvitella miltä hänestä tuntuu,kun Kirkasta oli juttua joka lehdessä ja järjestettiin,järjestetään konsertteja.Puoliso ylistää Kirkaa,puhumattakaan sisarukset,ystävät jne.Tämä Kirkan avioton tyttö ei ole saanut edes tutustua sukulsisiinsa,sisarpuoliinsa,isoäitiinsä.Ei varmaan ollut edes saanut kutsua hautajaisiin.Toivottavasti sai perintöosuutensa.Ihmettelen kauheasti kuinka Kirka miltei kielsi lapsensa ja teki uhrin itsestään.Kyllä lasten tekoon tarvitaan kaksi ihmistä edelleen.Miehen on niin helppo vetäytyä asiasta.Kirka ei hoitanut juttua oikein miesmäisesti ja fiksusti.Ehkä hänkin luuli liikoja itsestään.Ihmettelen myös,että tällaista persoona jopa yli-ihaillaan.


      • meij

        Haluaisin löytää tuon tytön äitin, joka tunnusti minulle asian Kuopiossa ja oli Turusta kotoisin. Oltiin samassa työpaikassa ja oltiin ystäviä. Olen suunnilleen samanikäinen kun tytön äiti ja haluaisin vain kuulla mitä hänelle kuuluu. En ole aiemmin kuin nyt kertonut mitään kellekään koska lupasin. Löydyn Facebookista ihan entisellä nimelläni, jos joku heidät tunteva vinkkaisi heille, että vanha ystävä kaipailee. Älkääkä hyvät ihmiset olko niin tuomitsevia, kukaan ei ole täydellinen....


    • .......

      .

    • Huawell

      Oikeassa olet.Kirka oli yliarvostettu lauk´laulaja.Kirka oli kaksinaamainen moralisti.Moralisoi jopa veljensä sammyn käytöstä.Aika kurjaa haukkua kuollutta veljeään hänen tekemisiään.Kirka oli itse moraaliselta kannaltaan paljon pahenpi.Puhui rehellisyyden nimeen mutta salasi aviottoman tyttärensä perheeltään vuosia.Ei meinannut edes tunnustaa lastaan ja ihmetteli kuinka noin voi käydä.Luulis nyt sen tajuavan jo tossa iässä.Nainenhan tässä tapauksessa kantoi vastuun täysin yksin.Sitten vielä elatusmaksu riidat.Kirka oli kulahtanut,nukkavieru ja pöhöttynyt alkoholista.Ääni meni loppuaikana eikä suosiotakaan paljon ollut,Matti Nykäsen kanssa samoissa kapakoissa esiintyi kuulemma.Lasi kädessä Paula Nummelan kanssa lehtien palstoilla ja Seiskassa loppuaikoinaan,kai jossain kissanristiäisissä.Kokoomustahan Kirka äänesti,vaikka oli köyhistä oloista vailla koulutusta.Tällaiselle konserttia,teatteria ym.jatkuvasti.No Babitzinithan ei julkisuudesta lähde,rääkyvä Muskakaan.

      • niih

        "No Babitzinithan ei julkisuudesta lähde,rääkyvä Muskakaan."

        Eipä noista Babitzineista monta julkisuudessa edes ole. Muska oikeastaan ainoana, eli alle 3% nykyisin elävistä.


    • ferran

      Kyllähän niitä elää muitakin.Kirkan tytärkin laitettiin johonkin Kirkasta kertovaan näytelmään.Taas näytelmä.Kirkan lapsetkin on esillä aika usein,varsinkin se narkkari-poika.Kyllä ne itseään pitää esillä.Niiden aika vaan on jo ohi.Muskakaan ei muuta kun rääkyy,vaikka pitäs laulaa.Kirka oli kun pultsari loppuaikoina.Suomessa on monta ja paljon parenpia esiintyjiä ja laulajia kunnoi Babitzinit.Ne luulee liikaa itsestään.Kyllä Pate ja PopedaKirkan peittoaa.Pate voi hyvin ja täyttää kesällä 60v,raitistui,liikkuu aktiivisesti.Ei Kirka ollut enää pariinkymmeneen vuoteen minkäänlainen.Kirkakin rääkyi ja huusi.Sammy oli ainoa siitä perheestä ,joka osasi laulaa.

    • nm16

      Ok.

    • 67898765

      Kuulin, että tyttö olisi taitava pianisti, ja muistuttaa ulkonäöltään isänsä sukua, siis Babitzineja.

    • Hyisinua

      Täällä näyttää sama ihminen kirjoittavan eri nimimerkeillä. Huomaa samanlaisista kirjoitusvirheistä ja kirjoitustyylistä. Et vaikuta itsekään kovin fiksulta, kun haukut noin törkeällä tavalla Kirkaa eri nimimerkkien alla.

      • SamaKirjoittajaOn

        Saman huomasin, kun sattumalta lukemaan eksyin.
        Vuosikausia raukka rypenyt myrkyissään. :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2290
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1639
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1261
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1073
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe