Suuren ikäeron takia

Ikäero

Hei. Olen 18v naisen alku. Olen seurustellut nyt 3v ja 3kk mieheni kanssa. Aloitimme suhteen kun olin 15v. Meillä on aika suuri ikäero. Tapasimme netissä ja aloimme seurustella aika pian siitä ''tutustumisesta''. Tiesimme silloin molempien iät. Meillä oli yli 300km välimatkaa. Tapasimme noin 3kk siitä kun olimme tutustuneet netissä, salaa tietysti tapasimme. Mies tuli 2 kertaa tapaamaan minua. Jäimme kiinni. Siitä seurasi poliisikuulustelut ja käräjät. Emme nähneet yli vuoteen livenä ja jonkin aikaa meni, että ei voitu olla edes yhteydessä puhelimella yms.
Nyt tänä vuonna täytin 18v ja muutin yhteen mieheni kanssa. Vaikka on ollut koko meidän suhteen aikana vaikeaa niin me selvisimme ns 3 vuoden helvetistä... Ei vieläkään kaikki hyväksy meidän suhdetta mutta ei kukaan voi enää sanoa mitään :) Eli jos vain rakastaa toista niin pystyy kyllä olemaan kaukosuhteessa. Luottamus pitää olla molemmin puolin kohdillaan :)

7

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järki käteen nyt

      Mistä luottamuksesta sinä puhut? Et todella oikeasti tunne miestä ollenkaan, noin lyhyen ja suurimmaksi osaksi netin kautta tapahtuneen tutustumisen kautta. Syystäkin omaisesi (vanhempasi, toivottavasti) ovat olleet huolissaan. Mitä tiedät miehen historiasta? Onko hänellä lapsia? Jos, niin miksi ja kenen kanssa? Onko mies töissä vai mitä tekee? Onko koulussa,mitä opiskelee? Ota tyttö hyvö selvää taustoista, ennekuin sinisilimäisenä syösksyt mihin vain.

    • Ikäero

      Anteeksi vain mutta tietysti tiedän kaiken miehestäni. Olen tiennyt alusta asti. Ja meidän suhde on hyvin mennyt kun ollaan jo jonkin aikaa tässä asuttu yhdessä :) Ja aika yleistä nykyään on noi nettisuhteet. Ja aika moni on löytäny kumppaninsa netistä ja sit siirtyny ''live'' seurusteluun :)

    • 123333

      Kunhan itselläsi joskus on lapsia, niin ymmärrät miksi vanhempasi noin ovat reagoineet. Kyllä kuka tahansa järkeä päässä omaava henkilö tekisi juuri niin kuin vanhempasi ovat tehneet.

      Toivottavasti sinullakin se järki joskus tulee sinne päähän, mutta joillekkin se tulee vasta kun on virheet tehnyt.

    • Ikäero

      Joo mä ymmärrän jo nyt että vanhemmat ovat olleet syystä huolissaan. No onneksi nyt on tilanne parantunut ja mun vanhemmatkin rupeaa hyväksymään eli ei tässä mitään virhettä ole tullut tehtyä :)

    • Hyvää jatkoa

      Tulet miettimään vielä monta kertaa ikäeroanne, kunhan molemmat ikäännytte. Itse seurustelin aikanaan n. 10 vuotta vanhemman miehen kanssa ja hänen kanssaan seurustellessa minusta kasvoi lopulta vain se itsenäinen aikuinen, joka näki elämässään paljon muita mahdollisuuksia kuin parisuhteen hänen kanssaan. Vanhemmassa miehessä kiehtoi se elämänkokemus,mutta yhdessä ollessa sitä kaipasi lopulta ihan omanikäistä seuraa ja nuoruuden menoja. Miehesi on siis jo 33 ja varmaan haluaa lapsia,oletko sellaiseen valmis?

    • Ikäero

      Hei. Mieheni on 40v ja kyllä haluamme lapsia jo mutta käyn vielä koulun loppuun eli vuosi vielä. Tykkään lapsista ja siksi opiskelenkin lapsi-ja perhetyön perustutkintoa :)

      • Jammeri

        Tuommoinen ikäero on ihan nappi. Me miehet ollaan sen verran lapselllisia, että sinä olet todennaköisesti teistä se vanhempi. Älä muista välitä. Äläkä varsinkaan elä onnesi ohi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe