Mies, negaatko kaunista vai rumaa naista?

ihmeissään

Eka kertaa negaamisen kohteeksi joutunut :(

15

174

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toimiko?

      Annoitko sille pelurille pimppiä?

      • ihmeissään

        Ei toiminut.


    • en negaa

      rumaa, ruma nainen on jo lähtökohtaisesti suuren taakan kantaja, hänen taakkaansa en halua lisätä.

      • ,,,,,,,,,,,,

        Olisipa naisten asenne tällainen ujoja eli rumia miehiä kohtaan.


      • Se vitun ruma ämmä
        ,,,,,,,,,,,, kirjoitti:

        Olisipa naisten asenne tällainen ujoja eli rumia miehiä kohtaan.

        No ei ole oikeasti miestenkään, ihan vain tiedoksi.


    • PlayTheGame

      Vain jos on tarvetta :p

      Tavista, tai sellaista jolla ei völttämättä ole itsetunto pilvissä...ei yleensä kannata negata. Todennäköisimmin seurauksena on itkevä nainen, mitä ei kukaan järkevä mies halua.

      Kuumimmilla naisilla (ja sellaisilla naisilla jotka kuvittelevat olevansa kuumia) on ikävä kyllä usein ns. bitch shield päällä. Se on käytännössä palomuuri jolla välittömästi torjutaan miehet joiden itsevarmuus ja pelitaidot eivät riitä. Silloin täytyy olla suora, ja tehdä selväksi että kyllä - minä teen niin kuin haluan enkä kysele lupia.

      Mutta handle with care. Suomessa ei ole tarpeen negata yhtä aggressiivisesti kuin Amerikassa, koska valtaosa miehistä ei edes uskalla lähestyä kuumimpia naisia.

      • Ex PUA

        Näin sitä pitää.

        Meidän oma valkoritari-puppemme,. jonka tunnuslauseena on "pinnalliset lutkat ovat ihania naisia", on kuitenkin "vain jos on tarvetta" valmis alistamaan ja romuttamaan naisen itsetunnon, että saa tältä ehkä pildeä! :D

        Hyvin sä vedät!


      • 2+2
        Ex PUA kirjoitti:

        Näin sitä pitää.

        Meidän oma valkoritari-puppemme,. jonka tunnuslauseena on "pinnalliset lutkat ovat ihania naisia", on kuitenkin "vain jos on tarvetta" valmis alistamaan ja romuttamaan naisen itsetunnon, että saa tältä ehkä pildeä! :D

        Hyvin sä vedät!

        NAL, mene nukkumaan.


    • älä odota mitään

      Suomen miehiltä on turha odottaa mitään muuta kuin negaa. Tämä on naisten vihaajien maa.

      • rumarillumarei

        Ruotsalaiset ovat oikeassa, suomalaiset miehet = venäläiset miehet, yhtä juntteja, machomaisia, epäromanttisia, ja erityisesti väkivaltaisia naista kohtaan (myös henkisesti). Suomalainen mies = ryssä.

        AP.lle: se on ihan sama, millaiselle naiselle mies negaa, se ei kerro sinusta naisena yhtään mitään, pelkästään siitä miehestä sen että se on epävarma ja haluaa tuhota itsetuntosi, thats it! Joten älä mieti negaamista, mieti vain miten voit seuraavaksi välttää negailijan läsnäolon.


      • hyh hyh
        rumarillumarei kirjoitti:

        Ruotsalaiset ovat oikeassa, suomalaiset miehet = venäläiset miehet, yhtä juntteja, machomaisia, epäromanttisia, ja erityisesti väkivaltaisia naista kohtaan (myös henkisesti). Suomalainen mies = ryssä.

        AP.lle: se on ihan sama, millaiselle naiselle mies negaa, se ei kerro sinusta naisena yhtään mitään, pelkästään siitä miehestä sen että se on epävarma ja haluaa tuhota itsetuntosi, thats it! Joten älä mieti negaamista, mieti vain miten voit seuraavaksi välttää negailijan läsnäolon.

        Kauheita miesvihaajia pesinyt palstalle.


      • eikös se niin mennyt
        hyh hyh kirjoitti:

        Kauheita miesvihaajia pesinyt palstalle.

        Sitä saa mitä tilaa..


    • Turha haaveillakaan

      Miksi miehet negaisivat tarkoituksella yhtään ketään? Ei ainakaan suomimiehillä ole sellaiseen varaa.

    • Ex PUA

      PUA-aikoina negasin ja harrastin muuta vastaavaa.

      En voinut koskaan sanoa, että oliko sillä ylipäänsä mitään ratkaisevaa tai positiivista vaikutusta.

      Sen sijaan negausten ja muiden vastaavien "atraktion työkalujen" erinäiset vaikututkset olivat:
      - Sain avarista
      - Nainen kyseli oliko tuo kohteliausuus vaiko loukkaus
      - Nainen alkoi haastamaan takaisin/nosti suojauksen pystyy (mikä menee täysin vastakohdaksi PUA-yhteisön burgerointilogiikan kanssa)
      - Ne joihin PUA-jutut eivät uponneet ja olivat muuten asiallisia saattoivat mainita asiasta, eräskin sanoi: "anna jo tuon olla". :D
      - Loukkaantui. Tämä kävi etenkin hyvin kauniin naisen kohdalla josta olin kiinnostunut, ja tätä juttua saatiin muutenkin puida että saimme asian takaisin raiteilleen. Tämä jälleen yksi todella tuhoisa PUA-uskomus, että 9-10 naisen etenkin tarvitsevat tuota.

      Entä onko tälle tilaustA?

      Jep, kun olen sanonut että PUA-tempuilla saa melko karmaisevia naisia,niin on olemassa naisia jotka voivat tuota vaatia.

      Ja voin sanoa, että ne ovat niin rasittavia psykoja muutenkin, että suosittelen suosiolla että jätät ne jännämiesten kanssa romuttamaan toistensa elämää, mahgdollisimman dysfunktionaalisessa suhteessa.

      (Tätäkin tapahtuu lopulta todella harvoin).

      Entä nykyään?

      No, nyt kun PUA-pelleily on jäänyt taakse ja olen siirtynbyt enemmän tähän, kuten täällä sanotaan "luomu-eettiseksi iskennäksi", olen koittanut paljon eri juttuja, ja useimmiten vielä testallut anti-teesejä, mitä tulee PUA-teeseihin.

      Tällöin esim. kohtelaisuudet on eräs tälläinen.

      PUA:ssa ne ovat kiellettyjä ja negaushan on kohteliaisuuden vastakohta.

      Viimeisin nuori ja söpö nainen johon "kokeilin" kohteliaisuutta, sanoi että se oli tavattoman kauniisti sanottu ja kiitti siitä.

      Siitä se juttu lähti liikkeelle, ja hän kehui miten osaan kyllä puhua ja sanoipa myös komeaksikin.

      Ja koska olemme vielä jutussa keskenämme, jää nähtäväksi mihin se menee.

      Mutta oli selvää että tämä on eräs näitä PUA-myyttejä jotka on syytä kyseenalaistaa.

      Jo ihan siksikin, että PUA-ajoital on tuttuja nämä naiset jotka tuollaisesta lämpenevät, mitään hirveää määrää niitä ei tule, mutta kyllä se aika ojasta allikkoon menolta tuntuu kun sitten sellaiseen päätyy.

      Mystery joka tuon kehitti itse on ekspertti paskojen naisten saamisessa, ja jos luet Game:n jossa se joutui hullujen huoneelle (tätä pitkälti auttoi naisten paskat temput hänelle) ja Mysteryn FB-päivityksiä, joissa se manaa naisia verenimiijöiksi jotka vievät ilon tämän elämästä, ymmärrät varmasti että minkälaisia naisia varten negaus on?

    • HöpöHöpös

      Näin naisena en ymmärrä kuka syttyisi ulkonäön negaamisesta, sekä rumat että kauniit loukkaantuvat sellaisesta, tietenkin. Ehkä nainen, joka on tehnyt jotakin kamalaa, ja haluaa alitajuisesti tulla rangaistuksi (masokistisesti) saattaa pitää siitä, mutta heitä on vähemmän, ja mies voi kysyä itseltään haluaako häiriintyneen naisen.

      Sen sijaan leikkisä, ja ystävällismielinen kiusoittelu voi olla osa flirttiä. Se ei kuitenkaan ole sama kuin varsinainen negaaminen, niin kuin sen käsitän.

      Jos mies osaa balanssin, jossa säilyttää oman arvonsa, ilmaisee että pitää naisen ulkonäöstä, JA on kiinnostunut naisen ajatuksista, ja elämästä, MUTTA silti antaa pienen haasteen siitä, että naisenkin on yritettävä vähän, niin sellainen toimii kyllä.

      Ihmisen (terveen) psykologiaan kuuluu se, että me viehätymme ihmisistä jotka tykkäävät meistä, näemme meistä tykkäävät ja pitävät viehättävämpinä, kuin ihmiset, jotka eivät tykkää meistä.

      Monelle naiselle on aidosti hämmentävää, miksi otat häneen yhteyttä vain negatakseen häntä, naiselle se on asosiaatio lähinnä koulukiusaamisesta, enemmän kuin romantiikasta. Naiselle on selvää, että olet yhteydessä häneen vain jotta voit purkaa omia aggressioitasi ja naisvihaasi, harva nainen haluaa olla sellaisen kohteena kuitenkaan. En voi kuvitella millaisen naisen kiusaaminen saisi lämpenemään. Onnea sellaisen löytämisestä, hullujen huone tai vankila voisi olla ykis kohdepaikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe