Marttiluukas jäi kiinni!!

Kysyjä?

Kirjoitat tuolla alempana näin:

"Taas toisaalta kun arvostelet ps. puoluetta ja väität heitä tyhmiksi, sekään ei pidä paikkaansa, ei Soini EU:n eikä euroon halunnut"

Etkö sinä tosiaankaan tiedä että Soini oli aikoinaan yksi kovimmista EU-intoilijoista? Soini joutui itsekkin tämän tunnustamaan kun Thomas Embuske soitti hänelle aiheeseen liittyvän nauhan.

Soinin ei auttanut muuta kuin tunnustaa että nauha on aito ja että hän tosiaan hehkutti aikoinaan EU:hun liittymisen puolesta. EU vastustaja Soinista tuli vasta kun hän tajusi että vastaisuudella voi kerätä ääniä.

Ja sinäkö et puolueen jäsenä tunne oman puolueen historiaa edes tämän vertaa? No niinhän siinä käy kun menee nukkumaan niin viimeisenä nimessä väijyy "EI EU" ja yöllä alitajunta palauttaa mieleen puna-armeijan marssit vappuna Neuvostoliiton aikaisella punaisella torilla....

14

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei soininpunainen

      SKP:läiset vaikuttavat kovin oikeistolaisilta soininpunaisiin verrattuna.

    • Persuräätäli

      Soini tietää, että hallitus kutsuu.

      EU- ja euro kriittisyys/vastustus lisääntyy kansan keskuudessa.
      MARTTILUUKAS! yllätys, yllätys, vähentyy poliittisella rintamalla.
      Soini sanoo teidän olevan EU-ja euro kriittinen ja tätä nykyä taitaa olla ainoa sellainen.
      Persut ei siis ole EU-ja euro vastainen tai edes kielteinen, persut eivät vastusta EU:ta ja euroa, eivät ainakaan enää, vaan päinvastoin Soini toppuuttelee EU- ja euro-ero intoasi :D
      Katsotaan, miten tässä oikein käy, ja tarvittaessa voidaan järjestää kansanäänestys, sanoo Soini.

      • Silmät Auki Jo Nyt

        Näin on. Tää Soinin harrastama ns. kriittisyys on sitä persujen kuuluisaa kaksilla rattailla ajamista. Ollaan vähän niinkun olevinaan jotain mieltä. mutta samalla toimitaan ihan päinvastaisella tavalla.


    • perstoimintaa

      No Soini ja persut on tunnettu takinkäännnöistään, toisaalta persut itse kuvittelee olevansa ainoita linjansa pitäviä.
      Mistä ero? No persut kun vaihtaa linjaansa unohtaa entisen ja suuttuu kun joku arvostelee takinkääntäjäksi.Toisaalta joka toinen persu vetää eri suuntaan ja kuvittelee vetonsa olevan puolueen virallinen linja.

      • Muumit laaksosta

        Perussuomalaiset on muuta mieltä:

        Ei eurolle:

        http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/a-talk-markka-takaisin

        Kyllä eurolle:

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/57464-timo-soini-vahvistaa-kohulausunnon-suomi-ei-voi-erota-eurosta-yksin

        Ei Natolle:

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109295-yllattava-”nato-kanta”-–-kaansitko-takkisi-timo-soini

        Kyllä Natolle:

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/20353-soini-onkin-nato-mies

        Ei ja kyllä eurolle:

        http://www.ksml.fi/mielipide/paakirjoitukset/epavarmuus-kasvaa-perussuomalaisten-kanta-muutoksessa/1229748

        Soinin ydinvoimakannan muutoshan on jo klassikko. Ensin pauhaa puoluevaltuustossa toukokuussa 2007 kitalaki punaisena ydinvoimaa vastaan ja kesäkuussa 2010 raivoaa ydinvoiman vastustajille.


    • normipersuilua

      Luukas jäi kiinni muunnetun totuuden kirjoittamisesta.

    • FAKTAA!

      Mikähän tässäkin taasen muka on vaikeaa ymmärtää?

      Soini on ollut EU myönteinen silloiseen EU:n liittymisessä, kuten moni muukin kansasta, koska sen kerrottiin tuovan Suomelle hyvinvointia monella tapaa ja siitähän järjestettiin kansanäänestys ja kansa sinne halusi niukalla enemmistöllä virheellisen ja puutteellisten tietojen takia. Minäkin erehdyin silloin äänestämään KYLLÄ, koska myös koko media oli valjastettu aivopesemään kansaa ja meitä peloiteltiin, että haluammeko jäädä impivaaralaisiksi ja kun Norja ei liittynyt, niin meidän eliitti haukkui heidät turskanpurijoiksi jotka eivät älyä omaa parastaan.

      Kyllähän aika pian EU alkoi näyttämään eliitin leikkikentältä jonne meidän koko poliittinen kärki kuvitteli pääsevänsä Brysselin lihapatojen ääreen viiniä lipittämään.

      Sitten alkoin kyseenalainen toiminta jossa kansallista määräysvaltaamme ja demokratiaa kavennettiin oikein urakalla ja pahiten demokratian raiskaus tapahtui siinä, kun tapahtui erittäin merkittävä muutos, siis meidät pantiin luopumaan omasta markastamme ilman kansanäänestystä ja juuri siitä syystä, että kansa ei silloin ollut valmis markasta luopumaan, niin politiikkomme mm. Esko Aho ja Paavo Lipponen olivat runttaamassa meitä perustuslakimme vastaisesti euroon.

      Ruotsi ei euroon mennyt ja Norja siis ei koko EU:n ja ovat menestyneet paljon meitä paremmin, mikä kertoo tylyä kieltään siitä, että jos talous on hyvin hoidettu ja tuotteet kunnossa ulkopuolella menestyminen on mahdollista.

      Lisäksi nykyinen EU on muuttumassa aina vain huonompaan suuntaan ja Suomi on entistäkin suurempi nettomaksaja, siis tänä vuonna maksumme kasvaa ja olemme suhteellisesti EU:n kovin nettomaksaja.
      Nythän hallituksemme on maksanut myöskin EU:n oman lainsäädännön vastaisesti siis lainvastaisia tukipaketteja eri valtioille, josta ne ovat ohjautuneet pankeille ja ökysijoittajille. Miksi me hyväksymme laittomuuden?

      Lisäksi on todennäköistä, että EU:n suunta on liittovaltioksi ja maksamme yhä enemmän yhdessä koko Euroopan laskuja.

      Soinin mielipiteen muutos ja muidenkin on siis ollut täysin perusteltua ja muistutettakoon, että perussuomalaisten ja Soinin vastustus oli monta vuotta paljon kovempaa EU:a kohtaan ja kannatukseen se ei vaikuttanut, vaan matka jatkui pienenä lilliputtipuolueena, jolla ei ollut edes takiaisen oikeuksia.

      No miksi perussuomalaisten ja Soinin virallinen kanta on tänään EU:n ja euron suhteen ainoastaan kriittinen, siis astetta loivempi kuin esim. IPUn on kyllä hyvin perusteltavissa sillä, että hallituksemme on sitonut meidät tukipaketeillaan ja muutenkin EU:n hämähäkinverkkoon että yksin poislähteminen tulisi tällä hetkellä liian kalliiksi (perustuu myös tehtyyn tukimukseen)

      Jos kuitenkin EU:n kriittinen mahtimaa Englanti alkaa repimään verkkoa, niin silloin Suomen on oltava valppaana pujahtamaan samasta repeytymästä vapauteen ja silloin sieltä lähtee muitakin maita ja EU tiivistyy ehkäpä muutaman maan liittovaltioksi, mikä on alunperin ollut se tavoite, kunhan ensin muutama pienempi valtio on putsattu rahoistaan on myös helppo hallita.

      Siis enää ei hyviä ratkaisuja edes ole olemassa ja ei tuo irrottautuminenkaan halpaa ole köyhälle Suomelle, mutta aloitetaan taas melkein alusta kuten talvisodan jälkeen ja maksetaan velkamme, mutta olisimme kuitenkin jälleen itsenäisiä.

      Voi voi Suomea! Emme uskoneet?
      ÄLÄ SUOMI KOSKAA LUOTA VIERAAN VALLAN APUUN!

      • .
        Nimimerkille: "FAKTAA"!

        Silloin kun tämä EU syntyi ja Suomi vuonna 1995 tammikuussa liittyi tuohon orkesteriin, Niin perussuomalaiset olivat ns. pienpuolue, ilman valtaa ja kannatusta ja meriittiä. Joka ei oikein ottanut "tuulta purjeisiin. Se ei jäänyt tällöin muistiin niin tarkasti, että voisin sanoa nyt miten Soini siihen suhtautui ja mitä Soini sanoi.

        Pieni vihje nimimerkille. Kun tuodaan esille näinkin valtava ja laaja asia esille. niin moni lukee omanpuolueensa lehteä ja saa näin hyvin suppean käsityksen siitä, mitä EU:ssa voi tapahtua ajan myötä.

        Silloin, kun tarjotaan "kuuta taivaalta" ja pääsyä onnelan porteille syömään kultalusikalla - kultalautaselta "mustaa kaviaaria"!, kannattaa aina nämä asiat kyseenalaistaa. Itse tutkistelin ja lueskelin lehtiä kävin tutustumassa myös netistä asioita, mikä olikin oikea ratkaisu. lisäksi suomessa oli ja on vieläkin mies, joka selvin sanoin ja numeroin osoitti tosiasiat, jotka nyt ovat tulleet lähes 20v. kuluttua näkyviin.

        Kun muistelee, miksi Suomi meni EU:n ja myös liittyi maksu/takuumieheksi Euroopan velkamaille. Suomen hallitus uhosi ja uhoaa vieläkin miten "kovia" ja hyviä me olemme" Olemmehan kolmen A sankareita.
        Teki oikein pahaa, kun kuuntelin satutarinoita EU onnelasta. Rahaa sai ilmaiseksi, kuhan otti. Näin kävi myös -89v. Jolloin otin velkaa n. 180 000mk pankista. Kuitenkin yhdessä tutun pankinjohtajan kanssa käytiin läpi takaisin maksu aika ja määrä.

        Silloin oli kysymyksessä se "Japanin tauti "kuten silloista aikaa nimitettiin. rahaa sai ja velka kasvoi. Minulle tuli silloin Raamatun kertomus mieleen (en ole vähissä määrinkään uskova) On 7 lihavaa vuotta ja 7 laihaa vuotta ja se piti paikkansa.

        Jälkeen päin eräskin rouva kirosi, oli nimittäin sanonut JAA EU:lle mutta lohdutti itseään, että mies sanoi EI EU:lle.

        Mitä tämän jälkeen.
        EU sopimuksessa kuitenkin lukee pykälä, jossa jäsenvaltio voi sanoutua irti liitosta siinä on kaksi vuotta ja sen jälkeen ero tulee automaattisesti voimaan.

        Sitähän emme tiedä, mitä hallitus on sopinut jatkosta? Kuitenkin tässäkin on laskettava, mitä se tulee maksamaan jos erotaan ja mitä jos jatketaan olemista EU:ssa. Ainakin oma valuutta on se sitten sidottu Dollariin tai euroon.
        Se kuitenkin on varmaa, että vastaisuudessa olemme tosikovilla ja työantajat käyttävät härskisti tilannetta hyväkseen.

        Miksi Suomi ei noudattanut EU lakeja? Näin emme olisi tässä tilanteessa, EU kun vaatii että "Jokainen maa vastatkoon itse veloistaan"
        Sitten tapaus Kreikka. Maa pidetään pakolla EU:a ja maksellaan sille miljardeja ja vain siksi, että Kreikka jättäisi velat maksamatta, se toisi esille domino efektin Euroopan tiettyjen velkaisten maiden liittyessä Kreikkaan ja sen maksamattomuuteen. Kun Kreikalle ensimmäiset avustus miljardit jaettiin, niin maan velka oli jotain alle 200mrd ja bkt myös alle tuon rajan.
        Nyt kun ollaan Kreikkaa lainoitettu, on velka jo n. 300mrd ja bkt myöskin jotain 170% luokaa. Ne miljardit eivät mene Keikan kansalle, vaan Ne menevät Saksan ja Ranskan sijoittajapankeille. Jos vielä joku epäilee, että tämä ei ole totta, niin kääntyköön asiantuntijan puoleen pankkimaailmassa, niin saa sen totuuden irti.

        On tosiaankin hienoa, että joku vielä osaa laittaa asiat oikeaan järjestykseen eikä niele kaikkea mitä ihmisille vakuutetaan.


      • marttiluukas kirjoitti:

        .
        Nimimerkille: "FAKTAA"!

        Silloin kun tämä EU syntyi ja Suomi vuonna 1995 tammikuussa liittyi tuohon orkesteriin, Niin perussuomalaiset olivat ns. pienpuolue, ilman valtaa ja kannatusta ja meriittiä. Joka ei oikein ottanut "tuulta purjeisiin. Se ei jäänyt tällöin muistiin niin tarkasti, että voisin sanoa nyt miten Soini siihen suhtautui ja mitä Soini sanoi.

        Pieni vihje nimimerkille. Kun tuodaan esille näinkin valtava ja laaja asia esille. niin moni lukee omanpuolueensa lehteä ja saa näin hyvin suppean käsityksen siitä, mitä EU:ssa voi tapahtua ajan myötä.

        Silloin, kun tarjotaan "kuuta taivaalta" ja pääsyä onnelan porteille syömään kultalusikalla - kultalautaselta "mustaa kaviaaria"!, kannattaa aina nämä asiat kyseenalaistaa. Itse tutkistelin ja lueskelin lehtiä kävin tutustumassa myös netistä asioita, mikä olikin oikea ratkaisu. lisäksi suomessa oli ja on vieläkin mies, joka selvin sanoin ja numeroin osoitti tosiasiat, jotka nyt ovat tulleet lähes 20v. kuluttua näkyviin.

        Kun muistelee, miksi Suomi meni EU:n ja myös liittyi maksu/takuumieheksi Euroopan velkamaille. Suomen hallitus uhosi ja uhoaa vieläkin miten "kovia" ja hyviä me olemme" Olemmehan kolmen A sankareita.
        Teki oikein pahaa, kun kuuntelin satutarinoita EU onnelasta. Rahaa sai ilmaiseksi, kuhan otti. Näin kävi myös -89v. Jolloin otin velkaa n. 180 000mk pankista. Kuitenkin yhdessä tutun pankinjohtajan kanssa käytiin läpi takaisin maksu aika ja määrä.

        Silloin oli kysymyksessä se "Japanin tauti "kuten silloista aikaa nimitettiin. rahaa sai ja velka kasvoi. Minulle tuli silloin Raamatun kertomus mieleen (en ole vähissä määrinkään uskova) On 7 lihavaa vuotta ja 7 laihaa vuotta ja se piti paikkansa.

        Jälkeen päin eräskin rouva kirosi, oli nimittäin sanonut JAA EU:lle mutta lohdutti itseään, että mies sanoi EI EU:lle.

        Mitä tämän jälkeen.
        EU sopimuksessa kuitenkin lukee pykälä, jossa jäsenvaltio voi sanoutua irti liitosta siinä on kaksi vuotta ja sen jälkeen ero tulee automaattisesti voimaan.

        Sitähän emme tiedä, mitä hallitus on sopinut jatkosta? Kuitenkin tässäkin on laskettava, mitä se tulee maksamaan jos erotaan ja mitä jos jatketaan olemista EU:ssa. Ainakin oma valuutta on se sitten sidottu Dollariin tai euroon.
        Se kuitenkin on varmaa, että vastaisuudessa olemme tosikovilla ja työantajat käyttävät härskisti tilannetta hyväkseen.

        Miksi Suomi ei noudattanut EU lakeja? Näin emme olisi tässä tilanteessa, EU kun vaatii että "Jokainen maa vastatkoon itse veloistaan"
        Sitten tapaus Kreikka. Maa pidetään pakolla EU:a ja maksellaan sille miljardeja ja vain siksi, että Kreikka jättäisi velat maksamatta, se toisi esille domino efektin Euroopan tiettyjen velkaisten maiden liittyessä Kreikkaan ja sen maksamattomuuteen. Kun Kreikalle ensimmäiset avustus miljardit jaettiin, niin maan velka oli jotain alle 200mrd ja bkt myös alle tuon rajan.
        Nyt kun ollaan Kreikkaa lainoitettu, on velka jo n. 300mrd ja bkt myöskin jotain 170% luokaa. Ne miljardit eivät mene Keikan kansalle, vaan Ne menevät Saksan ja Ranskan sijoittajapankeille. Jos vielä joku epäilee, että tämä ei ole totta, niin kääntyköön asiantuntijan puoleen pankkimaailmassa, niin saa sen totuuden irti.

        On tosiaankin hienoa, että joku vielä osaa laittaa asiat oikeaan järjestykseen eikä niele kaikkea mitä ihmisille vakuutetaan.

        Piti sanoman että "Kreikka EI jättäisi velkojaan maksamatta"1


    • EUsta liittovaltio

      Mitäpä sitä kieltämään. Ennen pitkää Euroopasta tulee kuitenkin liittovaltio - mitä pikemmin, sen parempi. Euroopan liittovaltion virastokieleksi sopii tietenkin parhaiten englanti.

      • persujen päätehtävä

        Vapauttakaa marttiliukas !!!


      • ????
        persujen päätehtävä kirjoitti:

        Vapauttakaa marttiliukas !!!

        ????


    • "kysyjä"!

      "Etkö sinä tosiaankaan tiedä että Soini oli aikoinaan yksi kovimmista EU-intoilijoista? Soini joutui itsekkin tämän tunnustamaan kun Thomas Embuske soitti hänelle aiheeseen liittyvän nauhan".
      Laita linkki, josta voin lukea, mitä Soini sanoi ja mitä ei.

      EU:n liittymisen aikaan, ei ps. puolue ollut kuin pienpuolue, jolla valtaa ei ollut. Eikä kauheasti myöskään muiden puolueiden taholta arvostettu.t

      Kuitenkin olet nimimerkkisi orja, eli "kysyjä". Sinä kysyt, mutta jos sinulta kysytään niin vaikenet. Nyt on sinulla mahdollisuus vastata: Kun Soini sanoi, että, EU ei toimi, niin vastatko, miksi se EU ei toimi, kuten asia nyt nähty.

      Miksi myös muut puolueet olivat Soinia vastaan ja VIELÄKIN joku väittää toisin, vaikka sen on tunnustanut kaikki Suomen, vähänkin viisaat tietäjät, Kysyjää lukuun ottamatta.

      En ehkä vielä silloin niin tarkasti kuunnellut Soinia eli 1995, jolloin tammikuussa se allekirjoitettiin.

      Lisäksi, kun Soini silloin edellisellä Ek vaali kerralla totuuden sanoi, niin kas! Silloin Soinille naurettiin. Oliko siis >Soini< niin ETEVÄ että ymmärsi paremmin, miten kansoja saadaan taakse, kuin nämä Soinia nauravat tahot. Tässäkin kohtaa, Soini on hyvä. Lisäksi ennen edellisiä vaaleja gallupit uhosivat toisin, ps. puolueen Gallup luvut näyttivät surkeilta. Kuitenkin Suomalaiset tajusivat asian oikein ja jytky tuli.

      Kuten Soini sanoi: "Kansa ei ole tyhmää, kyllä kansa tietää"!
      Nyt ollaan gallupin teossa varovaisia, enää ei ps. putoa montaa prossaa alaspäin, nyt leikitään varovaisesti desimaaleilla. (vrt. Stubb ja desimaalit)

      Miten tuo vastapuolen uho on noinkin laantunut. vaikka vieläkin huudetaan kuorossa. "Ps putoaa, ps, putoaa" merkkejä on, viimeksi näytti ps, tilanne 16,9% Nyt se on jo 16,7%.

      Tai toisinpäin: Jutun viimeisenä on lagooninen ps. nousi VAIN 0.5%. Tämä on tietoista ja lapsellista kirjoittelua, johon kukaan tosissaan ota kantaa. Tämä "prosentti leikki" kun kuuluu vastustajien tyyliin.

      No niin "kysyjä" vastaathan kyselyyni, tehdään se joskus näinkin päin.

    • Kysyvä persu

      puolueen lyhenne PS[1] tai Ps, jäsenen lyhenne ps.[1], suomalainen puolue

      Kuka/ketkä käyttää ps. eli jäsen muotoa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe