Ruotsin sukellusvenekohun todellinen syy?

?????

Onko kohu venäläisten sukellusveneestä Tukholman saaristossa ainoastaan Suomen kokoomuksen ja Ruotsin sisarpuolueen moderaattien yhdessä järjestämä megahype jonka tarkoituksena on painaa taustalle kokoomuslaisen tekemä murha Suomessa?

Maailmalla on usein sattunut pöyristyttäviä poliittisia skandaaleja, joiden päälle on äkkiä ilmestynyt jokin vielä pöyristyttävämpi toisentyyppinen uutinen (lähde: amerikkalaiset salaliittosivustot).

Sen toisen uutisen tarkoituksena on jäädä samalta ajalta mieleen, jotta poliittinen skandaali jäisi taka-alalle ja unohdettaisiin. Vapaamuurarit ja valtaapitävät poliitikot järjestelevät asioita tärkeysjärjestykseen mediassa...

14

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • O!!

      O!

      • hopä höpöö

        Aloitus on täyttä puppua.


    • Pöyr.

      Pöyristyttävähkömmänpuoleisehkoa.

    • Syfyfani

      Ei ihan. Tarkoitus lienee provosoida Ruotsia ja Suomea liittymään Naton täysjäseneksi. Venäjältä lähtenyt tutkimusalus kiirehtii varmasti paikalla hankkimaan todisteita että kysymyksessä on joko Natomaan oma alus tai ruotsalaisten oma petos.

      Kun Ruotsi ei löydä alusta ja Venäjä osoittaa ettei siellä ole heidän aluksia, alkaa laajamittainen todisteiden mustamaalaus ja median kautta propagandan levitys väestölle. Tässä tilanteessa Venäläinen tutkimusalus, joka on jo mediassa naulittu huippusotilaalliseksi alukseksi, loukkaa Ruotsin aluevesirajaa, jonka sisäpuolelle on Naton sukellusvene piiloutunut. Ruotsi syyttää Venäjää sodan julistamisesta ja tekee pikaliittymisen Natoon (ps. liittyy ensin ja sitten syyttää venäjää ;) ) Verkkomedia julkaisee kuvan tutkimusaluksesta, jota länsimediassa ei suostuta esittämään. Kuva esittää ruostunutta paattia, joka on Arlandaa hieman pienempi.

      Kaikki tapahtuu tunnin sisään. Tutkimusalus oli vain syötti. Samanaikaisesti oikea venäläinen stealth-alus pääsee huomaamatta Ruotsin aluevesille. Venäjä pitää tiedotustilaisuuden ja kertoo hakevansa itse takaisin aluksen, jonka Ruotsi väittää kuuluvan Venäjälle. Häivetekniikalla varustettu alus löytää heti saaristoon piiloutuneen aluksen ja pommittaa sen pinnalle.

      Miehistö pidätetään ja siirretään saaristoon henkilötietojen ja DNA:n keräämisen jälkeen. Saaristolaisten ruokkivat sotilaita, on mustaa miestä, valeaa, kaljua ja kikkurapäätä. Naisten käydessä suihkussa heiltä paljastuu Nato-tatuoinnit.

      Samaan aikaan Nato ja Ruotsi pitävät tiedotustilaisuuden jossa kertovat mokastaan. Nyt usalle on tärkeää saada salainen natominialus turvaan. Venäjää syytetään taas toisen valtion omaisuuden varastamisesta. Venäjän ulkoministeri vastaa lyhyesti: "haemme pois oman aluksen jossa mitä ilmeisemmin nousi kapina aluksen komentajia vastaan".

      Venäläinen tankkeri murtautuu Natoalusten läpi ja nostaa minialuksen kyytiin. Aluevesirajoille tulleet Venäjän stealth-tukialukset tarjoavat provon ja suojan tankkerille ja tutkimusalukselle, jotka matkaavat takaisin Venäjälle. Minialus on tärkeä Venäjälle sillä se sisältää sellaista energiantuotantotekniikkaa, jota heillä ei vielä ole. Kaikki on kehitetty Alaskalaisessa tutkimuskeskuksessa ja peräisin teknologia on maahan haaksirikkoutuneesta ufosta.

      Venäläisten oma stealth tekniikka taas perustuu Venäjälle haaksirikkoutuneeseen ufoon, jonka voimanlähde tuhoutui mutta häivetekno säilyi ehjänä. Ruotsin sotilaallisen kriisin todellinen syy on vain venäläisten provosointi, jotta he lähettäisivät häivealuksensa rajojensa ulkopuolelle, jotta natomaat voisivat ne kaapata.

      Plääh ei jaksa enää keksiä... Mut 24 sarjan korvikkeeksi tästä tulisi ihan hyvä 60 minuuttia sotaan sarja.

    • U137

      Aikaisemmin kesällä kun Malaysian MH17 ammuttiin alas Israel aloitt heti hyökäksen Gazassa, mutta tässä tapauksessa ruotsin operaation on jo liian iso ja kallis.

    • Muna ennen kanaa

      Miksi yhtäkkiä on uutinen että joku poliittisesti liittoutunut on tehnyt murhan?

      Tässä ei varmasti ole kyseessä maailmanhistorian ensimmäinen poliitikko-murhaaja.

      Päinvastoin, olettaisin että tuo on hyvinkin yleistä.

      • sosiaali-darwinisti:

        .

        Polttavan kuumaa tässä kokkare tapauksessa onkin se että kyseessä on nimenomaan sosiaali-darwinistin tekemä murha

        .


    • : )

      Muistaako kukaan muutamia vuosia sitten kun konttilaivasta "pääsi" tipahamaan muutamia kontteja just tuossa Ruotsin aluevesirajalla........ : )
      Olisko ollut jotain mielenkiintoista ?
      Mitä muka Ruotsin saaristossa on jota pitäis tutkia sukellusveneellä,kuten joku nainen radiossa aamulla kertoi.
      Jos siellä on Venäjän sukellusalus niin ne ovat kyllä päissään olleet eksyksissä.
      Siel ei nouse kun krapulaisia miehiä pintaan. : )

    • erttkkl

      Jos se on ufo ja ahdistelevat, nin hallitus kaatuu! Tuolleen on käynyt maailmalla joka kerta!

    • spyhard

      syfyfania komppaan.natokannatuksen lisäämisoperaatio.stubun ruotsalainen neuvonantaja laitto töpinäksi.putini varmaan naureskelee.suomes ja ruotsis venäläisii vakoojia varmasti yllin kyllin ja tulee aina olemaan.ei niitten tarvii periskoopilla kaislikosta tiirailla.

    • kjhggf
    • Vastausta
      • "Ehkä" eiole vastaus

        Ehkä on, ehkä ei ole. Oslon rauhantutkimusinstituutin asiantuntija Ula Tunander tunnetaan kovana kommunistina ja lisäksi myös Venäjän ystävänä, mikä on ollut NL:n hajoamisen jälkeen tunnusomaista kommunisteille. Kun ei enää voi diggailla Neukkulaa, niin sitten diggaillaan Venäjää.


    • 9II by moSSad

      .....Usan neonconnat.....juutalaiset pankkiirit.....illumiNaZionistit....taas kerran yrittävät sotaa Euroopan ja Venäjän välille

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2240
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1751
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1606
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      293
      1237
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe