pelkään joutuvani helvettiin

syntinen

Olen uskovainen nuori mies. Pelkään joutuvani helvettiin, koska teen jatkuvasti syntiä tietoisesti enkä pysty tekemään parannusta. Synti mistä en ole pystynyt tekee parannusta on itsetyydytys. Tiedän sen olevan syntiä ja haluan elää jumalan tahdon mukaan, mutta en silti pysty tuota pahaa tapaa lopettamaan vaikka kuinka olen rukoillut. Pelkään nyt joutuvani helvettiin tämän takia.

25

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos syntinsä tunnust

      Taitaa olla monen uskovaisen nuoren miehen ongelma. Kun lankeat voimattomuuttasi vaikka et tahtoisi, et päädy helvettiin.

      • ----

        On törkeää antaa väärää turvallisuuden tunnetta. Ei ole minkäänlaista uhria tietoisesti tehdyistä synneistä. Syntejä tulee pyytää aina anteeksi, mutta parannus on tehtävä syntisestä tavasta ja silloin sen saa anteeksi. Jos jatkaa syntistä tapaa palaa taas synnin orjuuteen ja mitä pidempään jatkaa sitä vaikeampaa parannuksen teosta tulee. On hyvä että nuori mies tiedostaa tekevänsä syntiä ja tiedostaa että voi ajautua takaisin lavealle tielle joka johtaa helvettiin. Nuorelle miehelle suosittelisin morsiamen etsimistä ja ensi hätään vaikka lenkille lähtemistä.


    • kanssakulkia

      Minä painin aikanaan saman ongelman parissa. Yritin omassa voimassani, yritin myös rangaista itseäni siitä ynm. vastaavaa, mutta itse en omassa voimassani siitä irti päässyt. Lopullisesti pääsin tästä kyseisestä synnistä sinä päivänä, jona minut kastettiin järvessä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Myöhemmin tajusin että siinä todella kävi niin että siinä hetkessä Jeesus vapautti minut tästä synnistä.

      En tiedä taustaasi mutta ohjeeni on että rukoile apua Jumalalta tutkiskele omaa tilaasi ja pyri välttämään tilanteita, jossa joudut kiusaukseen. Kuintenkin lopulta Herra on se joka vapauttaa.

      Siunausta.

      • syntinen

        Hienoa kuulla, että olet päässy tuosta pahasta tavasta eroon. Itse olen pystynyt pitämään taukoa tuosta pahasta tavasta jonkin aikaa, mutta aina välillä lankean.


    • sdgdfsgd5345

      Äkkiä naimisiin: -- haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa ja kullakin naisella oma miehensä. [1. Kor. 7:1...2]

      Tilapäistä lohtua Paul Washerin saarnasta "How can we know that we are saved?"

      Do you tremble at His Word or do you look for loopholes around it?
      Do you excuse your sin?
      When was the last time you were broken over your sin?

      The greatest evidence that you are a Christian is God pointing out to you your sin as you are in the Word. Struggling with the fact that you do not love Him enough is evidence that you are a believer. You looking at your own life realizing you are not as holy or righteous as you want to be and bothered by it is evidence that you have come to know him.

      • syntinen

        Ei sitä tuosta noin äkkiä naimisiin mennä. Naisen pitäisi olla myös uskovainen ja sen takia on hankalampaa löytää se nainen.


    • hehe.

      minäkin olen uskovainen nuori mies mutta en runkkaa vaan harrastan seksiä naisten kanssa ja käyn joskus maksullisissakin mutta mitäs siitä kun käyn ripittäytymässä ja rukoilen niin synnit annetaan anteeksi.

      • synnitön

        Olet oikeassa jumala antaa synnit anteeksi. Ei kukaan voi elää täysin synnittömästi, koska kukaan ei ole synnitön.


    • et joudu helvettiin

      Kamppailin vuosia ja sitten Jumala vain vapautti. Huomasin että oli mennyt viikkoja, etten ollut muistanut koko asiaa.

    • nmlopå

      Itsetyydytys syntiä? Enpä ole ennen moista kuullut!

      Jumala on antanut sinulle kyvyn nauttia. Nauti hyvä ihminen! Tämän kaltainen nautinto ei ole vahingoksi sinulle eikä taatusti haittaa muita, kun teet sen muiden katseilta suojassa.

      Mistä ihmiset saavat päähänsä, että itsetyydytys olisi syntiä? Itsetyydytys on luonnollinen purkautumistie silloin, kun kumppania ei ole. Itsetyydytyksen kieltäminen ja syntinä pitäminen voi johtaa ikäviin seurauksiin.

      • Kamppailija nainen

        Ei vain miesten, vaan myös naisten kamppailu! Yhtälailla naiset ovat seksuaalisia. En oikein tiedä pidänkö itsetyydytystä syntinä.. Jotkut pitävät sitä syntinä, toiset taas eivät. Raamattu ei puhu edes itsetyydytyksestä.. Silti koska se liittyy lihan himoihin, jotkut pitävät sitä syntinä.

        Ennenkä tulin uskoon, itsetyydytys oli päivittäistä, nykyään sorrun siihen vain joskus. Minun himot ovat selvästi vähentyneet, mikä on hyvä näin uskovana.

        En osaa sanoa pidänkö itsetyydytystä syntinä. Toisaalta ajattelen että eihän siinä ole toista osapuolta, itse vain, mutta toisaalta se on "itsekästä" himojen tyydyttämistä.

        Et ole yksin! Moni muukin on kamppaillut saman ongelman kanssa. T. yksi kamppailija


      • klk-

    • groce....

      Paitsi että tämä on ällöä kun ihmiset puhuvat täällä itsetyydytyksistään...

      • se on

        Niin, se on vähän niin kuin itsensä paljastelua.


      • dsads
        se on kirjoitti:

        Niin, se on vähän niin kuin itsensä paljastelua.

        Budha nussii jesseä perseeseen? Onko se syntiä jos meen jyystään jeessee edestä?


    • ....................

      Ei itsetyydytys ole syntiä hyvänen aika! elä turhaan pode syyllisyyttä esim vessassa käynnistä tai itsetyydyksestä.

      Miten kohtelet lähimmäisiä on tärkeintä.

      • 7+15

        Juuri näin. Synti on käsite jolla pelotellaan ihmisiä ja pelolla on helppo saada ihmiset käskyläisikseen.

        Kun huomaat ettei itsetyydytys ole syntiä, niin huomaat samalla vapautuvasi sen synnin pelon aiheuttamasta tuskasta.

        Toki on niinkin, että itsetyydytyksestä riippuvaisen ajatukset tuppaavat rajoittumaan, mutta ei yhtään sen enempää kuin missä muussa riippuvuudessa. Lisäksi itsetyydytys on aika harmiton muille ihmisille.

        Voit lopettaa pelkäämisen ja alkaa pikemminkin miettimään rajoittaako itsetyydytys sinua?


      • jeesuksen oma
        7+15 kirjoitti:

        Juuri näin. Synti on käsite jolla pelotellaan ihmisiä ja pelolla on helppo saada ihmiset käskyläisikseen.

        Kun huomaat ettei itsetyydytys ole syntiä, niin huomaat samalla vapautuvasi sen synnin pelon aiheuttamasta tuskasta.

        Toki on niinkin, että itsetyydytyksestä riippuvaisen ajatukset tuppaavat rajoittumaan, mutta ei yhtään sen enempää kuin missä muussa riippuvuudessa. Lisäksi itsetyydytys on aika harmiton muille ihmisille.

        Voit lopettaa pelkäämisen ja alkaa pikemminkin miettimään rajoittaako itsetyydytys sinua?

        Tälläkin palstalla ne jotka huutelevat ihmiselle joka oikeasti pelkää joutuvansa helvettiin että itsetyydyksestä joutuu sinne, ovat itse menossa sinne.

        Miksi ihmisellä on yölliset siemensyöksyt? miksi on tarvetta puhdistaa pussit niin sanotusti? koska ei ole terveellistä olla tyhjentämättä. Kuitenkin vähän eri kategoriassa kun vaikka vaihtaa naista joka päivä joka tarkoittaa huorintekemistä.
        ARRGGGH..

        Aloittaja nyt ihan oikeasti! Ajattele järjellä, vain uskosi voi sinut pelastaa joka myös lukee raamatussakin ja miten kohtelet lähimmäisiäsi. Tässä ketjussa niitä lähimmäisiä ei tosiaan ollut.


    • pötkö

      Ketä hittoo se kiinnostaa, vaikka tumputtaisit monta kertaa päivässä. Se on luonnollista paineenpoistoa, tuleehan siitä ärtynyt olokin ilman ja joka naisen nilkka rupee näyttään pantavalta. Ihme jumala teillä, kun sitä tuollainan kiinnostaa.

    • elukkarunk

      anna mennä tumputtaa vaan. vakaumus voi olla mitä tahansa mutta fakta on se että biologia ja vietit koskee jokaista. olemme kuitenkin eläimiä lopulta.

    • rukoile

      Suosittelen katsomaan tämän, asiaa käsitellään siinä:

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=26901

      Ymmärrät vähän taustoja.

      Eron julistus Baalista - rukous:

      Rakas Jeesus, käännyn pahoilta teiltäni.
      Haluan seurata sinua, Jeesus.
      Pyydän sinua antamaan minulle eron
      Baalin vallasta, demonien hallitsijan
      vallan alta.
      En halua olla missään tekemisissä
      tämän pahan ruhtinaskunnan kanssa.
      Haluan yksin sinut, Herra Jeesus.
      Siksi julistan, että olen eronnut
      Baalista ja kuulun Jeesukselle
      Kristukselle nyt ja iankaikkisesti,
      aamen.

    • jeesuksen oma

      et joudu itsetyydytyksen takia sinne :) olet ihminen, joka toimii ihan normaalilla tavalla.

      Tee hyvää ja usko siinä ne millä pääset taivaaseen lopulta

      • ...

        Miten sinne taivaaseen voi päästä kun Raamatussa sanotaan että taivaat tuhotaan ja Jumala luo uuden maan? Uskollakaan ei pelastu jos ihminen ei suostu tekemään parannusta syntisestä elämän tavastaan.


    • Jeesuksen alun perin opetuslapsilleen opettama "Isä Meidän" -rukous sisältää lauseen "...äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta".

      Se on rukouksessa syystä, sillä voimaa vastustaa kiusausta voi pyytää ja sitä myös näin ollen saa. Mutta pitää sydämestään tarkoittaa mitä sanoo, muuten rukouksesta puuttuu voima.

      Siltikin se on litania jota me olemme usein hiljaa mumisseet mm. ruokarukouksena tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa, joskus ehkä sitä sen kummemmin edes miettimättä. Ja ehkä myös sitä, että meidän litaniassa lausumamme sanat ovat itse asiassa Jeesuksen itse lausumia sanoja. Ehkä olisi aika alkaa miettimään?

      Senkin vuoksi, että synneistä pirut saavat voimansa. Kiusauksen välttäminen tekee piruista heikompia. Kuten myös oikein tehty rukous.

    • tötttöötöf

      Elä pelkää, sua vaan peloteltu pienenä. Valitettava tosiasia on että toiset kasvaa aikuiseksi ja toiset ei.. Tälle ei voi mitään, johtuu aivan ihmisen genetiikasta ja kasvatuksesta. Toiset kasvaa kunnon perheis ja toiset jossain lahkoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1642
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      838
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe