Onko mies jolla ei ole autoa homo?

Ihettelevä nainen

Törmäsin sellaiseen. Aikuinen mies ja liikkuu polkupyörällä? Onko se homo? Miten ilman autoa voisi olla parisuhteessa ja toimia perheessä. itselläni on kaksi pientä lasta, joita täytyy aina kuljetella.

47

308

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihettelystäsi

      päätellen olisit potentiaalinen ätmin kumppani. Sattuneesta syystä eivät ehkä kuitenkaan huolisi

    • parhaan ikäineN

      Hankit ihan oman auton?

    • cyclare

      Ei ole homo vaan hyväkuntoinen mies jolla veri liikkuu kaikkiin paikkoihin kropassa, toisin kuin sillä sängyssäsi makaavalla ihmisen ja sian risteytyksellä joka ei jaksa liikkua jääkappia kauemmas ilman autoa.

    • Nöff Nöff

      Mun mielestä kaupunkien keskustoista pitäis kieltää kokonaa autoilu.. Ne pullukat ihmiset jotka ajaa autonsa kauppojen eteen saisivat vähän liikuuntaa.

      • Miäs.

        Autoilu onnvapaam miehen vapaa oikeus. Ksikki rajoitukset on perseestä ja kommunismia


      • zzxxcccdddssaaaa

        Yksityisautoista ja autoilusta kerätään niin suuri veropotti että jos se olellisesti vähenisi, niin silloin verotaakkaa pitäisi vastaavasti lisätä jossain muualla. Ehkä alviakin silloin nostettaisiin muutama prosentti, tai sitten tehtäisiin isoja leikkauksia julkisiin menoihin, tai molempiakin näistä.
        Kyllä siinä pystyy paljon välttämään veroja jos vaan ilman autoa selviää. Polkupyörällä jos vielä pääsääntöisesti matkansa ajelee niin ei silloin saa edes liikennöitsijöiltä verotuloa. Lisäksi polkupyörällä liikkuvan ei tarvitse paljon kuntosalimaksujakaan maksaa ja siellä kuntopyörää polkemassa käydä kun liikuntaa saa jo asiointimatkoillaan.


    • Kctuftkukftfg

      Autoillahan ajaa lähinnä ne tyrkyt myyntitykit, joille ei ole väliä, kenet ne tappaa, kunhan saa provikkansa. Hinnalla millä hyvänsä.

    • 23+4

      ätmin halpa provo

      kukaan ei ole niin tyhmä kuin ätmi, että autolla olisi väliä

      • Niin ja tarkoitus

        on saada vihertävätkin miehet vihaamaan sinkkuäitejä junttiätmien tavoin.


    • Dilettanti

      Ehdottomasti! Homoseksuaalisuuden ja pyöräilyn välillähän on tunnetusti erittäin voimakas korrelaatio.

    • Autoton mies

      Ei kuulu miehen velvollisuuteen kuskata sinun kakaroita.

      Itse asun Vantaalla, eikä tulisi mieleenikään kallista autoa hankkia, kun julkinenkin toimii. Eri asia jos asuu korvessa.

    • erkki-täti

      Kyllähän se asia näin täytyy olla.

      Tietääkseni Setaan ei pääse jäseneksi, jos omistaa auton. Vaikka olisi parisuhteessa ja olisi lapsiakin. Bussilla se on homoseksuaalien kuljettava. Tai pyörällä, kesät talvet.

      Kyllä kannattaa pelata varman päälle, ja etsiä mies, jolla on vähintään tämmönen auto:

      http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288742307856.html

      Sinne saa takapenkille rauhoittavia tuoksujakin, jos vaikka on lapsilla levoton fiilis.

      • PohPuhPih

        Olen aina enne luullut että homoseksuaalien on hiihdettävä kesät talvet vaaleanpunaiset hiihtotrikoot päällä. Ja vielä sellaisilla vanhoilla Järvisen puusuksilla.

        Sitten joutuu Setaan.

        Kiitoksia tietojen päivittämisestä!


    • buppeli poeka

      jos miehellä ei ole autoa tai ei edes halua ei ole mies eikä nainen eikä eläin mikä se on puppeli poika kireät sukkahousut naisten pikee paita päällä joiden alla rintsikat käsi ja meikki laukku olalla punaa huulissa ja lilaa luomissa se pyöräilee sukkiksissa reikä satula säädetty ylös jotain menee reiästä sisään kun istuu ja montut tekee kutaa autuas ilme monttu teillä siksi he pyöräilee

      • erkki-täti

        Asiantuntijan tekstiä.


    • Suomityttö24v.

      Grrr, katsokaa kuinka räjähtävän maskuliininen ja alkukantaisen komea ytm esiintyy seuraavassa videossa: http://www.youtube.com/watch?v=ZcSI5nFfhRs

      Kaupungilla kuiskitaan että tuolla miehellä on todella lihaksikas ja kireäksi bodattu penis ja hänellä onkin hallussaan peniksellä suoritetun maastavedon maailmanennätys! http://aijaa.com/jc6Ylk Unelmatreffit tämän maineikkaan jyystärikarjun kanssa sujuisivat seuraavasti:

      Olisimme baarissa viettämässä tyttöjen iltaa kunnes tämä ytm tulisi iskemään minua http://aijaa.com/wfOGwh ja lopulta vain päätyisimme puolivahingossa minun pieneen neuvostokuutiooni nussimaan. Tällaisten miesten kanssa ne asiat vain tapahtuu. ;)

      Tällainen mies oikein runttaamalla runttaisi paksua, tatuoitua ja tärisevää kalua sisääni, ähkimällä ähkisi päälläni eläimellisen mölinän säestämänä, penetroitumalla penetroituisi kuivana kakkoseen niin syvälle että hänen valtava peniksensä tuntuisi vatsalaukussa asti sekä jörnimällä jörnisi edestä ja takaa niin että hänen karvainen perseensä nousisi ja laskisi päälläni. http://aijaa.com/nCKdBu

      Aamulla heräisin siihen kun tämä mies päästää valtavan, noin 12 sekuntia pitkän pierun ja nousee sängystä pyyhkiäkseen spermaisen ja ulostetahraisen mulkkunsa makuuhuoneeni valkoisiin pitsiverhoihin. Sitten hän suuntaisi wc:hen räjäyttämään valtavan tortun ja poistuu vessasta vetämättä sitä. http://aijaa.com/W1MtgH Seuraavaksi hän menisi jääkaapille juomaan kaikki lonkerot http://aijaa.com/E0s3sR ja lähtiessään toteaisi että joo on sitä tullut pantua nuorempia ja kauniimpiakin naisia. Katselisin ikkunasta kaihoisasti kuinka tämä mies kävelee kadulla itsevarmana musta nahkaliivi yllään kohti kadunvarressa olevaa Dodge Ram jyystöautoa ja lopulta lähtee kohti uusia seikkailuja. http://aijaa.com/48xitI

      Kadulla hän kuitenkin huomaisi muotihinttarin, joka taluttaa polkupyöräänsä suojatien yli. Tämä mies oikein kaatamalla kaataisi kyseisen hinttarin kuralammikkoon, vääntämällä vääntäisi polkupyörän vaijerit solmuun, maahanpolkemalla maahanpolkisi polkupyörää niin että vanteetkin vääntyisivät mutkalle ja lopulta ajaisi vielä valtavalla Heavy Duty Dodgellaan polkupyörän yli.

      Grauh, kelpaisi kyllä päästä tuollaisen autoilevan tosimiehen käsittelyyn! ;)

    • Tteeo

      Joo, olen kai sitten homo, kun kuljen aina julkisilla. Aika paljon liikkuu muuten homoja varsinkin tuolla yliopistolla, lähes jokainen mies siellä taitaa olla homo!

      • elämäm koululainen

        Sitä olen vähän epäillytkin.


      • mieli ei ymmärrä

        kaikkihan sen tietää että yliopistolla olevat on homoja mielenvikaisia pikku jeesuksia jotka tappaa ihmisiä toivovat heille pahaa on erittäin pahan suopaa väkeä tulevia perheensä tappajia eläinten rääkkääjiä pedofiileja se onkin aika yleinen juttu mitä siellä koulussa opetetaan jos tuommoisia sieltä tulee opettajatkin ovat poikkeavia miksi ja kuvittelevat olevansa parempaa väkeä muka yli ihminen jeesus mutta mikä se kovemmin koulutettu sitten on kun jeesus pyrkyri nuolee persettä tekise mitä tykkää niin nuolee vit.umainen pyrkyri homostelee panee lintuja puohon sekaantuu lapsiin ja surmaa ihmisen ja lopuksi perheensä ja sen elämän tehtävänä on että muilla ihmisillä olisi kurjaa


      • 1+2
        mieli ei ymmärrä kirjoitti:

        kaikkihan sen tietää että yliopistolla olevat on homoja mielenvikaisia pikku jeesuksia jotka tappaa ihmisiä toivovat heille pahaa on erittäin pahan suopaa väkeä tulevia perheensä tappajia eläinten rääkkääjiä pedofiileja se onkin aika yleinen juttu mitä siellä koulussa opetetaan jos tuommoisia sieltä tulee opettajatkin ovat poikkeavia miksi ja kuvittelevat olevansa parempaa väkeä muka yli ihminen jeesus mutta mikä se kovemmin koulutettu sitten on kun jeesus pyrkyri nuolee persettä tekise mitä tykkää niin nuolee vit.umainen pyrkyri homostelee panee lintuja puohon sekaantuu lapsiin ja surmaa ihmisen ja lopuksi perheensä ja sen elämän tehtävänä on että muilla ihmisillä olisi kurjaa

        Voisit mennä välillä ulos, siellä tuuleekin sopivasti...


    • V-tun yhäri

      Etsit siis itsellesi aisuria joka kuljettaa sinua ja äpäräkakariasi paikasta toiseen? Mikset hommaa itse autoa jos se kerran saa sinut tuollaiseen kiimaan?

    • 100% hetero mies

      Selvä tapaus: homo mikä homo. Autoton mies on heteroton mies. Oikeilla miehillä on auto. Hinttarit ajavat polkupyörällä, kireät housut jalassa ja survovat satulan oikein syvälle persevakoon, niin että niillä alkaa polkiessa muna seisoa ja ruiskuttaa spermaa.

      Joukkoliikenne on myös täynnä hinureita, siellä ne kyyläävät toisiaan homohimon vallassa. Poikkeuksena taksi ja lentokone, jotka ovat ainoat heteromiesten joukkoliikennevälineet.

      • Näin on

        pakko olla, uusi lisä legendaaristen palstatotuuksien joukkoon.
        ps. varmaan hieman työlästä, mutta uskottavuus 100% heterona vaatii kyllä määrävälein vakuuttavilta pyrkiviin näyttöihin asiasta, joten skarppina, älä tee virhettä!


    • marianne89...

      Otsikosta luulin, että tämä olisi jonkun palstapojan provo. Mutta ihan tosissaanko siellä onkin joku nainen tälläisiä kysymässä?

      Pyöräily pitää sitäpaitsi paremmin fyysisessä kunnossa kuin autolla ajaminen, minkä takia itsekin pyöräilen säännöllisesti vaikka oma auto löytyykin. Itse olisin iloinen pyöräilijämiehestä, se taas löytyisikö autoa ollenkaan olisi aika sivuseikka.

      • Palstapoikien

        sairalloista huvitustahan tällaiset yleensä on, mutta ei ole poissuljettua etteikö joku nainenkin tuota mieltä olisi. Paitsi tuo homokortti, se on todella palstapoikien ominta aluetta :)


      • Anonyymi

        Joo on homojen kutsu jos omistaa Ford Mustangin ;D

        Limusiinin omistaja kuljettanineen kutsuu naisia :D


    • pyörät pyörii

      Samalla logiikalla kaikki autoista kiinnostuneet naiset ovat rekkakuskilesboja. Koska eihän nyt normaali heteronainen voi olla kiinnostunut autoista tai tekniikasta ylipäätään!

    • Anonyymi

      Homohan se

    • Anonyymi

      Yleensä densot liikkuvat polkupyörällä.
      Ainut tavoite elämässä: PÄÄ TÄYTEEN

    • Anonyymi

      Höpö höpö. Autoa ei tarvitse kaikkien omistaa, jos pystyy liikkumaan bussilla tai junalla tai pyörällä.

    • Anonyymi

      Auto on ylisuuri pyörätuoli 1900-luvun alkuun jämähtäneille aivottomille lampaille.
      Eikä liity seksuaalisuuteen millään tavalla.

    • Jos asuu lähellä tai melko lähellä kaupungin keskustaa tai jopa ihan keskustassa ja omistaa linja-autokortin, niin ei välttämättä tartte autoa, mutta kauempana keskustasta tai maaseudulla tai ylipäätään syrjemmässä asuva yleensä tarttee.

      Itse en omista autoa eikä mulla ole edes ajokorttia. Ajelen linja-autolla ja omistan linja-autokortin.

    • Anonyymi

      Aloittajan jutuista päätelle on varmaan itsekin homo ja persu kaiken lisäksi. Tai sitten SKP

    • Anonyymi

      Jenkki on sekaisin täällä jotain huumeiden käyttäjiä varmaan.

    • Anonyymi

      Toivottavasti tulee sähköauto pakko.

    • Anonyymi

      Jos huutaa jollekkin HOMO ja se kääntyy katsomaan, se on selkeesti homo.

    • Anonyymi

      Jaa, vähä-älyiset taas vauhdissa, huoh!

    • Anonyymi

      Ei homot pyörillä ajele,kun perse on hangattu riveille.

      • Anonyymi

        Vitut ko ruvelle.


    • Anonyymi

      Tuskin on homo ja tietysti onnistuu parisuhden. Exällä eikä nyxällä kummallakaan ollut edes ajokorttia, kun ruvettiin seurustelemaan. Exä ajoi kortin suhteen aikana, nyxällä ei ole edelleenkään. Kummallakaan ei tietenkään ollut myöskään autoa.

    • Anonyymi

      Aikasi on ilmeisesti olla koskematta heihinkään.

    • Anonyymi

      Joo jos ostaa auton niin homous poistuu miehestä heti, ku kauppakirja on allekirjoitettu. Tämä pitäisi olla myös tiedossa heille, jotka pyrkivät minimoimaan homouden, palkitaan miehiä autoilla, tosin en huolisi autoa, koska ajattelen enemmän järjellä kuin lipidolla. Hiilijalanjälki ja hiilikädenjälki on enempi mun juttu.

    • Anonyymi

      niin ja homouskin voi tarttua niin kuin hulluuskin. varokaa

    • Anonyymi

      Suurin piirtein 97% varmuudella hän ei ole henkinen-jönne tai mentaali-mullet, ehkä. Snadi veikkaus 1x2.

    • Anonyymi

      menen nyt ostamaan homovissyä....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1686
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1401
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1096
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      859
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      748
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      93
      727
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe